Orijinalini görmek için tıklayınız : sorun extreme patch
arkadaşlar ben patchi yükledim maça girerken oyundan atıyo hata veriyo nolur yardımcı olun bir türlü çözüm bulamadım
oyunu sıfır bir pes 6 nın üzerine kurdun değil mi beni oku dosyasındakileri aynen yaptıysan sorun olmayacaktır
evet hatta birşey olmasın diye sildim tekrar kurdum yapılanları yaptım ama olmuyo
aynı sorun bende de var arkdaşlar lütfen çözüm
arkadaşlar nasıl kurucaz türkçe spikeri
abi cevap yazın hala oyun oynayamadım lütfen hiç cevap yok
Aynı sorun bende de var ve e_text.afs dosyasını orjinal bırak yani klasördeki e_text.afs yi yükleme o zaman oyuna giriyo ama bu sefer menü ingilizce kalıyo
evet sorun e_textten kaynaklanıyor olabilir e_text i koplamayın dat klasörünüzün içine menü ingilizce kalıyorsa dil dosyalarını importlayabilirsiniz
starrose
09-07-2007, 22:54
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı upgrade 1.0 indirin orada zaten yeni e_text hazırlanmış onun için ayrıca teşekkür ederim zaten sorun kalmıyor.Bende çok uğraştım neler yaptım sorsanız anlatamam valla
m.kezman
10-07-2007, 18:12
: ya ben bu extreme patch icin olan updati yaptin ama yine olmuyor kafayi yiyecem beni yine yatiyor oyundan. orjnal e_texti yaptinmi oluyor ama bu seferde kanal logolari olmuyor. lütfen acil yardim edin. ibrahim_karakus@hotmail.de isteyen bana e-mail yazabilir yada beni msne ekliyebilir cözüm bulursaniz lütfen bana cevap yazin.
:fbbayrakjp6: :
alpbizkit
11-07-2007, 05:32
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı upgrade 1.0 indirin orada zaten yeni e_text hazırlanmış onun için ayrıca teşekkür ederim zaten sorun kalmıyor.Bende çok uğraştım neler yaptım sorsanız anlatamam valla
ben onu indirdim e_text bozuk çıktı
BlackCat(v-i-p)
11-07-2007, 10:13
SIK SORULAN SORULARI OKUYUN
abi update v1 i inidrdim kitserverde exe yoktu sık sorulan sorulardan indirdim kurdum oyunda maçtan yine atıyo 3danalzyer kurdum menü gözükmüyo maç
yine açılmıyo maçtan girerken yine atıyor nolur yardım edin
aslan_kral
11-07-2007, 10:39
arkadaslar bende tam indirecektim acaba indirsem indirmesem mi?
:s
alex_de_souza
18-07-2007, 08:15
ya zaten eson patch sorunu kaldırıyor
alex_de_souza
18-07-2007, 08:16
ya bende oyunu sildim yükledim sadece gs forması fb sakarya hepsi iğrenç ya bir türlü düzeltemedim yüzüncü yıl forması nı nsl yapabilirim bana yardım edin ya
alex_de_souza
18-07-2007, 08:17
ee hadi cvp bekliyorum sizde ban yardım edin bakın son patch yükleyin sonra e_text avı yeniden koyun oyundan atmıyor sizde bana yardım edin
ya arkadaşlar tek stad var yamada ya
Independence
02-08-2007, 22:49
Arkadaşım o kadar çok stad varki fakat özellikle Real madrid in stadı barnebau stadına bayıldım muhteşem ve çok görkemli bir stad Eğer stadlar çıkmazsa ya kitserverdeki setup a basıp oyunun içine atmıyorsundur yada klavyedeki page up ,page Down tuşuna basıp stadı seçtikten sonra 7,8,9 tuşlarına basmıyosundur bunları yap sanırım sorunun kalmaz