Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydurma Haber!
BlackCat(v-i-p)
22-06-2007, 22:22
Hayal gücünüzü kullanın Herkes Kafadan Haber Uydursun..Belki En iyi Atıcıya Hediye Veririz:)
ŞOK ŞOK ŞOK !!!
Aslında Pes 6 türkçe spikeri Hasan Mustan yapmıyor.
Hasan Mustan'ın ses tonuna çok benzeyen bir genç (12 yaşında) , bu spikeri benim yaptığıma inanmazlardı o yüzden Hasan Mustan'ın yaptığını sandırdım dedi. Hasan Mustan'ın yiğeni olan bu çocuk şu anda herkes tarafından aranıyor :D
legolas1
23-06-2007, 07:20
O neki Emrah:D
ŞOK ŞOK ŞOK FLAŞ FLAŞ FLAŞ DUYDUK DUYMADIK YEMEYİN:D
Aslında Hasan Mustan Bir UZAYLI:Dİspatı şurda herkesin yapamadığı şeyi NASIL O YAPIYOR ONDAN ÖLE BİR AYRICALIK YOK. . .UZAYLKI KARDEŞİM O:D
1 tane daha war. . .
ASLINDA TURKCESPPİKER.COM DİYE BİR SİTE YOKKK O site bir erotik Siteden yönlendirme alıyor ONDAN Bukadar çk üyesi war:D:D
walla ilk geldiğimde siteye bu kadar çok nasıl üyesi war ya erotik siteden yönlendirmemi alıyor demiştim:D
BlackCat(v-i-p)
23-06-2007, 11:14
Evet arkadaşlar ..bundan yaklaşık 5 sene evvel bir cola firmasının kapak toplama ve akabinde yollama olaylarının birinde japonya seyahati kazanmıştım..müzik nereye sen oraya sloganı vardı ve müzikte o dönem japonyadaydı :15:
Tokyoda ki Büyük bir park alanında eğlencenin sonu gözükmüyor,kendimizi küçük bir çocuk edasıyla bir eğlenceden diğerine atıyorduk.:15: .konseri tepinerek izlerken gözüme PES tanıtımının ve turnuvasının yapıldığı bir platform çarptı(bu çarpmanın etkisiyle gözümde oluşan morluk konser boyu inmedi..diye iiirenç bir espri yapıcam olmucak:))
Herneyse attım kendimi o alana ve başladım bir caponla pes te kapışmaya ..adamı 11-0 gibi :gun_bandana: ezici birşekilde kendi GEYŞA larının önünde madara ettikten sonra bir tip yanıma yaklaştı..
-osaha,gedan barai pes kameaaaa!! dedi:26:
bende
-buyur kardeş.. dedim:confused:
oda tekrarladı ..
-osaha,gedan barai pes kameaaAAaaaa!!:good:
Neyseki yanımda JTT (Japenesse-Turkish-Translater) aleti vardı hemen adamın ne dediğini anladım
adam
-sen pesi çok iyi oynuyorsun ..
diyormuş..ondan sonracıma olaylar çok hızlı gelişti kısaca anlatayım..adam meğer namıdeğer Seabass Takatsuka ([Only Registered Users Can See Links]) imiş..
Bana hemen bir iş teklifinde bulundu..
-pes oyununu geliştiriyoruz ama senin gibi bu işlerden anlayan ve PTDC(Pes Test Data Center) binasında kadrolu olarak çalışacak elemannara ihtiyacımız var didi :)
Bende tamam didim... 5 sene önce bana 2000 euro para verdiler...öğle yemeklerinde sushi bedava idi.(denemeyin iirenç bişe ).kendime ait bir odam vardı ve üzerinde VIP yazıyordu( Very Important Person) yani çok mühim kişi..eski bir alışkanlık olduğundan hala nickimde yazar ..:img-drag:
Ha!..birde daha yeni yeni sizlerin almak için can attığı fekat para pul meselelerine takıldığı için alamadığı ,görüntülerini izleyip akan salyalarınız için karton karton peçete tükettiren PS3 verdiler(o dönem tester şeklindeydi..içini yapmışlar ama kabı yoktu) :D
..Ve 2 sene boyunca ben bu adamların yaptığı oyunları test etmeye devam ettim..bulduğum hata ve eksikleri bir TSC (Top Secret Critics) şeklinde Seabass Takatsuka denen adama veriyordum..sitemizin ismide ordan gelir aslında..Ve bu belgeler diğer rakip firmaların(EA) eline geçmemeliydi..Bu yüzden Çok gizli kritikler adını aldı..
Bir japonya sabahında Seabass Takatsuka seni medyaya tanıtıcaz dediler akabinde alttaki foto çekildi
[Only Registered Users Can See Links]
Geçen günler birbirini kovaladı ve bir gün Öğlen sushi yerkene Seabass Takatsuka ya dedim ki;
-bak takatuka(ona öyle derdim o dönem) ben türküm biliyorsun..ve sizin oyunda ki spikerler ruhsuz..yani türkiyede bu oyunu satacaksan bizim kiler bunu yemez dedim..
oda bana;
-Ushiro keta oshaman dedi..( yaniii ne yapcaz o zaman):D
Bende şöyle dedim;
-Bak şimdi bu ingiliz spiker peter amca çok ruhsuz..bizim millet futbol kolik..bizde ne spikerler var..adamların cümleleri milletin ağzına sakız oluyor..bir gol sonrası spikerimiz "ağlamaggkkk istyiuurummm sayınhh seyircilerhh" diyerek gerçekten ağlamıştır..senin peter napıyo? "that's it goal" ..ee nerde heyacan?..olmaz abim bööle..... didim:img-banned:
Sonrasında maddi olayları önüme sürdü..olmaz bu iş dedi..bende eğer türkçe spikeri yapmassa konami den ayrılırım,gider ülkemde kendi sitemi kurarım 10.000 küsür üyem olur.. spikerimi kendim yaparım didim...
Sonra ben sushimi yarım bırakıp masadan cevval bir şekilde ayrıldım ve ülkeme dönmek için yola koyuldum.:gun_bandana:
Kendi kendime dedim ki-"orada edindiğim tecrübelerimi ülkemde ki insanlarla paylaşayım..en azından milletime bir hizmetim olur " ve bu cümlenin hemen akabinde uçakta ki hostesten bir viski sitedim(Uçaktada VIP bölümündeydim tabiki)
Çok fazla lafı dolanrımayım sevgili arkadaşlar.. bu takatuka ile bir süre mailleştik biz...firmadan bana spikerin repliklerini içiren bir text yollamasını istedim eski günlerin hatırına..ama o takatuka benden ve yapacaklarımdan korktuğundan kabul etmedi ve msn de beni önce engeleldi sonra msn adresini değiştirdi...
..Ve ben yoluma o da kendi yoluna devam etti..
Benden yaptıkları için özür dilemesini bekliyorum..belki o zaman yaptığım türkçe spikeri onlara verebilirim ..
Not: uzun zamandır kola kapağı biriktirmiyorum...:img-hi:
abi ama yaratıcısın aa...ee bu olaylardan sonra takatuka ne didi...
BlackCat(v-i-p)
23-06-2007, 11:27
Devamı sonra.....:)
hasan abi su anlattigin hikayede seni medyaya taniticaz diyip akabinde bi fotoraf cektirmissiniz yha peki o resimde sen nie yoksun
hasan abi pardon resmi inceledim seni gordum bi an senide japon sandim :D
BlackCat(v-i-p)
23-06-2007, 18:22
Tabi..ben o aralar biraz çekingenim..yani resim medya falan....o yüzden biraz pısırık çıkmışım :)
hasan abi o sıralar senin boyunda kısaymış :D
lewi_wills
23-06-2007, 22:20
abi o japonya seyahati bende kazanmıştım ama gitmedim
legolas1
24-06-2007, 07:18
Kızda güzelmişş:DHatta Şu pes5 Türkçe spikerdeki Ebru omu yoksa?:D:)
BlackCat(v-i-p)
24-06-2007, 12:26
Arkadaşlar ben bu yazıyı zaten portalda makaleler bölümüne koydum..lütfen benim yazımla ilgili yorumları bırakın da kendiniz bişeler üretin....
berkay_0606
24-06-2007, 15:04
Yandık biz!!!!!
Zaman gazetesinin haberinde çok önemli şeler vardı!Bi çocuk tsc'yi hekleyip üyelerin isminide açıklayacakmış.Açıklamaması için 1000€ para istiyor.(bütün üyelerden)Bunun için işb(internet şube müd.)soruşturma başlattı.
legolas1
24-06-2007, 19:30
Küllerimizden tekrar Oluşuruz:D
killfrog
24-06-2007, 19:50
futbol oyunları kanser yapıyor
----------------------------------------Türkiye Burası-----------------------------------------------
Diyanet'in açıklamasına göre Pes forumlarına girmek insan sağlığına zarar veriyormuş.
Yapılan araştırmada pes forumlarından insan sağlığına uyuşturucu salgılandığı tespit edildi. Şu anda tespit edilen her pes forum sitesi sırayla kapatılıyor.
Tecavüzcü coskun milli olmamıs :D
metinefe91
24-06-2007, 21:28
ya sen playstation 3 ün içini aldın bana yollada ben ona dış kap uydururum:)
Ya hasan abi merak ettim sen adama dein ben gider 10000 üelik site açarım dedin ve yaptın adam söledinmi yani söylede türk görsün şişip kalsın sushi yemekten zaten bir hal oldular çağırda buraya onlara pancar çorbası ve ıspanak yedirim:):)
Türkiye hatta tüm dünya 2 haftadan beri bu transferi konuşuyordu.
Reuters, sky sports, eurosport, bu transferi flaş haber olarak izleyicilerine duyurmuştu.
Fakat bugün ortaya çıkan şok gelişme tüm dünyayı ve Türkiye'yi şoke etti. Bu transferin Mustafa Karadeniz'in bir şakası olduğu ortaya çıktı. Roberto Carlos'la görüşmeye gelen Aziz Yıldırımdan kameralara el sallamasını isteyen Mustafa Karadeniz'i linç edilmekten polis güçlükle kurtardı.
Peki İmzayı Atan Kimdi?
İmza törenindeki Roberto Carlos'un ise Levent Kırca olduğu ortaya çıktı. Gerçek R.Carlos'un 2 haftadır Brezilyada'ki evinde olduğu ve memurluk sınavlarına hazırlandığı ortaya çıktı.
Olay üzerine Fenerbahçe yöneticileri açıklama yapmazken Fenerbahçeli futbolcuların Carlos'un doğum günü için hazırladıkları un ve yumurtalar boşa gitti. Mahmut Uslu, un ve yumurtaların pastaneciler birliğine bağışlanacağını söyledi.
Diğer Transferler
Rüştü ve Mehmet Yozgatlı transferlerinin Mustafa Karadeniz'in bir şakası olup olmadığı hala merak konusu olmaya devam ederken bugün basın toplantısı düzenleyen Celal Kolot, gazeteleri Beşiktaşın önünü kesmekle suçladı.
muratsezgin987
26-07-2007, 12:16
şok pes oyunlarını yapan japonya değilmiş japonyaya giden bir karadenizli bir grup yapıyormuş söylediklerine göre yakında pes oyununa hamsi de getireceklermiş.
pesmaniac
26-07-2007, 15:24
şok şok şok peter frankley öldürüldü(PES'in sunucusu)polis olayla ilgili soruşturma başlattı
pesmaniac
26-07-2007, 15:36
Zidane Futbola Geri Dönüyor.
Fransa'nın efsanevi futbolcusu Zinedine Zidane 2006 Dünya Kupası Finali'nden sonra futbolu bırakmıştı. Ancak geçtiğimiz hafta Arsenal'le görüşerek futbola geri dönmeye karar verdiği söylentileri yayılmıştı. Artık söylenti olmaktan çıktı ve Arsenal ile 3 yıllık sözleşemeye imza attı.
şok şok şok
böyle birsey yok hasan abi dün gece intar edmeye calismis ama kedisi daha kurtarmis söylentiye göre kedisi batmanin kardesiymis
Gençlerbirliği 15 yıldır peşinde olduğu İnterin süper golcüsü Adriano ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
Golcü futbolcu Esenboğa havaalanına indiğinde coşkulu taraftarlar tarafından karşılandı. Gençlerbirliği taraftarı Adrianoyu taksisine kadar omuzlarda taşırken, karşılamaya gelenler arasında bulunan Ankaralı Namık küçük bir konser verdi. Adriano Ankaralı Namık'ın söylediği "Salla" şarkısı eşiliğinde misket oynarken sempatik hareketleri ile dikkati çekti.
İmza Töreninde konuşan Adriano Gençlerbirliğine geldiği için mutlu olduğunu belirtirken, söz alan İlhan Cavcav "Adriano'nun babasını iyi tanırdım sağ olsun bu transferde çok yardımcı oldu." dedi.
Yıldız futbolcu daha sonra kendisini 8 yıllığına kırmızı-siyah renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Ronaldinho meselesi
İlhan Cacav imza töreninden sonra yaptığı açıklamada: "Adriano ile yabancı hakkımız doldu hatta taştı. O yüzden Ronaldinho'yu takımdan gönderebiliriz. Fakat ben ronaldinho ile konuştum. Kendisi Türk vatandaşı olarak oynayabileceğini belirtti. Ben de bu sözleri üzerine Ronaldinho'yu tebrik ederek:"Delikanlı adammışsın. Maaşına zam yapmazsam ne olayım." dedim.
Ronaldinho Türk vatandaşlığına geçtiği halde "Numan " ismini alacak.
tüh bende galatasaraya söylediydim gencelerbirliginden Ronaldinho ayrilacakmis gs alacakti yaa ronaldinhoyu:(
BlackCat(v-i-p)
29-07-2007, 15:32
foxsel...güzel uydurma :)
sincapmurat
31-07-2007, 10:41
OOOO FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Hasan mustan bir robotun çetesimi nasıl böyle şeyler yapıyor inanılmaz hasan mustan bir robot emany de onun cetesinin uyesi aslında [Only Registered Users Can See Links] değil [Only Registered Users Can See Links] olacaktı flaşşşşşşş
HAHUHA NASILLL AMA
sincapmurat
31-07-2007, 10:45
Flaş Flaş Flaş
Şalvarspor unlu yıldızları topluyor bunlardan bir kacı c.ronaldo crespo messi
Hala anlaşmaları suruyor su an anlaşmak uzere olan oyuncular Henry Junınho ve KAka flaş Gaffur rolunu oynayan peker acıkalın gaffurspor diye bıır clubu yok o da şalvar sporda oynuyor hemde 10 numara giyiyor juninho ondan 10 numarayı istiyor ama gaffur vermiyor flaşşş hahuha nasıl ama
deniz_carlos
04-12-2007, 17:49
FLAŞ FLAŞ FLAŞ: Ronaldinho Samsunsporda
dün gece geç saatlerde samsunda bulunan ronaldinho ile röpörtaj yapmak isteyen arkadaşlarımıza ronaldinho'Dan bir saıldırı geldi:)ewet hemde büyük bir saldırı:)
morali bozuk olan ronaldinho'nun moralinin bozuk olma sebebi barça ronaldinho'yu samsunspora :)1 JAPON YENİ'NE vermiş ve ronaldinho'nun moralinin bbozuk olma sebebi buymuş barça ronadinho'yu kovalamış:) Bi kalktım ki rüyaymış ama çok değişik ve komik bi rüyaa buu:):):)
şok şok şok! ronaldinho vefa spora gelmek için sözleşmesini fesh etti. tamamen hayrına oynayacağını söyleyen ronaldinho 3 yıl ücret almayacak...
Ronaldinho Sakaryaspor'da!
Sakaryaspor'un tam 118 haftadır peşinden koştuğu Brezilya'lı ünlü top cambazı Ronaldinho sonunda Sakaryaspor'da! Geçtiğimiz aylarda Ronaldinho'nun formasını satın alan Sakaryaspor, geçtiğimiz günlerde de kendisini renklerine bağladı. UNICEF'in yardım kampanyası çerçevesinde Sakaryaspor'a transfer olan Ronaldinho 'Buraya gelerek burdaki sokak çocuklarına yardım etmeyi amaçlıyoruz, Sakarya'da ve Sakaryaspor'da olmaktan gurur duyuyorum!' dedi. Önümüzdeki dönemlerde Sakaryaspor Angelina Jolie'yi de transfer etmeyi planlıyor!
OHA | Sakarya
bu topici bugün gördüm valla, benim sahip olduğum web sitesi üzerinden uydurma haberler yayınlıyoruz, bu da benim yazdığım bi haber, sitemizin adresi SİTE ADI VERMEK YASAK!!!
metin_99
07-12-2007, 08:02
biraz reklam gibi olmuş ama güzel uydurma haberler vardır inş. :)
reklam gibi bir amacım yoktu. bazı yerlerde bizim uğraşarak yazdığımız haberleri kendi haberleriymiş gibi yayınlayan insansı varlıklar var. birşey söylediğimizde de tepeye çıkıyor çoğu. kaynak belirtmek istedim sadece, zaten burayı okuyup ta oraya gidecek kaç kişi olacaktır :P
metin_99
17-12-2007, 16:32
sitede çok komik haberler olmalı:D
deniz_carlos
17-12-2007, 18:06
veee servet barçada!!!
uzun zamandır barçanın peşinden koştuğu servet çetin dün gece barcelona'ya geldi servet barçaya 100 milyar euroya giderken barçada 2 sene oynuycak servet barçadan yılda 100 milyon euro alıcak:D:D:D
Ali Ünlü
17-04-2008, 19:19
Barcelona'Nın ve Arjantin Milli Takımının Genç Yıldızı Lionel Messi ' nin menajeri Türkiye'den Fenerbahçe , Galatasaray gibi kulüplerden teklif aldıklarını ama Erzurumspor'Un yapmış olduğu teklifin mükemmel olduğunu dile getirdi,şimdilerde 19 numaralı Messi Formaları basılıyor , Türkiye Genelinde Olan Er-Shop 'lara dağıtılacak Formaların 120 Ytl 'den satışa sunulacağını , Messi'nin Haziran ayının sonunda Erzurum'a gelip yerleşeceğini dile getirdi.
Kaynak : Ali Ünlü Yurt Dışı Haber Servisi
Big Of Deniz
17-04-2008, 19:23
Abi süper olmuş.Ellerinize sağlık.Ama Erzurumspor ambeliminde çözünürülk düşükmüş:).O biraz bozmuş ama çok güzel olmuş.
Junate TSC DE Yetkili oldu!!
junate isimli köşe yazarı üyelerin desteğiyle birlikte TSC de Yetkili oldu. Hasan Mustan Junatenin yetkili olmasını site nin anasayfasına kocaman bir kapakla tanıttı.junatenin yetkili olmasında deniz in ve beysim in cok büyük rol oynadığı söleniyor
haber 2: yılların unutmayacağı güzel sesiyle pes e farklı bir renk katan türkiyenin bir numaralI oyun spikeri HASAN MUSTAN konami ye transfer oldu.konamiden yapılan acıklamda hasan mustan ın tüm dünyaya ün saıldığını onu konamiye transfer ettikleri için cok mutlu olduklarını belirtti.bu konuda fifayla çok büyük yarısa girdik fakat biz kazandık artık Hasan la birlikte kitlemizi 2 ye katlıyacaığız .unutmayalım HASAN MUSTAN spikerini bu yıl dünyada 2 milyar kişi indir.
konamile yapılan anlaşmada HASAN MUSTAN baska yerde calısamıyacıı söylendi.Hasan mustan veliahtı olarak sectiği beysim spiker koltuğuna oturması için mr_nem ve lewi den kesin karar bekleniyor
Junate TSC DE Yetkili oldu!!
junate isimli köşe yazarı üyelerin desteğiyle birlikte TSC de Yetkili oldu. Hasan Mustan Junatenin yetkili olmasını site nin anasayfasına kocaman bir kapakla tanıttı.junatenin yetkili olmasında deniz in ve beysim in cok büyük rol oynadığı söleniyor
Çok güzel olmuş böyle bir şeyi beklemiyordum, cidden dahice teşekkürler :)
kaankaplan
18-04-2008, 13:16
şokkk hasan mustan
gece 12 sularında meyahneden ve dönerken
başka sitelerin yetkılılerı tarafından silahlı saldırıya uğradı
baskının sebebı
pes2008 extereme patchın görüntüleri:D
keşke olsan abi keşke olsan yetkili bu yazdığım uydurma hber deil keşke olsan
Ali Ünlü
18-04-2008, 16:34
Fransa Milli Takımı'Nın Kaptanı,Barcelonalı Yıldız , Büyük Golcü Thierry Daniel Henry Hatayspor'da...
Erzurumspor'un Messi ile el sıkışmasına misilleme olarak nitelenledirilen bu konu uzun süre tartışılacak.
Henry : Hatayspor'a transfer olduğum için çok mutluyum,Barcelona'dayken yeteneklerimi tam olarak sergileyemedim.Arsenal'de gösterdiğim performansı Hatayspor'da göstereceğime inanıyorum. 1967 yılında kurulan bu büyük takımı kısa sürede şampiyon yapacağız.20 Milyon Euro Bonservis ücreti ödendi çok büyük fedakarlıklar yapıldı,ben de yeni takımım için çok Fedakarlık yapacağım, dedi.
Tüm yurtta ve Almanya'da bulunan Hatay-Shop larda 14 Numaralı Henry Formaları basılmakta.Formaların 130 YTL ye satılacağı ve satılan formalarla David Trezeguet veya Alberto Gilardino'Nun transfer edileceği kulüp yönetimi tarafından açıklandı.
Kaynak : Ali Ünlü Yurt Dışı Haber Servisi.
Dünyanın en yaygın olarak kullanılan arama motoru Google'dan ilginç bir açıklama geldi. Açıklamada, Fenerbahçe'nin Avrupa başarılarını aratan taraftarlara bu konuya ilişkin kaynak bulmakta zorluk çektklerini söyleyen Google yetkilileri, var olmayan bir şeyi biz mi uyduralım dediler. Yetkililerin bu konuda nasıl bir çözüme başvuracakları ise merakla bekleniyor.
Haber:2 PES 2010 çıktı.
sedat_60
18-04-2008, 17:27
eğer öyle olsaydı google gs nin adını bile duymamış olurdu
eğer öyle olsaydı google gs nin adını bile duymamış olurdu
burda uydurma haberleri yazıyorlar hemen atlamana gerek yok...sende aşırıya kaçmadan haber yazabilirsin...
kardeşi burda uydurma haber yazıyoruz
sedat_60
18-04-2008, 17:33
bilmiyodum sağol yaa o kadar aklım var:gun_bandana::icon_12:
bişe deil
Haber:3 Fenerbahçe nin yeni golcüsü baba MUhittin fb baskanı tarafından basına tanıldı. baskan: paramız bu kadarına yetti . ancak 105 kilo olan zor kosna futbolcu bilmeyen muhittin i 25 ytl karsı evinde zor transfer ettik ama zafer bizim ooldu.ah keske gs gibi zengin olsak.onlar her oyuncuyu alıyor biz onların seviyesine asla gelemeyiz '' dedi.son alınan habere göre gs rooney yi kadrosuna kattığı örenildi.
unutmayalım bu uydurma haber bölümüü :)
bişe deil
Haber:3 Fenerbahçe nin yeni golcüsü baba MUhittin fb baskanı tarafından basına tanıldı. baskan: paramız bu kadarına yetti . ancak 105 kilo olan zor kosna futbolcu bilmeyen muhittin i 25 ytl karsı evinde zor transfer ettik ama zafer bizim ooldu.ah keske gs gibi zengin olsak.onlar her oyuncuyu alıyor biz onların seviyesine asla gelemeyiz '' dedi.son alınan habere göre gs rooney yi kadrosuna kattığı örenildi.
unutmayalım bu uydurma haber bölümüü :)
beysim artık feneri bırakta başka heberler uydurmaya çalış...
TÜRKİYE nin euro 1008 kadrosu acıklandı
Milan : Müjdat Yetkiner
PSV : Semih Yuvakuran
Juventus : İsmail Güldüren
Inter : Cem Baki
Liverpool : Cem Yanık, Hasan Vezir
Gültepe : Zidane
Çeliktepe : Figo
Barcelona : Hakan Keleş
Monaco : muhittin
Chelsea : Ersen Martin
Schalke : Hami Mandıralı
Değirmendere : Hooijdonk,Makakula
İnegöl : Gerrard
İnmegöl : Şakir Şevik
Çankırı Kartonspor : Cem Beceren, Ronaldinho
Barcelona Dardenelspor : Aytekin, Cilalı İbo
HABER:2 yastıkspor lampard ı alıyor.yastıkspor yöneticileri chelsea ya 10 öküz 2 dana 5 inek 2 koyun önerdi.bu teklife chelsea nin sahibi abramovic sıcak bakktığı örenildi.yastıkspor eğer lampardı alırsa kalan 2 öküz 10 inek 20 dana 75 koyun ile waldes i almaya calısacak.bu arada abramovic in kasap dükkanın acacağı gündemde
Ali Ünlü
18-04-2008, 19:33
Anadanaspor Kulüp Açıklaması : Thierry Henry'i Hatayspor'a kaptırdıklarını ve forvet arayışlarını sürdüren Adanaspor Hernan Crespo Ve Van Nistelrooy 'a yöneldiklerini duyurdular.
Not : Transferlerden biri gerçekleşince Ali Ünlü Yurt Dışı Haberler Servisi Tarafından resimli bir biçimde anlatım yapılacaktır.
Kofi Annan'dan Türkçe spikere övgü!
Kıbrıs Rum kesimi ile K.K.T.C. arasındaki barış çalışmalarında önemli rol oynayan T.S.C. yazarları ise dünya barış ödülüne layık görüldü, ödülü alamayacaklarını belirten T.S.C. yazar kadrosu, ödüle asıl layık olanın Hasan Mustan olduğunu savundu, bu duruma sinirlenen Jüri ödülü İsrail başbakanına verme kararı aldı...
Desteğin için teşekkürler BEYSİM...
Ali Ünlü
18-04-2008, 19:53
Ruud Van Nistelrooy İstanbulspor'da
İstanbulspor Kulüp Açıklaması : 11 Nisan 2008 tarihinden itibaren nokta bir transfer için çabalamaktayız ve bu çabalarımızı sonuç verdi,kulübünde sorunlar yaşayan Hollandalı Golcü R.Van Nistelrooy renklerimize bağlanmıştır.Kendisinin İspanya Ligi'nin bitiminin hemen ardından Türkiye'ye gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra futbolcumuz olacaktır.
Ayrıca basımına bugün başlanan 10 Numaralı ruud van nistelrooy formaları Yurt Genelindeki
Stanbul-Store ' larda Haziran ayının ortasında satışa sunuculağı açıklandı.Forma fiyatı 130 YTL...
Ruud Van Nistelrooy'un açıklaması : Real Madrid'de kendimi ifade edemiyordum , Türkiye'de ifade özgürlüğü olduğuna inanıyorum İstanbulspor'U şampiyon yapmaya geliyorum.Dedi...
Ve Hernan Crespo Adanaspor'da...
Adanaspor Basın Sözcüsü : Ruud Van Nistelrooy'u İstanbulspor'a kaptırdıktan sonra geceli gündüzlü çalışıp kendini ispatlamış tecrübeli ve yetenekli bir golcü olan Hernan Crespo'yu renklermize bağladık,şeklinde konuştu.
Hernan Crespo'nun Menajeri : Hernan İtalya'da bu sezon verim alamadığını fark edince sezon arasında bana bir takım bulmam konusunda isteğini aktardı , Adanaspor sezonun bitmesine 4 hafta kala Milan , Chelsea gibi takımların teklifinden daha üstün bir teklif yapan Adanaspor'a gitmeyi uygun gördüğünü, dile getirdi.
Öte yandan depolarda 9 numaralı Hernan Crespo Formaları hazır bu formalar Adanalıyık-Shoplarda 120 YTL den satılacak, formaların gelirleri ABD 'ye bağışlanacak.
Kaynak : Ali Ünlü Dış Haber Servisi