Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 6 lodcfg ayarlari
BlackCat(v-i-p)
08-07-2007, 22:58
Arkadaşlar "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver" içinde lodcfg diye bir uygulama yazılımı var lütfen ayarlarınızı resimdeki gibi yapın..
[Only Registered Users Can See Links]
resimde LOD # 1 den 5 e kadar olan bölüm oyuncuların görünüm kalitesini ayarlar..RESİMDE Kİ AYARLAR ideal dir..ama pc nizde oyun esnasında kasılma oluyorsa bu ayarları düşürürek performans arttırabilirsiniz(kalite düşer)
Alttaki ayarları kesinlikle resme göre yapın..bu ayarlar stadlarda ki seyircilerin kalabalık oranını falan belirler..
hepinize iyi eğlenceler..
gencfb07
22-07-2007, 13:42
teşekkürler bilgi için
sincapmurat
26-07-2007, 21:04
tşk
muhtesemsin hasan abi:wink4: :26:
Crazycat
04-08-2007, 23:41
Sağol bilgi için.Ama ben hepsini very high yaptım sonuçta pc kaldırabiliyorsa problem olmaması gerek. :)
BlackCat(v-i-p)
04-08-2007, 23:52
Elbette..eğer ekran kartınıza güveniyorsanız..hepsini veryhigh yapabilirsiniz...bu arada özellikle nvidia driverli kran kartı kullananlar ekran kartının ayarlarında vertical syncronization olayını kapalı tutarlarsa..kasılma oranı çok büyük ölçüde azalacaktır :)
Crazycat
05-08-2007, 00:51
Elbette..eğer ekran kartınıza güveniyorsanız..hepsini veryhigh yapabilirsiniz...bu arada özellikle nvidia driverli kran kartı kullananlar ekran kartının ayarlarında vertical syncronization olayını kapalı tutarlarsa..kasılma oranı çok büyük ölçüde azalacaktır :)
Sağolun.:)
sağol bilgiler için. hasan abi ama benim kıtserverda subsitions diye bir şey yok ihş sorun olmaz demi..
aleemania
10-08-2007, 17:38
teşekkuru bi borç biliyor ve ödüyorum :D
aslan_göz
12-08-2007, 18:11
hasan kardeş seni öncelikle tebrik ediyorum helal diyorum.heleki şu mal mal spikerler varya tv lerdeki heleki fox un beter olasıcalarının yanında bide seni gördüm valla muhteşem helal sana.bahsettiğin nvidia ayarlarından vertical syncronization olayını ben bulamadım tam olarak nerden yapıcaz onu.çok sağol
Birde şunu sorayım turkce spiker full+tezahuratlar+... bu paket hiç yama eklenmemiş olarak yüklememiz gerekiyormuş fakat ben sadece türkce spikeri eklesem içinden olurmu acaba oyunun içinde yama var bi kaç tane??
BlackCat(v-i-p)
12-08-2007, 20:30
güzel sözlerin için teşekkür ederim...eğer ekran kartın nvidia ise; masaüstüne sağ tıkla özelliklere gir..ordan ekran kartının özelliklerinde bulursun..sadece türkçe spikeri yüklemen dahilinde spiker futbolcu isimleri eksik veya yanlış söyler...iyi eğlenceler
aslan_göz
13-08-2007, 07:17
alla alla masaüstünden sağ tıklıyorum control panale geliyorum oralarda zaten türkce ama bulamadım hayret yaav=)) bilgisayar özürlü olmakta başka bi olay işte =)) önemli bişiy diildi ama taktım kafaya işte...yinede sağol
sedo_487
18-08-2007, 16:44
TEŞEKKÜRLER "HASAN ABİ"
koLera_17
22-08-2007, 10:57
saolsınn
cok fazla uye
06-09-2007, 12:25
hasan abi bu konuda bilgi verdiğin için saolasın nvidia ile ekran kartı kullanıyorum çok tşk ... SANA SAYGIM SONSUZDUR HASAN ABİ
hasan abi nvidia denilen ekran kartını kullanıyom ama senin dediklerini anlamadım biraz daha ayrıntıları yazarmısın şimdiden saol
confuser
31-01-2008, 12:09
Arkadaslar ! ! !
O vertical syncronisation i bulmak icin son driver yüklenmesi gerekiyor :D
ondan sonra sistem ayarlarindan nvidia kontrollerine giriyorsunuz :)
umarim yardimci olmusumdur
cok sagol Hasan abi , süper bu bilgi iste
saygilar
ben oyunu açıyorum bi sorun yok ama takımları filan seçtikten sonra maça başlarken ekran kararıo ve hata raporu verio ne yapmam lazım
tatanga kazım
11-02-2008, 19:07
bu verilen lodcfg ayarları pes5 için de geçerlimi?