Orijinalini görmek için tıklayınız : Extreme Patch Spiker Problemi
Bugra_Han
25-06-2007, 14:38
Öncelikler selamlar oyunu ilk kurduğumda sorunsuz oynuordum ingilizce spiker ile daha sonrarı spiker sesini kıstım öyle oynamaya dvm ettim zevk için beeli bi zaman sonra açmaya karar verdim ama spiker sesi gelmemeye başladı.! hemde hiç extreme patchi indirdim kurdum sorun çözülür belki dedim ancak oda olmadı ve türkçe spikeride duymuorum...:(
bu sorunu nasıl çözebilrisiniz yardımcı olursanız sevinirim...
saygılar
oynu bilgisayardan temizle yeniden kur ne ypim bişiy bulamadım:D
Bugra_Han
03-07-2007, 21:59
arkadaşlar bi yardım edin yaa ?? silmeden çözmenin bi yolu yok mu ??
sesi açılıp kapama ile olacak iş değil biraz saçma geldi bana yeniden kurmalısın bence yada tam yapamıyorsun ayarlarını
Öncelikler selamlar oyunu ilk kurduğumda sorunsuz oynuordum ingilizce spiker ile daha sonrarı spiker sesini kıstım öyle oynamaya dvm ettim zevk için beeli bi zaman sonra açmaya karar verdim ama spiker sesi gelmemeye başladı.! hemde hiç extreme patchi indirdim kurdum sorun çözülür belki dedim ancak oda olmadı ve türkçe spikeride duymuorum...:(
bu sorunu nasıl çözebilrisiniz yardımcı olursanız sevinirim...
saygılar
bir ihtimal kayıt defterinden düzenleme yapman gerekiyor olabilir (regedit)
çalıştıra regedit yaz.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6 buraya gel
orada e-f-g yazar. (sağ tarafta) mesela ingilizce spikerle oynamak istiyorsan lang_e nin üzerine sağ tıkla değiştir de. değer verisine 1 yaz. diğerleri ise 0 olacak. türkçe spiker için lang_e değerini 1 yap. eğer hepsinin değeri 0 ise spiker konuşmaz.
bunu dene olmazsa oyunu en baştan kur.
evet foxselin dedi gibi yap olmazi gerekir ozaman:wink4:
sedo_487
19-08-2007, 12:04
evet foxselin dedi gibi yap olmazi gerekir ozaman:wink4:
EWET GEREKİR