PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gamingaccess sitesinden download edeniyorum

Monarch
05 Eylül 2008, 21:44
Arkadaşlar ben nedense gamingaccess sitesinden hiç bir şey download edemiyorum. Nedense hep sayfada alttaki resim çıkıyor. Hiç downoad yazısı yok yani...

http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_499289228.JPG (www.resimupload.com/ds499289228_my_problem.html)

NOT : Resmi büyütmek için üzerine tıklayın!

bulkan
05 Eylül 2008, 21:49
Hatanın nedeni açık;
Mozilla fierfox taryıcında Adblock kullandığın için dosyaya erişemeyeceğini, indiremeyeceğini söylüyor.
Bu engeli aşmak için Araçlar/Eklentiler e tıkla.Adblock eklentisini etkisizleştir.(Disable)

Monarch
06 Eylül 2008, 00:50
Ama ben de öle bir eklenti yok :( Aynı şey internet explorerda da oluyor...

bulkan
06 Eylül 2008, 00:53
Çok ilginç.."You are using adblock" vs.. diyor.
Herhangi bir dns, ip vs..ıkısaca ağ ile ilgil bir program yüklü mü?
DNS ayarların otomatik mi?
Erişilemeyen siteler için program ve ayar yapmışsan bunları eski haline getir, dns ayarların ıtımatik olsun.

Monarch
06 Eylül 2008, 01:12
Evet antisansür yüklü ama onu kapatınca da aynı şey oluyor :(

bulkan
06 Eylül 2008, 01:18
İşte ağ ve internet ayarlarını etkileyecek tüm uygulamaları devredışı bırak.Interet security, firewall, windwos firewall,...bunları kısa bir süre için iptal et.
Ayrıca antisansür, vb tarzı yazılımları yükleyerek iyi birşey yapmıyorsun yani hiç tavsiye etmem.DNS değiştiren yazılımlar, ip gizleyen yazılımlar vs sakat işler.En fazla manuel olarak dns numaranı değiştirirsin otomatik yerine yine erişilemeyen sitelere girebilirsin.Bunun için program kullanmanı önermem.

Monarch
06 Eylül 2008, 02:16
Ya ben manuel denedim lmadı ya da ben yapamadım daha sonra bu programı buldum heryere giriodum bunla...

bulkan
06 Eylül 2008, 02:40
Şimdi siteye ben de baktım belki geçici bir sunucu problemidir diye.Fakat dosya indirebiliyorum.
Bence kurduğun yazılımlar, eklentiler ve yaptığın ayarlarda seçici ve dikkatli olmalısın.