PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : giovani neden bu kadar kötü?

tutkunn
07 Şubat 2010, 23:01
Düşünce Ve Fikirlerinizi Bekliyorum
arkadaşlar yeni transferimiz giovani hepimize klübümüze öncelikle hayırlı olsun ama!!! işte bu ama kelimesi beni çok düşündürüyor giovani neden bu kadar kötü oynuyor giovaninin gs de oynadığı maçların hepsini izledim ve inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğradım en son kayseri maçında ise kalkıp gittim ayağına top geliyor geldiği anda kaybediyor 1e1 de çok etkisiz ortaları fos dikkatinizi çektimi bilmem ama kayseri maçında giovaninin yaptığı hatalar sonucu kimse giovaniye pas atmamaya başladı neden böyle bu giovani düzelirmi eski bildiğimiz giovani ne zaman görünecek maçlarda inanın umutsuzluğa düşüyorum...

-YaLan-
07 Şubat 2010, 23:04
Maç eksiği var.Henüz hazır değil,fiziği şu an çok zayıf maça ilk 11'de değil de sonradan girerek yavaş yavaş alışması lazım ama mecburiyetten oynuyor çünkü başka adam yok

pes-in kralı
07 Şubat 2010, 23:14
Daha adapte olamadı. Bir düşünsene sen İngiltere de oynuyorsun ve bir anda pat diye Türkiye'ye geliyorsun. Daha Santos'un çok eksiği var o eksileri artıya dönüşünce çok iyi olacaktır.

tutkunn
08 Şubat 2010, 05:47
Daha adapte olamadı. Bir düşünsene sen İngiltere de oynuyorsun ve bir anda pat diye Türkiye'ye geliyorsun. Daha Santos'un çok eksiği var o eksileri artıya dönüşünce çok iyi olacaktır.
inş çok iyi olur klubümüz adına. 4 aylığına geldi ne zaman bildiğimiz giovani olcak giovani benim uzun zamandır futbolunu çok beğendiğim bi yıdız bir an önce giovanilik yapıp kendini göstermeli ki klubümüz satın olarak alsın oyuncuyu yoksa hiç kalıcı gibi durmuyor.