PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Git Artık Daum Yeter!

pes-in kralı
28 Kasım 2009, 23:00
Artık Daum'dan gına geldi bugün Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 3-1 yenildi. hep daumun yüzünden adeta oyunculara demişki rakibi küçümseyin ya adamlar tazı gibi koşuyordu yaaaaaa.:@ koymuş sola carlosu ne gerek var carlosa uğur ne güne duruyor

Eğer devre arasında iki ya da üç oyuncu gönderilmesse fenerbahçe üstüne basarak söylüyorum na* şampiyon olur. Kesinlikle ama Kesinlikle şampiyon olamaz.

Carlos gidecekmiş gitsin çokta lazım değil zaten.

Evet Düşüncelerinizi Bekliyorum

efinho58
28 Kasım 2009, 23:53
haklısın ama her mağlubiyette biri kovulsa sezonda 5-10 teknik direktör çalışırdı.8'de 8 yaparken de kötüydük ama kazandığımız için kimse bir şey demiyordu.sorunu baştan çözseydik şimdi bu duruma düşmezdik.emre gitti fener bitti.uğur boral konusunda sana katılmıyorum.son 2 sezon sevilla maçları dışında oynamadı bile.kazım, güiza ve carlos'un gitmesi lazım.güiza'nın yerine spartok moskova'dan welliton alınabilir.fener transfer işini bilmiyor.yaşlıları alıp reklamlardan para kazanıyor.onun yerine genç oyuncu alsa veya altyapıya önem verse daha iyi olur.liglerdeki genç oyuncuları benim kadar takip etseler şimdi takımı sırtlayan adamlar olabilirdi.örneğin ben hollanda ligine çok önem veriyorum.3 yıldır n'kufo, luis suarez, lazoviç gibi adamları takip ediyorum.ben onları keşfettiğimde n'kufo 29 yaşındaydı, lazoviç vitesse'de, suarez groningen'de şov yapıyordu.ama biz böyle adamlarla ilgilenmedik.şimdi ise luis suarez bu sezon avrupa'nın en golcüsü, n'kufo takımı taşıyor, lazoviç ise bu sene fazla oynamıyor.ayrıca dzudsak, el hamdoui, honda bu senenin en iyilerinden.martens de getiğimiz yıllarda çok iyiydi.ama bizde transfer politikası çok yanlış.elimizde patlayan oyuncuları satıp yerine gençleri almalıyız.

Tazy10
29 Kasım 2009, 00:00
efinho58 bencede haklısın mesela Fatih TERİM başarıdan başarıya gitti adam bir başarısızlığı oldu hemen yolladılar bence geçmişi hiç düşünmeden karar vermeyelim

efinho58
29 Kasım 2009, 00:04
yazık ya fenerde gelenden 3 yiyor gidenden 3 yiyor :D:D:D:D:D:D:D

heryere aynı yorumu yazmana gerek yok bir yere yazsan yeter.

lewi wills
29 Kasım 2009, 00:08
8de 8 yaparken daum bır numara daum sen çok yaşa ama ıkı maç kaybettın mı gıt artık yeter bıktık batırdın nedır bu arkadaşlar ya herşey ıyıyken ıyı ıkı maç kaybetınce mı kotu. futbol bu olur böyle seyler. her şeyın bı zamanı var... yapmayın..

LeGonDof
29 Kasım 2009, 00:09
1. seni ilgilendrimez 2. konuyu sen açmadın 3. yetkili arge üst yetkili yönetici değilsin

lewi wills
29 Kasım 2009, 00:14
1. seni ilgilendrimez 2. konuyu sen açmadın 3. yetkili arge üst yetkili yönetici değilsin

buyur??

LeGonDof
29 Kasım 2009, 00:16
2 konuya 2 kere aynı şeyi yazdım arkadaş ona taktı senlik mesele yok

Ari_38
29 Kasım 2009, 00:16
adam maça 2 saat kala takımın oyun stilini değiştiriyor ben böle bişey görmedim 2 forvet çıkarsan savunmanda bişi yapamaz orta sahanda fernerbahçe bu maçta resmen havlu attı !!!

efinho58
29 Kasım 2009, 00:19
tamam sevindiniz ama abartmaya gerek yok.ayrıca aynı şeyi yazınca mesaj sayını arttırmak için yazmışsın gibi görünüyor.

Rangeros2
29 Kasım 2009, 00:32
Paşa Paşa yenildi fenerbahçe

hayırlı traşlar

fenerlilere iyi bayramlar :D:D

LeGonDof
29 Kasım 2009, 00:33
adam maça 2 saat kala takımın oyun stilini değiştiriyor ben böle bişey görmedim 2 forvet çıkarsan savunmanda bişi yapamaz orta sahanda fernerbahçe bu maçta resmen havlu attı !!!

emre sakatlandı alex dut gibi kaldı herkes gördü hiçbişey yapamadı zaten alexte en fazla 2 yıl sonra yok fenerbahçeyi abartanlar bakalım napacaklar özer hurmacı diyodunuz noğoldu

pes-in kralı
29 Kasım 2009, 00:37
efinho58 ve diğer arkadaşlar iki maç kaybetti diye değil oyun stratejisinden dolayı bu yana öfkem. Mesela guiza yerine taner gülleri alınsa fena mı olurdu? uğur boral iyi bir oyuncu sevillayı falan karıştırma adam iyi bindirmeler yapıyor. bak daum'a 8'de 8 yaptıktan sonra takımı bozdu. Sonra hiç maç kazanamadı. kayserispor ile berabere kaldı bjk'ye yenildi vs.

Bak maçta dikkat ettiysen Fenerbahçe'nin sağ kanadı yoktu. Bir tek Gökhan vardı, o da sahada ne yaptığı belli değil çıkıyor kaptırıyor. Mehmet yerine Alex'i çıkarsa olmuyor mu? Bugün sahada ne yaptı; hiç bir şey.

Adamların attığı ikinci gole bakın ya defans orta sahanın ortasına kurulu, sizce o defan ceza yayı üzerine kurulu olsaydı cenk o golü atabilirmiydi. HAYIR!

Kısacası eğer Daum bu stratejiyle devam ederse daha çok ağır yenilgiler alır benden söylemesi.

Özer devamlı oynamaya başlasın sen görcen noğulduyu

efinho58
29 Kasım 2009, 00:51
sana katılıyorum.zaten düşüncelerini bjk maçından önce iyice belli etti.beraberlik iyidir dedi.sen fb isen, türkiyenin en iyi kulüplerinden biri isen her maçını kazanmak için çıkacaksın.daum böyle oynatmaya devam ederse daha çok yeniliriz.haftaya bir beraberlik bekliyorum ama daumun gönderilmesine karşıyım.bizi 2 kez şampiyon yaptı.geldiği gibi rekor kırdı.şimdi gitmesi hata olur.biraz sabretmek gerek.3 yıl üst üste şampiyonluk hedefse istikrar ve sabır gerekli.yeter ki devreye kadar az puan kaybedelim.daum hatalarını anlar ve devre arası yapılabilecek transferlerle takımı daha iyi yerlere getirir.her takımın kötü dönemi var.bizim de bu.geçen sene barca ilk hafta yanılmıyorsam numancia'ya kaybetti ama guardiola gitti mi?gitmedi.ne oldu?bütün kupaları topladı.ben şampiyon olacağımıza inanıyorum ama daumun avrupaya da önem vermesi gerek.

pes-in kralı
29 Kasım 2009, 01:11
Doğru devre arası transfer yapılması lazım ama daum sadece transfer ister de birkaç oyuncunun gitmesini istemezse yapılan transferler hiç bir işe yaramaz

ColdFear
29 Kasım 2009, 09:22
Sanki kendilerini çok ilgilendiriyormuş gibi ezikler hemen atlamış konuya. Hala Daum'un rezil bir teknik direktör olduğunu anlamayanlar var mı ? Ben 8'de 8'den önceden bağırıyordum, halada bağırıyorum Daum rezil bir teknik direktör. İlk haftalardan beri kazandığımız maçları şansa bala kazanıyoruz, Berker şu Alex Ferguson'un sözünü ( :D ) yazda belki o zaman ne demek istediğimi anlar herkes.

Matthaus
29 Kasım 2009, 12:24
Daumun taktigi 4-4-1-1 normalde bu taktikte alex forvetin arkasında oynuyor önünde guiza orta sahanın ortasında emre oynuyor ileri yönelik yanında baroni geriye yönelik kanatlarda kazım-santos veya bazen topuz daum kafasına göre bir taktik ezberlemiş hep aynı ilk on bir hep aynı sistem giren çıkan oyuncular bile aynı maçlarda ben artık bu adamda simetrik hastalıgı oldugunu düşünüyorum degişiklige yenilige tamamen karşı bu adam yazık sezon başından beri yedekte özer-ugur-semih çürüyecek arkadaş semih bile oynamaya oynamaya formu düşmüş kaçırdıgı golleri bakılacak olursa fenerde durumlar ciddi daum bu kafada giderse çok yara alır bu takım

pes-in kralı
29 Kasım 2009, 12:30
Sanki kendilerini çok ilgilendiriyormuş gibi ezikler hemen atlamış konuya.

Sen ne diyorsun. Sensin ezik. Seni bu konu hiç ilgilendirmiyor. Konu dışında gereksiz bir mesaj yazıyorsun. :@:@ Görürsün senin bu mesajını şikayet edicem görürsün bakalım kim ezik.

ColdFear
29 Kasım 2009, 12:35
Sen ne diyorsun. Sensin ezik. Seni bu konu hiç ilgilendirmiyor. Konu dışında gereksiz bir mesaj yazıyorsun. :@:@ Görürsün senin bu mesajını şikayet edicem görürsün bakalım kim ezik.

Takımımıza laf atan rakip takımlı arkadaşlara söyledim, lütfen mesajı doğru düzgün okuyup, ondan sonra mesaj yazalım !

Peckle
29 Kasım 2009, 14:16
Ya şu "Brezilya Mafyasının" da gitmesi lazım artık bence. Ben hiç bağırmadım 8'de 8 yaptığımızda "Daum süper, yürü be Daum!" diye. Ben zaten "Daum gelecek" haberini görünce "Hadi len olur mu öyle şey" demiştim; ama cidden Daum geldi. Sezon başından beri Daum'dan çok çekeceğimizi biliyordum, nitekim öyle oluyor... Acil bir şeyler yapılması lazım.
NOT: Tüm hata Daum'da değildir. Bu hataların temeli YÖNETİMDİR...

pes-in kralı
29 Kasım 2009, 15:29
Takımımıza laf atan rakip takımlı arkadaşlara söyledim, lütfen mesajı doğru düzgün okuyup, ondan sonra mesaj yazalım !

özür dilerim yanlış anlaşılma olmuş:)

highclass
05 Aralık 2009, 11:14
I Love You Zico ! asla unutmayacağız