Orijinalini görmek için tıklayınız
:
''ibal_9-E'' Beni de tanıyın!
Monarch
04 Eylül 2008, 18:30
Merhaba. Öncelikle ben buraya üye olalı baya oldu ama hiç kendimi tanıtma zahmetinde bulunmdaım. Baktım ki son günlerde bu iş moda oldu ben de kendimi tanıtayım dedim...
Adım Hakan. Çanakkakle'de doğdum , Çanakkakle'de büyüdüm , Çanakkakle'de okuyorum. Bu dönem Lise 2 ye başlıyacağım. Bi de dershane var tabi :( Ama malum işte bizim ülkemizde ÖSS adında bir şey var... Her ne kadar büyüklerimiz bunun açılımına ''Öğrenci Seçme Sınavı'' desede bence açılımı ''Öğrenci S.çıttırma Sınavı'' ( Kabalık ettiysem bağışlayın ). Neyse ÖSS deki hedefim İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü. Oyuncu olmak istiyorum. 7.sınıftan beri bu işe merakım var bu sene amötör olarak tiyatro yapmaya başladım. Forumda da oynadığım bi tiyatro ile ilgili konu açmıştım ama pek ilgi görmedi...
PES'e ilgim ise 7. sınıfta bi arkadaşın tavsiyesiyle başladı ve ben de bir hastalık oldu. Şu an PES 2008 oynuyorum. Her ne kadar çoğu kişi beğenmese de ben görselliğe önem verdiğim için hoşuma gidiyor. Arkadaşlarla hafta da bir pes turnuvası yaparız. Çok güzel oluyot valla... Size de tavsiye ederim :) Şimdi döt gözle PES 2009 u bekliyorum valla...
Neyse benden bu kadar. Şimdi sıra sizin yorumlarınızda :D
cok fazla uye
04 Eylül 2008, 18:43
Ben senden daha da eskiyim fakat üyeliğimi sildirmiş ve bir süre sonra yeniden üye olmuştum... O yüzden sana diyorum ki "Hoşgeldin"... :)
Monarch
04 Eylül 2008, 18:49
Ben baya bi zaman hoşbuldum zaten :)
junate
04 Eylül 2008, 19:03
ÖSS'yi niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum bir sene önce çalışmaya başladım hedefim olan üniversiteye gideceğimden emindim ve de gittim, bence çok stres zararlı olabiliyor o yüzden önce kendinize güvenin çoktan hoşgeldin:)
Monarch
04 Eylül 2008, 19:23
Haklısın aslında aama ben sadece ÖSs ye değil Türkiye deki eğitim sistemine karşıyım! Bu arada hoşbulduk xD
Monarch
04 Eylül 2008, 21:37
Arkadaşlar bir de resmimi koyayım da tam olsun !
Bu 14 yaşında Çanakkale Troia Festivalinde çocukları eğlendirmek için tiyatro yapıyorduk. Ben de bir soytarıyı oynuyordum. Ordan bi görüntü...
http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_754009123.JPG (www.resimupload.com/ds754009123_i_am.html)
Bu da daha 1 hafta önce WepcaMax ile yaptığım bir foto...
http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_522838931.JPG (www.resimupload.com/ds522838931_I.html)
( Resimleri büyütmek için üzerine tıklayın )
cok fazla uye
04 Eylül 2008, 22:02
Keşke düzegün bir fotoğrafını görseydik ama... :)
Monarch
05 Eylül 2008, 00:50
Doğal Halim :D
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_554857029.jpg (www.resimupload.com/ds554857029_Dosya010.html)
junate
05 Eylül 2008, 00:55
Gayet doğalmış:)
Rafael
05 Eylül 2008, 03:05
Fazla doğal:D
cok fazla uye
05 Eylül 2008, 15:12
Aşırı doğal :D
Rafael
11 Eylül 2008, 17:53
Daha doğal bir fotoğraf'ın yokmu??:D
PESSOCCER1903
11 Eylül 2008, 19:16
Doğal halin buysa:D Anormal halini merak ediyorum :D:D Şaka bir yana Bende çanakkalede uzun seneler kalmıştım çok güzel bir şehir gerçekten..
JuNi™
14 Eylül 2008, 22:59
Doğal halin buysa:D Anormal halini merak ediyorum :D:D Şaka bir yana Bende çanakkalede uzun seneler kalmıştım çok güzel bir şehir gerçekten..
Çanakkale'ye gitmedim ama gitmek isterdim çok sevdiğim ama gidemediğim:( bir yer!
Monarch
15 Eylül 2008, 00:21
Bencede gel çok güzel yer özellkle tarih bakımından hatta truva festivvalinde gelirsen konserler tiyatrolar oluo ... bu sene emre kınay hande yener erkin koray nilüfer vokaliz geldi
andaceyi
21 Temmuz 2009, 03:00
ÖSS'yi niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum bir sene önce çalışmaya başladım hedefim olan üniversiteye gideceğimden emindim ve de gittim, bence çok stres zararlı olabiliyor o yüzden önce kendinize güvenin çoktan hoşgeldin:)
Öss yeni sistemde Lys ve Ygs olarak iki isimle adlandırılan sınavı öğrenciler ailelerin müthiş baskısıyla hazırlanmaya çalışır...Stres varsa bundaki en büyük pay bence aileye aittir...Bu dediğim yanlış anlaşılmasın sakın...Demek istediğim öğrenciler 1 sene kazanamayınca hayatın sonu olmadığını bir şansları daha olduğunu bilirler...Fakat velilerimiz sanki bu sınavın sadece 1 kez yapıldığına inanırlar ve çocuklara da sürekli baskı uygularlar...Bunun sonucunda da öğrenciler yoğun stres altında çalışmaya çalışmak zorunda kalırlar...Ailelerin baskısı gitgide artar...Daha sonra öğrenci başlarda hedeflediği bölümü kazanamayacağı korkusuna kapılmaya başlar...Ayrıca öğrencilerin karşılaştırılmasıda stresin fazlasıyla artmasına neden olabiliyor...Örneğin X öğrencisine Y öğrencisinin daha başarılı olduğu söylenirse strese girmeye başlar...Bu gibi karşılaştırmalar öğrenciyi yıpratır...Aslında biz öğrencileri strese sokan sınav değilde ailelerin yoğun baskısı ve gelecek kaygısıdır...
Bu arada bende şu anda bir öss yeni adlarıyla Ygs ve Lys öğrencisiyim ve bu sistemin ilk kurbanlarından biri olacağım...:001_unsure:
Bu sene sınava girecek herkese başarılar dilerim...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.