PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangisnin Geleceği Daha Parlak?

Buff R+
10 Eylül 2009, 07:01
Ben Gökhan diyorum

AZaP35
10 Eylül 2009, 07:19
arda nın oynayamayacağı takım yok dünya da.tabiki de arda

redking2009
10 Eylül 2009, 07:21
arda süper bi futbolcu 2009 2010 sezounda alexle kıyaslayamayız bile arda 10 bin basar

herobjk
10 Eylül 2009, 07:42
Arda yı anladıkda Gökhan ne alaka onu anlamadım.Tamam iyi oyuncu ama avrupada üst düzey takımlarda oynayamaz.Onun yerine Batuhan,Sercan gibi yetenekli oyuncuları şıklar arasına koyabilirdin.

eto1234
10 Eylül 2009, 09:38
kazım kafasını calıstırsa arda ya on bın basar kazım da fızık var hız var calım var sut var.
gokhan turkıyenın en ıyı sag beki avrupada oynar gokhan

Plexicroma
10 Eylül 2009, 10:47
Kesinlikle Arda Turan ! :)

ColdFear
10 Eylül 2009, 10:52
Arda yı anladıkda Gökhan ne alaka onu anlamadım.Tamam iyi oyuncu ama avrupada üst düzey takımlarda oynayamaz.Onun yerine Batuhan,Sercan gibi yetenekli oyuncuları şıklar arasına koyabilirdin.

Hahha sen komedyen misin nesin ? Böyle güzel espirileri nasıl yapabiliyorsun. Gökhan avrupada oynayamazmış. :D Bırak avrupayı adam İngilterede oynar, sen ne diyorsun...

herobjk
10 Eylül 2009, 11:04
Hahha sen komedyen misin nesin ? Böyle güzel espirileri nasıl yapabiliyorsun. Gökhan avrupada oynayamazmış. :D Bırak avrupayı adam İngilterede oynar, sen ne diyorsun...

Tabi tabi.Dün ve Estonya maçında gördük gökhanı.Her iki maçtada sahanın en kötüsü idi.Ayrıca ben avrupada oynayamaz demedim.Avrupanın üst düzey takımlarında oynayamaz dedim.Doğru oku.

guru
10 Eylül 2009, 11:42
dünküü mactada gördük.dizlerım parcalandı hatalarından

ColdFear
10 Eylül 2009, 16:30
Tabi tabi.Dün ve Estonya maçında gördük gökhanı.Her iki maçtada sahanın en kötüsü idi.Ayrıca ben avrupada oynayamaz demedim.Avrupanın üst düzey takımlarında oynayamaz dedim.Doğru oku.

Gerçekten komedyen misin sen ya ? :D Dün kim iyi oynadı ki, Gökhana kötü diyorsun. Birde maçın en kötüsü diyorsun :001_unsure: adam tek başına sağ tarafı tuttu, nereye kötü ? Maçın en en kötüleri Önder ile Servettir...

kpln04
10 Eylül 2009, 16:34
sercan yıldırım bence

-YaLan-
10 Eylül 2009, 16:55
Tamam tarışmaya gerek yok,Gökhan Gönül'e laf atan arkadaşımız,dünyada Sergio Ramos ,Maicon ve Dani Alves'ten başka düzgün sağ bek mi varmış sorarım.ManU'nun sağ beki kim? Gary Newille? Gökhan bin kat daha iyidir Neville'den..

herobjk
10 Eylül 2009, 20:29
ahahah garry newille den daha iyi ha.Sen o adamı hiç izlememişin o zaman.Tam 17 yıldır Manchester gibi takımda banko oynuyor.Gökhandandan mı kötü olacak.De git işine.Ayrıca siz benim dediğimi anlamadınız.Ben gökhana kötü futbolcu demedim.Oynayacağı takımlar 1.sınıf takımlar olamaz dedim sadece.Onlar yerine Batuhan ve ya Sercan olabailirdi.Arkadaş imzasına yazmış Dünya'nın en iyi 14.sağ beki seçildi diye.Bende söyleyeyim o zaman.Batuhan da World Soccer dergisinin yaptığı ankette geleceğin en iyi üç oyuncusundan biri seçildi.Yine Sercan'ı Manchester United istedi ki bunu Alex Ferguson kendi ağzıyla söyledi.Anketi açan arkadaş sırf fenerli diye koymuş gökhanı.Başka gelecek vaad eden oyuncu yok ya febede.

ColdFear
11 Eylül 2009, 10:00
Ah ah ben boşuna istemiyorum Gökhan'ın İngiltireye gitmesini. ( Bir ara Arsenal istiyordu keşke gitseydi. ) Sonra gelip böyle kişiler orda oynayamaz, burda oynayamaz diye konuşuyorlar.

herobjk
11 Eylül 2009, 10:27
Gazetenin biri yazmış.Gökhanı Arsenal istiyo diye sen de inanmışsın.Onlar daha önce Ronaldinho Etoo İbrahimoviç fbde diye başlık bile açmıştı.Ayrıca Arsenalde Eboue,Sagna gibi Gökhan'dan çok daha kaliteli iki bek var.Niye alsın ki.

ColdFear
11 Eylül 2009, 13:56
Bak bakayım o saydığın adamların başarısı var mıymış ? Bi yerde bişi seçilmiş mi ve ya bi rekor kırmış mı ? Fazlada uzatmayalım konuyu gereksiz gereksiz konuşup duruyorsun. Dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olan adama hala iyi takımlarda oynayamaz diyorsun. Fazla gevezelik etmede sus.

herobjk
14 Eylül 2009, 11:13
Ebouede Sagna'da Gökhan'dan bin kat daha iyidir.Ayrıca en iyi 15 sağ bek sıralamasına baktım.Kim yapmışsa futboldan bir haber kişi olduğu belli.

1-Gianluca Zambrotta (Barcelona)
2-Gary Neville (M.United)
3-Maicon (İnter)
4-Javier Zanetti (İnter)
5-Daniel Alves (Sevilla)
6-Paulo Ferreira (Chelsea)
7-Manuel Pasqual (Fiorentian)
8-Sergio Ramos (R.Madrid)
9-Luis Miguel (Valencia)
10-Eric Abidal (Barcelona)
11-Massimo Oddo (Milan)
12-Patrice Evra (M.United)
13-Juan Vargas (Catania)
14-Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
15-Max Tonetto (Roma)

Şuraya bak.İlk sırada ölmüş gitmiş iki senedir adını duyamadığımız Zambrotta ilk sırada.Yine listedeki evra,abidal sol bek.İlk sıralarda olması gereken Ramos,Alves kaçıncı sırada.O yüzden fazla konuşma.Futboldan anlamayan bir kişinin yaptığı sıralamadaki haberide imzana koyup hava atma.

ColdFear
14 Eylül 2009, 11:56
Ramos ile Alves'in bi maçlarını izle belki o zaman neden geride olduklarını anlarsın. Şaka yaptım şaka, boşuna izleme anlamazsın, ama izleyen başka kişiler varsa onlar anlarlar.

herobjk
14 Eylül 2009, 12:00
O ikiside dünyanın tartışmasız en iyi iki sağ beki.Sen hangi dünyada yaşıyon.

ColdFear
14 Eylül 2009, 12:02
En iyilerde tartışılmayacak bir tek Messi vardır o kadar. Sen boşver yukardaki yazımı, hiç yazmadım farzet. :D Ayrca ben Mars'ta yaşıyorum. :D ( Bundan sonra sana cevap yok, kendi kendine eğlen :lol: )

herobjk
14 Eylül 2009, 12:04
Hemen kolaya kaçma o zaman.Sol bek olan Abidal ve Evra'ya ne diyeceksin.Ya da 1.sırada seçilen kişinin Zambrotta olmasına.

Ayrıca niye cevap vermeyeceksin anlamadım.Lütfen nedenini söyle.

aliceylan
14 Eylül 2009, 12:06
Kesinlikle Arda Turan ! :)

Kardeşim sana katılıyorum.
Gökhanda iyi futbolcu.Bence türkiyenin en iyi sağ bek'i ama
ardayla kıyaslanamaz.
Göz var nizam var.

007berkish
14 Eylül 2009, 12:56
En iyilerde tartışılmayacak bir tek Messi vardır o kadar. Sen boşver yukardaki yazımı, hiç yazmadım farzet. :D Ayrca ben Mars'ta yaşıyorum. :D ( Bundan sonra sana cevap yok, kendi kendine eğlen :lol: )

Kardeşim dergilere bakacak olursak Four Four Two dergisinde de Dünya'nın en iyi 100 futbolcusu arasına 1 tek Türk 39. olarak girdi. O da Nihat Kahveci.

-YaLan-
14 Eylül 2009, 13:18
ahahah garry newille den daha iyi ha.Sen o adamı hiç izlememişin o zaman.Tam 17 yıldır Manchester gibi takımda banko oynuyor.Gökhandandan mı kötü olacak.De git işine.Ayrıca siz benim dediğimi anlamadınız.Ben gökhana kötü futbolcu demedim.Oynayacağı takımlar 1.sınıf takımlar olamaz dedim sadece.Onlar yerine Batuhan ve ya Sercan olabailirdi.Arkadaş imzasına yazmış Dünya'nın en iyi 14.sağ beki seçildi diye.Bende söyleyeyim o zaman.Batuhan da World Soccer dergisinin yaptığı ankette geleceğin en iyi üç oyuncusundan biri seçildi.Yine Sercan'ı Manchester United istedi ki bunu Alex Ferguson kendi ağzıyla söyledi.Anketi açan arkadaş sırf fenerli diye koymuş gökhanı.Başka gelecek vaad eden oyuncu yok ya febede.

Sen sakin ve saygılı ol,Bebe yok senin karşında,kelimelerini seçerek kullan..

eduu14
14 Eylül 2009, 13:36
Tabi Ki Gökhanda Güzel Oyuncu Ama Kıyasladığınız Daha İyi Oyuncu Tabiki Arda Kıyaslama Biraz Garip Alex Arda Olsaydı Daha İyi Olurdu Bence...:D

herobjk
14 Eylül 2009, 13:40
Sen sakin ve saygılı ol,Bebe yok senin karşında,kelimelerini seçerek kullan..

Ne var ki sözlerimde anlamadım.

-YaLan-
14 Eylül 2009, 14:02
Alex gelmiş kaç yaşına,biz burda kimin geleceği daha parlak onu tartışıyoruz..

Mad_Dragon
14 Eylül 2009, 14:22
Arda yavaş yavaş kendini ispatlayan bir oyuncu. Ama Gökhan'ın halâ eksiklikleri var. Mesela ataklarda kenardan orta açabileceği pozisyonlar dışında çok kararsız kalıyor. Örneğin Bosna maçında birkaç kez doğrudan gol pozisyonuna girdi, ama "şut mu çekeyim, yerden pas mı atayım, orta mı açayım?" diye teredütte kalınca; cânım pozisyonları harcadı. Bu yüzden ofansif yönünü geliştirmesi lâzım.

eto1234
14 Eylül 2009, 14:32
sercan guzel oyuncu degıl sercanı fener alsa oynayamaz oynatsalar bıle

-YaLan-
14 Eylül 2009, 14:35
Ne var ki sözlerimde anlamadım.

Birşey yok tekrar oku anlarsın.

Senin takımın bi sağ bek çıkarsında Gökhan gibi oynasın,sen ve senin gibi insanlar kıskançlıktan ne yapacağını bilmez olmuş artık,bir başkası Arda'ya balon der , bir başkasıda Gökhan'a.

Bu 2 futbolcuda milli takımımızda oynuyorsa demek ki Türkiye'nin şartlarında o bölgenin en iyi oyuncuları..

Konuyu dağıtmayalım kalsın bu burada!

herobjk
14 Eylül 2009, 14:42
Birşey yok tekrar oku anlarsın.

Senin takımın bi sağ bek çıkarsında Gökhan gibi oynasın,sen ve senin gibi insanlar kıskançlıktan ne yapacağını bilmez olmuş artık,bir başkası Arda'ya balon der , bir başkasıda Gökhan'a.

Bu 2 futbolcuda milli takımımızda oynuyorsa demek ki Türkiye'nin şartlarında o bölgenin en iyi oyuncuları..

Konuyu dağıtmayalım kalsın bu burada!

Asıl sen o yazımı oku sonra yaz.Yine tekrarlıyorum ben Gökhan'a kötü demedim hatta Türkiye'nin o bölgedeki en iyisi ama avrupada büyük takımlarda oynayamaz diyorum.Zaten yaşı 24 e gelmiş.Ne geleceğinden bahsediyorsunuz.Avrupada geleceği parlak oyuncular seçilince 16-18 yaş arası oyuncular seçilir.Burdaki iki futbolcunun biri 24 biri 22 yaşında.Bunlar yerine Batuhan ve Sercan konulmalı listeye.

aleww
16 Eylül 2009, 02:36
%100 Gökhan GÖNÜL çünki en iyi defanslardan biri her zaman bir dev takımdan teklif alabilir.

aleww
16 Eylül 2009, 02:40
sercan guzel oyuncu degıl sercanı fener alsa oynayamaz oynatsalar bıle

Sercan Türkiye de gücünü gösterdi fenere gelseydi iyi olurdu ama gelmedi.

ColdFear
16 Eylül 2009, 10:46
Tabi Ki Gökhanda Güzel Oyuncu Ama Kıyasladığınız Daha İyi Oyuncu Tabiki Arda Kıyaslama Biraz Garip Alex Arda Olsaydı Daha İyi Olurdu Bence...:D

Alex'in geleceği daha mı parlak ? :D :D :D Daha anket sorusunu okumadan mesaj yazmışsın.

redking2009
20 Eylül 2009, 04:32
kazımdamı hız var nedense kazım oynayınca her zaman oynadığı kanat boş kalıyor ve ordan geliyor ataklar kazımda şuttan başka bişey yok

cok fazla uye
20 Eylül 2009, 11:34
Kesinlikle Arda diyorum... Avrupa'dan kaç teklif çevirdi. Arda'nın Haziran'da Valencia'dan 18 Milyon Euro'luk teklif aldığını hatırlatırım... Lütfen... ;)

Fatih_Dlc
22 Eylül 2009, 00:45
Kardeşim sana katılıyorum.
Gökhanda iyi futbolcu.Bence türkiyenin en iyi sağ bek'i ama
ardayla kıyaslanamaz.
Göz var nizam var.
nizam değil nizan Türkçeye önem verelim
ve bence ikiside avrupanın tüm kluplerinde oynar

Buff R+
22 Eylül 2009, 01:19
nizam değil nizan Türkçeye önem verelim
ve bence ikiside avrupanın tüm kluplerinde oynar

Türkçe' ye dikkat edelim. Baş harfi büyük yapalım;) "klup" yerine "klüp" yazalım;)

highclass
29 Eylül 2009, 10:59
ikisininde geleceği parlak