PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Holosko ve Delgado ' ya Talip Var !

ForceHawk_7z
24 Temmuz 2010, 12:48
Beşiktaş`ın iki yabancısı her an yuvadan uçabilir...

http://resim.haber1903.com/Manset/Gdelgadoant.jpg
Ankaragücü Basın Sözcüsü Avnu Kavlak, Delgado ve Holosko’yu almak için Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Holosko ve Delgado’yu takımlarında görmek istediklerini ifade eden Kavlak, “Bu sezon bizim için çok önemli ve şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Beşiktaş’ın iki futbolcusu Holosko ve Delgado’yu istiyoruz” dedi.

"GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"
Bu oyuncuların transferi için görüşmelerin olumlu gittiğini ifade eden Kavlak, “Beşiktaş ve futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Görüşmelerin olumlu olduğunu biliyorum. Yakın zamanda bu transferleri bitirmek istiyoruz. Teknik Direktörümüz Ümit Özat’ın bu oyuncuların alınması için yoğun bir isteği var; eğer olmazsa farklı isimlere yöneleceğiz” diye konuştu.

Radyospor

-hate-
24 Temmuz 2010, 12:52
Holosko'nun gitmesi beşiktaş açısından kötü olur..

Coach
24 Temmuz 2010, 13:23
Holosko giderse bence Bursaya gitsin çünkü Bursanın Ankaragücünden birazdaha avantajı var Bursa kullansın.

forza-kartal
24 Temmuz 2010, 13:54
Holosko'yu isteyen parayı gözden çıkaracak bi zahmet bana göre Holosko Türkiye'de Gökhan Gönül'le beraber en avrupai oyuncu (Buna Quaresma'yı , Guti'yi dahil etmiyorum tabi :) ) Mati ise en sevdiğim oyuncu Beşiktaş'ımızda ama artık Guti'de geldi yani gerek yok artık ona Tabata Mati'den daha iyi oyuncu.