PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Portal Kullanımı

emany
13-07-2006, 00:41
Portal Kullanımı

Arkadaşlar TurkceSpiker.Com Portal + Forum şeklinde hizmet vermektedir . Bu hizmetten daha iyi faydalanabilmeniz için bir doküman hazırladım.

İlk olarak Portaldaki Ana Menüyü tanıyalım.

Ana Sayfa à Bu bölüme tıklayarak hangi modülde olursanız olun TurkceSpiker.Com anasayfasına geri dönersiniz.

Forum à Bu sekmeye tıklayarak sitemizin forum sayfasına gidebilirsiniz.

Resim Galerisi à Çeşitli bölümlerle ilgili resimlere ulaşabileceğiniz bir portal bölümüdür.

Yaygara à Resimde göstermeyi unutmuşum ama burada açıklayayım. Portal anasayfasında da gördüğünüz gibi chat usulü mesaj göndermeye yarar.

Download à Bu bölümden sitemiz ile ilgili dosyalara ulaşabilir ve indirebilirsiniz.

Haberler à Sitemizdeki gelişmelere ve spiker gelişmelerine ulaşabileceğiniz bir bölümdür.

Şimdi de portaldaki bazı bölümleri tanıyalım. İlk olarak Kişisel Menüyü inceleyelim.

Profil à Bu sekmeye tıklayarak sitemizde kayıtlı bulunan profil bilgilerinize ulaşırsınız.

Özel Mesaj à Sitemizdeki diğer üyelerden veya adminlerden gelen özel mesajları okuyabilir , cevap yazabilirsiniz.

Çıkış Yap à Sitemizden çıkış yapabilirsiniz.

Son İndirilenler Bölümümü Tanıyalım.

Bu bölümde sitemizin download bölümünden en son indirilen araçları görürsünüz.

Şimdi sıra Site İstatistiklerinde .

Bu bölümü size kısaca açıklayayım. Gördüğünüz gibi sitemizin forum bölümünde şu ana kadar açılan 95 konu , atılan 456 mesaj var . Resim Galerisinde Hasan Mustan’a ait 7 resim bulunmakta. Download alanında 8 dosya mevcut. Ve de sitemizde kayıtlı bulunan 306 üye var. Ve de site açıldığından bu yana sitemize 5045 misafir ziyaret etmiş.

Şimdi de biraz Forum Menüsünden bahsedelim.

Bu bölüm size forumda atılan mesajlar hakkında , forumdaki üyeler hakkında , takvim hakkında ve forum bilgilerine ulaşabileceğiniz yardım hakkında bilgi verir. Yeni Mesajlar sekmesi , siteye son ziyaretinizden itibaren atılan mesajlara göz atabilmeniz için vardır. Kullanıcılar sekmesi ile sitede bulunan online üyelere ve sitede kayıtlı bulunan üyelere bakabilirsiniz. Takvim sekmesi ise doğumgünü olan üyemizi , öenmli bir olayı takip edebilmeniz içindir. Yardım sekmesi ise forum ile ilgili bilgi almak içindir.

Sıra Yaygara bölümünde .

Bu kısımda yaygarada atılan mesajları okuyabilirsiniz.

Şimdi ise klasik Arama Menüsü .

Klasik bir arama menüsüdür fakat biraz detaylandırılmıştır. Arayacağınız şeyi resimlerde , download alanında , incelemelerde , forumda ve ayrıca google’da arayabilirsiniz.

Portal kullanımı bu kadar basittir. Ama birde SSS ( Sıkça Sorulan Sorular ) bölümü yapalım ki soracağınız soruların cevaplarını hazır bulun

Sıkça Sorulan Sorular ( SSS )

Soru: Siteden Nasıl Download Yaparım ?

Cevap: Ana Menüde yer alan Download sekmesine tıklayın. Açılan pencerede hangi içeriği indirmek istiyorsanız tıklayın. İndireceğiniz dosyaya tıklayın. Ve dosya bilgilerinin altında bulunan Dosyayı İndir tuşuna basın. 2-3 sn sonra program inmeye başlayacaktır.

Soru: Portalda Nasıl Mesaj Atarım ?

Cevap: Ana Menüde yer alan Yaygara sekmesine tıklayın. Açılan pencerede text editörü olmalıdır. Bu bölüme istediğiniz formatta yazı yazın ve Mesaı Gönder tuşuna basın, Mesajınız ana sayfada görüntülenecektir.

Soru: Download Alanına veya Resim Galerisine Biz De Resim Ekleyemez miyiz ?

Cevap: Bu alanları sadece admin değiştirebilir , dosya ekleyebilir , resim ekleyebilir. Üyeler sadece bu bölümü görüntüler.

Soru: Resim Galerisine Girdiğim Zaman Forum Genişliyor , Sebebi Nedir ?

Cevap: Resimlerin boyutları büyük olduğu için site resim boyutuna göre kendisini ayarlıyor. Sizden veya bizden kaynaklanan bir sorun değil.

Soru: Siteye Giriş Yapmış Gözüküyorum Fakat Download Alanına Girince Benden Yine Giriş İstiyor.

Cevap: Siteye ilk girdiğinizde site sizi tanımaz ancak foruma girip yeniden geri ana sayfaya döndüğünüzde portal sizi tanıyacak ve yeniden giriş istemeyecektir.

İsteyenler Dökümanı Bu Adresten İndirebilirler.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Saygılarımla ; emany …

BlackCat(v-i-p)
13-07-2006, 16:04
Sen Bitanesin emany çok teşekkürler...çalışmalarında başarılar diliyorum..saygılar..:wink4:

emany
13-07-2006, 16:42
Teşekkürler Hasan Abi :)

lewi_wills
13-07-2006, 18:05
ellerine sağlık emany..

veysi
15-07-2006, 10:50
forum çok güzel olmuş emeğinize sağlık

BlackCat(v-i-p)
13-02-2007, 22:17
Arkadaşlar...sitemize girerken "portal" dan girmenizi öneririm..böylece anAsayfada yer alan duyurulardan ve haberlerden...dosyalardan ve gelişmelerden daha çabuk haberdar olursunuz....:)

strike
14-02-2007, 15:59
bilgilendirme için teşekkürler..

metinefe91
15-02-2007, 13:56
Arkadaşlar Yaygara Bölümünü Bulamadım

emany
15-02-2007, 14:18
yaygara bölümü kaldırıldı

besyo67
15-02-2007, 20:17
harikesin abi büyüksün

alptug_1p1
17-02-2007, 13:53
link ölmüş

Blue&Typhoon
07-01-2008, 10:53
link kırık emeğe saygı ama yenılersen iyi olur

Rafael
16-08-2008, 00:44
Ben çoğunlukla Köşe Yazıları'nı ve bilgileri okuyorum! Onun için portal'dan yararlanabiliyorum!

Bilgi için çok sağol emany.

cok fazla uye
26-08-2008, 19:53
Ben çoğunlukla Köşe Yazıları'nı ve bilgileri okuyorum! Onun için portal'dan yararlanabiliyorum!

Bilgi için çok sağol emany.

Zaten portal da genelde köşe yazıları ve bilgilerden ibaret... :) Bu arada çok teşekkürler emany, emeğine sağlık...