PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 6 exTReme Patch Update Çalışmaları v.1.0

Sayfa : [1] 2

oydemir
08-04-2007, 00:28
Arkadaşlar UPDATE çalışmalarımıza yön vermesi açısından Pes 6 exTReme Patch' de bulduğunuz hataları bu alanda belirtirseniz seviniriz..

Saygılar

exTReme PATCH UPDATE ÇALIŞMALARI SON DURUM:

1: Alisamiyen - Şükrü Saracoğlu - Bjk İnönü - Hüseyin Avni Aker - 19 Mayıs Stadyum hataları giderildi...

2: Türk Milli Takım kadro güncellemesi yapıldı...

3: Brezilya milli takım kadro güncellemesi yapıldı....

4: MasterLig 4 büyükler (FB-GS-BJK-TS) Tezahuratları bitti...

5: TSL Takım logoları ve Forma hataları giderildi. örneğin: (GS ile Bayern Münich) formalarının birbirine karışması gibi....

KENTA67
08-04-2007, 00:41
Forma Nr. Türk takimlarinda cogu yanlis . Kadrolar güncel degil , 4 büyük takimlarin cok cok az faceleri var , online da hersey ingilizce,trabzonsporda facler hepsi Werder Bremenin facleri,bunlar benim 30dakikada buldugum hatalar daha fazla baksam kim bililir daha neler cikacak,simdilik umdugumu bulamadim ve yamayi yine sildim, insa. uptade de bunlar düzelir.Sakin simdi bu benim yazdiklarimdan morallerinizi bozmayin bu sade benim görüsüm, yinede hersey icin sagolun.

Torreto
08-04-2007, 01:06
Öncelikle bu yamada emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bunu söylemeden direk kötü eleştiriye geçmek istemedim. Aslında kötü eleştiri de yapmıycam. Büyük emek var. Saygım sonsuz. Gecenin bu saatinde sadece 2 maç yapabildim. Küçük hataları yazmıycam. Böyle kapsamlı bi yamada küçük hatalar olur tabi ki. Ama cidden rahatsız edici hatalar da var. Benim gördüğüm en rahatsız edici şey, Juventus - Bayern Munich maçında taraftarların defalarca Fenerbahçe'ye tezahürat edişiydi. Kontrol etmek için başka maç da yapamadım açıkcası uykum geldi ama Türkiye ligi dışındaki maçlarda da fb, gs, bjk tezahüratı duycaksak çok kötü olur. Ayrıca Bayern Munich'in home forması galatasaray formasının birbirine girmiş versiyonu...

bugra_kayseri
08-04-2007, 01:17
abi part 3de dosya eksik ya 0_sound 0_text nasıl bulurum onları abi

bugra_kayseri@hotmail.com mail adresim bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Mr_Anderson
08-04-2007, 01:20
evet o forma ve logo karmaşası master ligde baya bi belli oluyor....

Mr_Anderson
08-04-2007, 01:25
abi part 3de dosya eksik ya 0_sound 0_text nasıl bulurum onları abi

Kardeş indiiğin dosyaları bir araya topla aynı klasöre ve isimleri ;
exTReme_patch.part1
exTReme_patch.part2
exTReme_patch.part3
şeklinde olmasına dikkat et.... ve çıkart..... kolay gelsin....

bugra_kayseri
08-04-2007, 01:28
saol kardeş teşekkür ederim ben biraz acele ettimde inenleri hemen yüklemek istemiştim hepsi bi insin o zaman bekleyelyim

gercekten güzel olmuş ama içmenü niye ingilizce esk,den türkçeydi yama yüklesek olur mu yine eski halinde yoksa kalır mı böyle

Mr_Anderson
08-04-2007, 07:36
AEK,Classic Eng,Bayern,Frankfurt,Shalke,charlton... bu takımların forma dosyaları ayarlanması gerek.... kitserver görmüyor.....

metinefe91
08-04-2007, 09:27
spikerdede hata çok başka oyunculara hainze diyor bir de dünyamızın yörüngesi değişti replikleri kaldırılmış onlarda olsa çok güzel olur

emany
08-04-2007, 09:48
Kısa bir süre içerisinde update gelecektir arkadaşlar siz hataları söylemeye devam edin

Torreto
08-04-2007, 10:02
Ronaldinho'ya gelen her 2 toptan birinde top cambazı ronaldinho denmesi kulağı tırmalıyo. Bi de farklı şekilde dışarı çıkan toplarda şöyle bi replik var. "Goooooooooollll......le yakından uzaktan alakası yok. Çok kötü bir şut izledik. Keşke izlemeseydik yaa..." Farklı şekilde çıkıyo top zaten. Birden heycanla GOOOOLLLLLLLL denmesi kötü oluyo. her ne kadar arkadasından diğer sözler gelse de. Tabi bunlar benim düşüncem. Kişisel yani. Herkes aynı şeyleri düşünmeyebilir. Siz de umursamayabilirsiniz.

playa1905
08-04-2007, 10:09
Oyunculari Uyrugu yanlis ve Bazi Faceler aynlis Hleb mesela onda Köpek kafasi var.Ve insallah Master Ligde Tezahürat cikmasi icin bir calisma vardiinsallah ocikar son gelisme nedir?
Ama Yamiyi cok begendim bu kück hatalar updatele düzelir insallah

tulu
08-04-2007, 10:14
Direğe çarpan çoğu top için replik yok . Demodaki gibi " alah direğe çarptı " gibi olsa çok güzel olur . :) Kolay gelsin.

intractable
08-04-2007, 10:14
oyunu yüklerken karşılaştığım bir sorun var... kitservera tıklayıp install yapmak istiyorum ancak install tuşu aktif değil nasıl çözeceğimi bilmiorum...

Torreto
08-04-2007, 10:33
remove'a bas önce. sonra install aktif olacak.

playa1905
08-04-2007, 10:38
Komik Replikler eklense güzel olur

turkiye_30
08-04-2007, 11:26
abi
turk takimlarin isimleri cok yandis lutfen duzeltin
mesale ankaragucu tita nin yerini 180player yaziyo niye bogle

kartala
08-04-2007, 12:35
benim en büyük derdim emany o kadr oyunu doğru kurduğum halde 4 büyüklerimin taraftar sesleri yok .ama gördüğüm kadarıyla baya bi hatada var onu söylim gene bişler yazarızz

necati_celik
08-04-2007, 12:50
4 büyüklerin stadları eklenirse çok iyi olur.
Yüzler de düzeltilebilirse süper olur.

wiltord
08-04-2007, 13:05
yamayı suan iki maç deneyip oynadım küçük hataları belirtmek istiorm

maç 3-1 di yeniyodum 3-2 oldu beraberliği bozan gol geldi dedi spiker.. we birde şampiyonlar ligi star logosunda milan-psv maçı yapıodm psvnin amblemi hamburgun amblemydi we birde face ler düzeltilirse çok iyi olur milandaki ronaldonun face maske gibi xavi face acayip büyük onun dısında gördüklerim müzikler maç sonu pozisyonlarda menülerde flan süper olmuş hasan mustan abimiz zaten sesinden maç oynamak ayrı bi zewk yanındaki numan yorumcuda yakışmış oraya birazdaha deniyince tam olarak yazarım buraya fazla komik replik olmaması daha iyi çünkü maçın ciddiyeti gerçekten kaçıo yeterince war çok güzel olmuş değişmesin

playa1905
08-04-2007, 13:19
Ve Takimlarin söyle güzel Pankartlari eklense.Cünkü Galatasaray Macinda Sheffield United Pankartlari felan cikiyor lütfen Pankartlari düzeltin.
Ama yinde Hatalar olmasina ragmen aceyip zevk aliyom :D :D :D :D :D :D

Torreto
08-04-2007, 13:47
benim en büyük derdim emany o kadr oyunu doğru kurduğum halde 4 büyüklerimin taraftar sesleri yok .ama gördüğüm kadarıyla baya bi hatada var onu söylim gene bişler yazarızz

4 büyüklerin taraftar sesleri var. Maç sırasında ses ayarlarına girip, ses efektini sona getir.

kartala
08-04-2007, 14:08
4 büyüklerin taraftar sesleri var. Maç sırasında ses ayarlarına girip, ses efektini sona getir.

:wallbash: kardeş sanki yapmadımmı sanıyon onu sadece bende 4 büyükelirimizin tarfatar sesi gelmiyo.ben o_sounda baktım hasan abinin talimatıyla orda sesler var ama sadece oyunda sesler gelmiyo .bide amcterdam stadının yarısnın çim leri eksik kalmş dikkat ettinizmi.acaba başaka bi ayarımı var ya oyunun içinde emany kkardeş sende bişe desen bana ya hasan abiyle de konuştum ama gene bişe değişmedi oyunumu 5 defa kurdum yaa gene fayda yok yardım edin lütfen..:icon_sorry:

kartala
08-04-2007, 15:47
abi benim tezhüratlarada bişeler çakışabilrmi yaa siz ne diyonuz bu olaya

wiltord
08-04-2007, 16:19
[Only Registered Users Can See Links]

bayern münih formasında sorun war beyler gs formasının karışımı olmus we yukardaki skorboard'da yine amblem yanlışı war alkmmarın amblemi war söyleym dedim haberiniz olsun

gencfb1907
08-04-2007, 16:23
öncelikle teşekkürler bi kaç hata gözüme çarptı bazı oyuncu numaraları yanlış ve 4 büyüklerin tezahüratları yok bazı oyuncularda ise hayvan kafaları var başka dikkatimi çeken hata yok

emany
08-04-2007, 17:50
taraftar seslerinde sorun yok arkadaşlar şu köpek kafalı futbolcular falan gözden kaçmış olmalı düzeltilecektir. ayrıca ambleme de bakıcam. bir de bir arkadaşımız 4 büyüklerin sahaları yok demiş. kitserver a bakarsan olduğunu göreceksin.

Torreto
08-04-2007, 18:29
var olabilir ama dostluk maçında mesela görünmüyo.

cati
08-04-2007, 18:52
Öncelikle bu güzel patch e emeği geçen herkese teşekkürler...
PAtch de spiker, müzikler, menüler, tsl futbolcu isimleri , tsl formaları, tezahuratlar, mac içi tv ikonları süper olmuş..:good:

Ancak , tabi ki eksikler de var.:icon_sorry:

Gördüğüm eksikleri sizlere yardımcı olması açısından burada sıralayacağım,

1. TSL, superpatch v1.0 patch deki bundesliga üzerine kurulmuş ve üç büyükler ve bir kaç kulüp dışında neredeyse tüm yüzler bundesliga oyuncularına ait. Bence yapılabiliyorsa yüzler düzeltilmeli. Örneğin ersen martin klose nin yüzüyle, ömer rıza almeida ve szynkowiak jensen in yüzüyle oynuyor.

2. Forma numaraları ( beşiktaş için konuşuyorum) yanlış. Ben sadece bjk yi inceledim, diğer kulüpler de böyle ise düzeltilmeli, en azından ünlü oyuncular ve 4 büyükler..

3. Oyuncu özelliklerinin bazılarını inceledim. Onların da birçoğu yüzler gibi, bundesliga oyuncuları üzerine kurulmuş gözüküyor. Örneğin okan koç superpatch de yer alan Krzynowek ile bire bir aynı özelliklere sahip. yine martinez de hildebrand ile aynı özelliklere sahip. Bence ünlü sayılabilecek oyuncuların özellikleri gerçeğe uygun olarak düzeltilebilir. Hepsini yapmak tabi ki çok zor olur.

4. Türk milli takımı kadrosu güncel değil. Bence bu patch de en önemli takım a milliler olduğu için mutlaka düzeltilmeli.
Benim gördüğüm en önemli eksiklikler bunlar.
Burada eksiklikleri anlatan konumda olmam extreme patch in mükemmel hale gelmesi içindir. :icon_sorry:
Yoksa hiç update yayınlamasanız dahi binlerce kez teşekkürler...
Emeğinize sağlık...:good: :good:

emany
08-04-2007, 18:55
arkadaşlar option file tek tek düzeltilecek. emin olun. facelerde bildiğiniz gibi sıkıntımız yok. kimse yardım etmek istemiyor. ben yardım etmek istiyorum diyenler de bakmışsını bir süre sonra msne girmez oluyorlar bu yüzden face bakımında biraz sıkıntıdayız

ZoX
08-04-2007, 19:42
mesela ben maç yaparken ligde 3-0 yeniyodum.spiker ilk yarının skoru 0-0 dedii.Birde hasan abi çok tehlikeli olurdu dimi ibo diyordu.

ahbap
08-04-2007, 21:28
emany brazilyada 2 türk futbolcu var kadroda,türk stadalarında tabelalar yabancı olmamış,birde hasan kardeş artık takım isimlerini maçın başında söylemiyor artık 2 takımada başarılar diliyor.pes 5 vardı sağ tarafta g.sayar sol tarafta fenerbahçe gibi, bence takımların isimleri önemli.

playa1905
08-04-2007, 22:02
emany brazilyada 2 türk futbolcu var kadroda,türk stadalarında tabelalar yabancı olmamış,birde hasan kardeş artık takım isimlerini maçın başında söylemiyor artık 2 takımada başarılar diliyor.pes 5 vardı sağ tarafta g.sayar sol tarafta fenerbahçe gibi, bence takımların isimleri önemli.

Konami o replikleri kaldirmis Hasan Abi demisti bi kere

playa1905
08-04-2007, 22:06
Su An benim icin en byük Problem Türk Oyuncularin cogunun geldigi Ülkeler yanlis mesela Gökdeniz Alman olarak oyunda ama ben hepsini düzelttim.Yani Oyuncularin geldigi Ülkerler yanlis bilmem atlatabildimmi Türkcem biraz bozuk

sertachor
08-04-2007, 23:11
oyunda mesela sidney govou ya kemal dio japonya da bi futbolcuya da kemal dio :) ama yama çok güzel olmuş sadece takımların numaraları ve bazı oyuncular yalnış ben hepsini düzelttim update de bi de faceler düzeltilirse çok ii olcak emeğinize saplık

BlackCat(v-i-p)
09-04-2007, 00:30
Ben spikerle ilgili bölüme ayrıca bakıcam arkadaşlar merak etmeyin..

Takım isimleri orjinalde söylemiyor zaten..

bazı futbolcu isimleri hatalı olabilir..çünkü normal replikte çok oyuncu ismi seslendirdim..ayrıca tsl deki 7 takımın isimlerini yabancıların üzerine yapıp onlarıda yönlendirmek gerekti..bazı hatalar normal ama bulduğunuzu yazın..ama tam olarak yazın..yani; şu futbocuya şu dedi gibi..

bazı beğenmediğiniz replikler olabilir..eğer uygunsa değiştirim..sorun değil..

ama ben hala şu hatalı skorlara denk gelemedim..4 aydır günde en az 2 saat oynamama rağmen..yinede tekrar konr edeceğim...

Update de elimizden geldiği kadar düzelticez merak etmeyin..:)

bugra_kayseri
09-04-2007, 00:45
abi ya kusura bakmayında eski zevki almaz oldum çok umtla indirdim ve yükledim ama inan demosu daha iyi olmuştu bende numan çok soguk kalıyo bide türkiye liginin formaları olmamış galatasarayın arkasındaki bayarn yazısını nasıl silecegiz ve türk statlarını nasıl alacagız ben yapamdım da

BlackCat(v-i-p)
09-04-2007, 01:09
bugra_kayseri ..lütfen yamaya biraz zaman tanı...:) oynadıkça özellikle spikerde yenilikleri farkedeceksin...

yorumların için teşekkür ederim..ama numan konusuna katılmıyorum..çünkü zaten nerdeyse tüm yorumcular ruhsuz ve cansızdır..(numan duymasın:))

ben numanın repliklerinin ve ses tonunun inanılmaz yakıştığını düşünüyorum..senin düşüncenede saygı duyuyorum tabi ki..

Spikerde elbet hatalar var...daha önce ki bir yazımda da bahsetmiştim,konamin orjinal ingiliz spikerinde sizlere 10 larca hata sayabilirim..onlar bunu düzeltme ihtiyacı bile duymazken..biz bir firma olmadığımız halde..spikerin türkçesini yapıyoruz birde konaminin hatalarını düzeltiyoruz..:)

lütfen siz bulduğunuz hataları yazmaya devam edin..hepsine tek tek bakıcam merak etmeyin..

dello88
09-04-2007, 01:36
helal olsun sana abi yakışır sana :good: :img-clapping:

onuryigit
09-04-2007, 08:18
abi bide masterligte tsl den bi takım sectiğimizde ingiltere fransa hollanda italya yada other a yada b de oynamak yerine kendi ligimizde oynasak ya bizim lig gozukmuyo bunun için hollanda yada fransa ligine tasırmısınız tsl yi

metinefe91
13-06-2007, 08:42
update ne zaman hadi ama sıkıldım hataları görekten

Mr_Anderson
13-06-2007, 13:25
çok uzadı evet :(

BlackCat(v-i-p)
13-06-2007, 13:27
Hazırlıyoruz arkadaşlar...önce sitemizi kurtarmaya çalıştık ve sonunda başardık...Lütfen biraz sabredin

alibayram
13-06-2007, 13:41
evet ben de hüseyin- emerton spiker .........
ve trabzonspor werder bremen üzerine yapılmış galiba ve
çogu türk oyuncu uyrugu yanlış mesela umut bulut almanya gözüküyo ...

ahbap
13-06-2007, 20:40
Birçok ulusal milli takımların kadroları aşağı yukarı hatalı bunlara bi göz atarmısınız.Site çökmeden önce sanki daha fazla hata düzeltilmişti...

serko78
13-06-2007, 22:01
2. parttta crc hatası dosya bozuk dedi

4eko
13-06-2007, 23:34
bir an once bekliyoruz gercekten

darbeee
14-06-2007, 09:19
2. parttta crc hatası dosya bozuk dedi

2.partı yeniden indir:img-banned:

FLeTTy_CoTTo
14-06-2007, 13:33
bunu birçok kez söylüyorum ve söylemeye de dewam edeceğim, yaptığınız çalışma gerçekten takdiri fazlasıyla hak ediyor.. Vaktinizi böyle bir iş için harcıyorsunuz. Kolay değil ve sizi tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum. Çoğu insan sizin yerinizde olsa banane diyip çekilirdi işin içinden...

Oyunda gözlemlediğim birkaç hatayı ve isteklerimi iletmek istedim.
aklıma gelenleri sıralim hemen...
1- hayvan kafalı oyuncular (david villa,hleb,juve.den-marchisio,palladino,ajax.tan huntelaar)
2-şampiyonlar liginde menulerde ve maç ekranında problem war.. Menude arkaplan resmi kargacık kurgacık çıkmış, oyun anında ise fitness barı vs. bölümler görünmüyor
3-romanın stadında çimler baya bir problemli, bu problem bikaç stad da daha war, saha çizgileri falan pek hoş değil ayrıca çim rengi dokusu vs. elden geçerse güsel olur
4-juve.de fener tezahüratları çalıyor.
5-bazı oyuncu isimleri hatalı fakat bu soruna çok sık rastlamadım, hatırladığım sadece (lyon)govou.ya fatih diyor
6-bu gerçi oyunun sorunu değil ama gördüğüm kadarıyla sitede çoğu kullanıcı kitserver.ı kullanmada problem yaşıyor, mesela ben biraz araştırdıktan sonra forma stad top değişimlerini anca bulabildim ama krampon vs. ayarlarını hala bulamadım.. bir de edit menüsünde oyuncu facelerini biz ayarlayamıyoruz galiba yada ben bulamadım.
7-replik konusu ise biraz derin bi konu, herkezin eminimki çok farklı istekleri wardır bu konuda ben nacizane isteğimi ileteceğim, mesela ara sıra top çok farkla dışarı çıkınca mustafa topaloğlu repliği giriyo araya ses efekleri falan konulmuş şekilde, bu tip replikler biraz fazla gibi geliyor bana, yani replikler ne çok ciddi ne de çok esprili olmasa daha iyi gelir gibi ama tabi takdir siz emek werenlerindir sonuçta.

Emeği geçen herkeze teşekkürlerimi iletiyorum..
İyi Çalışmalar....

gümüş kartal
14-06-2007, 14:34
çok güzel bir yama yapmışınız.emeği geçen herkesin eline sağlık ama sizlere yamada gördüğüm hataları söylemek istiyorum
1-milli takım kadrolarında hatalar var .örneğin alman milli takımında yattara oynuyo
2-FLeTTy_CoTTo arkadaşımın belirttiği gibi hayvan kafalı oyuncular var.
umarım uptade de bunları düzeltebilirsiniz
3-bazı konuşma hataları var .hasan abi dalgınlıktan heralde gerrarda yerrard diyosun
emeğe saygı ve iyi çalışmalar

BlackCat(v-i-p)
14-06-2007, 16:14
Arkadaşlar bizde zaten gördüğünüz hataları söylemenizi istiyoruz...update ile düzelticez...yorumlar için teşekkürler

gümüş kartal
14-06-2007, 18:47
şimdi oynarken bi tane daha hata gözüme çarptı
eğer hollanda liginden yada other a yada b grubundan bi takım seçerseniz (((((sadece skorbord da))))) o seçilen takımların logoları farklı çıkıyo
bide şu dikkatimi çekti
hollandadan seçerseniz hep alman takımlarının logoları çıkıyo
ilgilenirseniz sevinirim
aslında ufak bi ayrıntı ama olsun
göze güzel gelmiyo

4eko
14-06-2007, 20:52
benimde istedigim herkes hata yazio ama ben istek yazicam ikinci lig takimlarini da others liglerden birisine atsaniz master lig oynarken alttan cikan takimlar yabanci oluo we oyunun zevki pek kalmio bunu sizden rica ediorum eger yaparsaniz cok sewinirim simdiden tesekkurler...kolay gelsin

emany
14-06-2007, 21:07
arkadaşlar oyuna ekleme yapılmayacaktır. yanlızca şu anda bulunan hatalar giderilecektir.

erdem_parcay
15-06-2007, 00:27
Arkadaşlar merhaba ve özellikle sana Hasan kardeşim.Ben bu yamayı indirmedim.Ben de pes 5 in we turka 06 yaması yüklü onu çok seviyorum.İnsanı maç sunumunla resmen çoşturuyorsun.Şimdi gelelim pes 6 yamasına.Benim bilgisayarımda pes 6 yaması olarak(reklam olarak algılamayın)socceroyun.net sitesinin high qualitiy patchi yüklü.Ordaki spiker sanki aynı sen.Türkçe spikeri yapan arkadaş resmen sana özenmiş.Orada sinirimi bozan hata bütün bayrakların koyu siyah olması ve bazılarının ortasının eksik olması.Sonuç olarak bunları anlatmamın nedeni o sitede böyle sipariş olayı filan vardı ve yamaya 6 ytl verip kargoyla almıştım.Keşke sizde böyle birşey yapsanız.En azından biz kotalılar için.O zaman hiç kaçırmam.İsteyen böyle sipariş üstüne dvd olarak alırsa bence güzel olur.Tekrarlıyorum çünkü kota sorunumuz var ve de böyle yaparsanız gayet mantıklı seçimlerden bir tanesi olur.Kendinize iyi bakın ve sağlıcakla kalın.

harsebjk
15-06-2007, 10:31
arkadaşlar bişey diycem yanlış anlamayın ne olur , bence PES 7 için materyel toplayalım çalışmalarımızı o yönde ilerletelim , az bi süre sora PES 7 çıkacak boşuna uğraşmayın bence updatele , PES 7 çıktıktan sonra 4-5 ay da onun yamasıyla uğraşılacak çünkü o da boşa gitcek ,bence bu yama boşa gitti PES 7 için çalışmak daha mantıklı

Crazycat
15-06-2007, 11:33
Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama kayserispor çok güçsüz olmuş özellikle mehmet topuz ve gökhan ünal.Özellikleri çok kötü.

kaptantrojan
15-06-2007, 12:04
hocam bu oyunda
1-bjk real madridten daha güçlü bjk nın gücünü azaltın
2-tezahurat yapan taraftar sesleri 2 maçyaptıktan sonra iyi çıkmaya başlıyo
3-bazan spiker sağ ile solu karıştırıyo
4-spikerdeki çok top kaybı war ama çok heyecanlı bir maç repliğinin kalkmasını yada değiştirilmesini
5-fenerbahçenin transferlerinin olmasını
6-bide bu menü müzüklerininin adlarını istiyorum
teşekkürler

BlackCat(v-i-p)
15-06-2007, 12:31
erdem_parcay..teşekküre ederim yorumların için...zaten kargo ile teslimat işini ilk türkçe spiker.com yaptı...diğerleri bizi örnek aldılar...kargo ile dağıtım kampanyanız bitti..ama belki update ten sonra tekrar düşünebiliriz..kolay gelsin

erdem_parcay
15-06-2007, 13:11
Peki inşallah uptade sonrası böyle birşeyi gerçekleştirmeye devam edersiniz.Ben de daha yeni gördüm anket kısmını dikkatimden kaçmış.Başarılarınızın devamını diliyorum.

lieebtman
15-06-2007, 16:10
Hasan abi galatasaray maçlarında tezahüratlar herzaman olmuyo bayern münchen le veya köln le maç yaparken oluyo anca master lig de oynuyorum çoğu maçta fenerbahçe tezahüratları var Ali samiyen de oynanan maçlarda gs tezahüratları olsa daha güzel olur.rica olunur.
birde sizden ricam daha çok oyuncu ismini seslendirmeniz.şimdiden teşekkür ederim çalışmalarınızın başarıyla devamını diliyorum kolay gelsin.Saygılar

livinsenses
15-06-2007, 19:19
Eveet...herkese selamlar....
:bjkbayrakwa6:
Siteniz yeniden eski haline geldigi icin cok sevindim. Ilk önce bu oyunun böyle bir yamayla inanilmaz zevk veriyor. TSC ekibini icden kutlarim. Cok emek verdiniz bu ise.:img-clapping: :img-clapping:

Gelelim hatalar. Tabiki yalniz oynandigi taktirde en uzun vadeli zevk vericisi MASTER LIG dir. Yani tezauratlar burada cok önemli. Zaten yapiyorsunuz.
:cowboy: :cowboy:
Ama benim deginmek istedigim önemli bir konu va. 2 sefer Türkiye süper ligi basladim ve 2 sefer 8-9 mac sonrasi tezauratlarin kaybolmasiydi...BU COK COK önemli. Diyelim master lig oynuyorsun. sampiyon olmussun, sampiyonlar ligi kupasini almissin, transfer icin parada hazi. Ondan sonra birden tezauratlar kayboluyor. Yeniden baslama mecburiyetile basbasa kaliyorsun...FELAKET!!!
:byecry: :byecry:
Benim ricam denerken sadece dostluk macini denemeyin birisi uzun vadeli süper lig ve masterlig oynamasi lagzim.:mesaleus9:

Ve herseyi degistirebiliyorum ama su scorboardlarini bir türlü nasil degisitirelicini anlamadim, hersey ok...trikotlar, stadlar kaleci formalari toplari vs vs. AMA???

fortyy
16-06-2007, 10:42
yamayı yükledim denilen ne varsa yaptım ama maça girerken oyundan atıyo iyi bilen biri çözüm yazsın arkadaşlar... yetkililere sesleniyorum bununla ilgili bi çözüm söleyin...

fortyy
16-06-2007, 12:11
yamayı yükledim denilen ne varsa yaptım ama maça girerken oyundan atıyo iyi bilen biri çözüm yazsın arkadaşlar... yetkililere sesleniyorum bununla ilgili bi çözüm söleyin...

arkadaşlar kendi sorunumun çözümünü buldum... yamadan datanın içine kopyaladıklarınızdan e_text isimli olanındaymış sorun... onu kaldırdım yerine oyunun kendi orjinal e_text dosyasını koydum... yama çalışmaya başladı... artık oyundan atmıyo... sadece yamada bulunan tema gitti yerine pes6 orjinal teması geldi... gerisi olduğu gibi çalışıyo... hasan abiden rica ediyorum bu sorunu giderip e_text i tekrar upload etsinler...

m.kezman
16-06-2007, 21:57
ya abi patch güzelde ben yükledim beni oyundan atiyor. acil cözüm bulun su ise.

hazir
16-06-2007, 23:41
Hasan abi ben galatasaray bayern munich maci yaptim bayern munichin logosu az alkmarin bide tehzahüratlar calismiyor master lig yapincada galatasarayi aliyorum ivarov diycene spiker mondragon veyatta ötekilerinee baska isimler diyor

ahbap
16-06-2007, 23:49
Ulusal milli takımlarda bir çok türk oyuncular var yedek kadrolarada göz atarsanız,Ben sürekli ulusal takımlarla maç yaptığım için milli takım kadrolarının düzeltilmesini ısrarla istiyorum.Saygılar.

hakanbjk
17-06-2007, 15:12
slm hasan abi ve türkce spiker team...

öncelikle ellerinize saglik...cok güzel yama..hele ligtv,kanald,star,tv8 gibi skoreboard filan bunlar özellikle süper olmsu....her gören kisi bayiliyor...

benim gözüme carpan birkac hata oldu elbet...

öteki arkadaslarin belirttigi gibi,köpek kafali oyuncular,forma hatalari,face hatalari var...

ama benim icin asil önemli olan takimlarin güncel kadrosu ve takimlarin "gercek" gücü...

örnek:

brezilya milli takimi....bu oyunun en güclü takimi brezilya olmasi lazim...ama kadroda ronaldo dahil yok,ronaldo dünya kupasinda oynamis adam olmasi lazim...ayrica marcelo gibi yeni oyuncularin gücü daha iyi olmasi lazim...sonucta real madrid oyunculari, bir örnek daha : gago

birde hasan abi...yani galatasarayli oldugun ortada...patch de gs sanki real madrid gibi...necati ates in gücü etoo gibi...yani allah icin biraz gercekci yapalim gücleri...kardesim gs li,bana karsi gs aliyor hic sansim yok...hasan sas filan sanki ronaldinho...

biraz gercekci yapalim gücleri...allah icin ama...

benim icin en önemli hata bu iste...oyuncularin gercek gücü...yukaridaki örnek mesela...gs takimi oyuncularin hepsinin gücü cok cok cok yüksek...normal degil bu..

umarim en kisa zamanda düzeltirsiniz,bi update cikar...kac aydir update bekliyorum sabirsizca...

insallah ufak düzetmeler yapar en kisa zamanda paylasirsiniz...

allah razi olsun

s&s
hakanbjk

gabemeclogan
17-06-2007, 16:31
Barcelona da oynarken villa köpek kılıgında çıkıyor. Lütfen bunuda düzeltirseniz sevinirim.

jaregi
17-06-2007, 22:24
Almanya milli takımında Trabzonspor futbolcuları mevcut: misal; yattara, ersen martin...

livinsenses
17-06-2007, 23:01
Arkadaslar...:bjkbayrakwa6: :bjkbayrakwa6:

Su mac baslarken akbank reklami va ya... aklima bir fikir geldi.
Ligtvden mac izlerken cok gicik oluyordum. cünkü macin sesi de kisiliyordu bir kac shane icin. Bu oyunda olunca aksine gicik degil orginal oldugu icin daha zevkli olacaktir. Tesekkürler!!!:) :) :)

Ama birisi bana su scoboardlari degistirmeyi anlatsin. Lütfen. Dedigim gibi Formalari, kaleci fomalari, toplari, stadlari, herseyi degistirebiliyorum...ama??? Scorboardlar otomatik degisiyor. Acaba masterlig oynadigim icin mi, gerce dostluk macindada degistirtemiyorum...Yardim lütfen:byecry: :byecry:

metinefe91
18-06-2007, 19:33
yorum yapın update gelecek dedınız kaç ay oldu hadi artık biliyorum kolay değil öyle göründüğü gibi ama bizi anlayın köpek kafalarından bıktık:D:D:D

fata1ty
19-06-2007, 08:29
ya abi ne zaman cıkar update ya ?

mc_karakule1210
19-06-2007, 11:31
Hasan abi bide spiker arda turan'in yerine ugur uçar diyor duzeltirsen sevinirim saygilarimla iyi calismalar

mc_karakule1210
19-06-2007, 12:26
hasan abi bide spiker fenerbahçe'nin turk futbolcularinin adinbi soylemiyor... duzletirsen sevinirim simdiden tsk'ler ve iyi calismalar

metinefe91
19-06-2007, 18:55
oof off beklemekten sıkıldık haber vermıyonuz orlaıkta yoksunuz nasıl iş bu tamam kolay değil ama yama olalı kaç ay oldu bari bişi söleyin bişi tek bişi yahu yeter be ama:'(

fata1ty
19-06-2007, 19:13
oof off beklemekten sıkıldık haber vermıyonuz orlaıkta yoksunuz nasıl iş bu tamam kolay değil ama yama olalı kaç ay oldu bari bişi söleyin bişi tek bişi yahu yeter be ama:'(
bencede :icon_sorry:

berkant03
19-06-2007, 19:57
Kardeslerİm Ellerİnİze Saglik GÖsterdİgİnİz Caba Dan Dolayi Sİzlerİ Tebrİk Edİyorum Para Versek Belkİ Bu İŞİ Yapmasiniz Sagolunuz TeŞekkÜrler Sİzden Rİcam Sadece Hatalar Asagi Yukari Bellİ Zaten Deyİl Yanİ Ortaya CikmiŞ Onun İÇİn Sİzden Rİcam En Kisa Zamanda Yamamnin DÜzeltİlmesnİ Rİca Ederİm

livinsenses
20-06-2007, 06:35
Haaaaaaaallloooooooooo....bizi duyan varmi???:byecry: :byecry:

Ne oldu bu updatee. Ne zaman gelebilir, gelmeli, gelliyor.:img-clapping:

Lütfen bir cevap.:icon_sorry:

Tesekkürler!!:o

mr_nem
20-06-2007, 06:59
arkadaşlar uptade çıkacak sabır biraz...görüyorsunuz ki yeni yama takımı kuruluyor...yama takımı kurulmadan nasıl uptade çıkcak bi cevaplarmısınız...birtek Hasan abiyle emany mi yapacak?...

fata1ty
20-06-2007, 09:33
daha baslanmadımı update e yani ?

metinefe91
20-06-2007, 19:42
en başvurdum alınırsa elimden gelenin en iyisini yaparım

ozgurcu
23-06-2007, 02:01
Vaaay be Hasan hocam. Sendeki sabır var yaa, ooooof off yani :)
Helal valla iyi uğraşıyorsun. Şu yorumları okudum da, açık konuşayım, çoluk çocuklar, daha Türkçe'yi doğru kullanamayıp seni eleştirenler, hiçirşey yapmayıp sadece mızmızlanan, "-nerde kaldı update, sıkıldık!" diyenler...
Çok fena yaa.
Ben de okulda şurda burda çok organizasyonlar yaptım, inan herkesi memnun etmek imkansız... Ama çok acımasızlar sana karşı yaa, sen o kadar uğraş çalış didin, millete hataları yazmak zor geliyo. Sanıyolar ki "köpek kafalılar" var diyince bitiyo herşey. E arkadaşım yaz işe hangisi köpek hangisi balık :)) ona göre düzeltilsin...
Neyse Hasan hocam, sen sitem etmiyosun, sabredip çalışıyosun, ben sitem etmiş oldum :D
Kolay gelsin, gerçekten çok güzel çalışmalar. PES senin sayende ayrı bir lezzetli.
Update olsun olmasın exTReme Patch'den çok mutluyum. Gerekirse iki köpeğin kafasını kendim düzeltirim, bi de brezilyaya ronaldo yaptım mı bitti gitti işteee :))

asigo10
23-06-2007, 08:35
update ne zaman cikar?

onuryigit
23-06-2007, 10:35
kardes nezaman çıkacak ya bu update kaç aydır beklioz

hakanbjk
23-06-2007, 21:12
ya su galatasarayin gücü cok abartili yapilmis...

biraz gercekci yapalim takimlari

BlackCat(v-i-p)
23-06-2007, 22:09
update 2 versiyon halinde çıkacak...update i hazırlayan arakadaşımız oydemir 2 gün önce evlendi..dünya evine girdi yani..ne demekse :)

o yüzden acil hataların giderildiği v.1 çıkacak..sonra 2.versiyonu oydemir gelince çıkartıcaz..şuan update bitmek üzere..kısmetse pazartesiye kadar sitemizde yayınlanacak..nelerin düzeltildiği yarın yine sitemizde olur...

livinsenses
23-06-2007, 22:23
Evet türkcemiz iyi olmayabilir kusura bakma, almanciyiz iste. Ve malesef türk alfabetinde olan cogu harfler yok bende.:hang:

Ama senin de yaptigin seye bizim burda (sizin ordada) özel birsey denir. Milleti kötüle, yok hasan agabeycim burda yok hasan agabeycim surda. Cok güzel...Sadece updatdin ne ortamda oldugunu sorduk. Site gittikten sonra hic birsey yoktu. Teamlerin yeni aranmasini bilmiyordum, herkes ayni yerden devam edecegini sandim. Okadar!!!:devil2: :sign_closed:

Ve Hasan kardesimizin yaptigi aciklamayla sorularimiz cevaplandi, ve bukadar cabuk olucagini sanmamistim.:1861542fcbb71ca70f0 :img-thumbup: :img-thumbup:

Calismalariniz icin cok tesekkürler!!!

BlackCat(v-i-p)
23-06-2007, 23:38
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..sitemizin bir süredir işlevsiz olması yüzünden ara vermiştik..artık sitemiz eskisinden de sağlam oldu maşallah :)

artık çalışma zamanı

hazir
24-06-2007, 10:25
ya tezahüratlar biraz daha sesli yapabilirmisiniz cok güzel olur ozaman
:wink4:

BlackCat(v-i-p)
24-06-2007, 16:49
PES 6 EXTREME PATCH UPDATE V.1.0 BU SALIYA KADAR SİTEMİZDE OLACAKTIR!!!

blackbelt
24-06-2007, 17:43
oncelikle bu calismalarinizdan dolayi sizlere tesekkurler...bu sabir kimsede yoktur bence....

update i sabirsizlikla beklioorum cunkuu indirdigim ilk extreme patch te hatalarin yani sira bi oyundan atma durumu da olduuu... :( teker teker denedigimdeee, 0_soud ve e_sound dosyalarinin duzgun calistigini 0_text dosyasindaaa mac icindeki skor ve dakika goruntulerinin bozuk oldugunuu ve e_text dosyasini oyuna aktardigimda ise maca girmeden windows a attigini gozlemledim... bu konuda basaka sikayetler ooldumu bilmioorum ama bunlar bazi kisilern basina da gelmis olabilir.. tesekkurler...

Driver
24-06-2007, 18:40
salı gününü sabırsızlıkla bekliorum

t-mac6
24-06-2007, 18:40
bide transfer leri de söyleseniz..mesela lincon.tello, diğerleri gibi ismleri söylense süper olcak kanımca......kadrolar güncelllenirse çok ii olur zaten..

alibayram
24-06-2007, 19:03
işte bu haber e çok sevindim .................

Vertigo
24-06-2007, 19:31
walla update i sabırsızlıkla bekliorum
ama şu topa da bi el atsanız top her maçta adidas fevernova çıkıo topu değiştirmeme rağmen...

Cbj_03
24-06-2007, 20:20
********bide top direğe çarpınca maç içinde spikerden ses gelmiyo yani geliyoda bi şekilde tanıyo yan direkleri tanımıyo**********

users
24-06-2007, 20:21
Ya bu yeni çıkan sadece update olcak yani boyutu küçük olacak değilmi? Yani öyleyse bekleyip onu indricem yok sadece hatalar için bi güncelleme ise şimdiden indirmeye başlıyım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

emany
24-06-2007, 21:00
arkadaşlar direğe çarpan her topa spiker bişey söylemiyor bu konamiden kaynaklanmakta ayrıca update biraz geç oldu kusura bakmayın sitenin yeniden yapılandırılması ve yama takımımızın özel işlerinden dolayı biraz geç kaldık ama şu anda bir update hazırlanıyor oyununuz daha güzel bir hal alacak

umitbykara
24-06-2007, 22:52
Benimde bütün partlarda eksik dosyalar çıktı. 3 part da açılınca 540 mb yer kaplıyo düşünün. Ses dosyaları tamamen yok. Yarım bir şekilde çalışıyor şimdi oyun. Ekstra stadyumlar görülüyor ama takımlara atanmıyor. Toplarda ise sadece fevernova var.

venomtrk
25-06-2007, 01:49
yamaların updateleri güzel olacaktır ama son transferleride unutmayınız en azından şu ana kadarki transferler olursa iyi olur uğraşmamış oluruz :)

zerbu02
25-06-2007, 05:50
face'lerde biraz düzeltme yaparsanız iyi olur

rooney
25-06-2007, 07:03
yama çok guselll bana göre benim en cok istedigim sey yapılan son transferleri yapın ltf mesela carlos=fener lincoln=galatasaray bu arada bana göre en büyük hata mesela gökdeniz türk diiil oyunda milli takıma alamıosunnn yinede yama cok gusel elinize saglık

anakin
25-06-2007, 08:43
bu son yapilan transferlerde lincoln carlos gibi bunlarda upateye aktarilacakmi

rooney
25-06-2007, 09:21
benim gözüme carpan birsey daha var oyunda 2 tane servet cetin var bitanesi sivassporda öbürü A milli takımda ve bosta yani oyuncu transfer yapınca A milli takımdaki bosta gözküyor ama sivasta servet anlamadım yinede güzel yama ama bu hatalar giderilmeli şimdiden tesekkurler

diredevilxxo
25-06-2007, 09:32
:fbbayrakjp6: :fbatkidr8: dostluk maçı dahil fb bjk gs ts ve diger statlar seçilmiyor yeni toplarda seçilmiyor roberto carlos tam yapılmamış kafası yarım kalmış :fbbayrakjp6:

diredevilxxo
25-06-2007, 09:46
:fbbayrakjp6: :fbatkidr8: fenerbahce 100.yil forması gözüküyor ama seçilemiyor:fbbayrakjp6:

crazy_27
25-06-2007, 10:01
GS de forma numaraları hatalıydı bide edit bölümünde GS yi alınca forma deişik bir şey çıkıyor bununla da ilgilenirseniz seviniriz:) Şimdiden emeğinize sağlık teşekkürler.

erolgs
25-06-2007, 10:21
T.super ligdeki çoğu oyuncunun faceleri ve milliyetleri, boy yaş gibi ayarları doğru değil ve valencia ile villereal takımlarında kafası köpek kafası olan adamlar var düzeltilirse iyi olur thanks.....

cimboom
25-06-2007, 10:51
valla bende bir cok hata buldum ama aciklamiyim saten diger arkadaslar söylemis...birtek sunu söylemek istiyom..Galatasaray, Besiktas, Konyaspor, 19 Mayis stadi gercekci ama Fenerbahcenin stadi Dortmundun Stadi cikiyor Ve Trabzonsporun Stadi ise baska bir stat cikiyor Bu hatayida halledirseniz sevinirim, Biliyorum okadar kolay degil bir patch yapmak ama yinede kolay gelsin

erolgs
25-06-2007, 11:08
gs ,fb, bjk yeni transferlerin isimlerini spiker söylemiyor örn: linderoth linkoln servet ismail bouzid gs de , tello bjk

volkan kara
25-06-2007, 11:32
bazen kaleciden dönen top saha içinde kalıyor fakat spiker " kaleci kornere attı " gibi birsey diyor bi de T.S.L ni hollanda ligi yerine kursanız ve C ye de bundesliga kursanız daha güzel olmaz mı almanya ligi cok kaliteli ve almanya da cok fazla türk futbolcu var daha hos olur bence

volkan kara
25-06-2007, 11:35
ayrıca oftaş vs eklerseniz cok süper olur simdiye kadarki tüm emekleriniz için cok tesekkürler

doddo
25-06-2007, 12:39
aga ben de gol attıımda şarap gibi gol ben bu gole içerim ibo cum dio hasan abi yorumcun numan abi diil miidi bi de ilk yarıyı 6-0 kapamama rağmaen "oyuncular gollerini önümüzdeki devree sakladılar" bi de direk ten dönen top ile ilgili söölenenler ynlış okan buruk la bi abaniim ddm top direkten dönünce allah direkten döndü dedi bununla brber üstüne çay döktüün bölüm çok gsl olmuş sırf o replii duymak için hr maç 3-5 kere net gol kaçırıyom bi de bayern in forma sorununa çözüm getirirseniz çok memnun olcm

emeği geçen herkese saygılar ellerinize sağlık beyler hrika olmuş

xedo
25-06-2007, 13:26
fenerbahçeli uğur borala spiker okoça diyor arkadaşların söledikleri dışında bu geldi aklıma..

rooney
25-06-2007, 13:32
erolgs slm pes6 oyunda ısmael bouzid nerde buldun hangi takımda sölersen sewinirim simdiden tskler

Bugra_Han
25-06-2007, 14:28
ya bende spiker hiç konuşmuor ancak patchi yüklemeden öncede ingilizce olanıda konuşmuordu bu sorunu nasıl giderebilirim ?

hazir
25-06-2007, 16:10
tezahüratlar biraz daha sesli olsun ve bütün liglerin transferleri yenilene bilirse sevinirim evet almanya ligi olursa güzel olur. ( LOGOLARIN COGU HATAGLI ALMAN LOGOLARI VAR BIR LIGTE TEK)

hayirli isler

Big Of Deniz
25-06-2007, 19:08
yaa bişey sorucam bu oyunu yamayı indirince ücretlimi ben bunu öğrenmek istiyorum

kaptantrojan
25-06-2007, 20:05
yaa bişey sorucam bu oyunu yamayı indirince ücretlimi ben bunu öğrenmek istiyorum

dostum heralde kargo ile isteyince ücretli hasan hoca para almas zaten bu ay reklamını da yaptı paraya gerek yok heralde değilmi bu hafta dergi zaten reklamı yaptı o gazla bedeva werir heralde

manyak yorum oldu yaaa!!!!!

BlackCat(v-i-p)
25-06-2007, 20:07
Arkadaşlar kargo olayımız bitti...sadece internetten indirebilirsiniz...

kaptantrojan
25-06-2007, 20:08
haaaa aklıma gelmişken ana menüde uefa amblemleri görünmüyo
maçlardan sonra başka takım seç dediğim zaman uefa amblemi görünüyo bu karışık takımlarda

bide bu takımların arasına botafago yu aklermisiniz yaws

rooney
25-06-2007, 20:42
ya hasan abi yamayı yap internet indiririz o sorun diiil :d

aykutgs54
25-06-2007, 20:46
Evet hasan abi yamayı yap yeter biz internet den indiririz

cumcum26
25-06-2007, 20:55
Evet internetten indiririz... benim gördüğüm hatalar
1-4 büyükler tezahurat dosyaları çalışmıyo
2- türk oyuncuları diğer milli takımlarda gözüküyo mesela çoşkun birdal paraguayda
3- stadlarda seyirci proplemi var bunu lodmixer ile aştık ama pes5 de seyircileri gol attığımızda yakından gösteriyodu bu pes6 da olsa fena olmaz...

şimdiden tüm türkçe spiker çalışanlarına teşekkür ediyorum elleriniz dert görmesin...

metinefe91
25-06-2007, 21:09
salıya kadar update elimizde olacak iyi yarın son inş yarın elimizde ya bir de bu update kayıtlı oyunlara zarar verimi league yapıyomda

rooney
26-06-2007, 08:19
hasan abi bugun salı hani nerde yama :D:D:D

education
26-06-2007, 09:46
sanırım bu gün yetişmeyecek

rooney
26-06-2007, 10:34
banada öle gelio ama olsun gercekten zor onların işi ama bekleriz sorun diiil

caesarbrk
26-06-2007, 10:37
oyuncu hataları var mesela brezilya da türk oyuncular var

mr_nem
26-06-2007, 10:52
hasan abi bugun salı hani nerde yama :D:D:D

salı günü bir tek sabahtan oluşmuyor değil mi?gece 24'e kadar salı günüdür bişey derken bunuda unutmayın...

harsebjk
26-06-2007, 11:48
uptade de olacak değişiklikleri yazabilir misiniz acaba

EYUPBABAOVSKI
26-06-2007, 12:44
hasan abi bide spikerde üstümede çaı döktüm yri çok güzelde sürekli olunca olmuyo bunuda göz önünde bulundururmusunuz...

emany
26-06-2007, 13:57
uptade de olacak değişiklikleri yazabilir misiniz acaba

yamamızdaki göze çarpan hatalar giderildi. Tek tek değişiklikleri yazmaya gerek yok. Yamayı en üst noktaya çıkarmaya çalışıyoruz.

lidoby
26-06-2007, 14:20
ya abi arsenalde, real madridde köpek kafalı adamlar var,, çok sinir buzucular :P onlar giderse güzel olur...

foxsel
26-06-2007, 15:46
ya abi arsenalde, real madridde köpek kafalı adamlar var,, çok sinir buzucular :P onlar giderse güzel olur...

bunun cevabı en az 500 kere verildi. saç (hair) ayarlarından oyuncuya saç seçerek köpek kafalarından kurtulabilirsin.

cimbomluevrim
26-06-2007, 15:50
İnş. bu gece çıkar da indiririz. ;)

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 15:57
Update...en geç 11 gibi sitemizde olacak....ilerleyen saatlerde bilgiler verilecektir.

hakanbjk
26-06-2007, 16:21
Update...en geç 11 gibi sitemizde olacak....ilerleyen saatlerde bilgiler verilecektir.

abi tskler...

peki takimlarin aktüel gücleri ne durumda

mesela real madrid de,gago ve marcelo ve higuain gibi oyuncular daha gercekci iyi olmalari lazim...

galatasarayin gücü real madrid seviyesinde,necati etoo dan iyi...lütfen bunlarda göz önünde bulundurulsun

cumcum26
26-06-2007, 18:42
hasan abi 11 dediyse o saatte çıkar yama yada yarın olur haftaya olur onlar bizim için çalışıyo lütfen buna göre konuşalım şimdiden çalışan herkese teşekürler...

gfbali
26-06-2007, 18:55
hasan abicim almanyayıda güncelleyin ersen martin gökdeniz falan almanyada trabzonla karısmıslarr

cimboom
26-06-2007, 19:06
Seyirci probleminide halleden varmi

venomtrk
26-06-2007, 19:24
update de emeği geçenlere şimdiden teşekkürler gerçekten güzel bir yama, update ler oldukçada pes 2008 e kadar favori futbol oyunum olacaktır. pes 2008 içinde böyle güzel yamaların devam etmesini isterim

education
26-06-2007, 20:05
şimdiden ellerinize kollarınıza sağlık

kralmchalen
26-06-2007, 20:50
arkdaşlar bu update biraz hızlı olduğu için bazı eksiklikler tabi ki olabilir update 1.1 derim ;)

lieebtman
26-06-2007, 21:01
hasan abi ne zaman yayınlayacaksınız yarın işe gidecem ve saati yayınlancak saati bekliyorum sadece ben değil pes seven herkes bekliyor biliyorum kolay olmadığını bu işin yanlız bizleride hemen yayınlanmasını istediğimizden dolayı yanlış anlamayın ama pes tutkunu olmak bi ayrı biliyosunuz:)

rooney
26-06-2007, 21:06
hasan abi bekliozzz yama için ama hiiiç önemli diiil 24 sa bekleriz siz yeterki yamayı yapın iii çalışmalar
:icon_12: :gsbayrak:

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 21:08
Arkadaşlar update bitti...şimdi test edip sitemize koyacağız...sabrınız için teşekkür ederiz

rooney
26-06-2007, 21:14
OLEYYY sen cok yasa HASAN ABİ işte buuu eline saglık sen test et beklioz hasan abi emege gecenlere tsk ederim
:icon_12:

cumcum26
26-06-2007, 21:22
Evet abi ben sabaha kadarda olsa beklerim elleriniz gözlerinize sağlık çok teşekürler

flywer
26-06-2007, 21:34
son durum nedir bir aksilik yoktur inşallah valla sabah işe gidecez ama beklemeye değer şimdiden emeğinize sağlık...

rooney
26-06-2007, 21:37
flywer bizde beklioz kardes hasan abi test edio suan yamayı yamayı hasan abi yaptı sorun cıkmazzz:wink4:

kralmchalen
kanımca suan yok test asamasında hasan abi gerekeni söledi

rooney
tabi hasan abiye yamada yardım edenlerinde emegi buyuk onlarada tesekkur ediorummmm HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK

lieebtman
26-06-2007, 21:39
valla kardeş bizde aynı sabah işe gidecez ama beklemeye değer diye düşünüyorum hepiniz gibi.Hasan abi ve ekibine sonsuz tşk ederim elleri dert görmesin umarım indirmesi beklemesinden kolay olur arkadaşlar hepinize pes dolu günler diliyorum tabi banada:D :)
umarım biran önce yayınlarlar

rooney
26-06-2007, 21:40
peki sizce yama ne kadar sürede iner???

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 21:42
Evet arkadaşlar test başarıyla sona erdi :)

*TÜM YENİ GÜNCEL KADROLAR VE TRANSFERLER!
*GOLLERDEN SONRA MÜZİK
*SEYİRCİ GOL SESLERİ ARTTIRILDI
*BİRÇOK MİLLİ TAKIM KADROSU DÜZENLENDİ
*SPİKER EKSİKLİKLERİN BİRÇOĞU DÜZELTİLDİ
*KÖPEK KAFALARIN BİRÇOĞU YADA HEPSİ GİDERİLDİ(BUNU TAM BİLEMİYORUM)
*E_TEXT SORUNU YAŞAYANLAR İÇİN DÜZGÜN E_TEXT YAPILDI
*BAZI STADLAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ
*BAZI FUTBOLCU YÜZLERİ EDİTLENDİ..

VE AKLIMA GELMEYEN BİRÇOK YENİLİK...

ŞUANDA UPLOAD BAŞLADI...BOYUT 137 MB

lieebtman
26-06-2007, 21:42
bu konuda hiç bir fikrim yok bi bilgi verildimi bunun hakkında beyler?

flywer
26-06-2007, 21:43
Update ufak bir boyut,ta sanırım hemen iner merak etme

lieebtman
26-06-2007, 21:44
hasan abi linki son sayfadanmı yayınlayacaksınız?

rooney
26-06-2007, 21:46
Oleyyy Bİttİ Yanİ Lİnk Nerde Hasan Abİ Elİne Saglik Yİne SÖlÜorum Emege Gecen Herkese Sonsuz Tskler

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 21:47
Update İçİn Anasayfa Yani Portalı Takip Edin...update İle İlgili Haberin Olduğu Yerde Verİlecek...

Bu arada üyelerimizden bir ricam var...update sendspace sitesine upload ediliyor...ilk indirenlerden birisi bir görev alsın ve indirdikten sonra rapid'e ve diğer bazı sitelere upload edip bana özelden linkleri yollasın...böylece alternatif linklerimiz çoğalır ve tek bir siteye yük binmez...ilgilenecek arkadaş burda belirtsin de karışıklık olmasın..şimdiden teşekkür ederiz...

Ve unutmadan..sitemizde ki google reklamlarına aradasırada tıklayın...yoksa iptal ederim update i...:)

rooney
26-06-2007, 21:48
tamam hasan abi saol takip etmeye baslıorum bu arada bana göre yamada en güzel özellik TÜM YENİ GÜNCEL KADROLAR VE TRANSFERLER! olması tamam reklamlara tıklarım hasan abi silme update i ya :( :d

lieebtman
26-06-2007, 21:48
ya arkadaşlar link burdamı yayınlanacak yayınlandımı yada bilen söyleyebilirmi lütfen bak bende kalp var:)heycanlandım zaten:P

emany
26-06-2007, 21:49
anasayfada yayınlanacak arkadaşlar

rooney
26-06-2007, 21:50
sakin ol lieebtman hasan abi anasayfada bi download yeri acar anasayfayı takip et

lieebtman
26-06-2007, 21:51
tşk ederim bilgilendirdiğiniz için ne kadar daha beklememiz gerekiyor acaba Emeğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum tşk ediyorum tekrar sizlere başta hasan abi olmak üzere emeği geçen herkese minnettarım

hakanbjk
26-06-2007, 21:52
ellerinize saglik hepinizin...

insallah düzeltilmistir gereken sorunlar

gs insallah daha gercekci yapilmistir...

ya kardesimle oynuyorum ben barcelona,o gs beni hep yeniyor...necati ümit karan filan hepsi etoo gibi gücleri...allah askina oyunu orijinal güclerini yapalim gs ninki filan

s&s
hakanbjk

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 21:54
Heyecan yapmayın arkadaşlar....daha upload devam ediyor....burda link verilmiyecek..sadece gelişmeleri takip ediyorsunuz...ayrıca v.1.0 için yeni bir konu açıcam orda hatalar..istekler..yorumlar yazabilirsiniz...bu yorumlar son update v.1.son için klavuz olacaktır...teşekkürler

rooney
26-06-2007, 21:56
napalım hasan abi ben acayip heyecanlıyım eminim diger arklarda öledir :D:D:D
HASAN ABİ LİNKİ KOYDUGUN ZAMAN BİZE BURDA HABER VERİRMİSİN???

lieebtman
26-06-2007, 21:57
tşkler Hasan abi.ben sen linki verene kadar bi maç daha yapıyım pesde:) napiiim vakit geçmiyo baksana saatim daha yavaş ilerliyo pilini yeni değişmeme rağmen:P tekrar emeğiniz ve çalışmalarınız için tşkler

cumcum26
26-06-2007, 21:57
bekliyoruz tahmin kaç gibi indirmeye başlayabiliriz abi...

rooney
26-06-2007, 22:03
biri bi ses wersin nasıl gidio upload işi

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 22:03
Bittiğinde burda haber veririm merak etmeyin...ortalama 1 saat e kadar biter..

rooney
26-06-2007, 22:04
tamam hasan abi saol ya sen gercekten harika adamsın hasan abi

venomtrk
26-06-2007, 22:05
güzel haber sevindim yamadan sonra sağlam bir master lige başlamak lazım ;)

lieebtman
26-06-2007, 22:06
eyvallah hasan abi ve merak etme emeklerinizin karşılığını pes severlerin dualarını kazanarak fazlasıyla alıyosunuz ve işinizdede bu yüzden 1 NUMARASINIZ

lieebtman
26-06-2007, 22:07
hasan abi beni mazur gör bir şey sormak istiyorum galatasaray tezahüratları mastır ligde duyacakmıyız artık ?? en çok beklediğim şey bu benim

rooney
26-06-2007, 22:10
Hasan abi yükleme içinde yazıo dimi??? kusura bakma seni bole sorularla mesgul edioz:)

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 22:14
Arkadaşlar master lig ile ilgili bir düzeltme varmı bilemiyorum açıkcası...biliyorsunuz bu update sitemiz zarar görmeden önce başlamıştı..birçok insan,bizlerde dahil çok uzak kaldık...sevgili kardeşimiz oydemir o aralar bana düzeltilmiş bazı dosyalar yollamıştı..eğer o sıra master lig te bir düzeltme yapılmışsa yapılmıştır..yoksa biz yeni bir düzeltme yapmadık onunla ilgili...

ama şu var...daha öncede dediğim gibi bu update ten sonra geri kalan eksiklerde ortaya çıkınca en son ve güzdel bir update hazırlıcaz..eğer master ligte bir eksik varsa mutlaka orda düzeltilecektir...merak etmeyin..

Bu yamayı indirin..daha sonra açılan forumda uzun uzun konuşuruz...bende bilemiyorum şimdi :)

İndirdiğiniz dosyadan toplam 7 dosya çıkacak...Ayrıca BENİ OKU! dosyası çıkacak..orda uzun uzun tek tek anlatılıyor..zaten genelde kopyala yapıştır olayı var...ama gol sonrası müzik için mutlaka dkz.studio kurulu olsun pc nizde..eğer yoksa zaman kaybetmeyin..indirin şimdi biryerden..

eğer isterseniz beni oku dosyasını burda vereyim şimdi..inceleyin ,kurulum öncesi antrenman olur:wink4:

lieebtman
26-06-2007, 22:18
tşkler hasan abi açıklaman için ve çalışmaların için.sen hangi sitedeysen bizde ordayız dualarımızla ve sana saygımızla hep yanındayız sabırsızlıkla bekliyorum

BlackCat(v-i-p)
26-06-2007, 22:22
arkadaşlar upload dondu sanırım..biraz daha beklemeniz gerekebilir...sabır :)

mc_karakule1210
26-06-2007, 22:25
biz bekleriz hasan abi yeterki bitsin... bide sana ve senin takimina da cok cok tsk'ler ellerine saglik elleriniz dert gormesin

mc_karakule1210
26-06-2007, 22:27
hasan abi bide beni oku'yu burda simdi verirsen sevinirim senin dedigin gibi antreman olur

kaptantrojan
26-06-2007, 22:32
arkadaşlar bu yama en geç bu gün çıkmayacakmıydı ya üstte öle yazıyodu

Big_Lion
26-06-2007, 22:39
Birde arkadaşlar en önemlisi David Villa vb. oyuncuların kafası köpek kafası.

mc_karakule1210
26-06-2007, 23:06
hasan abi tam olarak kac saatte bitter ??

siyahla
26-06-2007, 23:43
Stadyumlar Ve Toplar Çikmiyor Ben Buna ÜzÜldÜm

lieebtman
26-06-2007, 23:46
saat 2 oluyo beyler haberde edilmedi ne kadar kaldığı hakkında şuan için sabah işe gidecem 15 dk daha bekleyip yatıcam hepinize iyi geceler diliyerekten:)

hakanbjk
26-06-2007, 23:50
saat 2 oluyo beyler haberde edilmedi ne kadar kaldığı hakkında şuan için sabah işe gidecem 15 dk daha bekleyip yatıcam hepinize iyi geceler diliyerekten:)

kardes en sagliklisi sen yat,ben burda bekliyorum...

aslinda en iyisi yarin indirmek,yarina kadar gelir elbet

lieebtman
26-06-2007, 23:54
valla bende beklemek isterdim ama ben hastahanede çalışıyorum sağlık memuruyum hakanbjk yoğun oluyo çok hasta geliyo o yüzden bugünlük bu kadar inşallah sen indirirsin bu akşam ve yarın ben indirmeden önce oyun hakkındaki görüşlerini okuyarak indiririm bende yamayı herkese iyi geceler hasan abi iyi çalışmalar görüşürüz

emany
27-06-2007, 00:20
arkadşalar biliyorsunuz ki her server sağlam değil bazen upload larda sorun olabiliyor yamayı upload ederken de böyle sorunlar yaşamıştık. En kısa sürede upload bitecektir.

alibayram
27-06-2007, 00:51
hiç sorun deil update bitti ya upload olur elbet ne yapalım akşam a indiririz artık ....

rooney
27-06-2007, 05:06
arkdaslar benim dun gece internetim kesildi ya :( yamada son durum ne???

rooney
27-06-2007, 05:20
ama gol sonrası müzik için mutlaka dkz.studio kurulu olsun pc nizde...demişsin hasan abi pes5 olan dkz studio olsa farkedermi???eger farkederse pes6 ait nerden bulabilirim dkz studio:confused:

metinefe91
27-06-2007, 06:26
upload bitmedimi halen herkes 3 çeşit siteye yapsa uploadı hemen biter

rooney
27-06-2007, 07:39
ya biri bi acıklama yapsın biri yamada son durum ne:confused: :excl:

EarthquakeR92
27-06-2007, 07:56
update boyutu ne ki, bu kadar uzun sürdü?

kralmchalen
27-06-2007, 08:07
elbette bir problem vardır donmustur belki

rooney
27-06-2007, 08:21
Yamanın boyutu 137 MB hasan abi dün aksam öle demişti

education
27-06-2007, 09:29
çıkt şimdiden bütün türkçespiker ailesine ve tüm pes severlere hayırlı olsun

kralmchalen
27-06-2007, 09:34
ewt hayırlı olsun arkadaşlar bu update son transferleri içeriyor Örneğin;Henry,Roberto Carlos,Colin Kazım,Tello vs bir sürü transfer var

BlackCat(v-i-p)
27-06-2007, 09:35
UPDATE çıktı hayırlı olsun...bu gecikme için hepinizden özür dileriz..dün 3 kere upload bağlantısı koptu...şimdi ana sayfadan ulaşabilirsiniz...ve yorumlarınıza yine burdan devam edebilirsiniz...

hepinizie iyi eğlenceler

fb-emrah
27-06-2007, 09:41
Elinize sağlık. Herkese hayırlı olsun

emany
27-06-2007, 09:42
update herkese hayırlı olsun :)

kralmchalen
27-06-2007, 09:49
şok haber arkadaşlar pes 6 da uygulayın carew fenerde

rooney
27-06-2007, 10:07
bütün pescilere hayırlı olsun hasan abi ve ekibine sonsuz tskurler bu arada indiren warmı biraz özelliklerinden bashsetsin :) ya bir sorum olcak ltf cvplayın pes5 ait olan dkz studio pes6 da olurmu olmassa nerden indireblirim simdiden tskurler:26:

BlackCat(v-i-p)
27-06-2007, 10:16
Dkz studio herhangi bir pes serisine ait değildir..kendi başına bir programdır...eğer dkz studio 9.0 olursa iyi olur

rooney
27-06-2007, 10:18
tamam hasan abi saolll aramya baslıorummm hasan abi bi sorum daha olcak dkz studio 9.0 olmasa deişik bise olurmu:confused:

emany
27-06-2007, 10:55
pes 5 zamanında eski sürümleri vardı yeni sürümleri indirirsen daha iyi olacaktır

rooney
27-06-2007, 11:03
tamam tesekkur ederimde burda yarım sa bir elektirik gidio uyuz oldum yamayı bi türlü indiremedim:(

fb-emrah
27-06-2007, 11:24
wın rar şifresi falan var mı?henüz indirmedim.yarın indirecem.bi sorayım dedim:)

emany
27-06-2007, 11:28
rar şifresi yok indir aç kopyala-yapıştır :)

fb-emrah
27-06-2007, 11:29
teşekkürler:)

metinefe91
27-06-2007, 12:31
dkz sdudıo felan varya onları nasıl yapacağım bellimi yani beni oku felan varmı en merak ettiğim şeyde bu update kayıtlı oyunları etkilermi

aykutgs54
27-06-2007, 12:32
ya arkadaşlar ben da yeni indiriyorum(%20 şu an) nasıl kurulacak bi anlataiblir misiniz?

rooney
27-06-2007, 12:59
arkdaslar ben indirdim yamayı acıkcası gözüme carpan pek bise olmadı A milli takım yenilenmiş almanya milli takımı yenilenmiş ama brezilyada hale türk oyuncular var örnegin ali bilgin ama son transferler iii olmus gökdeniz oyunda türk gözükmüo bide golden sonra müzik calmadı ama bunun sorunu siz diiilsiniz galiba onu ben beceremedim yada bi hata var bide hala yeni transferlerin ismini sölemio lincoln örnegin bayer munih forması düzenlenmiş o iii olmus ama bu sefer frankurtun forması doru diiil suanda gözüme carpan bunlar daha oynim yorumlarımı yapcam ama yinede tskurler basarılarınızın devamını dilerim bu arada ugur borala hala okocha dio :)

mc_karakule1210
27-06-2007, 13:24
hasan abi normal mi kitserver'in icinde tek gbd dosyasi var ??

aykutgs54
27-06-2007, 14:02
Hasan abi oyununa girdim arkadaşla karşılıklı maç yapcaktık ben gs o bjk yi seçti sonra oyuncu degişiklerini yaparken oyundan atıyo pes.exe hata raparu gönder bide gönderme yazıyo

Acaba sorun nedir bi bakarmısın lütfen...

coenme
27-06-2007, 14:07
update iyi olmuş elinize sağlık ama fenerdeki uğur boral a spiker okacha diyor dilerim update 2 de bu sorun giderilir

emany
27-06-2007, 14:12
arkadaşlar ben de sizler gibi update dosyasını yükledim ve transferlerin yapılmış olduğunu gol sonrası müziğin ve taraftar seslerinin eklenmiş olduğunu gördüm update in içinde beni oku dosyası var onu iyi okuyarak update i yüklerseniz herhangi bir sorun ile karşılaşmassınız

mc_karakule1210
27-06-2007, 14:16
emany abi kitserver'in icinde tek GDB oldugu normal mi ??

lieebtman
27-06-2007, 14:20
ya arkadaşlar linke tıklıyorum download dedikten sora Sorry, the free service is at full capacity. diye bi yazı geliyo nasıl indirebilirim cevap yazarmısınız lütfen?

gusherm
27-06-2007, 14:37
abi bende de aynı şekilde kitserverin içinde exe dosyası yok

gusherm
27-06-2007, 14:40
siteye üye olman gerekiyor

rooney
27-06-2007, 14:58
abi bende de aynı şekilde kitserverin içinde exe dosyası yok
kitserverin içinde setup dosyası olcak çift tıklA ilk remove sonra ıntstall de bende oldu... bnde gol sonrası müzik cıkmadı yardım ederseniz sewinirim...

aykutgs54
27-06-2007, 14:59
Arkadaşlar oyununa girdim arkadaşla karşılıklı maç yapcaktık ben gs o bjk yi seçti sonra oyuncu degişiklerini yaparken oyundan atıyo pes.exe hata raparu gönder bide gönderme yazıyo

rooney
27-06-2007, 15:00
Arkadaşlar oyununa girdim arkadaşla karşılıklı maç yapcaktık ben gs o bjk yi seçti sonra oyuncu degişiklerini yaparken oyundan atıyo pes.exe hata raparu gönder bide gönderme yazıyo

Valla bn bilmiom ama bu forumda onun çözümü wardı bi arkdas anlatmıstı programla düzeltiodun forumda gez bulursun:wink4:

aykutgs54
27-06-2007, 15:05
Ya sen bulursan sevinirm ben bu sitede yeni üyeyim bana bulabilr misin?

cimbomluevrim
27-06-2007, 15:07
Bende Şimdi İndiriyorum umarım bi sorun olmadan çalışır.Bide yamayla birlikte savelerimiz gidiyo mu?

aykutgs54
27-06-2007, 15:09
normal pes 6 oynarken düzgündü.Bu uptadeyi yükledikten sonra pes.exe hatası alıyorum.Hata Raporu Gönder,Göderme yazıları çıkıyo

aykutgs54
27-06-2007, 15:48
Hasan Abi lütfen yardım et en baştan tekrar deinyim dedim şimdi de indiremiyom o indirecegim sitede download dedim (Sorry, the free service is at full capacity.) böle bi yazı çıkıyo.

Rapidshare da yapsaydınız daha iyi olurdu.(Akıl vermek gibi olmasın ama)

emany
27-06-2007, 15:58
siteye fazla yüklenme olduğundan dolayı bu ibare çıkıyor gece indirmeyi deneyin ayrıca update i indirdikten sonra beni oku dosyasını iyi okuyarak update i kurun sorun olmayacaktır

aykutgs54
27-06-2007, 16:17
emany abi beni oku bölümündeki her şeyi sırasıyla teker teker yaptım.He bide şu kitserver içinde exe falan yok bende sadece gdf mi ne bi şey var.Ondan olabilir mi?Lütfen yardım edin.

cimbomluevrim
27-06-2007, 16:22
Hasan abi senden özür dileyerek söylüyorum.Bu update hiç güzel olmadı.Yani eskiden hata yokken hatalar çıktı bende de.Aceleyle çıkmış gibi bi izlenim var bu updatede.Umarız update 2.0 da biraz daha uğraşılarak ortaya çıkar...Üzgünüm Sadece eleştiri yaptım..

aykutgs54
27-06-2007, 16:41
Ya offffff yine olmadı her şeyi beni oku bölümdeki gibi sıra sıra yapıyorum yine younda atıyo pes.exe hatası veriyo.

Normal pes 6 (Yani Uptadeyi Yüklemden) hiç böle hata gelmiyodu

t-mac6
27-06-2007, 17:07
hasan abi bu uptade de neler yeni topğluca yazarsan çoook iyi olcak sanırım...transferler bitince de uptade 2 yi çıkartırsanız harika olur...hem transferleri de eklersiniz turkce spikere...

BlackCat(v-i-p)
27-06-2007, 17:21
Neler yeni bilmiyorum...update indirip düzgün çalıştıran bir arkadaş varmı..varsa yazsın...çünkü hiç bir hata varmemesi gerek...pes 6 .exe hatası alan arkadaşım..eski exe yi tekrar yüklesin belki sorun çözülür..

bu uğur borala kaç defa pas attım hiç okacha demedi bende..neyse..lütfen dosyanın eksiksiz indiğinden...beni okuda anlatılanları eksiksiz yaptığınızdan emin olun...birde beni oku da yazmıştım zaten..lütfen yedeğini alın...

Şimdi update indirmiş ve sorunsuz çalıştıran bir arkadaş arıyorum :)

aykutgs54
27-06-2007, 17:35
Hasan abi yükleyen ve düzgün açlıştıran birini bulamazsın heralde :)

aykutgs54
27-06-2007, 17:37
Uptadeki pes6 exe. yi siliyim mi?(Program Files=>Konamideki)

kralmchalen
27-06-2007, 17:52
ewt arkadaşlar problem bnde de çıktı ama exe den problem exe den değil e_text den

rooney
27-06-2007, 18:27
Ya sen bulursan sevinirm ben bu sitede yeni üyeyim bana bulabilr misin?

ok bakarım ama söz wermim cunku eski konuydu o ama bulmaya calısıcam

t-mac6
27-06-2007, 19:06
abi eksiksiz yukledim oyunda önce uğur boral dedi ama sonra bi pas geldi okacha oldu admın adı..bide gs hala bayrn formalı geldi edit bölumunde..

t-mac6
27-06-2007, 19:07
vistadan mı bilmmiyorum ama ses ve gol dosyasınıda hatasız yaptım ama goldan sanra müzik çalmıyo..malesef..

aykutgs54
27-06-2007, 19:27
Hasan Abi bu probleme bi çözüm bul herkesde farklı bi sorun var.

emany
27-06-2007, 19:58
ya arkadaşlar sizler gibi ben de yükledim ama oyundan atmadı yada uğur boral'a okocha demedi hataların neden kaynaklandığını anlayamıyorum

alibayram
27-06-2007, 20:22
oyundan atma problemi bende de olmadı ilk izlenimim update birçok hata yı gidermiş yanlız trabzonspor halen werder bremen üzerinde ve çogu futbol cusunun da ülke leri halen tam ayarlı deil gökdeniz almanya gibi ...............

aykutgs54
27-06-2007, 20:50
oyundan atma neyden kaynaklanıyo olabilir emany aga şu hatayı veriyo tekrara söliyim pes6.exe hata raparu gödner,gönderme diyo.

Bu sorunu gidermem için ne yapmam gerek.

aykutgs54
27-06-2007, 20:55
Ya şu download linkini bi verebilir misiniz?Bide sizin verdiginiz linkle deiniym.

emany
27-06-2007, 21:47
eski pes6.exe dosyasını yüklemeyi dene