PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidecek 3 İsim Belli Oldu

tugaydogan
28 Mayıs 2008, 14:49
Milli Takımımızda kadrodan çıkarılacak 3 isim İbrahim Kaş, Yıldıray Baştürk ve Halil Altıntop oldu.

cesc
28 Mayıs 2008, 15:07
Bence herkezin süprizi gibi Yıldıray oldu.Fatih terim yağtığı açıklamda Yıldrıay ın milli takmımızın oyun sitiline taktiğine uymadığı için kadroya almamış.Ayrıca Tümer i kadroya neden aldı şaşırdım.Emre Güngör girdi çok sevindim.

bulkan
28 Mayıs 2008, 15:50
Tümer aslında tam hazır değil gibi.Yoksa çok teknik bir oyuncu.Faydası olacaktır.Tabi ortasanın ortasında hücuma yönelik forvet arkası oynatılırsa iyi olur, sol kanatta verimli olmuyor.
Yıldıray kararı bence isabet olmuş.Nedense 2002 den beri iyi bir performansını göremedik.
Halil Altıntop'un da çıkarılması doğru bence.
Emre Güngör, çok iyi bir kazanç olacaktır.Bence çok özverili mücadele ediyor.Gökhan Zan'ın biraz ağır oynamasından doğacak kademe hatalarını biraz daha çabuk şekilde kapatıyor.Defans anlayışı iyi.Servet de hazır olduğu zaman, defanstaki sorunlar büyük ölçüde azalacaktır.

Big Of Deniz
28 Mayıs 2008, 17:19
Bence herkezin süprizi gibi Yıldıray oldu.Fatih terim yağtığı açıklamda Yıldrıay ın milli takmımızın oyun sitiline taktiğine uymadığı için kadroya almamış.Ayrıca Tümer i kadroya neden aldı şaşırdım.Emre Güngör girdi çok sevindim.

Tümer'i neden aldı diye şaşırıyorsan Fatih hocamızın açıklaması şu;

"Takımımızda sol ayak futbolcu çok az sayıda var.Ayırca Tümer'in sol ayağı çok iyi.Tümer geride kalan 12 maçta milli takımımıza en çok katkısı dokunan futbolculardan birisidir."dedi.

Ali Ünlü
28 Mayıs 2008, 18:20
Mevlüt Erdinç , Colin Kazım ve İbrahim Kaş'In çıkması lazımdı, ama sadece İbrahim Kaş'ı çıkartmış ne yapmaya çalışıyor bu Fatih Hoca?

mr_nem
28 Mayıs 2008, 19:00
bence kazım ve mevlüt'ün çıkması lazımdı yıldıray gibi bir oyuncunun kadrodan çıkaraılması saçma bence...

Blue&Typhoon
28 Mayıs 2008, 21:12
bilmiyorum ben yine aksi yönde düşünüyorum yıldıray mevlüt ve sabrinin çıkması gerekirdi zaten defansda sıkıntı yaşıyoruz bencede yıldıray ın yerinde daha iyi ayak uydurabilecek oyuncular var yıldıray rakip savunmada ezilirdi tam yerinde bir karar
anlamadığpım şey şu sağ kanatta sabri yi bekte oynatırsan intahar ederki gördük suarezle sabrinin kapışmasını sabir ceza sahasında adamı indiriyodu
hamiti çeksen ileride colin daha yararlı ve faydalı olur içeriye kestiği ortalarla bence yerinde 1 karar var yıldırayın gitmesi bence süpriz olmadı maçları dikkatle izleyenler çözebilirdi

tarik_gfb
29 Mayıs 2008, 12:19
Beyşim bir kere Yıldıray'ı A millinin oyun stiline uymadığı için değil sen heralde Halil ile Yıldıray'ı karıştırdın!

Yıldıray'ı yedek kalcağı hep oynatamacağı ve onun üzelmemesi için böyle bir karar aldığını aralarında hiç bir kırgınlığın olmadığını açıklamasını yaptı!

Bence en doğrusunu yaptı...

Halil gitmesi iyi oldu adam TÜRKİYE'nin oyun stiline göre bir futbol oynamıyor.Ancak Yıldıray'ın gitmesi kötü oldu ama zaten A millide form düşüklüğü var.

Zaten İbo Kaş'ın çıkmasına şarırmadım girmesi bile bir mucize!

Ama anlamıyorum diyorsunizki Mevlüt-Kazım-Sabri çıksın

Mevlüt çok iyi bir oyuncu yakından takip edip hoşlandığım bir oyuncu değişik bir futbol anlayışı var.Bu sene EURO 2008 bir yıldız doğabilir...

Tümer gayet iyi bir oyuncu ve Türkiye'li sol ayak oyuncularının nerdeyse en iyisi forma giymesi çok güzel olacak..

Kazım ve Sabri'nin çıkması kötü olur çünkü bastıran ve bilekleri sağlam olan bir tek o iki futbolcu var A millide.

Gökhan Gönül'ün sakatlanması çok kötü oldu zaten defans kötü battı iyicene bu sene elenirsek anlayınki defans yüzünden!

İbo Toroman ve Hakan Şükür olmaması normal Toroman bu sene çok hata yaptı formaya layik değildi ama yinede A milli forması altında iyi bir oyuncu olabilir!

Hakan Şükür ise futbol hayatının son günlerini yaşıyor zaten basın'da daha önce Fatih Terim'e sırf Hakan Şükür rekor kırsın diye oynatması basından bayaaa bir ilgi almıştı...!