PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES6ya Yama yapmak İstiyorum!!!

rooney
11-07-2007, 07:40
Hasan abi pes6 ya yama yapmak istiyorum....Örnegin sizin yapacagınız son yamada eger bazı takımların güncel kadrosu olmassa ben güncelleyip site koyabilirim yalnız bir sorunum var hasan abi...
simdi diyelim ben yaptım güncel kadroları belgelerim/Konami/Folder1 içindekilerin hepsinimi koycam işte burda kafam karısıyor...Hepsini koyarsam bendeki kayıtlı oyunlar ligler goller felan yamayı yükleyecek kisiye gitmezmi:confused: Bir yardım edebilirmisin hasan abi size yardımcı olmak istiyorum!!!

dogi1907
11-07-2007, 08:21
hasan abi evet dermi bilemem ama sende sadce KONAMI-WIN32PES6OPT dosyasını paylaşırsan sendeki kayıtlı oyunlar ligler goller felan yamayı yükleyecek kisiye gitmez:fbbayrakjp6: :good:

rooney
11-07-2007, 08:40
Tesekkur ederim dogi1907 cok yardımcı oldun...Tabi ilk önce hasan abiye sorcam zaten...

dogi1907
11-07-2007, 08:58
önemli değil

rooney
11-07-2007, 10:59
Hasan abi eger senin yapacagın son yamada bazı kadrolar güncel olmazsa ufak bir yama yapabilirmiyim kadroları güncelleyebilirmiyim:confused: Aslında pek anlamam ama böle bir yama yapabilirim sanırım...Bir adım atmak istiyorum zamanla ögrencem İnşallah sizin gibi olmak istiyorum!!!....

rooney
11-07-2007, 15:48
hasan abi ufak bir yama yaptım iznin olursa siteye koymak istiyorum!!!...
CEVABINI BEKLİYORUM HASAN ABİ!!!...

emany
11-07-2007, 21:13
aklındaki bütün soru işaretlerine cevap vereyim

eğer kendin bir yama yaptıysan sitemizde öngördüğümüz bölümde tabiki yamanı paylaşabilirsin fakat yamamızın üstüne yaptıysan izin almadan yayınlayamassın

ayrıca yama takımımıza girmek istiyorsan bize özel mesaj yolu ile ulaşabilirsin yada formunu doldurarak bizden cevap bekleyebilirsin

yama takımına girmek için hasan abiye sormana gerek yok yama takımına kimlerin gireceğini bütün yetkililer toplanıp öyle bir karara varırız bizim bilmediğimiz fakat diğer yetkililerimizin bildiği birçok şey olabilir

şu anda option file editlemek için birisini aramıyoruz şu anda tek ihtiyacımız face yapabilirim diyorsan özel msj ile bana ulaş

rooney
12-07-2007, 10:17
İlk öncelikle beni bilgilendirdigin için tesekk** ederim...
Kendim bir yama yapmadım sizin yaptıgınız yamanın üzerine yaptım yamayı bazı arkdaslar diyordu.Brezilyanın kadrosu bayern münih kadrosu güncel degil...Ali Bilgin fenerbahcede yok dediler...Bende işte bunları düzenledim Update V.1.1 çıkana kadar bu sizi idare eder dedimmm...Ama daha yamamı yayınlamadım zaten sizden ve hasan abiden cvp bekliyorum...Yama takımına zor girerim çünkü okul baslıyınca bilgisayarı pek açamıyorum ve size pek yardımcı olamam ve pek bilgim yok yani...Face den de anlamam ve yapamam.Ben sadece Hasan abi yapacagı Update V.1.1 yamada eger güncel kadrolar olmassa bir kaç köpek kafalı oyuncu ol**sa onları düzeltmek istiyorum...YİNEDE BİLGİLENDİRDİGİN İÇİN SAOL!!!...
Hasan abi senin yaptıgın update v.1 üzerine bir kaç yenilik yaptım son update çıkana kadar şimdilik idare eder...İznin olursa o yamamı siteye koymak istiyorum cevabını bekliyorum hasan abi!!!...