Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyanın En İyi Futbolcusu Anketi
Arkadaşalr dünyanın eniyi futbolcusu kim bakalım yorumlarınızı da ayrıca bekliyorum
pesmaniac
08-07-2007, 09:44
bence kaka
bence çok gereksiz isim var ankette(defoe,robinho) yakışan isimleri koyalıum lütfen ankete ama mesela gerrard yok ankette bence onun olması lazım sonuçta 2. seçildi
yani gercekten çok üzüldüm dünyanın en iyi oyuncusunu soruyorsunuz ve içinde WAYNE ROONEY YOK :(:(:( defoe gibi gereksiz bir adam var :):):) rooney yok olmaz böle bir sey :p:p:p
BLaCK_EaGLe_92
13-07-2007, 11:08
şüphesiz Cristiano Ronaldo:cool: :rolleyes:
anatolian amigo
17-07-2007, 21:18
2005-2006 sezonun en buyuk futbolcu Ronaldinho'du.
2006-2007 bence en guzel ve inanilmaz performansli futbolcu C.Ronaldo.
Sanirimki gelecek sezonuna en buyuk futbolcu Lionelle Messi olacak.
benim en sevdiğim oyuncu c.ronaldo ama doğruları söylemek lazımbence kaka sonra c.ronaldo bide ankette rooney in olmaması saçmalık
metinefe91
07-11-2007, 21:29
ankete luiz nazarioda lima ronaldoyu koymamışsın ya btün footbol oyunalrınde en iyisi o pes 3 pes 4 pes 5 pes 6 pes 8 we turkey winning eleven serilerinde hepsinde en iyisi Ronaldo
Molenbeek
07-11-2007, 22:54
kaka en iyisi. gerisi yalan :D
kim ne derse desin bir zidane gibi hareketleri kimse yapamadı ve onun gibi kimse oynayamadı...ve ronaldinho gibi kimse o hareketleri yapamıyor onun gibi kimse oynayamıyor....adamlar zaten kendilerini ispatladılar dünyanın en iyileri oldular......bu ikisi gelmiş geçmiş en iyi yıldız......şimdi diğer iyi futbolcular olmasına rağmen...
Bu sene C. Ronaldo derim. Şampiyonlar liginde her maçta golü var sanırım. dün akşam da attı dinamo kyive. ligde de atıyor gollerini, hem de bi AMR olduğu halde, santrafor veya forvet te değil. Benim favorim yine ve her zaman C. Ronaldo..!
elbette c.ronaldo bunu tartışmak boş bir uğraş
açıkca sölemek gerekirse cristiano ronaldo yu beğenmiyorum benim için henry messi ve joe cole war joe cole ve messi nin hareketlerini henry ninde uzaktan tam köşeye plaselerini ve hareketlerini çok seviyorum en büyük henry
metin_99
08-11-2007, 17:26
C.R.D.S.A diyorum başka bişe demiyorum! ama futbolu bırakanlarıda sayarsak
Edson Arentes Do Nascimento Pelé
metinefe91
09-11-2007, 19:24
ya c.ronaldo tam bir özenti gençlik işi ya RONALDO(R9)adam gelmiş geçmiş dünya kuplarındaki en çok gole imza attı daha ne yapsın ya c.ronaldo diyenler koptum valla özenti gençlik işte R9'ın ayakkabısının bağı=C.ronaldo :D:D:D
cristiano ronaldo her zaman 1 numara...
ya c.ronaldo tam bir özenti gençlik işi ya RONALDO(R9)adam gelmiş geçmiş dünya kuplarındaki en çok gole imza attı daha ne yapsın ya c.ronaldo diyenler koptum valla özenti gençlik işte R9'ın ayakkabısının bağı=C.ronaldo :D:D:D
Senin c.ronaldo yu tanıdığına şüphem var....
k1myasal
04-12-2007, 15:37
c.ronaldo eminim;)
lewi_wills
04-12-2007, 15:51
HAKAN ARIKAN
majezik05
04-12-2007, 17:54
C.Ronaldo
ceho3478
13-12-2007, 16:44
ben için ronaldinho onun gibi rfikik çeken hareket yapan oyuncu yok ama yabancı değilde keşke türk oyuncularını yapsaydın eğer türk olursa (yani türkiye liginden herhangi bir oyuncu yabancıda olabilir) benm favorim tello,ricardinho