PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Extreme Patch Trikotlar kari***

GFB_UGUR
21-06-2007, 16:10
SLm Abiler ve kardesler,
ben dünden belli yeni kayitliyim bu siteye ve cok hos bir seye benziyor..
benim sorunum dün indirdigim extreme patchde...hepsini yapdim edim ama trikotlar kari*** mesala fenerbahce de ankaragücünün trikotsu var felan ve ayrica Tezahuratlarda olmuyor lütfen lütfen yardim!!!

GFB_UGUR
25-06-2007, 00:15
YAAA Ustalar, yani benim problemime bir cözüm bulamadiniz mi yahuuuuuuu.......................

zerbu02
25-06-2007, 06:55
kardeş bu çözüm bulamama değil ilgisizlik bu site battı gibime geliyor benim çünkü hiç kimse doğru dürüst girip msj yazmıyor

doddo
25-06-2007, 13:06
aga ben daha exteme patch in yüqlemesinde qaldım 3 rar ı da çıartıp 3ü nü de mi koycass yoqsa daa bşqa bi çözm yolu mu warrr ltfn bi elimden tutun :)

GFB_UGUR
25-06-2007, 20:42
haklisiniz abicigim yaaa bu sitede baya bir Duraklama varmis..

BlackCat(v-i-p)
25-06-2007, 20:59
Sevgili kardeşim...eğer sorunuzu düzgün bir türkçe ile yazarsanız ne demek istediğinizi hem bizler hemde üyelerimiz rahatlıkla anlar ve biz çözüm bulmaya çalışır...ama ben söylediklerinizden hiç birşey anlamadım!!

mr_nem
25-06-2007, 23:15
kardeş bu çözüm bulamama değil ilgisizlik bu site battı gibime geliyor benim çünkü hiç kimse doğru dürüst girip msj yazmıyor

arkadaşlar yazdıklarınızı çözmek için dekoder olmamız gerkiyor ya doğru dürüst yazın bilen yardım etsin yada şikayet etmeyin...

türkboy
08-07-2007, 17:36

arakdas korkma bu site batmas , kendi ayaklarinin üstünde duruyor bu site

Cbj_03
08-07-2007, 17:47
SLm Abiler ve kardesler,
ben dünden belli yeni kayitliyim bu siteye ve cok hos bir seye benziyor..
benim sorunum dün indirdigim extreme patchde...hepsini yapdim edim ama trikotlar kari*** mesala fenerbahce de ankaragücünün trikotsu var felan ve ayrica Tezahuratlarda olmuyor lütfen lütfen yardim!!!

Ne diyo bu yaaa

sedo_487
19-08-2007, 12:58

NE DİYON SEN YA!!!!!!

HİÇ KİMSE BU SİTEYİ AŞALAYAMAZ

LÜTFEN YETKİLİ BİRİ

ŞUNU YAZAN ÜYEYİ SİTEDEN ATSIN