PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gittigidiyor reklamı hakkında lütfen bakın

sinan1089
04 Eylül 2009, 15:21
ya şu gittigidiyor mobile reklamını kaldırın lütfen nereye girsek çıkıyo kapatmaktan kafam şişti

kpln04
04 Eylül 2009, 15:25
evet ya şunu ya sabitleyin ya da kaldırın nereye gitsem fareye takılıyor sayfa açılıyor o sekmeyi kapatmak zaman alıyor ve bu beni çıldırttı lütfen sizden ricam ya kaldırın ya sabitleyin

emany
04 Eylül 2009, 18:37
Arkadaşlar şu anda buna bir çare bulamıyoruz. Çünkü sitenin giderleri aldı başını gitti. Çok güzel paralar ödüyoruz gerçekten :)

Ama hem sizi hem de bizi güldürecek bir çare bulucağız inşallah.

Berker Gonca
04 Eylül 2009, 18:49
Yıllarca kimse sesini çıkarmadan ödedi parayı. Üstelik tek amaç üyelere hizmet vermek. Başka hiçbir çıkarı yoktu kimsenin. Bi kutucuk çıkınca Kapat'a basıyoruz çok mu?:)

*YuSuFBuLDu*
04 Eylül 2009, 19:29
Sitenin kazancı olursa sorun olmaz.:D

kpln04
04 Eylül 2009, 19:46
bir yerde sabit kalsa olmaz mı

Mahşer
04 Eylül 2009, 19:54
Valla en azından solumuzda veya sağımızda dursun

sami.altın
04 Eylül 2009, 22:37
tam ortaya koymuşsunuz valla yorulduk 'alp1907' arkadaşımızın dediği gibi yapın lütfen

BlackCat(v-i-p)
04 Eylül 2009, 22:58
Değerli TSC üyeleri;

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve elbette sitemizin devamlılığı adına,giderlerimizi karşılamak için bazı reklamlar yayınlamaya başladık.Biliyorsunuz ki günden güne hızla büyüyoruz.Buda fazladan masraflar demek.Ancak elbette ilk amacımız sizlerin sitemizde huzurlu ve mutlu olmasıdır.Bir site sahibinin bu sözleri söylemesi doğrumudur bilemem çünkü başkalarına göre hareket emiyorum ancak bende şahsım adına bir sitede sürekli ordan burdan çıkan reklamlar gördüğüm zaman rahatsız oluyorum.Eğer bu reklam herkese sadece 1 kere gösterilen bir reklam olsaydı çok daha iyi olurdu belkide...bunun için reklam firması ile görüşeceğim.Eğer yinede hoşnut olmazsanız elbette bu reklamı kaldırırız.Ancak şunu göz önünde bulundurmanızı isterim.Bu reklamlar sitemizin giderlerini karşılamada büyük rol oynamaktadır...

Son olarak isterseniz şunuda yapabiliriz.Biz demoktratik bir siteyiz.İçinde hiç reklam olmayan bir tema hazırlarız.Aylık belli bir ücretle VİP üye olarak o temada sitemizi gezersiniz.Karşınıza hiç reklam çıkmaz...Ancak şimdilik bu şekilde devam edeceğiz.

emre oral
04 Eylül 2009, 23:08
böyle güzel size emek veren sitemizin giderleri için bir kapat tuşuna basmak bu kadar zor olmasa gerek

kpln04
04 Eylül 2009, 23:12
Değerli TSC üyeleri;

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve elbette sitemizin devamlılığı adına,giderlerimizi karşılamak için bazı reklamlar yayınlamaya başladık.Biliyorsunuz ki günden güne hızla büyüyoruz.Buda fazladan masraflar demek.Ancak elbette ilk amacımız sizlerin sitemizde huzurlu ve mutlu olmasıdır.Bir site sahibinin bu sözleri söylemesi doğrumudur bilemem çünkü başkalarına göre hareket emiyorum ancak bende şahsım adına bir sitede sürekli ordan burdan çıkan reklamlar gördüğüm zaman rahatsız oluyorum.Eğer bu reklam herkese sadece 1 kere gösterilen bir reklam olsaydı çok daha iyi olurdu belkide...bunun için reklam firması ile görüşeceğim.Eğer yinede hoşnut olmazsanız elbette bu reklamı kaldırırız.Ancak şunu göz önünde bulundurmanızı isterim.Bu reklamlar sitemizin giderlerini karşılamada büyük rol oynamaktadır...

Son olarak isterseniz şunuda yapabiliriz.Biz demoktratik bir siteyiz.İçinde hiç reklam olmayan bir tema hazırlarız.Aylık belli bir ücretle VİP üye olarak o temada sitemizi gezersiniz.Karşınıza hiç reklam çıkmaz...Ancak şimdilik bu şekilde devam edeceğiz.

hasan abi sitemizin sonuna kadar arkasındayız
biz bu dünyada var olduğumuz sürece T.S.C de yaşayacaktır.
ama şu reklamı sabitlemeniz de bir sakınca var mı?

kpln04
04 Eylül 2009, 23:24
hasan abi aslında sadece o reklamı engellemenin bir yolunu buldum
eğer iznin varsa paylaşabilirim

o çıkan reklama tıklayarak mı siteye destek oluyoruz yoksa tıklamasakta mı destek oluruz