Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Gta vice city audio wave dosyası
Mamadu Niang 7
07 Şubat 2011, 22:01
öncelikle merhaba tek dvd gta vice city oyunu var elimde oyunun dvd si çilmiş oyunu yüklerken yüklerken dediğim oyunu dvd den pc ye kophalarken ortalarda hata veriyor auido dosyasının içindeki wave dosyası bozulmuş dvd de çok çizik var bu dosyayı nette aradım fakat bulmadım link verebilir misiniz bu dosyayı indireyim şimdiden teşekkürler
foxandrei28
07 Şubat 2011, 23:35
sitede reklam yapmak yasaktır büyük ihtimal , ama ben yine de söyleyeyim fulloyun a gir orda arat grand theft auto vice city ordan oyunu hep indir zaten 7 part her part 200 mb 1-2 saate indirirsin ;)
Yusuf[Baba]
08 Şubat 2011, 01:16
sitede reklam yapmak yasaktır büyük ihtimal , ama ben yine de söyleyeyim fulloyun a gir orda arat grand theft auto vice city ordan oyunu hep indir zaten 7 part her part 200 mb 1-2 saate indirirsin ;)
Hangi sitede reklam yapmak yasak değil ki,lütfen mesajındaki reklamı sil yada sansürle.
Mamadu Niang 7
08 Şubat 2011, 19:05
evet gördüm orada ben o olmuyor başkalarını kopyalıyım dedim yine hata verdi çizikle dolu olduğu için oyun dvd si :D 6 yıl önce mi ne almıştım zaten o oyunu çokta eskidi o kadarda gerek yok bosverdim gitti san andreas bozuk değil en azından onla takılıcam sanıyorum neyse cevap için teşşekkürler konuyu kilitleye bilirsiniz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.