PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Guti Tamam Ama Raul Çok Yakın Diyemem''

forza-kartal
23 Temmuz 2010, 17:32
Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, kadroda oyuncu sayısında azaltmaya gideceklerini ve teknik direktör Bernd Schuster`den rapor beklediklerini söyledi.

http://resim.haber1903.com/Manset/Gerdogan_toprak.jpg

Toprak, katıldığı bir tv programında, Schuster`den gelecek rapora göre hareket edeceklerini ve 26 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirecekleri yönetim kurulu toplantısında durum değerlendirmesi yapacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

``Kadroda azaltmaya gitmek durumundayız. Ne kadar sevsek de bazı oyuncularla yollarımızı ayırmak durumundayız. Yabancı kontenjanı dolu. Hepsi çok değerli oyuncular. Mevki konusunda tercihlerimiz olacak.``

Yakın zamanda bir oyuncuyu kadrolarına katacaklarını kaydeden siyah-beyazlı yönetici, ``Çok yakın zamanda camiayı mutlu edecek haberlerimiz olacak. Guti ile yaptığımız görüşmeler olumlu aşamada. Ancak Raul için `Çok yakın` diyemem`` diye konuştu.

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve bu sezon başındaki maçlarda şans bulan Delgado`nun durumuna da değinen Toprak, ``Delgado`nun iyi bir profesyonel olarak takımda olmasını her zaman isterim. Ama hocamız kimi tutar, kimi gönderir bilemem`` dedi.

Eski oyuncuları Batuhan Karadeniz ile ilgili soruyu da yanıtlayan Erdoğan Toprak, ``Batuhan, Türk futbolu için bir kazanç. Kendisine dikkat etmesi lazım. Güzel futbol yaşamı olacak. Hocamızın kendisini isteyip istemediğini duymadım. Belki biz o genç oyuncuyu yol gösterici konusunda eksik bırakmış olabiliriz`` diye konuştu.

BJK İnönü Stadı`nın yeniden yapılması konusundaki çalışmalarla ilgili olarak ise Toprak, şunları söyledi:

``Yapımla veya projeyle ilgili sorunumuz yok. Kendi imkanlarımızla bir noktaya getirecek durumdayız. Hukuki süreç sorunumuz var. Projemiz ilçe belediyesinden çıktı.Ama büyükşehir belediyesinden izin çıkarsa yapımına başlayabiliriz. Beklediğimiz tek şey izinler. Komisyonlar bugün gündemine alsa, çizimine hemen başlarız. Umut ederim birkaç ay içinde komisyon gündemine alır. Yapım iznini alırız. İzin dışında beklentimiz yok. TOKİ`ye başkaları gibi ihtiyaç duymuyoruz. İzinden sonra dokuya uygun aynı Beşiktaş mabedini yapmayı planlıyoruz.``

AA

seyfoxx
23 Temmuz 2010, 18:46
Şu gutiyide bir türlü resmen açıklamadılar.Yollayın şu yabancıları açıklayın sarı çocuğu.

forza-kartal
23 Temmuz 2010, 18:57
Şu gutiyide bir türlü resmen açıklamadılar.Yollayın şu yabancıları açıklayın sarı çocuğu.

Yollamadan nasıl açıklasınlar renkdaş :) , Hilbert'in lisansı bile yeni çıkarıldı :)

Bu arada Galatasaray'a baya bi taş atmış :)

''Bizim başkaları gibi TOKİ'ye ihtiyacımız yok'' :)

seyfoxx
23 Temmuz 2010, 19:00
Yollamadan nasıl açıklasınlar renkdaş :) , Hilbert'in lisansı bile yeni çıkarıldı :)

Bu arada Galatasaray'a baya bi taş atmış :)

''Bizim başkaları gibi TOKİ'ye ihtiyacımız yok'' :)

aynen kardeşim ama o sözler bize zarar verir.Hemde bizede toki yapsa fenamı olur.zaten gırtlağa kadar borçtayız.

forza-kartal
23 Temmuz 2010, 19:14
aynen kardeşim ama o sözler bize zarar verir.Hemde bizede toki yapsa fenamı olur.zaten gırtlağa kadar borçtayız.

Beşiktaş kendi masrafını kendi karşılar ;) Stadyumu kendi üstüne kayıtlı olan kaç kulüp var , İnönü bizim ama diğerlerinin stadyumları devlete ait , biz yine kendimiz karşılarız.

seyfoxx
23 Temmuz 2010, 19:15
Beşiktaş kendi masrafını kendi karşılar ;) Stadyumu kendi üstüne kayıtlı olan kaç kulüp var , İnönü bizim ama diğerlerinin stadyumları devlete ait , biz yine kendimiz karşılarız.

Yeni stad olsunda kim yaparsa yapsın :)

forza-kartal
23 Temmuz 2010, 19:21
Yeni stad olsunda kim yaparsa yapsın :)

2011 e kadar zor ama 2011 de yapılmaya başlanacaktır , bu Anıtlar Kurulu bi izin verse.

seyfoxx
23 Temmuz 2010, 19:27
2011 e kadar zor ama 2011 de yapılmaya başlanacaktır , bu Anıtlar Kurulu bi izin verse.

Fenerbahçe kaçak stad yapar ses yok.Bizim stad çökücek hala anıtlar kurulundan tık yok.Renklilerden biri izin istese o dakika izin çıkar.ama nedense beşiktaş amblemini gören herkez bir anda diktatör kesiliyor.

Peckle
23 Temmuz 2010, 19:32
Fenerbahçe kaçak stad yapar ses yok.Bizim stad çökücek hala anıtlar kurulundan tık yok.Renklilerden biri izin istese o dakika izin çıkar.ama nedense beşiktaş amblemini gören herkez bir anda diktatör kesiliyor.

Valla bu yoruma cevap yazardım ama değmez ;) Sadece gülüp geçiyorum :)

seyfoxx
23 Temmuz 2010, 19:37
Valla bu yoruma cevap yazardım ama değmez ;) Sadece gülüp geçiyorum :)

aferin sana.anlaşılan sende renklisin.Her zaman yaptığınızı yapın ve gülün geçin ;) :glare:

sedax
23 Temmuz 2010, 19:39

Ya hıncal uluçun uydurduğu bir saçmalık yüzünden konuşuyorsun.Asıl sen şunu biliyormusun Fenerbahçenin eski stadının arazisi fenerbahçe klübüne aitken akdeniz oyunları için yeni stad olarak eski fenerbahçe stadı devlet tarafından seçilmiş ve yapılmıştır ancak arsa fenerbahçeye geri verilmemiştir.yani şimdi gsnin yaptığı gibi arsamız vardı karşılığından toki stad yapıyor hadisesi bizde yalan olmuştur.o saçmalık yüzünden hıncal bey gecekondu gecekondu diyip duruyor devletin arsasına yaptınız diye.Stadyumun projesi zaten Kadiköy belediyesinden onaylı ve imar planında da var nasıl kaçak oluyor ben anlamıyorum.Aksine devlet kılını kıpırtdamazken Fenerbahçe kendi stadını kendi yaptı ve Uefa da bu stada final verdi.Kaldı ki kaçak olan yapıyı Uefa nasıl listeye alacak, imar planlarına stadın yerleşimine projesine ve sigortalarına da bakıyor.Gazete köşelerinden bildiğiniz şeylerle yorum yapıyorsunuz şaşıyorum doğrusu.

Bjknin stadına gelince stad yapıp yapmaması beni ilgilendirmez zaten fenerle alakalı bir konu da değil ruhsatla alakalı da değil.Mesele İnönü stadının tarihi eser sayılması.Neden sayılıyor bilmiyorum ama öyle.O yüzden yüksekliği artırılamıyor ya da yıkılamıyor.Buna da belediye izin çıkaramaz Anıtlar Yüksek Kurulu izin verebilir.Eğer İnönü stadı tarihi eser değildir derse zaten sorun yok öyle derse yeni arsaya yapmak zorunda.

efinho58
23 Temmuz 2010, 19:41

Bi yerden duymuşsun bi şey hemen inanmışsın.Zaten size göre Fenerbahçe aleyhine olan her şey doğru, sizin aleyhinize olanlar yanlış. :thumbdown:

forza-kartal
23 Temmuz 2010, 19:43
Saraçoğlu kaçak stad mı bilemeyeceğim ama kesinlikle şunu biliyorum ki Medya RENKLİ!

seyfoxx
23 Temmuz 2010, 19:46
[QUOTE=sedax;326399]Ya hıncal uluçun uydurduğu bir saçmalık yüzünden konuşuyorsun.Asıl sen şunu biliyormusun Fenerbahçenin eski stadının arazisi fenerbahçe klübüne aitken akdeniz oyunları için yeni stad olarak eski fenerbahçe stadı devlet tarafından seçilmiş ve yapılmıştır ancak arsa fenerbahçeye geri verilmemiştir.yani şimdi gsnin yaptığı gibi arsamız vardı karşılığından toki stad yapıyor hadisesi bizde yalan olmuştur.o saçmalık yüzünden hıncal bey gecekondu gecekondu diyip duruyor devletin arsasına yaptınız diye.Stadyumun projesi zaten Kadiköy belediyesinden onaylı ve imar planında da var nasıl kaçak oluyor ben anlamıyorum.Aksine devlet kılını kıpırtdamazken Fenerbahçe kendi stadını kendi yaptı ve Uefa da bu stada final verdi.Kaldı ki kaçak olan yapıyı Uefa nasıl listeye alacak, imar planlarına stadın yerleşimine projesine ve sigortalarına da bakıyor.Gazete köşelerinden bildiğiniz şeylerle yorum yapıyorsunuz şaşıyorum doğrusu.

Ne hıncalı kardeşim ezeli dostunuzun başkanı (Adnan Polat) dedi.

seyfoxx
23 Temmuz 2010, 19:48
Saraçoğlu kaçak stad mı bilemeyeceğim ama kesinlikle şunu biliyorum ki Medya RENKLİ!

onu zaten bilmeyen yok.Ufak bir örnek.Q7 fenere veya cimboma gelseydi gazeteler haftalarca manşet yapardı.

sedax
23 Temmuz 2010, 19:49
[QUOTE=sedax;326399]Ya hıncal uluçun uydurduğu bir saçmalık yüzünden konuşuyorsun.Asıl sen şunu biliyormusun Fenerbahçenin eski stadının arazisi fenerbahçe klübüne aitken akdeniz oyunları için yeni stad olarak eski fenerbahçe stadı devlet tarafından seçilmiş ve yapılmıştır ancak arsa fenerbahçeye geri verilmemiştir.yani şimdi gsnin yaptığı gibi arsamız vardı karşılığından toki stad yapıyor hadisesi bizde yalan olmuştur.o saçmalık yüzünden hıncal bey gecekondu gecekondu diyip duruyor devletin arsasına yaptınız diye.Stadyumun projesi zaten Kadiköy belediyesinden onaylı ve imar planında da var nasıl kaçak oluyor ben anlamıyorum.Aksine devlet kılını kıpırtdamazken Fenerbahçe kendi stadını kendi yaptı ve Uefa da bu stada final verdi.Kaldı ki kaçak olan yapıyı Uefa nasıl listeye alacak, imar planlarına stadın yerleşimine projesine ve sigortalarına da bakıyor.Gazete köşelerinden bildiğiniz şeylerle yorum yapıyorsunuz şaşıyorum doğrusu.

Ne hıncalı kardeşim ezeli dostunuzun başkanı (Adnan Polat) dedi.

ya onu ilk diyen hıncal kendim izledim ilk dediğinde hatta programda.hıncalın da rengi malum heralde başkanı da ardından gidecek.Ama şimdi onlar öyle dedi diye kaçak diyorsan ayıp edersin.Mesela geçen günlerde kazım pitbuluna kuzuları canlı canlı parçaltım karşısına geçip izliyor diye haber çıktı.Adamın yavru pitbullu varmış ama et bile yiyemediğini mahkemede kanıtlarım diyor.Şimdi ne diyebilirsin yok adam yedirmiş abi mi.

Peckle
23 Temmuz 2010, 19:55
aferin sana.anlaşılan sende renklisin.Her zaman yaptığınızı yapın ve gülün geçin ;) :glare:

Neden gülüp geçtiğim söyleyim. Çünkü yorumun çok saçma ve cevaplamaya bile değmez, anladın mı şimdi? ;) Kendi kafanızda kurduğunuz olaylarla yorum yapıyorsunuz ya bitiyorum :D

cesc
23 Temmuz 2010, 19:58
Yahu raul Schalke'de..

eagle1903
23 Temmuz 2010, 20:10
Raul Atakan Kurt'un uydurmasıydı.Hiçbir zaman ilgilenilmedi bence.Zaten son yıllarda baya düşüşte performansı.

Şu an için Robinho ve pivot santrafor transferi düşünülüyor.Birde ön liberoya yerli bir oyuncu alınabilir.

anatol.fb
23 Temmuz 2010, 20:45
stad konusunda herkes galatasaraya taş atıyor ki adamlar alıştı artık