Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Guti : "Beşiktaş Real'den büyük"
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 13:29
Beşiktaş'ın dünya yıldızı Guti, Türkiye'nin 1 numaralı spor gazetesi FANATİK'e konuştu: “Daha Beşiktaş formasıyla maça çıkmadım. Ama imza töreninde taraftarın bağlılığını gördüm. Türkiye'ye ve Beşiktaş'ı seçtiğim için bir kez daha mutlu oldum.”
http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2010/7/28/fft1mm1123643.jpg
“Son iki günde yaşadıklarım tarif edilemez. Real Madrid’te yıllarca forma giydim, çok kupa kaldırdım. Ama hiç böyle bir tutkuya şahit olmadım...”
Kolay değildi onu İstanbul’a getirmek. Kariyeri, dünyanın en büyük kulübü olarak gösterilen Real Madrid’ten ibaretti. Zidane, Raul, Figo, Ronaldo, Beckham, Cristiano Ronaldo’nun arasında hep parlayan bir yıldızdı. Hızlı yaşamı, sarı saçları ve aykırı açıklamalarıyla İspanya’da kendi tarzını yarattı. Real Madridliler’e göre İspanya’nın yetiştirdiği gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu olan Guti, artık Beşiktaş’ın yıldızı... Başkan Yıldırım Demirören’in büyük çabalarıyla Kartal’a kazandırdığı Beşiktaş’ın ‘galactico’su, Türkiye’nin 1 numaralı spor gazetesi FANATİK’e konuştu, haber müdürümüz Mehmet Demircan’a yaşadıklarını anlattı. İşte Guti’den, Beşiktaşlılar’a Siyah-Beyaz mesajlar...
Real Madrid’ten sonra Beşiktaş’a imza atan Guti, Siyah-Beyazlı kulüpteki hedeflerini de FANATİK’e anlattı. Kulüpte, başarı için çok uygun bir havanın bulunduğunu dile getiren İspanyol yıldız amaçlarını da Mehmet Demircan’a açıkladı. “Her zaman kazanmak için sahada olurum. Geçen sezonu dördüncü bitirdiğimiz için Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde olacağız. Buna yürekten inanıyorum” diyerek sözlerine başlayan Guti, iddialı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Teknik direktör Bernd Schuster’i yakından tanıyorum. Kendisi iddialı bir isimdir. Real Madrid’te uyumlu bir çalışma ortamımız vardı. Beşiktaş’ta da bu durumun devam edeceğine inanıyorum. Taraftarlarımız tüylerimi ürpertiyor. Bu tribünlere layık olmak istiyorum. Elimden geleni yapmaya hazırım. Başkan ve yöneticiler transferim için büyük özveride bulundular, uğraş sarfettiler. Bana güvenenleri utandırmayacağım ve verilen görevleri eksiksiz yerine getireceğim. Taraftarların bu desteğiyle birlikte, Beşiktaş yürür, gider... Takımımızdan birçok oyuncuyu zaten tanıyorum. Kazanılacak ne kadar kupa varsa, kaldırmak için buradayım. Avrupa Ligi, Türkiye Kupası, Türkiye Ligi... Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tesislere hayran kaldım. Doğrusu böyle lüks ve güzel tesisler beklemiyordum. Beşiktaş’ta bulunduğum her dakika için kendimi şanslı hissediyorum.
“Kariyerim boyunca Real Madrid’te forma giydim. İspanya’dan ayrılıp, İstanbul’a geldiğimde zaten çok heyecanlıydım. Müthiş bir atmosfer olacağını herkes bana anlatmıştı. Ama doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar büyük bir sevgi gösterisini beklemiyordum. İnsanların sıcak tavrı beni çok mutlu etti. İmza töreni ise bambaşkaydı. İnönü Stadı’nda imza atarken yaşadıklarımı hayatım boyunca unutmayacağım. Beşiktaş taraftarlarının tutkusunu ve sıcak tavrını İspanya’da da, dünyada da herkese anlatacağım. Böyle sevgi görülmemiştir...”
Sorumluluğumun farkındayım
“Beni karşılamak için gelen taraftarların tezahüratları, tribün şovları inanılmazdı. Elim ayağıma dolaştı. Adeta rüyada gibiydim, ayaklarım yere basmıyordu. Bu büyüklük, Real Madrid’in büyüklüğü değil, Beşiktaş’ın büyüklüğü Real Madrid’ten kat ve kat fazla... Kıyaslanamaz bile. Böyle bir tutku dünya üzerinde hiçbir kulüpte yoktur. Daha ilk maçıma çıkmadan önce neye uğradığımı şaşırdım. Çok mutluyum ve gururluyum. Ama bu sevgi gösterisi bende ağır bir yük bıraktı. Yöneticilerin sıcak tavrına, taraftarların sevgisine ben de futbolumla cevap vereceğim. Beşiktaş’ı seçtiğim için İstanbul’da bulunduğum her dakika daha mutlu oluyorum. Çok doğru bir tercih yaptığımı biliyorum...”
Noelia: Taraftara hayran kaldım
İstanbul’a gelen Guti’yi, sevgilisi Noelia bir an olsun yalnız bırakmıyor. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu da, sevgilisiyle mutlu bir tablo çiziyor. Röportajımız sırasında sempatik davranışlarıyla dikkat çeken Noelia, her fırsatta İstanbul’a ve Türkiye’ye olan hayranlığını dile getiriyor. Noelia, “Daha dolaşma fırsatı bulamadık, ancak tarihi yerleri inanılmaz. Ayrıca boğazı da muhteşem. Bu şehirde yaşamak çok güzel olacak” dedi. İmza töreninde çok duygulandığını belirten Noelia, sözlerini şöyle noktaladı: Umarım Guti burada başarılı olur. Çünkü o muhteşem seyirci, şampiyonlukları hak ediyor. İstanbul’daki herkes Beşiktaş taraftarlarından söz ediyor. Guti’nin Beşiktaşlılar’ı mutlu edeceğini ve kupalar kazanacağını düşünüyorum...
Mehmet Demircan/FANATİK Özel Röportaj
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 13:37
Beşiktaş’ın büyüklüğü Real Madrid’ten kat ve kat fazla...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ForceHawk_7z
29 Temmuz 2010, 13:39
Duygulandım ..:001_rolleyes: Helal Olsun Taraftarımıza ve GUTİ ' ye ..:thumbup1:
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 13:39
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ne anlamda söylüyor bi baksan böyle yerlere yatmana gerek kalmaz arkadaşım ;) , sen önce takımına bi bakda sonra her konuda böyle alay etmeyi de bırak!!!
Ne adamsınız ya dün Allah korudu sizi , rezil edip çimlere gömdüler hala utanmadınız.
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 13:49
Ne anlamda söylüyor bi baksan böyle yerlere yatmana gerek kalmaz arkadaşım ;) , sen önce takımına bi bakda sonra her konuda böyle alay etmeyi de bırak!!!
Ne adamsınız ya dün Allah korudu sizi , rezil edip çimlere gömdüler hala utanmadınız.
Baktım zaten okudum kardeşim bu 1.
2. si bu lafı Fenerbahçe içinde sölese aynı tepkiyi verirdim.
3. sü evet Allah korudu ama gene sölüyorum bu bizim derdimiz seni bağlamaz.
de_souza
29 Temmuz 2010, 13:57
Guti daha birşey görmedi derbi maçlarda taraftar neymiş anlar her iki takım adınada :)
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 14:14
Baktım zaten okudum kardeşim bu 1.
2. si bu lafı Fenerbahçe içinde sölese aynı tepkiyi verirdim.
3. sü evet Allah korudu ama gene sölüyorum bu bizim derdimiz seni bağlamaz.
Bu da bizim derdimiz seni bağlamaz ;)
seyfoxx
29 Temmuz 2010, 14:36
wooow süper :thumbup::thumbup::thumbup:
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 14:49
Beni bağladığına dair bişey demedim zaten!!! Anca ortamı ger başka bişey bildiğin yok! Komikti ve güldüm bu kadar basit bişeyi amma büyüttün. Aynı yorumu herhangi bir Türk takımı için yapılsaydı gene gülerdim (FB dahil)...
sinanert21
29 Temmuz 2010, 15:02
Burada yanlış anlama var bakınız "Realden kat ve kat büyük" lafı nerede geçiyor:
“Beni karşılamak için gelen taraftarların tezahüratları, tribün şovları inanılmazdı. Elim ayağıma dolaştı. Adeta rüyada gibiydim, ayaklarım yere basmıyordu. Bu büyüklük, Real Madrid’in büyüklüğü değil, Beşiktaş’ın büyüklüğü Real Madrid’ten kat ve kat fazla... Kıyaslanamaz bile. Böyle bir tutku dünya üzerinde hiçbir kulüpte yoktur.
Yani kulüp anlamında değil, taraftar anlamındaki büyüklükten bahsediyor, tabi yanlış yorumlamayın lafımı BJK aynı zamanda kulüp olarak da büyük takım ama Real'den de değil tabi.
cesc
29 Temmuz 2010, 15:06
Guti söylediği anlama göre A.Gücü'de büyük,Karşıyakada....
Kendi istediğiniz gibi anlamayın lafları..
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 15:11
Kardeşlerim kimse kusura bakmasın ama hiç bir Türk takımını küçümsemiyorum. Ama mazimizde yer alan savaş dönemlerindeki kahramanlıkları hariç, hiç bir anlamda,hiç bir Türk takımı Real den büyük değildir(BENCE)...
eagle1903
29 Temmuz 2010, 15:22
Kardeşlerim kimse kusura bakmasın ama hiç bir Türk takımını küçümsemiyorum. Ama mazimizde yer alan savaş dönemlerindeki kahramanlıkları hariç, hiç bir anlamda,hiç bir Türk takımı Real den büyük değildir(BENCE)...
Kimse, Beşiktaş Real'den büyük demedi.Diyen kişinin de aklından şüphe ederim.Burada Guti Beşiktaş taraftarının Real taraftarından büyük olduğunu kastetmiş.Yazıyı anlayarak okusanız bu tür tartışmalar olmayacak.
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 15:28
Kimse, Beşiktaş Real'den büyük demedi.Diyen kişinin de aklından şüphe ederim.Burada Guti Beşiktaş taraftarının Real taraftarından büyük olduğunu kastetmiş.Yazıyı anlayarak okusanız bu tür tartışmalar olmayacak.
Ben tartışmıyorum ki zaten.Ayrıca her yönden dedim,taraftarda bunun içinde.
eagle1903
29 Temmuz 2010, 15:36
Ben tartışmıyorum ki zaten.Ayrıca her yönden dedim,taraftarda bunun içinde.
Real taraftarı, Beşiktaş taraftarından iyi diyorsun yani.
İroni mi bu?
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 15:42
Ya bırakın şu adamı saçma sapan konuşuyor , Real Taraftarı 80.000 kişilik stadda 32000 kişilik stadın yaptığını yapamıyor!!!
Artık anlayın şunu çArşı 1 Numara!!!
eagle1903
29 Temmuz 2010, 15:45
Ayrıca geçen seneydi sanırım Çarşı'yı örnek aldıklarını belirtmişti Real taraftarları.
Böyle boş boş konuşanlara uyuz oluyorum.:angry:
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 15:53
Tamam uzatmayalım , hadi sen kendi takımının derdine önce bil Young Boys gibi takımlarla başa baş oynamayı öğreninde sonra gelin konuşuruz.
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 15:55
Sadece stadda tezahüratla olmuyor bu büyük taraftarlık beyler. Adamların formaları 88 euro ya satılıyordu geçen sene ve o paraya satılan formaları adamlar sizin bizim 4-5 senede aldığımızdan fazla satın aldılar. Siz Q7 ve guti yi aldınız kaç tane forma sattınız yaada satın aldınız? Biz Carlos,Anelka yı aldık kaç forma aldık-sattık,hemde oranın yarı fiyatı olmasına rağmen?
Gerçekçi olun beyler,gerçekçi.
kimsenin taraftarına sataştığım yok,Bjk taraftarının ses desibel rekorularını artık avrupa biliyor.
Ama taraftarlık sadece stadda tezahüratla bitmiyor. Lütfen gerçekçi olun,reelist olun...
Tamam uzatmayalım , hadi sen kendi takımının derdine önce bil Young Boys gibi takımlarla başa baş oynamayı öğreninde sonra gelin konuşuruz.
Al işte burdan buyur :D belli kimin kimi kimi kışkırttığı. Ben kimseyi küçümsemiyorum ama senin yaptıkların ortada....
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 15:58
Sadece stadda tezahüratla olmuyor bu büyük taraftarlık beyler. Adamların formaları 88 euro ya satılıyordu geçen sene ve o paraya satılan formaları adamlar sizin bizim 4-5 senede aldığımızdan fazla satın aldılar. Siz Q7 ve guti yi aldınız kaç tane forma sattınız yaada satın aldınız? Biz Carlos,Anelka yı aldık kaç forma aldık-sattık,hemde oranın yarı fiyatı olmasına rağmen?
kimsenin taraftarına sataştığım yok,Bjk taraftarının ses desibel rekorularını artık avrupa biliyor.
Ama taraftarlık sadece stadda tezahüratla bitmiyor. Lütfen gerçekçi olun,reelist olun...
Sen merak etme biz forma da alırız başka ürünler de ama önemli olan maddi desteğin yanında MANEVİ DESTEK!
Sadece Yıldırım Demirören yeter ile hatırlıyorsunuz bu taraftarı ama unutma millet 2.olan takımına ana avrat küfür edip KENDİ STADINI YAKARKEN , bizim taraftarımız ise Lige havlu atmışken 10.000 kişi ile birlikte otobüsü sahaya doğru ilerletiyor , sizde artık bunları görün!
anıl20
29 Temmuz 2010, 16:02
çarşı şampiyonlar ligi reklamında bile oynadı. gerisini siz düşünün elbette real daha büyük ama ispnayol seyircisinde iş yok. gol kaçırınca aeaeaehhh gibi bir şey diyorlar o kadar. ingiliz taraftarlar deli oluyo ama. adamlar maçı yaşıyo resmen çarşı da bu konuda 1 numara
eagle1903
29 Temmuz 2010, 16:03
Adamların formaları sadece İspanya'da değil dünyanın hemen her yerinde satılıyor.
Uganda,Zambiya bu ülkelere gitsen bile bulursun Real formalarını.
Ayrıca onların taraftar sayıları bizim kulüplerimizden katça daha fazla.
Aldıkları oyuncuların hepsi yıldız ve forma sattıracak oyuncular.
Bu kadar forma satmaları doğal.
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 16:03
Sen merak etme biz forma da alırız başka ürünler de ama önemli olan maddi desteğin yanında MANEVİ DESTEK!
Sadece Yıldırım Demirören yeter ile hatırlıyorsunuz bu taraftarı ama unutma millet 2.olan takımına ana avrat küfür edip KENDİ STADINI YAKARKEN , bizim taraftarımız ise Lige havlu atmışken 10.000 kişi ile birlikte otobüsü sahaya ***ürüyor , sizde artık bunları görün!
Hala sataşma derdindesin yaa nasıl bişeysin anlamadım gitti:S
senin zihniyetindekiler yüzünden içerde birbirimize girmekten dışardakilerle uğraşamıyoruz işte. Adamlar kalkınmış ''herşeyleri'' en üst düzeyde ama sen bunu bile kabullenmiyor,hatta kendine hakaret algılayıp,başka takımların rezillikleriyle sataşma derdindesin...
Zor bu zihniyetle ilerlemek zor....
Adamların formaları sadece İspanya'da değil dünyanın hemen her yerinde satılıyor.
Uganda,Zambiya bu ülkelere gitsen bile bulursun Real formalarını.
Ayrıca onların taraftar sayıları bizim kulüplerimizden katça daha fazla.
Aldıkları oyuncuların hepsi yıldız ve forma sattıracak oyuncular.
Bu kadar forma satmaları doğal.
Eee diyorum yaa adamlar aşmış artık. Ayrıca Dünyaca ünlü bi yıldız gelse 170 tl olsa formalar kaç tane satılır Allah'ını seversen gerçekçi ol. Bu forma meselesi sadece bir örnektir.
anıl20
29 Temmuz 2010, 16:06
Sadece Yıldırım Demirören yeter ile hatırlıyorsunuz bu taraftarı ama unutma millet 2.olan takımına ana avrat küfür edip KENDİ STADINI YAKARKEN , bizim taraftarımız ise Lige havlu atmışken 10.000 kişi ile birlikte otobüsü sahaya doğru ilerletiyor , sizde artık bunları görün!
havlu atınca bazıları bursalı oldu ama neyse
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:07
çarşı şampiyonlar ligi reklamında bile oynadı. gerisini siz düşünün elbette real daha büyük ama ispnayol seyircisinde iş yok. gol kaçırınca aeaeaehhh gibi bir şey diyorlar o kadar. ingiliz taraftarlar deli oluyo ama. adamlar maçı yaşıyo resmen çarşı da bu konuda 1 numara
İşte objektif yorum , teşekkür ediyorum kardeşim kendi şahsım adına bu yorumun için.
Hala sataşma derdindesin yaa nasıl bişeysin anlamadım gitti:S
senin zihniyetindekiler yüzünden içerde birbirimize girmekten dışardakilerle uğraşamıyoruz işte. Adamlar kalkınmış ''herşeyleri'' en üst düzeyde ama sen bunu bile kabullenmiyor,hatta kendine hakaret algılayıp,başka takımların rezillikleriyle sataşma derdindesin...
Zor bu zihniyetle ilerlemek zor....
Sataştığım falan yok gerçekleri görsen her şey hallolacak.
tamam taraftarınız desibel rekoru harika falan ama lige havlu attınız sonra gittiniz bursa lı oldunuz.
İnan Beşiktaş taraftarı ve yönetimi Bursa'dan öyle bi nefret ediyor ki Fener'den bile daha çok ;) Kimsenin Bursa'lı olduğu falan yok , bizi yendiler adamlar hakkıyla şampiyon oldular.
Endless
29 Temmuz 2010, 16:11
Arkadaşlar lütfen tartışmaya dönecek mesajlar yazmayın. Birbirinizi küçük düşürecek türden mesajlar yazılırsa konu kilitlenmeye kadar gider.
metin_99
29 Temmuz 2010, 16:11
Taraftar konusunda Beşiktaş gerçekten de birçok dünya devinden önde ama Guti bunu takım kariyeri açısından söylüyorsa tek amacı yeni takımını yalamaktır :D Kimse de Guti dedi diye kendini Real Madrid'den büyük sanmasın lütfen. Real Madrid her ne kadar başarılı olamasa da yedek kulübesi bile Beşiktaş kadar değerli. Ama Beşiktaş'ın taraftarına gerçekten büyük bir saygım var, gerçekten dünyadaki en iyi taraftar gruplarından birine sahip Beşiktaş...
anıl20
29 Temmuz 2010, 16:12
İnan Beşiktaş taraftarı ve yönetimi Bursa'dan öyle bi nefret ediyor ki Fener'den bile daha çok ;) Kimsenin Bursa'lı olduğu falan yok , bizi yendiler adamlar hakkıyla şampiyon oldular.
adamlar hakkıyla yendi de ibo da bi attı bi de attırdı şimdi :D:D
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:13
adamlar hakkıyla yendi de ibo da bi attı bi de attırdı şimdi :D:D
O maç geride kaldı kardeşim o konuda konuşmayalım ama herkes Toraman'ın ne karakterli biri olduğu biliyor ya lütfen konu daha fazla uzamasın yoksa daha da gerilecek ortam.
anıl20
29 Temmuz 2010, 16:15
O maç geride kaldı kardeşim o konuda konuşmayalım ama herkes Toraman'ın ne karakterli biri olduğu biliyor ya lütfen konu daha fazla uzamasın yoksa daha da gerilecek ortam.
tamam abi toroman kaptanlardan biridr karekter olarak da iyidir.
metin_99
29 Temmuz 2010, 16:17
Belki de Guti "Beşiktaş gerçekten büyük" demek istemiştir :D Biraz berbat bir espiri oldu sanırım :)
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:17
tamam abi toroman kaptanlardan biridr karekter olarak da iyidir.
Ha bu arada neden Toroman olarak yazıyor Toraman'ı millet onu da anlamış değilim :)
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 16:19
:DSataştığın yokmu:D ben gerçekleri söylüyorum.Kendi takımım dahil bütün Türk takımlarından HER YÖNÜ ile üstün olduklarını söylüyorum. Sen ise bunu kendine alıp yok sahanızı yaktınız,yok ana avrat sövdünüz diye sataşıyorsun. Bu sataşma değilde ne?
Bana dediğin gibi biraz objektif olsan. Bak sana bişey sorcam İnönü Stadında en pahalı bilet kaç TL?
Arkadaşlar lütfen tartışmaya dönecek mesajlar yazmayın. Birbirinizi küçük düşürecek türden mesajlar yazılırsa konu kilitlenmeye kadar gider.
Merak etme kardeşim Umut'la biz saygı çerçevesinde tartışıyoruz,dimi Umut :D
Butwhoan
29 Temmuz 2010, 16:22
O kısa filmlerde anı yaşayan güzellikler koyuluyor.2008 yılında Devied'de çıkıyordu sizin dediğinize göre o zaman dünyadaki sayılı oyuncular arasına giriyor.
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:25
O kısa filmlerde anı yaşayan güzellikler koyuluyor.2008 yılında Devied'de çıkıyordu sizin dediğinize göre o zaman dünyadaki sayılı oyuncular arasına giriyor.
Biz o filme göre değerlendirmiyoruz ama gerçekler ve rekorlar bu alanda konuşuluyor!
anıl20
29 Temmuz 2010, 16:31
deivid o sene gerçekten iyiydi ve csk moskovadan teklif gelmişti
eagle1903
29 Temmuz 2010, 16:34
Deivid Master Card reklamında mı oynadı?Videosu falan var mı?
Peckle
29 Temmuz 2010, 16:39
İnan Beşiktaş taraftarı ve yönetimi Bursa'dan öyle bi nefret ediyor ki Fener'den bile daha çok ;) Kimsenin Bursa'lı olduğu falan yok
O yüzden maçı sattınız zaten di mi? :)
efinho58
29 Temmuz 2010, 16:40
Belki de Guti "Beşiktaş gerçekten büyük" demek istemiştir :D Biraz berbat bir espiri oldu sanırım :)
Offf :lol: :lol: :lol:
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:42
O yüzden maçı sattınız zaten di mi? :)
Beşiktaş o maçı satmadı adamların 2-3 pozisyonu vardı gol attılar işte , Toraman'ın hataları vardı evet her futbolcu hata yapabilir ayrıca Beşiktaş maç satmaz madem çok istiyordunuz şampiyonluğu 50 tane gol kaçırmasaydınız atsaydınız 1 tane daha Trabzon'a sonra Fener forumlarında Beşiktaş'a yalvarıp Haydi Kartal saldır bi gol daha demeseydiniz.
Konuşturmayın lütfen herkes gerçekleri görüyor , maç satmışmış!!! :@ :@
Peckle
29 Temmuz 2010, 16:45
Maçı sattığınız bariz bunu tartışmaya bile gerek yok. Gerçekleri görün biraz diyorsun, sen de görsen iyi olacak :) Beşiktaş maç satmaz falan diyorsun, ben de öyle düşünüyordum, demek ki düşündüğüm kadar büyük değilmiş Beşiktaş.
Hani hep ballı diyorsunuz ya bize, son maçta o "balımız" yoktu maalesef. Baya kaçırdık, atmalıydık; atamadık. Neyse konuyu daha fazla saptırmayayım.
eagle1903
29 Temmuz 2010, 16:46
Adamlar şoku hala atlatamamış.
Yazık gerçekten saldıracak yer arıyorlar hala.
2-2 mi 2-2 mi?:001_tt2:
Peckle
29 Temmuz 2010, 16:50
Adamlar şoku hala atlatamamış.
Yazık gerçekten saldıracak yer arıyorlar hala.
2-2 mi 2-2 mi?:001_tt2:
Al işte. Saldıracak yer niye arayım. Madem gerçekleri konuşuyoruz, buyrun size gerçekler.
Türkiye'de hep 3. takım olarak kalacak olan ve geçen sezon ligde 4. olan bir takım hala gelip FB'ye sataşıyorsa diyecek bir şeyim yok.
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:50
Yazık vallahi yazık dediği lafa bak ya Beşiktaş o kadar büyük değilmiş , bi de Fair Play oyuncusu yazıyor ne diyelim kendi kendinizi avutun öyle tamam sattık diyelim biz böylece canınız daha da yanar , Koray 2-2 mi 2-2 mi Bursa'dan gol haberi mi var? :D
http://www.youtube.com/watch?v=IInbo8YbO-w
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:53
Al işte. Saldıracak yer niye arayım. Madem gerçekleri konuşuyoruz, buyrun size gerçekler.
Türkiye'de hep 3. takım olarak kalacak olan ve geçen sezon ligde 4. olan bir takım hala gelip FB'ye sataşıyorsa diyecek bir şeyim yok.
Öyle güldüm ki bu yorumuna varya :) :) 3 Yıldır Ligde Çeyrek Asırı aşkın bi süredir de Türkyie Kupası'nı alamayan bi takımın taraftarı bu yorumu yapıyorsa zeka seviyesine bırakalım biz!
eagle1903
29 Temmuz 2010, 16:56
Şerefsiz 2.likler alacağımıza şerefli 4.lükler almayı yeğlerim.
Ayrıca kimin kime sataştığı belli.
Farkındaysan konu Beşiktaş konusu.
Ve konuyu başka yerlere çeken de sizsiniz.
Peckle
29 Temmuz 2010, 16:57
Valla Türkiye Kupası falan tamam da siz hala Türkiye'de 3. takım olduğunuzu anlamadıysanız senin zekanda bir problem olabilir. 2 yıldızınız olduğunu unutuyorsun galiba.
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 16:58
Şerefsiz 2.likler alacağımıza şerefli 4.lükler almayı yeğlerim.
Ayrıca kimin kime sataştığı belli.
Farkındaysan konu Beşiktaş konusu.
Ve konuyu başka yerlere çeken de sizsiniz.
Aynen öyle ayrıca kimse unutmadı 92-93 sezonunu , Samsun Maçını , Son yıllarda ki derbide hep bizim aleyhimize yapılan hataları!
Valla Türkiye Kupası falan tamam da siz hala Türkiye'de 3. takım olduğunuzu anlamadıysanız senin zekanda bir problem olabilir. 2 yıldızınız olduğunu unutuyorsun galiba.
Armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir.
efinho58
29 Temmuz 2010, 16:58
Konuyu nerden nereye getirdiniz!?Biz en azından son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan, Türkiye'de her zaman '3. büyük' olarak gösterilmeyen bir takımı tutuyoruz.4. olup da 2. olan takımla dalga geçmek o tarafın ezikliğini gösterir.Ya da Bursa'ya düşmanımız diyip bizden şampiyonluğu kapınca Bursalı olmak...Burda '2-2 mi?' diyeceğine Metalist ve Liverpool maçlarına bak.Ortasahadan gol var, topukla gol var, ceza sahası dışından bi yeriyle golü var...
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 17:01
Konuyu uzatan Fenerbahçe taraftarlarıdır , çekemeyen anten taksın kardeşim!
Peckle
29 Temmuz 2010, 17:02
çekemeyen anten taksın kardeşim!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Pardon neyinizi çekemeyeceğim acaba?
eagle1903
29 Temmuz 2010, 17:04
Valla Toraman'ın maçı sattığına ihtimal bile vermiyorum ama şöyle mahlukların üzülmesi için sattıysa helal olsun diyorum.
forza-kartal
29 Temmuz 2010, 17:05
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Pardon neyinizi çekemeyeceğim acaba?
Mesela siz Dia'yı alırken bizim Q7 'yi almamızı sizin 28 yıldır alamadığınız kupayı bizim son 5 yılda 3 kere aldığımızı ;) Ve armamızdaki ay yıldızı üstüne taraftarımızı daha da sayayım mı?
Genç Fenerbahçe'liere bak bi de çArşı'ya sonra gel konuşalım ;)
hamzafb37
29 Temmuz 2010, 17:05
Şu forzanın tartıştığı bi konuda kitlenmese şaşırcam yahuu:D:D
fbtuncay
29 Temmuz 2010, 17:06
Konu İice Dağılmış. Başarı Olarak Bjk Hep FB ve GS'den Sonra Geliyor Bunu Tartışmaya Gerek Yok Herhalde. Yani Hep 3. Planda.
Guti'nin Açıklamasıda Çok Saçma! Daha Gelir Gelmez Bu Kadar Yalakalık Hiç Gerçekçi Gelmedi. Aynı Daum'un Her Konuşmasında Atatürk Sevgisinden Bahsetmesi Gibi! 1 Stada Gelmekle mi Anladı Büyük Olduğunu.
metin_99
29 Temmuz 2010, 17:07
Daha fazla tartışmayın! Guti bir laf attı ortalığı karıştırdı vay arkadaş!! Bir açıklama yapmış ve açıklama olarak kalmalı. Konuyu ordan oraya ordan oraya bağlayıp birbirinize laf atıyorsunuz, tartışmadan durmayı öğrenin lütfen! Haberin okunabilmesi için konu kilitli olarak kalacak...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.