PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Görüntü-SS-Caps Olmadan Yama Eklenti Konusu Açmak Yasaklansın!!!

samuel_ts
31 Mart 2010, 20:47
Başka bir sitede görmüştüm ss-görüntü olmadan konu açmak yasaktı. Buradada böyle bir uygulama yapılsın istiyorum.Bir yerden bişey gören linki kopyalayıp yayınlıyor. Kimse ne olduğunu başlık haricinde bilmiyor(ki çoğu kişi başlığı bile açıklayıcı yazmıyor). Karambole eklenti indiriyoz. Sonra bir bakıyoz hiç güzel değil aradığımız bişey değil sonra bide onu kaldırması var. Hem konu kalitesi için,hem indirenlerin eminliği için,hemde yamalar için gerçekten emek verenlerin ortaya çıkması için gerekli bence. Bu konuda bi işlem-uygulama yapılırsa hem ben hemde diğer üyelerin mutlu olacağına inanıyorum.

NOT: Eğer böyle bir uygulama varda ben bilmiyorsam özür diliyor , forumdaki capsiz konular denetlenmesini istiyorum. Baya çok konu var bu dertten muzdarip.

samuel_ts

-YaLan-
31 Mart 2010, 20:50
Resim gerekmeyen konularda vardır.Bunu zorunlu tutmak saçma bence.Ama tabi gerektiği konularda resim koymak hoş olur
Hayır böyle bir uygulama yok.

samuel_ts
31 Mart 2010, 20:58
Resim gerekmeyen konularda vardır.Bunu zorunlu tutmak saçma bence.Ama tabi gerektiği konularda resim koymak hoş olur
Hayır böyle bir uygulama yok.

Ama en azından yama konularında böyle bir uygulama yapılabilir. Bazı kişiler top yaması diyor açıyorsun sadece link var. Neye göre indirilirki bu. Her konuya koymak gerekmez doğru sölüyosun ama forma,top,krampon,stadyum,çim,grafik,paket lig yapım vb. yamalarında böyle bir uygulamaya gidilebilir. Eğer böyle birşey mümküse.

Dikkate Aldığınız İçin Teşekkürler !!!

ToGePi
01 Nisan 2010, 01:50
bence gereksiz zaten çoğu kişi ss olmadan yamaları indirmiyor ...

samuel_ts
01 Nisan 2010, 18:14
bence gereksiz zaten çoğu kişi ss olmadan yamaları indirmiyor ...

Bende bundan bahsediyorum ya indirilmiyor yada indirilenler beğenilmiyor.Konuların açıklayıcı olması açısından dile getirmiştim.

mustafa1907fb
02 Nisan 2010, 14:08
Bende bundan bahsediyorum ya indirilmiyor yada indirilenler beğenilmiyor.Konuların açıklayıcı olması açısından dile getirmiştim.

Fasa Fiso Geç Bunları..Böyle İyi..

samuel_ts
04 Nisan 2010, 14:43
Fasa Fiso Geç Bunları..Böyle İyi..

yav kardeşim burası öneri-eleştiri yeri ben bir sıkıntımı dile getirdim yetkili kişiler düzgün bir cevapla anlatıyor bende açıklama yapıyorum. sen gelmiş ne biçim konuşuyosun doğru dürüst konuş böyle iyiyse senin için sıkıntı yok o zaman konuyu irdeleme bana da öle geç bunları deme. :thumbdown:

emany
04 Nisan 2010, 17:57
yav kardeşim burası öneri-eleştiri yeri ben bir sıkıntımı dile getirdim yetkili kişiler düzgün bir cevapla anlatıyor bende açıklama yapıyorum. sen gelmiş ne biçim konuşuyosun doğru dürüst konuş böyle iyiyse senin için sıkıntı yok o zaman konuyu irdeleme bana da öle geç bunları deme. :thumbdown:

Önerinin çok mantıklı. Kimse ne olduğu bilmediği bir yamayı indirmek istemez. Uygulama bu günden itibaren uygulanmaya başlayacaktır.

BlackCat(v-i-p)
05 Nisan 2010, 20:08
Önerinize katılıyorum.Ancak bu tarz mevzular birazda alışkanlıkların değişmesi ile ilgilidir.Sizler .T.SC üyeleri olarak resmi olmayan bir yama gördüğünüzde hemen mesajlarınızda"lütfen resim eklermisiniz" gibi cümleler kurarsanız o yamayı veren kişi o resmi koymak zorunda kalır.Böylece bir alışkanlık doğar.Yama yayınlayacak olan bilirki resim koymazsa yamaya olan ilgi az olacaktır.Yama indirecek olanda bilir ki eğer resim eklenmemişse o yamayı indirmek iyi değildir.

samuel_ts
05 Nisan 2010, 22:13
Önerinize katılıyorum.Ancak bu tarz mevzular birazda alışkanlıkların değişmesi ile ilgilidir.Sizler .T.SC üyeleri olarak resmi olmayan bir yama gördüğünüzde hemen mesajlarınızda"lütfen resim eklermisiniz" gibi cümleler kurarsanız o yamayı veren kişi o resmi koymak zorunda kalır.Böylece bir alışkanlık doğar.Yama yayınlayacak olan bilirki resim koymazsa yamaya olan ilgi az olacaktır.Yama indirecek olanda bilir ki eğer resim eklenmemişse o yamayı indirmek iyi değildir.

Önerinin çok mantıklı. Kimse ne olduğu bilmediği bir yamayı indirmek istemez. Uygulama bu günden itibaren uygulanmaya başlayacaktır.

emany ve Hasan MUSTAN (yanlış bilmiyorsam extreme 2010 u takip ettiğim yerdeki bilgilerden öyle biliyorum.) çok teşekkür ediyorum dikkate aldığınız için .
Yöneticilere bu saygılı,düzgün konuşmalarından ve fikirleri değerlendirmedeki özenlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.
Bide bunu tüm üyeler gerçekleştirebilse !