Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Guti Beşiktaş'ta!
forza-kartal
23 Haziran 2010, 15:32
Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istemediği için 3 milyon Euro tazminat ödeyerek sözleşmesini feshettiği kaptan Guti, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/06/05/schuster-besiktas-a-guti-yi-getirmek-istiyor-680841.Jpeg
Halen tatilde bulunan 33 yaşındaki futbolcuyla menajerler aracılığıyla yapılan görüşmeler önceki gün olumlu sonuçlandı.
İmza İnönü Stadı'nda
Siyah beyazlı takımın yeni teknik direktör Bernd Schuster'in alınmasını istediği Guti ile büyük olasılıkla Dünya Kupası sonrasında sözleşme imzalanacak. Tatilden döndükten sonra önce Real Madrid'le olan 1 yıllık sözleşmesini feshedecek olan deneyimli futbolcu, daha sonra başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a getirecek. Beşiktaş yönetimi Guti'ye de Quaresma'ya yaptığı gibi inönü Stadı'nda sözleşme imzalatmayı planlıyor.
Schuster etkili oldu
Bu arada İspanyol medyasına konuşan Guti, "Real Madrid'den ayrılmak istemezdim. Ancak Mourinho, Raul'a gösterdiği anlayışı bana göstermedi. İstenmediğim yerde durmam. Birçok kulüpten tekliler alıyorum. Ancak benim için en önemli olanı Schuster'in çalıştıracağı Beşiktaş. Onlarla anlaştık gibi. Beşiktaş'la anlaşmamda Schuster etkili oldu. Çünkü onunla çalışmak büyük zevk ve benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyor" dedi.
Akşam
forza-kartal
23 Haziran 2010, 15:35
Büyük ihtimal haber doğru İspanya'dan Beşiktaş'lı taraftarlar da 1903 Radyo'ya anlaşıldığı yönünde mailler atıyorlar ,hadi hayırlısı.
Dünyanın CMF ve AMF bölgesinde oynayan sayılı oyuncularından biri...
pes-in kralı
23 Haziran 2010, 15:37
Beşiktaş bu seneye iddalı giriyor hadi hayırlısı bakalım:)
MrDesTRoyeR
23 Haziran 2010, 15:41
Dün BJK asbaşkanı açıklama yaptı.Yıldız transfer olmayacak.Ama transferlerimiz devam edecek diye.Hem kaynağa bakarsanız Akşam.Bence doğruluk payı çok az.
forza-kartal
23 Haziran 2010, 15:42
Serdar Adalı dedi ki sponsor arayışımız sürüyor yıldız transferi de ona göre yönlenecek ve Guti zaten bonservissiz adam sanmıyorum büyük bi maliyet olacağını bence doğruluk payı % 50 nin üstünde.
Lenny
23 Haziran 2010, 15:43
Resmi sitede henüz bir açıklama yok. O yüzden haberin doğruluğu tartışılır.
Eğer ki bu transfer gerçekleşirse, Beşiktaş; Quaresma'dan bile daha büyük bir transfer yapmış olur. Kendi kanaatimce...
forza-kartal
23 Haziran 2010, 15:45
Madrid'in 2.kaptanı sonuçta ve yaşı ilerlemesine rağmen bu yıl çoğu maçta 11 oynadı ve topukla yaptığı asisti hepimiz hatırlıyoruzdur sanırım gelirse ki bence gelecek çok büyük bi yıldız daha almış oluyoruz.
anatol.fb
23 Haziran 2010, 15:59
bu haber doğru olabilir ama ücreti beğenmez bence beşiktaşta. Olympiacos yıllık 3.5 veriyor bu adama gelsin diye beşiktaşın bunu vereceğini sanmam. ama sponsor bulunursa robinhoyu alıcaklar
nickless1
23 Haziran 2010, 16:06
Gelmesi çok iyi olur.Çünkü onun oynadığı mevki de sıkıntı yaşıyoruz ve o mevkiyi Guti gibi biriyle doldurmak harika olur.
By Hüry
23 Haziran 2010, 16:09
ya gelse nolur gelmese nolur.33 yaşında adam daha kaç sene oynarki:D
forza-kartal
24 Haziran 2010, 02:36
Çok net duyumlar var Forza'da , Guti kesin Beşiktaş'ta.
Şu videoları bi izleyelim de görelim Guti'yi.
http://www.youtube.com/watch?v=fqUJyTfy51w&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=d-FlDkF3Cxg
Veee topuk asisti
http://www.youtube.com/watch?v=r_w9Tdn7po0
sezitto
24 Haziran 2010, 03:20
Wayy ne diyim bu da gelirse helal olsun aslinda bu gelmese bile bu transferlere helal gercekten..
Türkiyé.
24 Haziran 2010, 09:02
Ya Arkadaşlar Daha Öncede Galatasaray Alcak Diyolardı.. Hep Hayal..
forza-kartal
24 Haziran 2010, 11:34
Ya Arkadaşlar Daha Öncede Galatasaray Alcak Diyolardı.. Hep Hayal..
Galatasaray'ın maddi gücü ile Beşiktaş'ın maddi gücü çok farklı , Beşiktaş daha iyi bi maddi güce sahip ve başında da Guti ve Robinho'nun eski hocası Schuster var ;)
Lenny
24 Haziran 2010, 12:33
ya gelse nolur gelmese nolur.33 yaşında adam daha kaç sene oynarki:D
Hagi için de aynen bu deniliyordu. Ama...
forza-kartal
24 Haziran 2010, 13:11
Hagi için de aynen bu deniliyordu. Ama...
Aynen katılıyorum + Guti bu sonuçta yani zaten adam hiç bi zaman temposuyla oynamadı ki attığı olağan üstü paslar müthiş frikik golleriyle tanıdık onu gelirse (ki %99 luk bi ihtimal verebilirim Forza'da ki duyumlar dolayı) çok ama çok iş yapar Beşiktaş'ta.
pes-in kralı
24 Haziran 2010, 13:33
Guti iyi bir oyuncu beşiktaşın orta sahası kemik gibi sağlam olur ernst fink guti 3ü alternatif olur birisi değişmeli oynarlar eğer ki guti gelirse ben bu sene beşiktaşın orta sahanın ortasından çok gol yiyeceğini sanmıyorum!!!
forza-kartal
24 Haziran 2010, 14:06
Evet arkadaşlar Ntvspor.net'de de haberi çıktı Guti'nin.
__________________________________________________ ________________________
Yeni sezona Bernd Schuster yönetiminde hazırlanan ve Portekizli Quaresma'yı transfer ederek büyük ses getiren Beşiktaş, şimdi de İspanyol Guti'yi transfer etmek için girişimlere başladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/guti600_VF9X2.jpg
Beşiktaş'ın top başı yaptığı ilk antrenmanı Nevzat Demir Tesisleri'nde takip eden NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar, Siyah Beyazlı ekibin Guti için girişimlerde bulunduğunu bildirdi. Spor Servisi Programı'na bağlanan ve Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlayan Hakan Gündoğar, Beşiktaş'ın Guti'yi almak için sponsorlarla görüşmelerde bulunduğunu ve sponsorla anlaşılması durumunda Guti'yi transfer edeceğini ifade etti.
ZAPO YOLCU LİSTESİNDE
Beşiktaş'ın kadrosunda 12 yabancı futbolcu bulunuyor ve gözden çıkartılan isimlerin başında Zapotochny geliyor.
ES-ES TABATA DİYOR
Bu arada geçen sezon kadroya katılan ve maliyeti sebebiyle büyük tepki çeken Tabata için devrede bulunan Eskişehirspor, Brezilyalı futbolcu için girişimilerini hızlandırdı.
SCHUSTER'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Alman Bernd Schuster, 2007-2008'de Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde Guti'nin hocalığını yaptı.
1994'te Real Madrid C Takımı ile futbola başlayan Jose María Gutierrez Hernandez, o yıldan beri La Liga ekibinde yer alıyor ve kısaca Guti olarak tanınıyor. 1.86 boyunda olan 33 yaşındaki İspanyol yıldız, 1995'ten beri Real Madrid A Takımı forması giyiyor ve Mor Menekşeler ile 385 maça çıktı 45 gol kaydetti. İspanya Milli Takımı'nın formasını ilk kez 1999'ta taşıyan Guti, 2005'e kadar Boğalar için mücadele verdi ve 14 kez milli olurken 3 gol kaydetti.
Ntvspor.net
forza-kartal
26 Haziran 2010, 15:04
Beyler demedi demeyin Guti yarın açıklanabilir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.