Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Hani niye kimse maçın sonucunu yazmamış ? ( 2-1 )
ColdFear
19 Ekim 2009, 20:25
Dün yine o 3-4 sene önceki ( Kaç sene önceyse işte, yine Daum zamanı... ) gibi gol atıp geriye yaslandık. Peki ne oldu ? Dağıttılar. Sabah okula gitmeden önce haberlerde gördüm "Daum maçı izledi." dedi sunucu( Gazete başlığı ). Gerçektende Daum maçı izledi. Bi İngiltere'deki maçlara bakın, bi İspanya'daki... Teknik direktörler sürekli taktik veriyor. "Pres yapın, koşun, geri çekilmeyin, kanattan dalın vs vs." Bizimki seyirciymişçesine maçı izliyor. Gaziantep Spor'un teknik direktörü anladı, biz bi halt yiyemiyoruz, ha bire atak için oyuncu aldı. Bizimki topu ayağında oyalayabilecek, herkesi atağa kaldıracak bir oyuncu almadı. Ya arkadaş sen ne izliyorsun maçı ? Gaziantep sürekli üstümüze geliyor, peki neden ? Senin yüzünden ! Takım geri çekildi, sen gıkını bile çıkarmıyorsun. E yeter artık, bu kadarda öküz müsün ? ( Artık buraya kullanacak başka laf bulamadım... ) Adamın çıkardığı 11'dede iş yok. Kazım'ın, Vederson'un bu takımda işi ne ? Uğur'a laf atıyordukta, Uğur en azından kanatta topu atıp koşuyordu, ardından orta yapıyordu ve manyak gibi pres yapıyordu. Bu Vederson bırak presi, nerde ne yapacağını bilmiyor ! Küçükken kafasına taş filan mı düşmüş ne olmuş ? Kazım zaten ayrı bi' vaka, seyirci küfür ediyor, bağırıyor, ıslıklıyor, bizim Daum alkışlıyor. ( E 11'de başlatınca öyle anlaşılıyor. ) Bu Devid'e kızıyorum mızıyorumda, adam belkide doğru düzgün oynayamadığından oynadığı maçlarda saçma sapan oynuyor, ama bu Kazım... Bide geriyede zarar veriyor, arkada Gökhan gibi bi adam var, ona destek veren, ama adam adam olmayınca, Gökhan'da bir işe yaramıyor. Ha unutmadan bu Bekir midir nedir ? Kim aldırmış onu ? Adamı izlediğim ilk maçındada mal mal fauller yaptı, bu maçtada sağolsun gol yedik. Tehlike yok, ama varmışçasına adama faul yapıyor. Neyse fazla konuşmak istemiyorum, ağzımdan burda yazdığım bazı kelimelerden daha kaba kelimeler çıkabilir...
Matthaus
19 Ekim 2009, 20:48
ama takım 8 de 8 yapınca böyle yanlı yanlı konuşabiliyormuydun bu sözleri diyebiliyormuydun fener geri kalan 8 maçtada avrupada oynanan 2 maç ve hatta süper kupadaki finalde bile fener hucumu degilde geriye yaslanım alexin ayagına bakarım zihniyetindee evet daum bu zihniyette alex olmadımı fener bakakalıyor bu bilinir bir şey zaten tartışmaya gerek yok alexin bu takımdaki en önemli katkısı senden alıntı yaparak"Bizimki topu ayağında oyalayabilecek, herkesi atağa kaldıracak bir oyuncu almadı." işte bu dedigini alex yapıyor normalde orta sahada oynayan oyunculara çıkın talibatı veriyor emreye-kazıma falan dün emre bile defansı düşündü 1-0 dan sonra tabii antepte topu kaleye ***üren oyuncular oldugundan bu sonuc kaçınılmaz oldu elbette
-YaLan-
19 Ekim 2009, 21:22
ama takım 8 de 8 yapınca böyle yanlı yanlı konuşabiliyormuydun bu sözleri diyebiliyormuydun fener geri kalan 8 maçtada avrupada oynanan 2 maç ve hatta süper kupadaki finalde bile fener hucumu degilde geriye yaslanım alexin ayagına bakarım zihniyetindee evet daum bu zihniyette alex olmadımı fener bakakalıyor bu bilinir bir şey zaten tartışmaya gerek yok alexin bu takımdaki en önemli katkısı senden alıntı yaparak"Bizimki topu ayağında oyalayabilecek, herkesi atağa kaldıracak bir oyuncu almadı." işte bu dedigini alex yapıyor normalde orta sahada oynayan oyunculara çıkın talibatı veriyor emreye-kazıma falan dün emre bile defansı düşündü 1-0 dan sonra tabii antepte topu kaleye ***üren oyuncular oldugundan bu sonuc kaçınılmaz oldu elbette
Arkadaşımız en başından beri bu sözleri söylüyor;)
8 de 8 takımın gerçek performansıda olabileceği gibi göz boyayıcı performansta olabilir..FB'nin henüz derbisi yok...Zaten bir kaç maçı nasıl kazandığını da(son dakika golüyle) gördük..Ve dün son dakika golüyle boyun eğdi..
MrDesTRoyeR
19 Ekim 2009, 21:28
Fenerbahçe sezon başından beri pek iyi top oynamıyordu açıkçası.Hala da oynamıyor.Galatasaray arasındaki fark ise Galatasaray durmadan basıyor.Bir golle yetinmiyor.2,3 zaman bitene kadar ataklara devam.Fenerbahçe ise 1. golü bulduktan sonra yarı sahasına çekiliyor.Sonra gol yiyor ve dünkü maç gibi oluyor.İşte iki takım arasındaki fark bu.
Peckle
19 Ekim 2009, 21:46
Söylediklerine harfiyen katılıyorum...
Öncelikle Daum'un Kazım sevdasını anlamış değilim. Niye bu kadar ısrarcı bu adamda? Mehmet Topuz dururken Kazım'ın oynaması zoruma gidiyor. Laubali bir herif zaten...
Fenerbahçe sezon başından beri çok iyi top oynamıyordu, bu bir gerçek... Zaten bir yerde patlak vereceği belliydi. Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de bir yerde herhangi bir takıma yenileceği belliydi. Galatasaray Ankaragücü'ne yenildi, biz de Antep'e yenildik işte... Benim fikrimi sorarsanız, şu an iki takım da müthiş futbol oynamıyor. GS'li arkadaşlar alınmasın ama, şansın baya bir yardımı oldu Galatasaray'a bu sene... Tabii Fenerbahçe'de şanslıydı, son dakika golleriyle 2 maçı kazandık. Bu sefer tam tersi oldu ve bunun tek suçlusu bence Daum'dur.
Kenarda Özer oturuyor, Uğur oturuyor. Sen gidiyorsun Özer'i 86. dakikada oyuna alıyorsun. Adam ne yapsın o dakikadan sonra derdim ama 8 dakikada bile (90+4) adam iş yaptı. Düşünsene adamı 70'te aldığını... Skor tamamen farklı olurdu bence. Daum'un dünkü maçta yapması gereken şey, dakika 60 ya da en geç 70 gibi Kazım'ı çıkarıp, Mehmet Topuz'u sağa çekmek ve Özer'i Alex pozisyonunda oynatmak idi. Bundan daha uygun bir maç olamaz Özer'in oynaması için. Boş yere mi alındı bu adamlar?
Bekir'e gelince... Bekir, stoper mevkiinde oynaması gereken bir oyuncu; ama Daum ne yaptı? Bekir'i sağ beke aldı. Maçı izleyenler görmüştür, uzatma dakikalarında orta açacağına, topu tribünlere dikti... Halbuki orada Gökhan Gönül olsa belki maç 2-1 Fenerbahçe lehine bitecekti, kim bilir? Bekir Fenerbahçe'de yedek olabilecek bir oyuncu. Son dakikada salakça bir faul yaptı ve golü yedik (Golün hakkını vermek lazım tabii...) Bu adamlarla bir yere varılamaz...
Haftaya büyük derbi var. İple çekiyorum Pazar gününü, maça gideceğim. Fakat Fenerbahçe camiası adına çok kötü haberler var. Güiza yokmuş -ki bu o kadar da kötü bir haber değil- , Alex belki yetişirMİŞ GS maçına -ki bu iyi bir haber bence- ... Fakat en son gördüğüm haber gerçekten çok kötü bir haber. Lugano sakatmış ve maça yetişemeyecekmiş. Kaldık mı Önder'e? Önder Lugano'nun yerini dolduramaz. Antep maçında hatalar yapmıştı, umarım GS maçına motive çıkar ve elinden geleni yapar. Çünkü GS, gördüğüm kadarıyla, defans hatalarını çok iyi değerlendiren bir takım bu sene... Çok ofansif bir takım, ve bunu kesmenin tek yolu defansın kalitesi. Bilica iyi, lafım yok, ama Önder umarım basit hatalar yapmaz. Alex de yetişse süper olur... Haftaya müthiş bir maç bekliyor bizi benim fikrime göre. İzlemeyen kalmasın...
pes-in kralı
19 Ekim 2009, 22:30
arkadaşlar bakın fenerbahçe de gs de bir yerde patlak verdi arkadaşım bu 3. bak sürekli daum'u suçlayıp durma fener süper oynuyor mu? hayır gs süper oynuyor mu? hayır ama iki takımında kalitesi ortada tamam bazı konularda da suçu var her insan hata yapar ama onunda bir bildiği var bak olaya sakin yaklaşırsan neden özerin 86. dakika da oyuna girdiğini anlayacaksın. bak belki alex derbiye yetişemez eğer özer bu maçta oynasaydı bir de bükreş te bükreşe karşı fenerin bir maçı var e her ikisinde de oynarsa adam santos gibi dökülür. daum şunu yapmaya çalışıyor olabilir. özeri bükreş ve galatasaray maçlarına saklıyor olabilir. galatasaraya gelince onlarında nası top oynadığını ts maçında gördük berbat denecek kadar kötü trabzonun pen altısı verilmedi mesela. sonuçta daum da bu takımı 2 sezon üst üste şampiyon yaptı aslında 3 sezon üst üste yapcaktı ama malum son hafta da denizliye kaybetmiştik. yani herkesin sonuçta bir bildiği var. tabi ben size haksızsınız demiyorum ama biraz daha sakin olsanız hiç fena olmayacak
Matthaus
20 Ekim 2009, 02:32
en basitinden dün fener yenseydi sen böyle bir yorum yazmayacaktın fener şimdi kötü oynamadıki bir bu maçla degil diger maçlardada kötü oynadı ama kazanmasını bildi
Berker Gonca
20 Ekim 2009, 02:50
Valla ben size katılmıyorum. Bugüne kadar öyle veya böyle bu takım 8'de 8 yapmış ve şu ana kadar ki tüm rekorları alt üst etmişse bunn bir sebebi vardır ve bu sebebin içinde Daum'da vardır..
ColdFear
20 Ekim 2009, 18:39
en basitinden dün fener yenseydi sen böyle bir yorum yazmayacaktın fener şimdi kötü oynamadıki bir bu maçla degil diger maçlardada kötü oynadı ama kazanmasını bildi
http://www.turkcespiker.com/forum/nedir_bu_daumdan_cektigimiz_2-t17382.html
http://www.turkcespiker.com/forum/nedir_bu_daumdan_cektigimiz_kendi_dusuncem-t16887.html
-YaLan-
20 Ekim 2009, 19:14
Yok 8'de8 yapmış da falan felan..Bana söylesenize FB'nin oynadığı ciddi rakipleri? Daha hâli hazırda oynadığı derbi yok...Burda Daum'un başarısı varsa ben futboldan anlamıyorum.Zico'nun vazgeçilmezi,FB'ye Sevilla karşısında galibiyeti getiren en kilit isimlerinden biri Uğur yedek duruyor..Kimse boşuna Daum'u savunmasın.Kafasında bir 11 yaratmış.Tüm sezon bu 11 ile gitmeye çalışıyor..Böyle devam ederse FBliler daha çok hüsrana uğrar,altına da imzamı çakarım.
--
Haftaya GS yenerse FBliler'in yorumları gözümde canlanır gibi..
Iyi forumlar
Berker Gonca
20 Ekim 2009, 19:40
Sanmıyorum Uğur , Uğur Boral geçen sene ilk 11'den çıktı ama vasatıda aşamadı. Bir oyuncu bi sezon iyi diye diğer sezonlarda iyi olacak diye bir şey yok Uğur'u bende çok beğeniyordum maalesef ama söndü maalesef..
-----
Gaziantepspor 2 - 3 Galatasaray Turkcell Süper Lig 1. Hafta 09.08.2009 19:30
Galatasaray 4 - 1 Denizlispor Turkcell Süper Lig 2. Hafta 15.08.2009 21:45
Galatasaray 4 - 1 Kayserispor Turkcell Süper Lig 3. Hafta 23.08.2009 21:00
Ankaraspor 0 - 3 Galatasaray Turkcell Süper Lig 4. Hafta 31.08.2009 21:00
Galatasaray 3 - 0 Beşiktaş Turkcell Süper Lig 5. Hafta 12.09.2009 21:00
Kasımpaşa 1 - 3 Galatasaray Turkcell Süper Lig 6. Hafta 21.09.2009 21:00
Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor Turkcell Süper Lig 7. Hafta 27.09.2009 20:00
Ankaragücü 3 - 0 Galatasaray Turkcell Süper Lig 8. Hafta 04.10.2009 16:00
Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor
-----------
Denizlispor 0 - 2 Fenerbahçe Turkcell Süper Lig 1. Hafta 09.08.2009 21:45
Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor Turkcell Süper Lig 2. Hafta 16.08.2009 21:00
Diyarbakırspor 1 - 3 Fenerbahçe Turkcell Süper Lig 3. Hafta 24.08.2009 21:00
Fenerbahçe 2 - 1 Manisaspor Turkcell Süper Lig 4. Hafta 30.08.2009 21:00
Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe Turkcell Süper Lig 5. Hafta 13.09.2009 21:00
Fenerbahçe 1 - 0 Büyükşehir Bld. Turkcell Süper Lig 6. Hafta 20.09.2009 21:00
Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe Turkcell Süper Lig 7. Hafta 26.09.2009 20:00
Fenerbahçe 3 - 0 Gençlerbirliği Turkcell Süper Lig 8. Hafta 04.10.2009 20:00
Gaziantepspor 2 - 1 Fenerbahçe Turkcell Süper Lig 9. Hafta 18.10.2009 16:00
Fikstürlerde Beşiktaş maçı hariç çok bir fark göremiyorum..
-YaLan-
20 Ekim 2009, 19:45
Bu ligin ciddi rakipleri ; GalataSaray,FenerBahçe,Beşiktaş,TrabzonSpor , Kayseri,GaziantepSpor,EskişehirSpor ve Bursaspor'dur..
Biraz daha iyi bak belki farkı görürsün;)
1905berat
20 Ekim 2009, 21:10
Uğur haklı. Biraz dikkatli incele bakalım ;)
highclass
20 Ekim 2009, 22:22
merak etmeyin daum varken fenerbahçe şampiyon bir kez yenildik diye bu kadar çok eleştirmeye gerek yok zaten fenerbahçenin bu hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçını kesinlikle alıcağına eminim puan farkını yine düzelticektir ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.