PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guti bilmecesi!

-hate-
10 Mayıs 2010, 18:44
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/Galeriler/2010510_transfer_gunlugu_guti/elcapitangutikisseshisbadge.jpg
Büyük hedeflerle yola çıktığı sezonda hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, takım içinde revizyona hazırlanırken; İspanya'dan gelen haberler kafaları karıştırdı. Yönetimin daha önce de "ilgimiz yok" dediği Real Madridli Guti'nin, Marca gazetesinde çıkan demecinde "Galatasaray beni istiyor" diye konuştuğu ileri sürüldü.

Haberde Guti'nin "Galatasaray'ın beni transfer etmek istediği doğru... Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor" dediği kaydedildi.

Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunun altını çizen İspanyol futbolcu, sezon bitiminde "hızlı bir karara varıp, takımdan ayrılması konusunda anlaşmaya varmak için öncelikle kulübüyle görüşeceğini" söyledi. Guti, Athletic Bilbao maçında sahaya kaptan olarak çıkmasının ve taraftarın "Guti, Guti" diye bağırmasının kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Gazetedeki haberde Galatasaray'ın Guti'ye 2 yıllık sözleşmenin yanı sıra takım kaptanlığını teklif ettiği de ileri sürüldü.

Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ise bu habere rağmen böyle bir transfer girişimlerinin olmadığını açıkladı.

İspanya'nın Valencia kulübünün bir hafta içinde temsilcilerini İstanbul'a göndereceği ve Mehmet Topal için son teklifini yapacağı öğrenildi. İspanyol takımının genç oyuncunun bonservisi için 4.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.

Bu arada Galatasaray'da sakatlığı bulanan Baros'un, Gençlerbirliği maçına yetişebileceği belirtildi. Antalyaspor maçında sakatlanan kaleci Aykut ve Lucas Neil'in durumunun ise birkaç gün içinde kesinlik kazanacağı öğrenildi.

seydamet
11 Mayıs 2010, 23:12
Hadi bakalım.. :) İnşallah iyi bir performans gösterir Türkiye'de.. Paylaşım için teşekkürler kardeşim..