PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes5 Problem

diabl0
29-06-2007, 20:39
merhabalar arkadaşlar şimdi pes5 de bi problemim var aslında belgelerimdeki konamiyi silince düzeliyor ama onu silmeden napabilirim çünkü tüm transferler fln gidfiyop biliyosun neyse sorun şu oyuna tam girerken kadrolarda kilitlenip kalıyor ya reset atıyorsun yada ctrl+alt+del yapınca geçiryor tabi oyuna giremiyorum msjma karşılık veririseniz sevinirim tşk... :( :( :icon_sorry: :icon_sorry:

foxsel
29-06-2007, 21:24
folder 1 in içi kalabalıksa ondan yapabilir. gol tekrarı, kupa kayıtları falan varsa onları silip oyuna girmeyi dene.

Cbj_03
09-07-2007, 09:48
folder 1 in içi kalabalıksa ondan yapabilir. gol tekrarı, kupa kayıtları falan varsa onları silip oyuna girmeyi dene.

arkadaşın dediği gibi bendede odu folder 1 çok kalabalıktı sildim ondan sonra bişiy kalmadı

tahsin64
10-09-2007, 16:53
KARDEŞ HAKLI KONAMI YI AÇ PES 5 E GİR SAVE FOLDER YAZAR GIR ORADAN BIRKAÇ TANE SIL O ZMN DUZELMESSE TEKRAR OYUNU YUKLE KONAMIYIDE SIL OZMN SIFIRDAN BAŞLARSIN BENIM ARKADASTADA OLUYORDA ORDAN GELDI AKLIMA

Blue&Typhoon
07-01-2008, 09:43
sanırım aynı şey pes6 içinde geçerlidir fazla gol dosyalarını diğer folderlere taşıyın kolay gelsın