Orijinalini görmek için tıklayınız : Programmmm
arkadaşlar benim bilgisayar oyunu kasıyor acaba oyunu kasmaması için belirli bi program var mı ? Bilen varsa lutfen söylesin şimdiden teşekkurler
BlackCat(v-i-p)
27-06-2007, 11:23
Eğer ekran kartın nvidia ise masaüstünden ayarlara girip performans ayarlarında
antialiasing settings i off yap
vertical sync yi of yap...bu oyunun hızını baya bir arttıracaktır...kolay gelsin
hayır nvıdıa değil geneede tesekkurler
bilgisayardaki gereksiz dosyaları, işe yaramayan kayıtları silen ve böylece bilgisayarı rahatlatan programlar meevcut üstelik ücretsiz. ben kullanıyorum ve çok memnunum.
Advanced windows care personal
ccleaner
bunları indir makineni tarat farkı gör. yukardaki programları resmi sitelerinden indirmeni tavsiye ederim.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
pes 6 oynuyorsan settings ayarlarındaki quality medium ayarda olsun.
sagol bende bu programmi ariyordum
BuLuT_Harry_Emma
06-08-2007, 19:27
gereksizleri sil gerekli dosyalırında boyutlarını olabildiğin kadar azalt bunlar işe yaramazzsa oyun hızını çifte yap
sedo_487
18-08-2007, 16:26
saol ben de bu programı arıyordum
tuncerucar
03-12-2007, 05:02
hasan abi ve diğer abiler benim ekran kartım ati 256 lık bilgisayarımın özelliğini göstereyim: intel(R) pentium (R) cpu 2,80 Ghz 1,5 gb ram pes 2008 bir türlü high ta çalışmıyor ve oynarken kasıyor hhiç zevk alamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım oyunun o yüksek detay seviyesi için istediği özellikleri maalesef desteklemiyor ekran kartın.Buna yapacak birşey yok.Yüksek seçtiğinde verir hatayı ekran kartının yeterli olmadığını söyler hatada.Ekran kartını değiştirmen gerek oyundan zevk almak için.İmkanın ölçüsünde iyi bir kart almak gerek.
En azından fikir vereyim dedim.