Orijinalini görmek için tıklayınız : kit serverrr....!!!!
blackbelt
24-06-2007, 20:00
ya aarkadaslarrr ve haan abii nolur bi ilgilen yaa... ben hangi kitserver surumunu kurarsam kurayi ben oyuna basladiiimda maca girerken beni oyundan atiyoorrr... napcaaam benn yaa.. bu yuzden extreme patch ten de adam gibi faydalanamioorumm... :( forma ve stad lar yooooooooook.... :(
Lolpop1903
24-06-2007, 21:15
Ya beyler walla bende de PES 6'nın kitserver'ı war, herşey güzel çalışıyo ama stadiumlar yok. Buarada blackbelt, abi sen kitserver dosyası içindeki, uni ve stadiums kalsörleri içndeki map dosyalarını bidaha gözden geçir. En ufak bir hata formalarının görünmemesini sağlayabilir! Beyler lütfen stadium sever problemine bir el atın.
Ya beyler walla bende de PES 6'nın kitserver'ı war, herşey güzel çalışıyo ama stadiumlar yok. Buarada blackbelt, abi sen kitserver dosyası içindeki, uni ve stadiums kalsörleri içndeki map dosyalarını bidaha gözden geçir. En ufak bir hata formalarının görünmemesini sağlayabilir! Beyler lütfen stadium sever problemine bir el atın.
[Only Registered Users Can See Links]
Burdan istediğin stadı indirebilirsin. ne ararsan var.indirdiğin stadyumları gdb içindeki stadiums klasörüne at. map adlı bir metin dosyası oluştur(.txt uzantılı)içine şöyle yaz
1,"stadyum ismi"
önemli olan buraya stadyum ismini doğru yazmandır.
2,"allianz arena"
ben kitserver ı açıyorum içinden setup çıktı ama insttal seçeneği yani butonu aktif değil napmam lazım sizce? yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
ozaman remove yap ve sonra tekrar install yap
tatanga kazım
01-01-2008, 08:35
kardeş bu siteden stad nasıl indiriliyor ve bu stadlar pes 5 mi yoksa pes 6 mı?
deniz_carlos
01-01-2008, 11:51
arkadaşlar kitserverda ilk önce remove sonra install butonuna tıklıycaz..sonra oyunda stadları şu şekilde seçicez...klavyemizde "page down ve page up"tuşlarıyla stadları seçebiiliriz...bazı stadlarda kitserverın son sürümünü ister...o yüzden son sürümü indirmek gerekir...bu konu hakkında bir çok konu var..cevaplarıda var haliyle...birazcık araştırırsak bulabiliriz...