PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜL, YÖK BAŞKANLIĞINA PROF. ÖZCAN'I ATADI

kartala
10 Aralık 2007, 18:31
umhurbaşkanı Abdullah Gül, görevi sona eren Erdoğan Teziç'in ardından YÖK Başkanlığına, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ı atadı
10.12.2007 10:45

Gül yeni YÖK Başkanını atadı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevi sona eren Erdoğan Teziç'in ardından YÖK Başkanlığına, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ı atadı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevi sona eren Erdoğan Teziç'in ardından YÖK Başkanlığına, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ı atadı.

YÖK'ün kuruluşundan bu zamana 5. Başkanı olan Yusuf Ziya Özcan Kimdir?

TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve ODTÜ'de sosyolog. Aynı zamanda Ankara merkezli düşünce araştırma kuruluşu olan U.S.A.K.'ın (Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu) Bilim ve Danışma Kurulu Başkanı ve UHP'nin (Uluslararası Hukuk ve Politika dergisi)Yazı Kurulu üyesi.

Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan çok sayıda kitap ve makalenin yazarıdır.

memurlar.net

junate
10 Aralık 2007, 19:03
inşallah teziç gibi biri değildir

kartala
10 Aralık 2007, 20:12
yok yok demin haberlerdede izledim çok iyi biriymiş öğrencileride çok seviyomuş..

junate
07 Ocak 2008, 00:50
O zaman hepimize hayırlı olsun...

kartala
07 Ocak 2008, 01:14
arkadaşalar siyaset yapmak istemiyorum ama ben bu adam hakıkımdaki görüşlerimi değiştiriyorum artık buda hükümetten..aynı hüseyin çelik gibi herşeyi sözleşmeli yaptlar öğretmeni yaptıkları gibi bendaha bişe demiyorum!!!

junate
07 Ocak 2008, 01:22
Bakalım ne çıkacak kişisel olarak hükümeti başarılı buluyorum eğer hükümet gibi ise başarılı olacaktır...