Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Gökhan Zan GalataSaray'da
-YaLan-
22 Haziran 2009, 18:06
Galatasaray, milli futbolcu Gökhan Zan ile iki yıllığına anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı kulüp, transferi resmi internet sitesinden duyurdu.
Bir GalataSaray'lı olarak yönetimin bu transferinden utanıyorum..BJK'nin tenezzül etmediği adamı bonservisi elinde diye beleş diye alıyorlar.Yazık
ozdogan
22 Haziran 2009, 18:15
gercekten gokhan zan alindimi?eger oylese cok guzel olmus,gokhan zan turkiye en iyi stoperlerden birisi kardes neden oyle diyorsun?
evet yenice baktim,gokhan gercekten galatasarayda,ben acikcasi cok memnun oldum bu transferden,cok yerinde bir transfer,hayirli ugurlu olsun galatasarayimiza.
-YaLan-
22 Haziran 2009, 18:23
Bu oyuncularla Avrupa'da biryere varamayız.Servet'i de sattılar zaten.Yabancı bir stoper,sağ bek ve forvet alınmalı.
SEZGHİN
22 Haziran 2009, 18:48
Bence gayet iyi oldu Servet i aldığımzda da herkes kalas bu diyodu şimdi marsilya ya gidiyo beşiktaşlılar gökhan ı sattıklarına pişman olacaklar gibime geliyor.
-YaLan-
22 Haziran 2009, 18:57
GalataSaray'ın transfer politikasını anladım artık.Bonservisini elinde bulunduran oyuncuları almak.Lucas Neill'in da bonservisi elinde.Bu da demek oluyor ki Lucas Neill büyük ihtimal GS'de.Zaten Leo Franco'da bonservisi elinde olarak geldi.Vay hâlimize.
Ali Ünlü
22 Haziran 2009, 20:40
:) Adnan Polat yaptığı bir açıklamada 2 yıldız oyuncu ile anlaşıldığını ve kulübe yapılan "Paraları yok transfer yapamıyorlar" eleştirisinin yersiz olduğunu söylemişti, ayrıca Rijkaard nasıl alındıysa bahsedilen iki yıldız oyuncunun da transfer edileceğini dile getirdi. Sevgili TSC üyeleri ben bir yazar ve Galatasaraylı olarak şu ana kadar yapılan transferlerin tamamen bu iki yıldız oyuncunun bonservis bedellerinin karşılanmasına bağlı olarak yapıldığını düşünüyorum, eğer böyle değilse gerçekten paramız mı yok, neden böyle transferler yapılıyor sorularının cevapları sorulmalıdır. Gökhan Zan'ın boyu posu Servet ile aynı diye yapacağı katkı aynı olamaz ancak bu transfer kimseyi ne sevindirsin ne üzsün önümüzdeki süreçte ne olup bittiğini göreceğiz.
-YaLan-
22 Haziran 2009, 21:00
Bu iki yıldız Giovani Dos Santos(veya Babel) ve Senderos'tur.Açıklayayım burdan.
Big Of Deniz
22 Haziran 2009, 21:17
Servet'in bir alt modeli alındı..Galatasaray adına gereksiz bir transfer diye düşünüyorum..
PerverT
22 Haziran 2009, 21:33
gökhanın beşiktaş kulubune yaptıgının tam acıklaması hainliktir.o kadar ekmek yedi bu takımdan ve 5 para kazandırmadan gitti yazık!
-YaLan-
22 Haziran 2009, 21:51
Kendi kulübün adama imza attırmadı 1 Hazirandan beri bekletiyorsunuz adamı.Sizin yaptığınız rezillik.Hadi kardeşim kendine kulüp bul mu dediniz?Yok,Adamla dalga geçtiniz.Asıl dalga böyle geçilir,beleş oyuncu.Mehmet Topuz'dan sonra ikinci vaka.Teşekkürler BJK :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.