PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güiza 3. Lig topçusu...

ColdFear
03 Kasım 2009, 19:35
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/11/03/fft17_mf415329.Jpeg
Fenerbahçe'ye Güiza gibi gol kralı olarak gelen, ancak hiç şans verilmeden gönderilen Zafer Biryol'un İspanyol golcü için yorumu: "Kimliğinde TC yazsaydı, çoktan 3. lige düşmüştü..."
Sabah'ın haberine göre, Zafer Biryol... Konya'da 64 maçta 43 gole imza attı, 2003-04'te de gol kralı oldu. Bu performans onu Fenerbahçe'ye getirdi. Ancak sakatlık nedeniyle 4 ay sahalardan uzak kalınca, gönülden de uzak kaldı. Sessiz sedasız Fenerbahçe'den ayrıldı. Şimdi Bank Asya'da Altay forması giyiyor. İspanyol gol kralı Güiza'yla ilgili ise farklı bir bakış açısı ortaya koyuyor. İşte Biryol'un, Güiza hakkındaki görüşleri:
ONLARA PARA VE SABIR, BİZE ÇİLE!
"Güiza'nın kimliğinde TC yazsaydı, çoktan 3. lige düşmüştü. Kendisi İspanya'nın 3. yedek golcüsü. Semih ise Milli Takım'ın bankosu. Ama Güiza oynuyor, Semih yedek. Buna gerçekten sabır lazım. Ben Fenerbahçe'ye gol kralı olarak geldim. 3 maçta sonradan oyuna girdim. Yabancılar kendine bakmaz, gece kulüplerinde dolaşır, aynısını biz yapsak kıyamet kopar. Para-sabır onlara, çile bize... Acı ama maalesef gerçek."

Berker Gonca
03 Kasım 2009, 19:42
Çok güzel konuşmuş..

MrDesTRoyeR
04 Kasım 2009, 00:01
Doğruya doğru valla..

kpln04
04 Kasım 2009, 00:11
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/11/03/fft17_mf415329.Jpeg
Fenerbahçe'ye Güiza gibi gol kralı olarak gelen, ancak hiç şans verilmeden gönderilen Zafer Biryol'un İspanyol golcü için yorumu: "Kimliğinde TC yazsaydı, çoktan 3. lige düşmüştü..."
Sabah'ın haberine göre, Zafer Biryol... Konya'da 64 maçta 43 gole imza attı, 2003-04'te de gol kralı oldu. Bu performans onu Fenerbahçe'ye getirdi. Ancak sakatlık nedeniyle 4 ay sahalardan uzak kalınca, gönülden de uzak kaldı. Sessiz sedasız Fenerbahçe'den ayrıldı. Şimdi Bank Asya'da Altay forması giyiyor. İspanyol gol kralı Güiza'yla ilgili ise farklı bir bakış açısı ortaya koyuyor. İşte Biryol'un, Güiza hakkındaki görüşleri:
ONLARA PARA VE SABIR, BİZE ÇİLE!
"Güiza'nın kimliğinde TC yazsaydı, çoktan 3. lige düşmüştü. Kendisi İspanya'nın 3. yedek golcüsü. Semih ise Milli Takım'ın bankosu. Ama Güiza oynuyor, Semih yedek. Buna gerçekten sabır lazım. Ben Fenerbahçe'ye gol kralı olarak geldim. 3 maçta sonradan oyuna girdim. Yabancılar kendine bakmaz, gece kulüplerinde dolaşır, aynısını biz yapsak kıyamet kopar. Para-sabır onlara, çile bize... Acı ama maalesef gerçek."

bazen adamı göğe çıkartıyorlar bazen de yerin dibine sokuyorlar
unutmayın burası Türkiye adam yarın bi gol atar kimse sesini çıkarmaz

ColdFear
04 Kasım 2009, 17:27
İstediği kadar gol atsın gözüme giremez...

highclass
04 Kasım 2009, 18:34
doğru söylemiş ama bir yerde yanlışı var guiza'nın kimliği TC kimliği olsa bile o adam 3. ligde oynamaz abartmış bunu doğuştan TC olsa kimliği olsa bile yine beşiktaş GS FB benzeri takımlarda oynar Çok gol atmıyo ama attığı gollerde kalite var. her konuda haklı ama bu konuda baya abartmış :)

Ari_38
21 Kasım 2009, 11:20
bu güizadan 3. lig topçusu bile olmaz ....