PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guti ve Marsilya

ForceHawk_7z
19 Temmuz 2010, 11:44
Guti ve Marsilya
http://www.sporx.com/images/1/29/1653_B_guti001.jpg

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı ve kadrosuna kattığı öne sürülen İspanyol oyuncu Guti Hernandez'in Fransız ekiplerinden Marsilya'ya önerildiği ortaya çıktı.

Fransız haftalık dergilerden Le 10'da yer alan habere göre 33'lük isim Fransa Lique 1'de son şampiyon Marsilya'ya menajerler tarafından önerildi fakat Fransız kulübü Guti'yi düşünmedi ve bu teklifi reddetti.

Marsilya genel menajeri Jose Anigo yaptığı açıklamada "İstediğimiz bir oyuncu değildi. Sportif ya da finansal farketmiyor, Guti bizim ilgi alanımızda içinde yoktu" dedi.

Beşiktaş'ın transferini resmen açıklaması beklenen tecrübeli oyuncu ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada siyah-beyazlı kulübe transferinin çok yakın olduğunu söylerken son sözü bonservisini elinde bulunduran Real Madrid'in söyleyeceğini belirtmişti.

Kaynak: SporX

Pes___2010
19 Temmuz 2010, 12:23
Arapsaçına ve yılan hikayesine döndü :):

forza-kartal
19 Temmuz 2010, 13:14
Yılan hikayesine döndüğü falan yok renkli medyanın sallamaları işte.

Pes___2010
19 Temmuz 2010, 13:56
Kaç gündür resmi açıklama gelmedi.......

ForceHawk_7z
19 Temmuz 2010, 14:00
Kaç gündür resmi açıklama gelmedi.......

Bir haberde görmştüm, Guti İle görüşmeleri esnasında Guti ; ''Ben Real Madrid İle Konuşmadan Resmi bir açıklama yapmayın '' demiş ..

forza-kartal
19 Temmuz 2010, 14:12
Bir haberde görmştüm, Guti İle görüşmeleri esnasında Guti ; ''Ben Real Madrid İle Konuşmadan Resmi bir açıklama yapmayın '' demiş ..

Kanaltürk :) Evet aynı şeyi bende izledim ya merak etmeyin ön protokol yapıldı bundan sonra Real Madrid gibi bir kulüp 1-2 Milyon Euro bonservis isteyip efsane futbolcularından biri olan Guti'yi kırıp kendini küçük duruma düşürmez :)

Pes___2010
19 Temmuz 2010, 14:32
Kanaltürk :) Evet aynı şeyi bende izledim ya merak etmeyin ön protokol yapıldı bundan sonra Real Madrid gibi bir kulüp 1-2 Milyon Euro bonservis isteyip efsane futbolcularından biri olan Guti'yi kırıp kendini küçük duruma düşürmez :)

Bencede:001_cool: