PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasan abi ve ekibinden maç özeti nasıl olur ?

tarik9435
25 Haziran 2011, 16:50
Oyundaki bir replikte şu kelime dikkatimi çekti;
-"Maçın ardından türkcespiker.com adresinde maçın geniş özeti ve yorumları bulabilirsiniz."
Ve aklımda şu fikir oluştu, sizinlede paylaşmak isterim;
-Acaba Süper Lig maçlarının ve başka önemli maçların özetleri üzerine spikerliği değerli Hasan MUSTAN ve Emin ZEVKLİLER, yorumculuğuda Ali Kerim ÖNER yapsa nasıl olurdu ?

metin_99
25 Haziran 2011, 17:35
Yani gerçek Spor Toto Süper Ligi'nden sonra, maçlarla ilgili yorumların yer alacağı ses kayıtları mı yayınlayalım? Doğru mu anladım?

Fena bir fikre benzemiyor ama elbette buna karar vermesi gerekenler, yapacak olan kişiler. Ve her maç için yapılamaz bu, yapılırsa bile 4 büyükler için yapılabilir diye tahmin ediyorum.

BeRKeChi
25 Haziran 2011, 17:39
Çok iyi fikir bence. Maçları izleyemeyenler için hem eğlenceli olur, hem de maçı izlemiş olurlar. Fakat bunun için yayın hakkı alınması gerekebilir.

tarik9435
25 Haziran 2011, 17:41
Spor Toto Süper Ligi'nden sonra önemli görülen maç özet görüntülerinden sesler silinerek, spikerliği değerli Hasan MUSTAN ve Emin ZEVKLİLER, yorumculuğuda Ali Kerim ÖNER yapacak. Yada kimin yapması daha kolaysa.

Endless
25 Haziran 2011, 17:41
Güzel fikir değerlendirilebilir. Hasan Abi uygun görürse süper olur :)

The Simpsons
25 Haziran 2011, 17:44
Güzel fikir değerlendirilebilir. Hasan Abi uygun görürse süper olur :)

Katılıyorum ...;)

tarik9435
Teşekkürler, o espirili exTReme replikleriyle eminim güzel olur :)

~ İso'o ~
Evet güzel olur ama Berkechi'nin dediği gibi yayın hakkı alınması gerekir, çünkü TRT'den başka hiçbir yerde özetler verilemiyor.