PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güiza'ya hala "İyi golcü" diyen var mı ?

ColdFear
27 Eylül 2009, 12:38
Güiza'ya hala "İyi golcü" diyen var mı ?

hakan575
27 Eylül 2009, 12:47
o adam ispanyada nasıl gol kralı oldu acaba!!!YETENEKSİZ,BECERİKSİZ :)

Mad_Dragon
27 Eylül 2009, 13:00
Güiza'ya halâ "golcü" diyen var mı? :)

-YaLan-
27 Eylül 2009, 13:18
Ibagaza gibi bir adamı arkana koy,sen de gol kralı olursun:)

pes-in kralı
27 Eylül 2009, 14:24
guiza golcü falan değil ben taa dünkü maça kadar diyordum ki adam iyi oynuyor ama antalya maçında gördümki guiza sahiden kötü

Peckle
28 Eylül 2009, 19:10
Kesinlikle golcü değil, golcü dediğin adam gol atar. Güiza kazmanın teki. Keşke ortasaha oynasaymış, adamın golden çok asisti var... ama bizde ortasaha oyuncusu var bize golcü lazım! Güiza'nın takımda yeri olduğunu düşünmüyorum...

ColdFear
28 Eylül 2009, 19:38
Kesinlikle golcü değil, golcü dediğin adam gol atar. Güiza kazmanın teki. Keşke ortasaha oynasaymış, adamın golden çok asisti var... ama bizde ortasaha oyuncusu var bize golcü lazım! Güiza'nın takımda yeri olduğunu düşünmüyorum...

O adamdan orta sahada olmaz. Her pas rakibe...

Buff R+
28 Eylül 2009, 19:41
gol atamıyor fakat çok fazla pozisyona giriyor. elbet birgün gol atar her forvet oyuncusu her maçta gol atacak değil ya?

de_souza
28 Eylül 2009, 19:43
Guiza iyi golcü değil fırsatcı bir golcü yani tek forvet pozisyon geldikce değerlendirmeye çalışıyor ama kafa başka yerlerde bu aralar..

CoSTy o9
28 Eylül 2009, 20:10
Ibagaza gibi bir adamı arkana koy,sen de gol kralı olursun:)

ama ALex te ınanılmaz ara pasları atıo bence ıbagazayla alakası yok kesınlıkle becerıksız ...

nofearbrave
28 Eylül 2009, 20:15
sizde futbolcu beğenmiyonuz daniel guizaaa yırtıcı forvet :D:D:D:D:D

highclass
28 Eylül 2009, 20:35
en büyük guiza :):) yürü be kim tutar seni efsane golcü daniel guiza :)

-YaLan-
28 Eylül 2009, 20:40
ama ALex te ınanılmaz ara pasları atıo bence ıbagazayla alakası yok kesınlıkle becerıksız ...

Bu iş iyi arapasları ile değil,birbirine uyum içinde atılan paslar ile olur.
Ibagaza Güiza'yı çok iyi tanıyordu,Güiza'da Ibagaza'yı.

Peckle
28 Eylül 2009, 20:42
Şimdi hakkını vermek lazım adamın pozisyon alma yeteneği (positioning) süper; fakat bir golcüde bitiricilik (finishing ve scoring) olmadığı sürece o adamdan hayır gelmez!..

Berker Gonca
28 Eylül 2009, 20:48
Forvet dediğin futbolcunun asıl görevi gol atmaktır. Fenerbahçe hep aynı şeyi yapıyor bütün forvetleri pozisyon bulabiliyor ama gl atamıyor örnek Nobre. Bi tane pozisyon bulamıyıp gol atan bulsalar iş biticek zaten:D

Bu arada Uğur sana katılmıyorum bi pas ya güzeldir ya değildir. Alex güzel paslar kesiyo Guzia sürekli karşı karşıya kalıyor. Top Guiza'nın ayağınada geliyor hızlı filanda değil yani artık top Guiza'da tek yapması gereken topu köşeye vurmak bundan sonrasının Alex ile bir ilgisi yok dolayısıyla uyumlada alakası yok:)

MrDesTRoyeR
28 Eylül 2009, 20:54
Berker'e tamamiyle katılıyorum.:):D:biggrin:

Orteqa
24 Mayıs 2010, 22:44
Ben Size Bişey Sölüyümmü Guıza Süper Bir Golcu Ve Futbolcu Fakat Adamı Oynatmayı Bilmiyolar Ve Fenerin Taktigi Guızaya Uymuyor :)

Nexima
25 Mayıs 2010, 19:54
Güiza'nın futbol ile alakası yok.

Sahinbey
25 Mayıs 2010, 20:00
Ben Size Bişey Sölüyümmü Guıza Süper Bir Golcu Ve Futbolcu Fakat Adamı Oynatmayı Bilmiyolar Ve Fenerin Taktigi Guızaya Uymuyor :)

Ne demessin gercekten süper bir golcü sadece gol atamiyor oda forvet icin normal :biggrin: Ya birak Allahini seversen Metin sentürkü guizanin yerine koy gol krali olur :biggrin: Yada kaleci volkani forvet oynat guizadan cok gol atar.Sadece 100% lükleri atsaydi gol krali olurdu.

anıl20
06 Haziran 2010, 14:04
Bulmuşsunuz D. Güiza gibi birisini hala konuşuyorsunuz:biggrin: Adam king hala anlamadınız mı?:biggrin: