PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 ' deki değişiklikler

coenme
27-06-2007, 09:41
Bir kaç araştırma yaptıktan sonra hem oyundaki yenilikleri hemde kendi yormumu sizlerle paylaşayım dedim sizlerde kendi yorumlarınızı yazın

pes serisinin pes 2008 adı ile çıkaracağı yeni oyunun ilk görüntüleri yayınlandı gerek yenilik olarak gerekse oyun kalitesi olarak fifa 2008'e fark atacağı kesin gibi çünkü yeni oyunda farklı bir oyun motoru geliştirilmiş örnek olarak siz sağ kanatı iyi kullanıyorsunuz ve o kanada ağırlık veriyorsunuz karşı takım hemen buna bir önlem alıyor ve hemen sol kanatlarını güçlendiriyor (sizin sağ kanat onların sol kanatı) ve siz oyunu Ronaldinho üzerine kurduğunuzu varsayalım hemen o futbolcuyu markaj ediyorlar veya siz taktik değiştirdiniz hemen taktik değiştiriyorlar ama en önemlisi güçsüz takım profili kaldırılmış durumda yani rakipiniz güçsüzse olsa bile kontra atak taktiği ile maç içinde mutlaka kalenize geliyor yada aynı güçteyseniz dişediş bir mücadele veriyor kısaca modern futbol dünyasındaki artık küçük takım yok zihniyetini pes 2008 ilke edinmiş ve biz kullanıcılara gerçek futbol keyfi sunmuş

bu arada yeni fark ettimde öyle bir yorum yapmışım ki sanki pes babamın oğluda ona laf söyleyenlere onu savunuyorum gibi olmuş:26: bide başka forumlarda da gördüm benim yorumu adamlar üreticinin yorumu demiş yıkıldım gülmekten:26:

bu arada yeni oyundaki değişikliklerden bir kaçı daha

Son transferler oyun içinde yer alacak ( ohhh be en sonunda o kadar para dök adam yedek beklesin derdinden kurtulduk )

13 Lig oyunda yer alacak süper lig dahil ( bizi süper lig yamasından kurtarmışlar )

Master leaguede çok büyük değişiklikler olacak menajerlik sistemi daha ağır basacak ( benim ilgimi pek çekmedi yinede yenilik olması işe yarar )

Stadyumları kendimiz yapabileceğiz ( zaten yapıyorduk ama artık oyunun içinde yapacak olmamız iyi )

Sponsorlarımızı kendimiz belirleyeceğiz ( parayı bastıranın reklamını formama alırım misali )

Şampiyonlar ligi ve uefa kupası gerçeğe daha da yaklaşacak reklam panoları atmosfer değişik olacak ( hep aynı sahnelerden bıkmıştık küçük kardeşim bile alay ediyordu bıkmadın mı diye ilaç gibi geldi )

Ülke puanları liglerden kupalara katılacak olan takımları etkileyecek ( desenize cimbom en fazla uefa ya gidecek şaka şaka cimbomlu arkadaşlar yanlış anlamasın kalplerini kırdıysam affola )

Maç atmosferleri maçın önemine göre değişiklik gösterecek yani önemli maçlarda oyuncular agresifleşebilecek ( desenize hasan abi ortalık karıştı düzen bozulduyu çok dinlettirecek bize:26: )

Faul vb. olaylarda tepkileri tuşlarla vereceğiz, tepkilere göre hakemin tavırları değişecek golerde dahil ( bak bu acayip işte hasan abi bunun için nasıl bir yorum yapacak acaba düşünsenize mesela şöyle olabilir aman allahım futbolcu çıldırdı sanki biri ona saldır emrini vermiş gibi rakibinin üstüne yürüyor ve hakem ona hakettiği cezayı kesti gibi:26: )

Her parası olan takım istediği oyuncuyu alamayacak takımın prestiji transferlerde önemli rol oynayacak ( desenize fenerbahçeye kimse gelmeyecek para var avrupa prestiji yok şaka şaka kimsenin kalbi kırılmasın roberto carlos gibi birini alan pes 2008 de herkesi alır dermişim:26: )

Takımlarda yapılan transferler oyuncular üzerinde hoşnutsuzluk yaratabilecek ve transfer listesine konmak isteyebilecek ( düşünsenize adam ronaldinhoyu alıyor c.ronaldo takımdan ayrılmak istiyor hangisi daha iyi hangisi daha kötü diye kafa patlatmak zorunda kalacağız )

Hava olayları maç içinde değişiklik gösterebilecek ( hasan abinin yorumu şöye olur sanırım goller yağmur gibi gelince hava bu duruma dayanamadı ve yağmur yağmaya başladı yada şimşek düştü maç iptal edildi çok fantastik oldu ama:26: )

Oyuncu değişimleri maç durmadan yapılabilecek ( bu nasıl olacak merak ediyorum açıkçası )

Teknik direktörümüzü ve yedek oyuncularımızı artık üç boyutlu olarak görebileceğiz ( görsel açıdan iyi olur adamlar kağıt gibi duruyordu sanırım hasan abi şöyle der teknik direktör heycandan yerinde duramıyor veya bütün yedek kulübesi bu pozisyonda ayağa kalktı )

Teknik direktörlerde transfer olabilecek ve transfer olduğu takımlarda doping etkisi yaratabilecek ( bak işte bu yenilikden başka bişe değil acayip güzel bi yenilik bence )

Seyirci tezahüratları üst düzeyde olacak ( pek bi önemi yok aslında çünkü mutlaka yama çıkıyordu ama orjinalinde olması güzel )

5 Adet spiker olacak ( şimdi hasan abi sendemi yoksa bunların içindesin yoksa pes le anlaştın mı hatalarını anlayıp seni yeniden kadrolarına mı aldılar:26: eğer anlaşmamışlarsa yanlış bilgi vermiş ler 6 adet spiker olmalı senin es geçemezdim hasan abi )

Maç başlangıçlarında seyirciler stada yavaş yavaş girecek ve staddaki yürüyen seyircileri dahi görebileceğiz ( mesela hasan abiden bir yorum daha allah kalbim durdu sayın seyirciler stadlarda ender görülen güzel bir kız gördüm şimdi:26: )

Her takımın stadı olacak ( mekanımız belli artık öyle göçebe gibi yaşıyorduk )

Master lig içerisinde Avrupa Şampiyonası ve Dünya kupası yer alacak istenirse lig içinde yönetilebilecek ( iyi iyi )

Seyircilerin modellemesine gelince 50 adet farklı modelleme olup tribünlere dağıtılacak ( valla bize 50 tane yetmez artık yamacılar bunlarada el atar)

HASAN ABİ MUTLAKA YORUM YAP:26: :26: :26:

bir arkadaşımız 3 tane resim vermiş affına sığınarak bende 5 tane resim veriyorum

resim isteyen arkadaşlar için

[Only Registered Users Can See Links]

rooney
27-06-2007, 10:05
saol bilgilendirdigin için ama birazda resim koysan tam süper olacak ama yinede saol gercekten güsele benzio pes harika bise yaa:) :gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak: resimler için saolll... cok gusel resimler ya

BLaCK_EaGLe_92
27-06-2007, 11:42
süper olacak hersey ii hazırlanmış görünüşe göre çıkış tarihi bellimi ?

BlackCat(v-i-p)
27-06-2007, 12:02
Oyunun grafiklerinde ki yada oynanışında ki gelişmelerden çok,konaminim bu seride ki spiker motorunu merak ediyorum...zira beni çok sıkıntıya düşürüyordu..çok eksik ve yanlış vardı..inşallah spikerede önem vermişlerdir...

bilgiler için teşekkür ederim...bekleyip görücez...
:)

emany
27-06-2007, 12:27
ben spikerde bi değişiklik beklemiyorum yine aynı spikere birşeyler daha katarak oyuna ekleyecekler oyun motorunda da değişiklik olmayacaktır en büyük değişiklik takımlarda olur bence

Mad_Dragon
27-06-2007, 13:41
:fbbayrakjp6: ben spikerde bi değişiklik beklemiyorum yine aynı spikere birşeyler daha katarak oyuna ekleyecekler oyun motorunda da değişiklik olmayacaktır en büyük değişiklik takımlarda olur bence

Pes 6'da takımlarda bile değişiklik yoktu :) Pes 5'teki oyuncuları olduğu gibi Pes 6'ya koymuşlardı...

lewi_wills
27-06-2007, 14:13
bu oyun yukardakilerin hepsiyle çıkarsa 15 cd 4 dvd ile çıkar herhalde

BLaCK_EaGLe_92
27-06-2007, 18:40
eger dedigin gibi olursa nerden baksan oyun 30 ytl olacak :D:D

alptug_1p1
28-06-2007, 08:32
konami yaptı yine yapıcağını tsl olması süper screenlere baktığımızda ropörtaj yapılıo harika bir göz atsak nerdese 20-35 ytl arasında değişir :s

kralmchalen
28-06-2007, 11:05
bu oyunda futbolcu ile röpörtaj varsa hasan abiye çok iş düşüyo

EarthquakeR92
28-06-2007, 13:43
bence seyircilerin tek tek gösterilmesi gereksiz NBA07 de de aynı şey var ve garip duruyor, seyirciler birbirinin ikizi...

sb_111
28-06-2007, 14:07
super oyun ya hadi cıksa da biz de lincoln'u pes 6 ya yapmaktan kurtulsak...

mondi
05-07-2007, 10:17
çok güzel bi oyuna benziyo inşallah türkçe spikeri kendiliğinden vardır yoksada hasan abi halleder bu oyun ne zaman çıkıyo?

türkboy
05-07-2007, 14:36
süper yaa ben simdiden heycanlanmaya basladim

Cbj_03
07-07-2007, 10:57
Söylenenlere bakılırsa pes 07 süper geliyo

ufuukk
10-07-2007, 17:19
ne zaman geliyoooooooo

türkboy
11-07-2007, 16:46
bende yeni resimler buldum buyrun bakin benim hosuma gitti

mondi
12-07-2007, 09:14
resimler için saol süper bi oyun olacak

türkboy
12-07-2007, 15:49
bisey degil

sincapmurat
26-07-2007, 20:35
walla bu konamiye helal

sincapmurat
26-07-2007, 20:36
bu ne kadar güzel ressim ya pes7 böyleyse oyunu sadece fransada satılsa alırım way beaa

kemalcimbom
27-07-2007, 22:12
ne zaman geliyoooooooooooooooooooooooooooooooo türkiyeye???:gsbayrak: :wallbash: :img-clapping: :mike1: :mesaleus9: :Doh:

cok fazla uye
12-09-2007, 12:32
ben spikerde bi değişiklik beklemiyorum yine aynı spikere birşeyler daha katarak oyuna ekleyecekler oyun motorunda da değişiklik olmayacaktır en büyük değişiklik takımlarda olur bence

iş yine mi hasan abi ye düştü yani :D

bu arada pes 2008 pc fiyatı 53 ytl falan olcakmış kumbaramdaki bütün param gidecek galiba :D

koRn57
12-09-2007, 13:00
ya gercekten cok güzel birde fifa daki gibi bütün dünya ligleri ve bölge kupaları olsa tam süper olur ::D

golhan
14-09-2007, 19:25
Haydi hayırlısı çok güzel bi otun olur kanısındayım

c.ronaldoyigit
16-09-2007, 21:18
bence dünyadaki bütün bilgisayar kullanan ülkeler oynıycağa benziyor zaten pes in bütün serileri öyle olmuştu ama neyse

kucukkoylum
30-10-2007, 15:30
ya arkadaşlar bende şöyle hata veriyo oyunu kurarken feature transfer eror biri söylesin kafayı yicem ya

pes6emo
30-10-2007, 17:39
ss koyabilir misin sorununu daha iyi anlayabilmemiz için

kucukkoylum
30-10-2007, 17:56
ya ben pes 2008 aldım oyunu yükledim kurarken hata gönderddi feature transfer error hatası lütfenyardımcı olun