Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Hangisini Daha Çok Merak Ediyorsunuz?Pes 12 mi,Fifa 12 mi?
Muhittin_Bozağaç
06 Temmuz 2011, 23:05
Hangisini daha çok merak ediyorsunuz arkadaşlar?Pesi mi Fifayı mı?
Yorumda yazarsanız sevinirim.:)
imnobody
06 Temmuz 2011, 23:13
FIFA 12 kusursuza doğru gidiyor, bunu kimse inkar edemez. Oynanışta da büyük devrime gidildi. Bu sefer tanıtımı çok önceden yaptılar, daha da çok sabrımızı zorlamaya başlayacaktır. Yeni nesil konsollara geçişten itibaren, grafiksel olarak çok büyük bir ilerleme kaydedilecek. Bu neslin GPU'sunu iyiden iyiye zorladılar. :) Diyeceğim odur ki bu oyundan sonra, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
PES 12 ise aynı tas aynı hamam gibi görünüyor. Henüz videolar çıkmadan bu tarz bir yorum yanlış ama benim hiç umudum yok. Bu durumdan sonra oyunu "merak edenlerin" oyun bilgisinden şüphe etmeye başlayacağım. Zevk ve renk davası değil artık bu.
Yusuf[Baba]
06 Temmuz 2011, 23:20
FIFA 12 kusursuza doğru gidiyor, bunu kimse inkar edemez. Oynanışta da büyük devrime gidildi. Bu sefer tanıtımı çok önceden yaptılar, daha da çok sabrımızı zorlamaya başlayacaktır. Yeni nesil konsollara geçişten itibaren, grafiksel olarak çok büyük bir ilerleme kaydedilecek. Bu neslin GPU'sunu iyiden iyiye zorladılar. :) Diyeceğim odur ki bu oyundan sonra, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
PES 12 ise aynı tas aynı hamam gibi görünüyor. Henüz videolar çıkmadan bu tarz bir yorum yanlış ama benim hiç umudum yok. Bu durumdan sonra oyunu "merak edenlerin" oyun bilgisinden şüphe etmeye başlayacağım. Zevk ve renk davası değil artık bu.
1-Pes daha videolarını çıkarmadan bu yorum yanlış olmuş.
2-Zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu her zaman için geçerlidir.
3-Fifa'nın videosu resimi çıksa da oyunun hassasiyetini bilmediğimiz için bu da yanlış bir yorum olmuş.
pes-in kralı
06 Temmuz 2011, 23:24
PES 2012 geçen seneki gibi bir oyun çıkaracak gibi geliyor bana. Belki bir kaç ufak oynama yapabilirler. FIFA 2012 ise konsollarla aynı sistemi kullanacak PC'de. Bu nedenle ben FIFA 2012'yi daha çok merak ediyorum.
imnobody
06 Temmuz 2011, 23:25
;549410']1-Pes daha videolarını çıkarmadan bu yorum yanlış olmuş.
2-Zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu her zaman için geçerlidir.
3-Fifa'nın videosu resimi çıksa da onun hassasiyetini bilmediğimiz için bu da yanlış bir yorum olmuş.
1- Bunu ben de belirttim, ayrıca umudum yok da dedim.
2- Hayır biraz oyun sektöründen anlayan her göz, elimizdeki tüm verilere bakarak oyunda doğru dürüst hiçbir değişiklik olmadığını anlar. Zevk veya renkle alakası yok.
3- Videolardan anlanabilir oldukça rahat bir şekilde. FIFA 11'de topun hakimi olduğumu rahatça hissedebiliyorum, aynısını FIFA 12'nin videolarında kullanacaksın sadece.
Muhittin_Bozağaç
06 Temmuz 2011, 23:32
Evet,FİFA'ya söylenecek laf yok.Muhtemelen PES'ten daha iyi olacak.Ama ben yinede Pes 12'yi daha çok merak ediyorum.Neden derseniz çünkü PES büyük bir düşüşten sonra hep büyük bir patlama yapıyor.Yani PES 5'ten PES 6'ya geçerken PES 2008'den PES 2009'a geçerken hep patlama yaptı.Ve ben 12'de büyük bir patlama beklyorum.Hem detaylar hem oynanış konusunda.
FİFA'yı ise hiç mi hiç merak etmiyorum çünkü FİFA yeni bir oynanış şekli yakaldı ve 3-4 yıl bu kalıpta gidecek gibi görünüyor.Yani 3-4 yıl boyunca hiç merak etmeyeceğim çünkü her yıl daha güzel olacağına eminim ve her yılda zevkle oynayacağım.;)
Yusuf[Baba]
06 Temmuz 2011, 23:32
1- Bunu ben de belirttim, ayrıca umudum yok da dedim.
2- Hayır biraz oyun sektöründen anlayan her göz, elimizdeki tüm verilere bakarak oyunda doğru dürüst hiçbir değişiklik olmadığını anlar. Zevk veya renkle alakası yok.
3- Videolardan anlanabilir oldukça rahat bir şekilde. FIFA 11'de topun hakimi olduğumu rahatça hissedebiliyorum, aynısını FIFA 12'nin videolarında kullanacaksın sadece.
"Zevk" ve "Renk" bu iki kavram her yerde geçerlidir.Eski Pes'leri hatırla kontroller çok iyiydi değil mi ? Pes 11'e bak peki şimdi ? Grafiker hariç çoğu kişi için çoğu şey kötü.
imnobody
06 Temmuz 2011, 23:35
FİFA'yı ise hiç mi hiç merak etmiyorum çünkü FİFA yeni bir oynanış şekli yakaldı ve 3-4 yıl bu kalıpta gidecek gibi görünüyor.Yani 3-4 yıl boyunca hiç merak etmeyeceğim çünkü her yıl daha güzel olacağına eminim ve her yılda zevkle oynayacağım.;)
Hiç haber takip etmedin galiba? Oynanışta devrime gidiliyor diyorum, daha çok boş alan, ikili mücadeleden önce daha çok düşünme zamanı? Top ayağındayken 45 dereceden daha dar açılar, şutlara getirilmiş onca yenilik? EA Sports belirli bir kalıpta gidecek bir firma değil.
;549434']"Zevk" ve "Renk" bu iki kavram her yerde geçerlidir.Eski Pes'leri hatırla kontroller çok iyiydi değil mi ? Pes 11'e bak peki şimdi ? Grafiker hariç çoğu kişi için çoğu şey kötü.
Tamam, sana anlatamayacağım.
By DoHaVO
06 Temmuz 2011, 23:41
Pes 2012 pek gündeme gelmedi o yüzden pes.
Muhittin_Bozağaç
07 Temmuz 2011, 02:19
Hiç haber takip etmedin galiba? Oynanışta devrime gidiliyor diyorum, daha çok boş alan, ikili mücadeleden önce daha çok düşünme zamanı? Top ayağındayken 45 dereceden daha dar açılar, şutlara getirilmiş onca yenilik? EA Sports belirli bir kalıpta gidecek bir firma değil.
Yoo çoğu haberi takip ettim ve resimlere de baktım.Sen benim yorumummu yanlış anlamışsın.Ben yorumumda 3-4 yıl bu kalıpta gidecek derken, kendini bozmadan, istikrarlı bir şekilde ***ürecek demek istemiştim.Sen olumsuz bir şekilde anlamışsın.:)
salihekremgfb
07 Temmuz 2011, 02:26
pes-in kralı'nın yorumuna katılarak FIFA 12 diyorum :)
LoReN
07 Temmuz 2011, 02:53
Ben Impact Engine'yi çok merak ediyorum açıkçası. Ayrıca bu sene tamamen konsollar ile aynı bir oyun oynayacak olmamız da ayrı bir merak konusu.
Oyuncuların boyunlarında saçma sapan,apartılı kaslar çıkması hiç merak etmiyorum şahsen...
Orteqa
07 Temmuz 2011, 03:04
Pes gene berbat bir oyun çıkaracak bu şimdiden belli yani Fifa :sleep:
imnobody
07 Temmuz 2011, 09:50
Yoo çoğu haberi takip ettim ve resimlere de baktım.Sen benim yorumummu yanlış anlamışsın.Ben yorumumda 3-4 yıl bu kalıpta gidecek derken, kendini bozmadan, istikrarlı bir şekilde ***ürecek demek istemiştim.Sen olumsuz bir şekilde anlamışsın.:)
"Bu yüzden merak etmiyorum" dersen herkes öyle anlar. :)
Endless
07 Temmuz 2011, 10:29
PES 2012...
acar-07
07 Temmuz 2011, 10:39
Pes 2012
Fatih_Dlc
07 Temmuz 2011, 10:50
Aslında pes geçen senelerden fazla değişiklik yapmadan oyunlar çıkarıyor.Ancak fifa her yıl bizleri şaşırtıyor.
Hee hangisini oynayacaksın dersen her yıl olduğunu gibi ikisinide kurarım ve 1 hafta sonra fifayı siler ve pesden devam ederim yamalardan dolayı.
Yani soruya ve ankete cevabım Fifa.
Dark_Space
07 Temmuz 2011, 11:29
Pes 2012 daha çok merak ediyorum ankettede önde daha pesin sadece 1 videosu çıkmışken bunları konuşmak doğru değil
Batuhan SARIGÜL
12 Temmuz 2011, 00:19
PES 2012...
AudiVideTace
22 Ağustos 2011, 10:54
Pes 2012...:001_tt1:
The Simpsons
22 Ağustos 2011, 10:59
Fifa'nın belli bir çizgisi var oynanışı oturtmuş artık , pesin oynanışından dolayı PES 2012'yi merak ediyorum ..
as467
28 Ağustos 2011, 13:17
tabisi PES 12 :) FIFA dan bu sene korkuyorum.. :D
Fifamaster
04 Eylül 2011, 17:00
aynen kardeşim fifa 12 sınırları zorladı bu sene pesi zerre kadar merak etmiyorum :cool:
global_deejay
04 Eylül 2011, 17:11
PES oyun motorunu değiştirmediği sürece bu oyundan bir cacık olmaz. Ne yapay zeka var nede fizik.
FIFA 12 bekliyorum, geldiği zaman FIFA 11 v PES 12 DEMO'yu sileceğim. Devamlı FIFA 12 oynayacağım.
garabel1
04 Eylül 2011, 17:20
Fifa 12 ilk defa Pc de aynı olması sebebiyle daha merakla bekliyorum. Hatta hiç bu kadar merakla beklediğim bi oyun olmamıştı :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.