Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 6 EXTREME PATCH UPDATE V.1.0 HATALAR
BlackCat(v-i-p)
29-06-2007, 19:25
UPDATE SONRASI KARŞILAŞTIĞINIZ HATALARI BURDA YAZIN..SON UPDATE İLE HEPSİ DÜZELECEKTİR....
BEN GÖRDÜĞÜM 2 HATAYI YAZAYIM:
1.juventusta 2 tane köpek kafalı futbolcu vardı..(onları düzelttim )
2.f.c portoda ricardo costa ya recep öztürk diyorum..
sizde gördüklerinizi yazın ki..son update ile hatasız bir oyunumuz olsun
metinefe91
29-06-2007, 20:30
oynamak nasip olmadı ki asan abi yapadım kitseveri....içinde setup yok anladım bende o yüzden o GDB yi eski kitsevere attım değiştirdim yani artık setup oldu ama bu seferde setupa tıklyınce ne setup tıklanıyor nede browse yardım ette bende oynayıp hataları yazim
cumcum26
29-06-2007, 20:32
evet hasan abi benim gördüğüm tek hata 4 büyükler tezahurat dosyaları yok neden?
BlackCat(v-i-p)
29-06-2007, 20:38
Tezahüratların olmaması ilginç...bakalım ona
aykutgs54
29-06-2007, 20:48
Tezahüratları,Stadlar yok Formalar takımların gerçek formaları deil
BlackCat(v-i-p)
29-06-2007, 21:15
aykutgs54 sen extreme patch yüklediğine eminmisin?...eğer normal oyuna direk update yüklersen bu hatalar olabilir...ama tüm stadlar var..formalarda gerçek formalar(gerçekten kastın ne ise)
kumsal34
29-06-2007, 22:07
TSL teki 4 büyük dahil yeni transferleri göremedim güncel kadro ve trasferler derken TSL dahil değil sanırım.
Saygılalrımla,
BlackCat(v-i-p)
29-06-2007, 22:27
YENİ TRANSFERLER VAR....LINCOLN...LINDEROTH..BUNUN GİBİ...
kralmchalen
29-06-2007, 23:49
TSL teki 4 büyük dahil yeni transferleri göremedim güncel kadro ve trasferler derken TSL dahil değil sanırım.
Saygılalrımla,
şimdi ye kadar resmi olan çoğu transfer yapıldı
köpek kafalarını yok etmek isteyen arkadaşlar 0_text i açıp unnamed_4892-unnamed_4902 arasına saç import ederlerse, oyunda hiçbir futbolcu köpek kafalı olmaz. Kesin çözüm bu.
Galatasaray'ın yeni transferlerinin isimleri söylenmiyor. Gol sonrası müzik çalmıyor.(DkZ ile importladım.)
(Daha önce bu konu altından mesaj yazmıştım ;ama silinmiş herhalde :img-hi: )
livinsenses
02-07-2007, 15:16
Hani benim mesaj....
Dogruyu söyleyince banlamissiniz beni. Inanilmazsiniz.
Bu dünyada dogrular da var !!!! Bunu unutmayin
SANKI HAKARET ettim.
Birakin da millet okusun öyle degilmi hasan kardes.
abicim sakin ol nerede banlanmışsın...ayrıca sitede kimse doğruyu söyledi diye banlanmadı banlanmaz başka konuya yazmış olmayasın mesajını...
kumsal34
02-07-2007, 20:01
Transfer güncellemeleri için teşekkürler. Yamayı yüklerken hata yapmışım bu yüzden göremedim. yamayı hazırlayan arkadaşlara teşekkürler.
Saygılarımla,
cumcum26
02-07-2007, 20:31
Hasan abi tek eksik 4 büyüklerin tezahuratları! extreme patchın içinde varda benmi yükleyemedim yoksa unutuldumu oydemir kardeş yapacaktı tezahuratları bi cevap verirseniz sevinirim...
mc_karakule1210
02-07-2007, 23:48
Hasan abi beyern munchen'i sectigimde scorbord'da az alkmaar'in logo'su var duseltirsen sevinirim
Hasan abi dolu hata yazmıstım ama mesajlarım silinmiş:wallbash:
öncelikle hem extreme patch i hemde update ini yapan ekibe allah razı olsun
şimdi gelelim update deki sorunlara
spiker ara sıra uğur boral a okacha diyor
fenerbahçenin ilk 11 i tamamiyle gerçeği yansıtmıyor ve galatasaraydan güçlü olması lazımken galatasarayı fenerbahçeden üstün yapmışlar bu kadarda olmazki biraz gerçeği yansıtın bu yaptığınız patch i sadece galatasaraylılara yapmış gibi bi hal var
yine türkiye milli takımını galatasaraylılarla doldurmuşsunuz sadece ismini düzgün yazmışsınız keşke galatasaray milli takımı yazsaydınız bi tane beşiktaşlı 11 de yok
brezilya milli takımında türk futbolcular yer alıyor mehmet aurelio türk olunca sizde ali bilgini brezilyalı yapmışsınız herhalde
arjantin milli takımın kaptanıda mustafa sarp bu arada sanırım oda türk milli takımı yerine arjantin milli takımını seçmiş
midilsbourg un sol bek oyuncusunada spiker kerem diyor
maçın skoru 4-1 iken 4-2 olunca spiker aynen şunu diyor skoru 3-2 den 4-2 yaptılar halbuki 4-1 ken 4-2 yaptılar demesi lazım
brezilyada juan a petkov yazılmış
tekrar söylüyorum gerçeği yansıtan takımlar yapın öyle tuttuğunuz takımla ilgili fantastik düşüncelerinizi kendinize saklayın çünkü siz ne kadar bu patch in yapımında zorlanıyorsanız bizde emek verip indiriyoruz dahası çevremize yayıyoruz reklamını yapıyoruz...
hasan abi lütfen bu hatalar için yorum yap (özelliklede takımların güçleri ile yorum yap)
kesinlikle takımlar arasında bir ayrıcalık yapılmadı bakıldığında fener ile galatasaray aynı güçte ayrıcalık olsaydı feneri daha güçlü yapardım emin olun :)
bir de tezahüratlarda sorun yok update ile daha açık bir şekilde tezahratlar duyuluyor
oyundan atma problemi kitserver sürümünden kaynaklanabilir yada oyunu sıfır bir pes 6 nın üzerine kurmamış olmanızdan kaynaklanabilir
Galatasaray'ın yeni transferlerini spiker söylemiyor.Gol sonrası müzik çalmıyor.Bu konular hakkında bilgi verir misiniz ?
fb-emrah
03-07-2007, 14:36
Benim yazdığım mesaj nerde??
BlackCat(v-i-p)
03-07-2007, 23:41
Arkadaşlar mesajlarınızda 1 günlük kayıp olabilir..çünkü eski bir yedek yükledik..lütfen önyargılı olmayın...
huseyin-y-k
05-07-2007, 01:06
cok sukar
Evet hasan abi dolu hatalar yazmıstım ama silinmiş ama yinede size yardım etmek için o hataları aklımda kaldıgı kadarıyla bir daha sıralicam
*Brezilyada ali bilgin oynuyor türk olmasına ragmen :):):)
*Trabzonspor oyuncuları bazıları türk gözükmüyor örnegin gökdeniz A milli futbol takımına alınmıyor:( :( :(
*Golden sonra müzik olmuyor ama bunun sorunu belki ben tam yapamamıs olabilirim ama genellikle herkeste gol sonrası müzik olmuyor
*Yeni transferlerin ismini söylemiyor örnegin lincoln ismael bozuid linderoth colin kazim
*Besiktasın yeni transferi olan tello ya serdar diosun hasan abi:) ugur borala okocha diosun bazende hüseyin çimsire emerton diosun:)
*Bayern münih forması düzenlenmiş ama yeni transferleri yapılmamıs adamlar süper transferler yaptı örnek:ribery,hamit altintop,toni...
*Frankurtun forması yanlıs!!!
*Birde bayern münih ve Other B ligindeki takımların hepsinin logoları maç yaparken skorborda da yanlıs gözüküyor baska takımının gözüküyor bu kötü duruyor hasan abi onu düzeltirsen iyi olur!!!
*Birde valancia ve villeral de köpek kafalı oyuncular duruyor gerci onları ben kendim düzelltim!!!
*Birde ugur ucar galatasarayda yok ama adam kayseriye kiralık gitti ve geldi ugur ucarı gsye koyarsan iii olur hasan abi
*Birde hasan abi en sinir oldugum olay su maç yapıyorum stadlarda tribunler bos gozukuyor cok kotu duruyor onuda yaparsan cok guzel olur cok kotu duruyor cunku
*Birde türk takımlarıyla maç yaparken stadlarda tribunlerde watford takımının bayragı duruyor!!!bunuda düzeltirsen iyi olur!!!
Evet benim gördügüm hatalar bunlar daha oynim sölicem
Bu arada senden özür diliom hasan abi çünkü senden cok sey istioz...
İYİ ÇALIŞMALAR YORUMUNU BEKLİYORUM HASAN ABİ LTF BU HATALARA YORUM YAZZZ!!!
aykutgs54
05-07-2007, 10:47
Hasan abi kitserver içindeki lodcfg ayarlarını yazarmısın ?
BlackCat(v-i-p)
05-07-2007, 12:38
Arkadaşlar "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver" içinde lodcfg diye bir uygulama yazılımı var lütfen ayarlarınızı resimdeki gibi yapın..
[Only Registered Users Can See Links]
resimde LOD # 1 den 5 e kadar olan bölüm oyuncuların görünüm kalitesini ayarlar..RESİMDE Kİ AYARLAR ideal dir..ama pc nizde oyun esnasında kasılma oluyorsa bu ayarları düşürürek performans arttırabilirsiniz(kalite düşer)
Alttaki ayarları kesinlikle resme göre yapın..bu ayarlar stadlarda ki seyircilerin kalabalık oranını falan belirler..
hepinize iyi eğlenceler..
cumcum26
05-07-2007, 12:39
Hasan abi uptade 2.0 de lütfen 4 büyükler tezahurat dosyaları olsun ve mümkünse master ligde çalışsın bide galatasarayın extreme patchdaki o_souddaki flood dosyalarını yazarsanız sevinirim...
BlackCat(v-i-p)
05-07-2007, 12:39
son update te 4 büyüklerin tezahüratları da olacak...master lig için ayrı bir yama hazırlanıp tezahüratlar eklenecek
cumcum26
05-07-2007, 16:12
Allah razı olsun hasan abi başarılar
kralmchalen
05-07-2007, 23:26
Hiç Bi Kardeşimiz Sadece 4 büyüklerin transferleri yapılıyo demesin diye exTReme Patch da TSL de Yapılan Transferler
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
kralmchalen
05-07-2007, 23:36
öncelikle hem extreme patch i hemde update ini yapan ekibe allah razı olsun
şimdi gelelim update deki sorunlara
spiker ara sıra uğur boral a okacha diyor
fenerbahçenin ilk 11 i tamamiyle gerçeği yansıtmıyor ve galatasaraydan güçlü olması lazımken galatasarayı fenerbahçeden üstün yapmışlar bu kadarda olmazki biraz gerçeği yansıtın bu yaptığınız patch i sadece galatasaraylılara yapmış gibi bi hal var
yine türkiye milli takımını galatasaraylılarla doldurmuşsunuz sadece ismini düzgün yazmışsınız keşke galatasaray milli takımı yazsaydınız bi tane beşiktaşlı 11 de yok
brezilya milli takımında türk futbolcular yer alıyor mehmet aurelio türk olunca sizde ali bilgini brezilyalı yapmışsınız herhalde
arjantin milli takımın kaptanıda mustafa sarp bu arada sanırım oda türk milli takımı yerine arjantin milli takımını seçmiş
midilsbourg un sol bek oyuncusunada spiker kerem diyor
maçın skoru 4-1 iken 4-2 olunca spiker aynen şunu diyor skoru 3-2 den 4-2 yaptılar halbuki 4-1 ken 4-2 yaptılar demesi lazım
brezilyada juan a petkov yazılmış
tekrar söylüyorum gerçeği yansıtan takımlar yapın öyle tuttuğunuz takımla ilgili fantastik düşüncelerinizi kendinize saklayın çünkü siz ne kadar bu patch in yapımında zorlanıyorsanız bizde emek verip indiriyoruz dahası çevremize yayıyoruz reklamını yapıyoruz...
hasan abi lütfen bu hatalar için yorum yap (özelliklede takımların güçleri ile yorum yap)
fenerbahçedeki oyuncuların güçlerine bak bir de gs dekine bak
bak ben bjk liyimm ve bjk nin gücüne bak sen bence abartmışsın
BlackCat(v-i-p)
06-07-2007, 08:28
Arkadaşlar ben hala takım güçlerinin birbirine dengeli olduğunu savunuyorum...isterseniz "yamuk" şeklinde gösterilen güç göztergelerinin resmini yolllarım..ama gerek yok..zaten sizde oyuna girerken bakabilirsiniz..ama şunu söyleyebilirim..genel olarak t.s.l deki türk takımların güçleri biraz artırıldı..bunun sebebi,inter yada barca gibi takımlarla oynamaya alıştıktan sonra...tsl de maç yağtığınızda güçler çok düşük kalıyordu ve oyun tat vermiyordu..o yüzden t.s.l güçleri kendi içinde genel olarak artırıldı..ama bir G.S. F.B den çok daha güçlü falan değil
hatta dayanamadım yolladım..buyrun...bariz büyük bir fark gördüğünü kim iddia edebilir?
azda olsa bir fark olması da zaten normal :) o kadarcıkta gerçekçi olmak lazım herkesin gönlünü yapıcaklar diye gerçekleride değiştirecek halleri yokya :) hatta ben biraz daha gerçekçi olsun diye Galatasarayın oyuncu güçlerini daha bir gerçeğe yaklaştırarak artırdım bazıları bana yeterli gelmedi. sizlerde böyle kendinize göre düzenleyebilirsiniz...yamada emeği geçenlere çoook teşekkürler çok güzel bir yama olmuş! bu yama ve güncellemeler sayesinde oyunu daha bir keyifle oynuyorum...
ya ikisininde güçleri aynı sizde hep GS ye yükleniyosunuz ya hem gercek maçlarda hem oyunlar da... hem o GS nin gercek gücü bence...:):):)
:icon_12: :gsbayrak: :icon_12:
arkadaşlar böyle bir yamada küçücük ayrıntılara takılı kalmayın gözünüze çarpan ve sizi rahatsız eden bir hatayı söylerseniz son update de düzeltebiliriz
starrose
06-07-2007, 12:27
ben extreme patch için konuşuucam.sayın emany ben 650mblık 2 dosyayı ve 250 mblık dosyayı indirdim.0_text dosyası var diye gösterio ama çıkartmıo.o 3 dosyayı hjsplit ile birleştirip çıkartabilirmiyim ve videolu anlatım linkide çalışmıyor.Saygılar
vatansever71
06-07-2007, 13:29
PES 6 EXTREME PATCH UPDATE V.1.0 indirdim ama kitseverin içinde stup yok yardım lütfenn!!!
BlackCat(v-i-p)
06-07-2007, 13:44
Arkadaşlar setup dosyası update içinde değil...eğer extreme patch in kendisini indirdiyseniz.."C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver" burada olması gerek..
BU ARADA EXTREME PATCH İN KENDİSİNİ İNDİRMEZSENİZ UPDATE İNDİRMENİN BİR MANASI YOK!
mc_karakule1210
06-07-2007, 14:12
hasan abi bide psv eindhoven'i sectim ama scorbord'da baska bir logo var psv eidhoven'in logosu degil
Bu zannedersem aynı konu için sorduğum 3.soru ve bir cevap alamadım.Galatasaray'ın yeni transferlerinin isimleri söylenmiyor.Bilmek istediğim şey,bu updatete sadece kadrolar mı düzeltildi ? Spiker editlenmedi mi ? Sadece bunu öğrensem yeter.Yani bende mi bir hata var diye düşünüyorum. Sürekli aklıma takılıyor da . :)
onu hasan abiye sormak lazım birçok oyuncu ismi seslendirildi ama o transferler seslendirilmemiş olabilir mesela roberto carlos fenerde söyleniyor
kartal789
06-07-2007, 15:25
ya hasan abi ben bu UPDATE indirdim beni oku dosyasında yazanların hepsini yaptım ama oyuna giriyom tam maça başlıcam pes 6 kapanıyo bana yardım edersen sevinirim
kartal789
06-07-2007, 15:30
birde o kitserverin içinde setup yok beni oku dosyasında dediği gibi girdim program files/konami/pes 6 /kitserver ra girdim ama içinde setup yok yardım eder sen sevincem
ikinci yamada avrupadaki transferlerde yapılır İnşallah
Bayern münih kadrosu güncellenmesi lazımmm
Liverpool fernando Torres'i aldı... yamada uygula hasan abi... transferleriylede süper olsun yama
İYİ ÇALIŞMALAR bide bu cıkacak yamada gol sonrası müzik olcakmı bi cvp yazın ltf ama:d
:gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak:
BlackCat(v-i-p)
06-07-2007, 17:11
Arkadaşlar transfer isimler son update ile söylenecek
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Kendi kenidimi yiyip duruyordum isimler niçin söylenmiyor diye . :)
livinsenses
06-07-2007, 20:21
Merhaba herkese. O zaman mesajimi kayboldugu icin bir daha yazayim.
:( :(
Yine söylüyorum. Simdiye kadar mesajlarim saygi ver tessekkür ile ietmistim.
Herkes güclerden konusuyor. Güclerde Hasan kardese katiliyorum. Hepsi cok iyi.
Yalniz, bütün milli takimlari sadece gözden gecirip sadece bakmak herhalde 1.-1.5
saat en fazla. O David Villa ve Sennanin köpek kafalarin olusmasini arkadaslar kac kez yazdi. Niye bunlar duruyor. Niye. Niye update cikariliyor. Niye 1.-1,5 saat cok mu? Niye Baska milli takimlarda türkler var. Bu oyunun en zevkli tarafi da Masterligdir. Tezauratlardan hic bir haber yok. Gelmicek mi???
Yinede herkese ve emege saygilar.:26: :26: :26:
Bir yorumda ben yapayim dedim öncelikle dert görmeyiniz..
Sırayla en büyük sorunlar bence:
*hala ulusal milli takımlar ve normal takımlardaki kadroların hatalı olması örneğin: brazilyada türk oyuncunun bulunması
*Ispanyada ve bazı takımlarda köpek kafaların bulunması, oyuncu yüzlerinin saçla yüz kısmının içiçe geçmesi
* Tezavürat sorunları
*Stadlarda sorunlar , örnek gs stadı sahanın kenarlarındaki elektirikli tabelalar
yabancı markaların reklamların bulunması bjk böyle değil. stadların boş olması
*Yeni tranfer edilmiş futbolcuların isimlerinin söylenmemesi örn.gs (ama hasan kardeş bu konuyla ilgili açıklama yapmış)
*ne hikmetse bendede gol sonrası müzik yok
*Ana sorunlar bunlar
--Birde hasan kardeş "SAĞLAM VURURRR" sözlerini kaldırdın mı? Benim en çok hoşuma giden sözün buydu ...
BlackCat(v-i-p)
07-07-2007, 15:54
*Dünya'dan Bir Çok Transfer Yapıldı Bunlardan Bazıları:
Futbolcu ------- Yeni Takımı
Fernando TORRES - liverpool
cirillo - levante
Geremi - New Castle
Luis Garcia - Atl.Madrid
Ricardo Costa - Wolfsburg
Maakay - Feyenoord
G. Van Bronckhorst(Barça) - Feyenoord
Henry - Barça
Emre - Bayern Münih
Ribery - Bayern Münih
Toni - Bayern Münih
M.Klose - Bayern Münih(tsl için yaptığım transferler sayfalara sığmaz:D)
*Oyuncuların Yeni Forma Numarıları Eklendi
*Turkcell Super Lig'deki son transferler yapıldı(Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Fransergio Bastos'nun Türk vatandaşı oldu Adı Ferhat Bastos Olarak Değiştirildi )
*Turkcell Super Lig'deki Tüm Oyuncuların Uyrukları Düzeltildi
*Tüm Milli Takımlar Yeniden Gözden Geçirildi ve Türk Oyuncular Çıkarıldı(Örnek:Brezilya'da:Ali Bilgin)
*Takımların En iyi Kadroları Ayarlandı
*Bazı Arkadaşlarımızın Dediği Gibi Milli Takıma alınamayan oyuncular alındı örneğin;örnegin gökdeniz A milli futbol takımına alınmıyodu
SİZLERİN YAZMIŞ OLDUĞU HATALARI GİDERİYORUZ..kralmchalen E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...UPDATE İÇİN ÇOK UĞRAŞIYOR
aykutgs54
07-07-2007, 17:12
Hasan Abi Uptade 2 ne zaman çıkar bi tarih söliyebilir misin?
Merakle Bekliyorum Uptade 2yi
fenerbahçede uğura top gelince okaçha diye söylüyor.yama süper olmuş uptade 2 de başarılar
tesekkurler hasan abi transferler iyi olmus artık updatenin cıkmasını beklioz
ELİNİZE SAGLIK İYİ ÇALISMALAR!!!:img-clapping: :img-clapping: :img-clapping:
aykutgs54
08-07-2007, 15:26
Hasan abi 2.Uptadenin çıkış tarihini söliyebilir misin?
YAv arkadaşlar ben yükledim ama bi sorunum yoqq tabii ufak hatalar varrr
BlackCat(v-i-p)
08-07-2007, 16:54
Arkadaşlar kesin tarih yok...ama bugünlerde siteyi takip edin..
gencfb1907
08-07-2007, 23:45
fb de ali bilgin bayern münich te ribery, hamit, luca toni yok kadroda
hasan abi dün arkadasımla pes6 da maç yapıyorduk...O chelsea aldı ben barcelonayı ve gol oldukca arkadan müzik geliyordu eskiden yoktu bianda oldu ama sesi cok azdı yani duymak için dibine girdik...Sesini acmak için ne yapmalıyım hasan abi bi cvp yazarmısın!!!ŞİMDİDEN TESEKKURLER!!!
bazen oyundan atma oluyor neden acaba yardımcı olursanız sevinnirim
fb de ali bilgin bayern münich te ribery, hamit, luca toni yok kadroda
onlar update çıktıktan sonraki transferler
onlar update çıktıktan sonraki transferler
Ali bilgin updateden sonra cıktı ama...Ribery ve toni coktan almıstı bayern münih
BlackCat(v-i-p)
09-07-2007, 12:08
Oyunun ses ayarlarında müzik hariç 2 seçeneğide sonuna kadar açın..spikerin sesi ve efekt seslerini...o zaman müziği rahat duyarsınız
Hasan abi zaten hepsinin sesi sonuna kadar açık napıcam ya niye az çıkıyor sorun nerde yardım et hasan abi:( :( :(
İnşallah son update olur gol sonrası müzik
BlackCat(v-i-p)
09-07-2007, 17:45
dkz ile 0_sound dosyasını aç..unknow_00008.adx ses dosyasını çift tıkla..eğer seyirci goool sesi varsa hemen arkasından müzik gelmesi gerek..eğer bu ses dosyasında sadece bir anons gibi bişe duyarsan o zaman bir hata yapmışsın demektir..
dedigini yaptım hasan abi gol sesi geldi sonra müzikde çaldı!!!simdi naaapcam...
BlackCat(v-i-p)
09-07-2007, 19:29
bilemiyorum...şuan herşey normal görünüyor...maç esnasında gollerden sonra gol müziğinin çalması gerek...hata yok yani...
starrose
09-07-2007, 19:56
hasan abi diğer arkadaşların hataları ilginç bende tek eksik 4 büyük tezarautları yok diğer herşey tam formalarda harika türkiye sahaları yok zaten yapılmayacaktı sanırım.Yama herşeyiyle güzel birde uğur boral'â okocha deniyor.
türk sahaları var ama kitserver a bağlı forma seçme ekranında page up tuşuna basarak stad seçebilirsin
starrose
09-07-2007, 19:59
teşekkür ederim emany
Kitserver'in içinde setup yok... Ne yapacam...
Yardım edersen sevinirim bir cimbomlu olarak...:icon_12:
Kitserver'in içinde setup yok... Ne yapacam...Yardım edersen sevinirim bir cimbomlu olarak...Bana yardım etmelisin..
starrose
09-07-2007, 21:12
kitserver içinde setup var arkadaşlar sorun sizlerden kaynaklanıyordur
starrose
09-07-2007, 22:49
hasan abi 4 büyük tezarautları için anlatacak birşey'in var mı acaba? tezaraut yapmıyorlarda.?
:oops:
bir kere önce mesajına doğru dürüst bir başlık seç, sonra yardım bekle. "hasan yardım" diye başlık mı olur. ne olmuş setup yoksa sitede kitserver 6.5.3 var onu indirip. sendeki gdb klasörünü 6.5.3.ün içine at.
starrose
09-07-2007, 22:59
haklısın arkadaşım hata yaptı o arkadaş
tmm hasan abi o zaman ben beklemedeyim... ama müzik cok kısa sürüyor ve sesi az cıkıyor neyse İnşallah ikinci yamada olur İYİ ÇALIŞMALAR!!!
livinsenses
10-07-2007, 22:58
:1861542fcbb71ca70f0
Yahu arkadaslar...yada Hasan kardes. Bana su konuda yardim eden olursa, cok sevinirim. Ben bu scorboardlarin nasil degistigini halen anlamadim. Her seyi ayarlayabiliyorum; 1.Formalar (Kalecide) 2. Toplar 3. Hava, Gece/Gündüz vs. 4 Stadtlar (mükemmel)....ama scorboardlar. Aylardir Masterligde LIGTW Sampiyonlar Liginde STARTW öbürlerinide görsem bi yaaa....:26: :26:
Yeri degilse kusura bakmayin!?!
:1861542fcbb71ca70f0
Yahu arkadaslar...yada Hasan kardes. Bana su konuda yardim eden olursa, cok sevinirim. Ben bu scorboardlarin nasil degistigini halen anlamadim. Her seyi ayarlayabiliyorum; 1.Formalar (Kalecide) 2. Toplar 3. Hava, Gece/Gündüz vs. 4 Stadtlar (mükemmel)....ama scorboardlar. Aylardir Masterligde LIGTW Sampiyonlar Liginde STARTW öbürlerinide görsem bi yaaa....:26: :26:
Yeri degilse kusura bakmayin!?!
oyuna girmeden taktik ayarlarının olduğu yerden istediğin kanalı seçebilirsin. (sol-sağ tuşları ile)
BlackCat(v-i-p)
10-07-2007, 23:28
TÜM SORUNLARINIZ İÇİN BİR "SIK SORULAN SORULAR ([Only Registered Users Can See Links])" BÖLÜMÜ HAZIRLADIK..LÜTFEN ZİYARET EDİN
starrose
10-07-2007, 23:46
hasan abi son update ne zaman çıkıcak bir zaman söyleyebilirmisin ve 4 büyük tezarautları yok.Bu konulara değinirsen sevinirim.Ve extreme ve update v.1.0 basit hatalar olsa bile çok güzel gerek spiker gerek transferler vs. vs. bu yamada emeği geçen herkese teşekkürler.Yanıt bekliyorum.Hasan abi extreme patch ekibi..
BlackCat(v-i-p)
11-07-2007, 00:36
son update ile 4 büyükler tezahüratı sorunu ortadan kalkacak
Hasan abi Galatasarayda Okan Buruk ve Ugur Ucar yok ikinci yamada oyuna eklenecekmi:confused:
Birde Hasan abi zahmet olmassa Galatasarayın bu seneki formasını yapabilirmisin cıkacak update...bnde yardım edim o zman belki yaparsın hasan abi yeni formaları işte formalar!!!
SİYAH FORMA ([Only Registered Users Can See Links])
SARI KIRMIZI FORMA ([Only Registered Users Can See Links])
BEYAZ FORMA ([Only Registered Users Can See Links])
Beyaz formayı tam olarak bulamadım hasan abi Eger bir arkdasta varsa resmi siteye koysun:excl: :excl: :excl:
livinsenses
12-07-2007, 03:13
:1861542fcbb71ca70f0 FOXSEL kardes ve Hasan kardes. Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim.
Harika...resimle falan. O zaman bunu Masterligde yapilmiyor anladigim kadar, cünkü orda menü degisik ya mac baslamadan önce.:26: :26:
Saygilar ve iyi calismalar...:img-drag: :img-drag:
gokhan1176
29-07-2007, 21:57
hasan abi galatasary tezahüratlarını 0 sound 00220 den 00224 e kadar importladım ama maç esnansında çalışmıyorlar neden acaba yardımcı olabilirmisin
arkadaslar g.s da b.münchen forması var üstünde,4 büyük takımın stadı yok,(eğer normal oyuna direk update yüklersen bu hatalar olabilir..) demişsiniz bunu biraz daha acarmısınız?
playerone
01-08-2007, 07:01
ben yukledım cok guzel olmus ama fenerbahcede ugur boral a okacha dıyorsun bırde real madrıd de beckham hala kadroda dıger seyler muthıs benım gorduklerım bu kadar
yeni bi update daha yapılacakmı şu uefa maçları için d spor logolu ekran için
ys1234567890
18-08-2007, 15:54
:oops:
bir kere önce mesajına doğru dürüst bir başlık seç, sonra yardım bekle. "hasan yardım" diye başlık mı olur. ne olmuş setup yoksa sitede kitserver 6.5.3 var onu indirip. sendeki gdb klasörünü 6.5.3.ün içine at.
Aynen yaptım olmadı
uptadede tsl hollanda liginde olsun
tezahuratlar
13 stad türk olsun
yeni takımlar olsun i.b.b kasımpasa falan
tsl edit modda formaları gözüksün
bunun cevaplarını tek tek söyleyin
ya bende masterligde ve normal modda oyuncuların ismi söylenmiyor?
kralsinan58
29-08-2007, 09:25
hasan abi benimde 4 büyük Tezahüratların sesi yok neden dir senin videonudan yaptım aynısından yok ama
kralsinan58
29-08-2007, 09:49
bırde müzik sesi çok kısa ve çok az biraz dinliyom sanki fenerbahçenin müziği tek çalıyor diyerlerin bide boşluk tuşuna basmıştım deve kuru penguen resimleri çıktı nedir o yok bir cevap yazsan sevinirim birde arkadaşlar ve benim adıma özür dilerim çünkü sana çok soru soruyoruz:fbatkidr8: :img-clapping: emeğe lütfen arkadaşlar saygı
mustafayavuz
22-09-2007, 14:20
ben extreme patch i yükledikten sonra bazı takımlarda oyundan atıyor örnek fenerbahçe manchester gibi.... buna bir çözüm lütfen
Plexicroma
23-09-2007, 06:07
Ben indirdiğimde de bende 0_sound dosyası çıkmadı. Ama diğerleri hep çok iyi çalışıyor. Transferler, stadlar, formalar vs... 0_sound olmadığında oyun çok sade gelio bana. Menüde mesela müzik gelmio sadece maç a fln tıkladığımda dıt sesleri gelio. Onun dışında müzik yok. Maçlarda çok güzel ama tek sorun 0_sound onu bi pm den upload edip yollasana Hasan abi. Rica ediyorum lütfen.
Plexicroma
23-09-2007, 14:26
Birde maç yaparken 70. dakkaya doğru İspanya'da David Villa köpek kafalı oldu...
whatsername
06-11-2007, 15:56
hasan kardeş bi hatada juventusla mac yaparken fenerbahçenin tezahuratı gelior hep :D
kralsinan58 ve plexicroma flood yapmayın!!!
türçeyes
17-02-2008, 14:25
Arkadaşlar ben hala takım güçlerinin birbirine dengeli olduğunu savunuyorum...isterseniz "yamuk" şeklinde gösterilen güç göztergelerinin resmini yolllarım..ama gerek yok..zaten sizde oyuna girerken bakabilirsiniz..ama şunu :tsbayrak5hd:söyleyebilirim..genel olarak t.s.l deki türk takımların güçleri biraz artırıldı..bunun sebebi,inter yada barca gibi takımlarla oynamaya alıştıktan sonra...tsl de maç yağtığınızda güçler çok düşük kalıyordu ve oyun tat vermiyordu..o yüzden t.s.l güçleri kendi içinde genel olarak artırıldı..ama bir G.S. F.B den çok daha güçlü falan değil
hatta dayanamadım yolladım..buyrun...bariz büyük bir fark gördüğünü kim iddia edebilir?
:tsbayrak5hd::tsbayrak5hd:
türçeyes
17-02-2008, 14:26
cok güzel arkadaşlar tavsiye ederim
asln_1905
02-05-2008, 10:19
slm pes 6 da menüde ses yok ne yapmam yardımlarınızı bekliyorum