Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 6 FULL! TÜRKÇE SPİKER PAKET 1 YORUM ALANI
BlackCat(v-i-p)
16-07-2007, 22:41
PAKET 1 için yorumlarınıza burdan devam edin lütfen..
Yamaların gecikme nedenleri;
Uploadlar bittikten sonra anasayfada gördüğünüz tüm resimleri tek tek kendim yaptım arkadaşlar..sadece yama yapmak yetmez..biraz da estetik olmak gerek öyle değilmi..umarım resimlerde hoşunuza gitmiştir..
Bu arada lütfen kurulum videolarını izleyin ve yorumlarınızı yapın..onlar içinde çok uğraştım..sizler en kolay ve anlaşılır şekilde yamaları kurun diye..
Evet artık yamaları indiren ve kuran arkadaşlar yorum yapsınlar..ve TÜM T.S.C halkına hayırlı olsun
NOT: BU YAMA İLE SAHİP OLACAĞINIZ GÜZELLİKLER;
1)**FULL TÜRKÇE SPİKER**
2)TÜRKİYE SÜPER LİGİ
3)EN SON VE GÜNCEL TRANSFERLER
4)SPİKERDE VE GENEL OYUNDA BİR ÇOK DÜZELTMELER..
5)MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ VİDEOSU
joseemre
17-07-2007, 01:34
ilk yorum benden olsun hasan abi video yu izledim bu arada mukemmel olmus eline agzina saglik cok tesekkurler we basarilarinin dewamini dilerim...
barisalkis
17-07-2007, 03:48
Mukemmel olmus Hasan abi eline,diline emegine saglik.Basarilarinin devamini dilerim.:img-hi:
abi çoooookkkkk teşekkür ederiz....eline koluna vede en önemlisi diline sağlık;)
süper olmus su an indiriyorum
anatolian amigo
17-07-2007, 15:12
Hasan abi, ilk once sana tesekurler ve bize bu yamayi hazirladigin için ellerine saglik. Ama bende acayip bir sorun var, RAR dosyayi indirdim boyutu 126Mo ediyor fakat RAR dosyayi açamiyorum nede extract yapamiyorum. Lutfen yardim edermisin ? Tesekurler
BlackCat(v-i-p)
17-07-2007, 15:15
anatolian amigo..TAM OLARAK NASIL BİR HATA VERDİĞİNİ YAZMALISIN...BU ARADA YAMA PAKETİ İÇİNDE Kİ e_text_spiker_isim.rar DOSYASI ARIZALI..DOWNLOAD ETTİĞİNİZ YERDE UYARI!! OLARAK YENİ BİR LİNK VERDİM..BOYUTU 20 KB..HEMEN İNER..
anatolian amigo
17-07-2007, 18:02
Hasan Abi, RAR dosyayi indirdim boyutu 126Mo ediyor. Fakat RAR dosyayi açmak istiyorum ama bana bir hata veriyor ve diyorki dosyanin içinde bir sey falan yok yani bos oldugunu diyor.
Tekrar indirdim ayni sorunu geldi.
winrarı silip en son sürümünü yüklemeyi denemelisin
Kardes øncelikle emeklerin icin sagol!
Benim bi sorum olacakti,bu yamayla nette oynayabiliniyormu yoksa online'yi etkiliyormu?
Saygilarimla
anatolian amigo
18-07-2007, 00:21
Winrar'in en son versyonumu kurumam gerekiyor ?
mkeskin26
20-07-2007, 08:07
hasan abi çok güzel yapmışssın bizde bunu bekliyorduk saol çok teşekürler
hasan abi çok sağol yeni yorumcunada teşekkürler
bide bi sorum olcak dün indirdim bi teşekkür edeyim diye siteye açım dedim açılmıyor siteyi bir sabahları açabiliyom.
hasan abi herşey tamam fakat formalar farklı oldu onu nerden nasıl yapcam lütfen çok acil yardım ederseniz
abi emeğine sağlık fakat formalar neden farklı oldu bana bu konuda acil yardım ederseniz çok sağolun
MeSSi_19
21-07-2007, 19:36
kurulum videosunu indiren arkadaşlar youtube upload edebilirlermi
anatolian amigo
22-07-2007, 00:29
Vallah WINRAR'in son versyonu indirdim ve SPIKER dosyasini tekrar indirdim, dene dim olmadi.
Içinde hala dosya yoktunu soyluyor bana, çok uzuldum :confused:
belki de dosya tam inmemiştir yarıda kesilmiş falan olabilir yeniden indirmeyi dene
Kardes øncelikle emeklerin icin sagol!
Benim bi sorum olacakti,bu yamayla nette oynayabiliniyormu yoksa online'yi etkiliyormu?
Saygilarimla
Tekrarliyorum kardes,bu yama online'de oynamamizi engelliyormu?
Bir bilen varsa cevap versin lutfen.
huseyin-y-k
22-07-2007, 18:14
abi vala guzel oldugu beli ediyor zaten emeyin icin tesekurler
abi emeğine sağlık ama Spiker bazen futbolcuların adlarını yanlış sölüyor...Ama olsun o kadar olcak...
anatolian amigo
22-07-2007, 20:48
belki de dosya tam inmemiştir yarıda kesilmiş falan olabilir yeniden indirmeyi dene
Vallah tam 4 kere indirdim, sorun hala aynisi. Belki baska bir yerde upload etseniz ne olur acaba ?
CRAZY_Soldier
23-07-2007, 20:38
anatolian amigo sorunu anlayamadım ama galiba hasan abinin arızalı olduunu söylediği dosyayı indiriyorsun e_text_spiker_isim.rar bu dosya arızalıymış ama eer onu indirmiosan sorunu bilemiorum?:S
anatolian amigo
24-07-2007, 00:08
Ben bu linkin dosyani indirdim [Only Registered Users Can See Links]
:confused:
gerçekten guzel olmuş. elinize, kolunuza ve de özellikle dilinize sağlık... büyük uğraş gerektiren bir iş. emeğinize teşekkürler... :icon_12:
abi son yaptığın işlemde hata veriyor NEW FOLDER.ASF die bi dosya arıyor ne yapmam gerekiyor
üstat spikerin muhteşem ben sadece onu ps2 ye editleyip kullana biliyorum yamanın diğer kısımlarını ps2 için nasıl yapılacağını bilmediğimden ama spiker muhteşem ben ve arkadaşlarım kıbrıstan sizlere çok selamlar yollar ve çalışmalarınzın devamını ayni başarıyla sürmesi dileğiyle bizim gözümüz ve kulağımız sizin sitenizde çoooook teşekkürler
BlackCat(v-i-p)
26-07-2007, 23:38
alu777 teşekkürler bizde ordaki herkese turkcespiker.com ailesi olarak selam söylüyoruz :)
Spiker ps2'ye çevrilebiliyor..ama diğer yamalar çok zor sanırım...yinede araştırmak gerek..iyi eğlenceler
anatolian amigo
27-07-2007, 19:04
Hasan Abi tamam indirebildim ve kurudum ellerine saglik.
Ama çok citli spiker yapiyorsun ya :D Eskiden gibi biraz saka falan yapsayin, ne guzel olurdu. :26:
BlackCat(v-i-p)
27-07-2007, 19:36
Genel istekler bu doğrultuda idi...ama esprilerde var..merak etmeyin..oynadıkça farkedeceksiniz
anatolian amigo
30-07-2007, 12:07
Abi dogru dedin çok oynadikça fark ediyoruz zaten, spiker harika ve muhtesem tebrikler sana :15:
Crazycat
01-08-2007, 11:01
Başlangıç vidyosunu yapamadım ben kurulum vidyosunu izledim ona göre yaptım ve sade bir kurulum yaptıktan sonra pes 6 ya bu yamaları yükledim.
Pardon paket 2 yorum alanına yazıcaktım buraya yazdım ama bir cevap gelir heralde başlangıç vidyosu çalışmıyor dat klasörüne attım ama sonuç yok.
en klass cd
01-08-2007, 11:35
Abi Müthiş bi yama bu!!!!!!
murat121
02-08-2007, 10:51
hasan abi çok güzel olmuş ama biraz az konuşuyor spiker şöyle bundan biraz daha çok konuşsa daha iyi olurda gende çok sağol çok güzel olmuş eline sağlık
rapide upload edilse iyi olcaktı. sendspace'den indirilmiyo. free server capacity full diyo sürekli
Black_Eagle03
04-08-2007, 12:05
Abi eline sağlık çok güzel ama yama oyunu yavaşlattı.Maça başladığımda çok yavaş ilerliyo ve doğal olarak oyun oynanmıyo bilgisayarmda sorn olduğunu zannetmiyorum ama yardım ederseniz sevinirim.ii günler...
Abi eline sağlık çok güzel ama yama oyunu yavaşlattı.Maça başladığımda çok yavaş ilerliyo ve doğal olarak oyun oynanmıyo bilgisayarmda sorn olduğunu zannetmiyorum ama yardım ederseniz sevinirim.ii günler...
Arkadaşım oyununuzun yavaşlama sorunu büyük bir ihtimalle belgelerim klasörünün içindeki save klasöründe atmış olduğun golleri kayıt ettinse onları silersen sorunun ortadan kalkmış olur.
Saygılar
Rapidshare'e upload edilecek mi?????
mc_karakule1210
07-08-2007, 12:13
hasan abi bende spiker cok yanlis olmus ilk golu atiyorum diyo ve maca esitlik geldi... ben tek turkce spiker'i bide turkcell super lig'i indirdim... lutfen yardim et...
mc_karakule1210
07-08-2007, 12:21
hasan abi bu sorun nerde kaynaklaniyo acaba ?? lutfen yardim et... maci 3-0 yapiyom spiker yani sen diyorsun macta fark sadece 2 gol... birinci golu atiyom mad 1-0 ama sen diyorsun maca denge geldi... bide avusturayla'nin en cok oyuncularini baska isimler soyliyorsun... baskalarda bu sorun oldu mu ?? hasan abi lutfen bisiler soyle...
option file dosyasını belgelerimdeki konami/pes6/save/folder1 klasörünün içine atınız değiştirilsin mi sorusuna evet cevabını veriniz ayrıca yamayı kurarken beni oku dosyasını iyice okumanızı öneririm
Cevap verin ya! Rapidshare.com a upload etmiycek misiniz? sendspace ne ya? Rezil bi site. Böyle bi yama rapide yakışır
AMA GÜZEL TEK KÖTÜLÜĞÜ İNMESİ UZUNNNNNNNNNNNN SÜRÜO
mc_karakule1210
07-08-2007, 22:23
hasan abi spikere isim eklemek istiyorum nasil yapmaliyim ??? hangi program lazim ??? lutfen yardim edermisin... simdiden sagol
yükleme videosunu nerden izliyoz?
Jack_sparrow
10-08-2007, 10:58
Abi bu site su an kapalı yanı bulunamıyor bu yuzden 1. paketi indiremiyorum,bakalım çözümünü bulurlari nşallah.Videoyu youtubede bulabılırsın!Ben orda gördüm ya da sitede Ana sayfada video tıkla diyor adriano resminin altında!
punkroyal
12-08-2007, 18:15
selamın aleyküm...ya çalışma güzel olmuş..öncelikle bi emek verilmiş hazırlanmış..saygı duyuyorum...bende indirdim..ama benim anlamadığım niye beşiktaş bu akdar zayıf yapılmış ya...fenerbahçe ve galatasaray real madride kafa tutuo beşiktaş ise çok güçsüz...bence haksızlık var bu işte...hasan bey sana sesleniorum.....bu adaletsizlik nieee.......
bence demosu daha güsel yeni çıkam full versiondaki numan pek hoşuma gitmedi
demo versionu daha dalga modundaydı
gol oldu şşaaaarrrrrrraaaaapppppp gibi bir gol ve ben bu gole içeriim
felan süperdi
BlackCat(v-i-p)
12-08-2007, 20:45
Lütfen yamaları kurduktan sonra,bol bol oynayın ve öyle yorum yapın..demoda ki spikerden birşey eksilmedi,hatta kat kat eklentiler yapıldı...o bahsettiğiniz replikler zaten mevcut..geri kalan eleştiriler elbette sizin kendi zevkinize göredir..iyi eğlenceler
Allah'ını seven. Site sorumlusu olmasa bile rapide yüklesin şunu. [Only Registered Users Can See Links] lütfen ya
hasan abi ellerine sağlık emeğine sağlık çok güzel olmuş.ama bi sorunum var nolur cevap yaz. oyuna giriyorum çok yavaş ilerliyor bunun sebebi nedir?(cevapını mutlaka bekliyorum):confused: :icon_sorry:
Allah'ını seven. Site sorumlusu olmasa bile rapide yüklesin şunu. [Only Registered Users Can See Links] lütfen ya
Bunu dikkate alan var mı? En azından yapmıycaz deyin ya. görmezden gelmeyin
mustafammm
19-08-2007, 11:38
SAOLUN DA NSL YÜKLENECEK BİLEN VARDIR
kurulum videosu forumumuzda mevcut
hasan abi çok saol yama için numan abinin yormları da epey güzel ibodan daha fazla yorum yapması çok hoşuma gitti ama benien sevdiğim replikler çok kötü şutlardaki replikler gülmekten kırılıyorum.Sırf replikleri duymak için şut tuşuna basılı tutuyorum yada sağ veya sola atıyorum sevgiler abi
stromwinder
29-08-2007, 12:26
tşklerrrr
[Only Registered Users Can See Links] uploadın en hızlısı. Serverların en kralı. Upload etmek için en uygunu. Anti-sendspace
dj dragon
02-09-2007, 07:41
:26: :26: :26: :26: PAKET 1 için yorumlarınıza burdan devam edin lütfen..
Uploadlar bittikten sonra anasayfada gördüğünüz tüm resimleri tek tek kendim yaptım arkadaşlar..sadece yama yapmak yetmez..biraz da estetik olmak gerek öyle değilmi..umarım resimlerde hoşunuza gitmiştir..
Bu arada lütfen kurulum videolarını izleyin ve yorumlarınızı yapın..onlar içinde çok uğraştım..sizler en kolay ve anlaşılır şekilde yamaları kurun diye..
Evet artık yamaları indiren ve kuran arkadaşlar yorum yapsınlar..ve TÜM T.S.C halkına hayırlı olsun
1)**FULL TÜRKÇE SPİKER**
2)TÜRKİYE SÜPER LİGİ
arkadaşlar ben paket 1 i indirdim işlemlerin hepsini sıra sıra yaptım videoyuda izledim.ama NEW FOLDER.ASF böyle dosyayı bulmamı istiyo bilgisayarımda arattım ama böyle bir dosya yok.yardımcı olursanız sevinirim.
denizer1990
05-09-2007, 13:17
mükemmel be abi
scorpionking
06-09-2007, 06:38
erden indiriyoz acaba bir türlü bulamadım
kralmchalen
06-09-2007, 20:10
rapide yükleyecez merak etmeyin yarın elinizde olur
onnurbalci
07-09-2007, 14:02
şu rapidshare linkleri nerede yaw..
deliyiz meliyiz fbliyiz teşekkürler
ÜNAL BERKE
07-09-2007, 18:07
ACABA BİŞEY SORABİLİR MİYİM BU PAKETİ NASIL İNDİRECEĞİZ
gs_furkan
07-09-2007, 20:06
Hasan abi ben de indirdim.O video da dedikleririnin hepsini yaptim en sonunda oyunu acmak istiyorum bir uyari cikyor pes6.exe artik calismiyor yaziyo yani oyun hicbir yerden acilmiyo bi yardim edersen cok sevinirim simdiden tesukkur ederim. (CEVAP YAZARSAN SEVINIRIM) SAGOL:d
kralmchalen
07-09-2007, 21:40
Hasan abi ben de indirdim.O video da dedikleririnin hepsini yaptim en sonunda oyunu acmak istiyorum bir uyari cikyor pes6.exe artik calismiyor yaziyo yani oyun hicbir yerden acilmiyo bi yardim edersen cok sevinirim simdiden tesukkur ederim. (CEVAP YAZARSAN SEVINIRIM) SAGOL:d
Oyunu Baştan Kurmanı Tavsiye Ediyorum Daha Sonra Paket 1 Hasan Abinin Dediği Gibi Yükle Olmazsa Diğer Yolları Deniyelim
Ayrıca Paket 1'i sendspace den indiremeyen kardeşlerimiz için 2 ayrı siteye upload
ettim buyrun linkler:
Filefront
([Only Registered Users Can See Links])
Dosyam.Net ([Only Registered Users Can See Links])
abi harika olmus eline koluna wee:D diline sağlık
:fbbayrakjp6: PAKET 1 için yorumlarınıza burdan devam edin lütfen..
1)**FULL TÜRKÇE SPİKER**
2)TÜRKİYE SÜPER LİGİ
hasan abi çok güsel olmuş valla oyunun başından kalkmıyorum
anasayfadaki download bölümünden indirebilirsiniz
tarkan 18
15-09-2007, 17:47
saol abi süper ya
ya ben pes 6 yı yükledim e-sound afs dosyam calişmiyo yamasız konumda şu anda yamayı yükleyince esound düzelirmi çünkü mtlaka o yamada e -sounda ait bişiler vardır
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:Hasan Abi, RAR dosyayi indirdim boyutu 126Mo ediyor. Fakat RAR dosyayi açmak istiyorum ama bana bir hata veriyor ve diyorki dosyanin içinde bir sey falan yok yani bos oldugunu diyor.
Tekrar indirdim ayni sorunu geldi.
Kardes İndirmede Hata Var DOsyayı yanlış İndirmiş olabilirsin :icon_12::icon_12: Birde Winrar in deneme sürümü falansa hiç çalışmaz. :hang::hang::gun_bandana::15::icon_sorry:
ya ben pes 6 yı yükledim e-sound afs dosyam calişmiyo yamasız konumda şu anda yamayı yükleyince esound düzelirmi çünkü mtlaka o yamada e -sounda ait bişiler vardır
büyük ihtimalle düzelecektir...
canerözgen
14-10-2007, 18:21
saol
Zombie Ali
15-10-2007, 16:11
Spiker Değil mi ??
sagol arkadas sonunda türkce spikere kavustuk:fbbayrakjp6::fbatkidr8:
saol
---------------------------
bravo ab ellerine saglık
---------------------------
FLOOD YASAK!!!
romasanto38
20-10-2007, 10:21
harıkasın abii ama bak ben bunu fifa 2007 yapsam olmazmıı :D
Hayır başka bir update yapılmayacak
boris220_1903
21-10-2007, 09:20
bu kurulum videosu nerde bilen biri varsa lütfen söylrsin
NOT:lütfen kurulum videosu anasayfada demeyin
biraz araştırmayı deneseydin keşke
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
pesmanyak
27-10-2007, 12:13
sevgili arkadaşlar yama süper olmuş sorunla karşılaşan olursa yardım edebilirim ama benimde bir sorunum var uzun süredir sorunumu kendim çözmeye çöalıştım forumları hatim ettim bi kaç arkadaş daha bu sorundan muzdarip sadece bir tavsiye duydum.Sorunumu söliim oyun çok yavaşladı ve kare kare ilerliyor oyunun zevki kalmadı duyduum öneride belgelerimdeki save dosyasının içindeki kaydedilen gollleri silmemmiz di baktım kaydedilmiş gol falan yok acaba bu sorunumun çöözümü varmıdır
oyundaki yavaşlamanın sebebi birçok şey olabilir bu yavaşlama yamayı yükledikten sonra mı gerçekleşti ?
pesmanyak
27-10-2007, 12:22
evet dediim gibi baya zamandır uraşıorm sebebini örenmek için en sonunda buldum ama nasıl düzelteceğimi bulamadım bütün dosyalar video daki gibi attım sadece belgelerime attıım dosyayı atmadım opyun eski hızına kavuştu ama yamayı yüklememin sebeplerinden birisi de o dosyaydı o dosya olmadan transferler face ler formalar olmuo
çözdüm çözdüm çözdüm...walla çözdüm:26::26::26::26::26: arkadaşlar yavaşlık sorununu çözdüm şimdi aynı dertten muzdarip olanlara çözümü anlatıyorum Belgelerim\Konami\Pes 6 içindeki settings dosyasını siliyoruz.Korkmayın oyuna girince kendisi sıfırdan bi dosya açıyo oyuna zararı yok.Ama bunu silince tuş ayarları deişiyo.Onu ayarlamak içinde Pes 6 nın yüklü olduu klasöre gidip settings dosyasını çalılştırıyoruz.Üsttekiş sekmeden keyboard ı seçiyoruz ve tuş ayarlarını istediimiz gibi yapıyoruz.Tuş ayarlarının doğrusu
ÜÇGEN-W
YUVARLAK-A
KARE-D
ÇARPI-S
ARTIK OYUN MİKKEMMEL YAMA MİKKEMMEL EMEĞİ GEÇEN HERKESE BİNLERCE TEŞEKKÜR ELLERİNDEN ÖPERİM
flood yasak
harunbey1991
05-11-2007, 14:14
sagol
Anasayfadaki Download bölümünden indirebilirsin.
ya nerden indircez acil yardım!!!
portaldaki download bölümünden indirebilirsiniz...
ELİNE SAĞLIKTA LİNKLER NERDE :fbbayrakjp6::fbatkidr8:
tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
paylaşım için teşekkürler
mustafa26
29-11-2007, 16:25
türkçe spiker yokmu yaa
osman100
01-12-2007, 08:48
:fbatkidr8: guzel abi de nasıl ındırecem yardım lutfen
Anasayfadaki Download Bölümünden İndirebilirsiniz.
koraym123
01-12-2007, 10:17
link nerede
11 sayfada en az 11 kere yazdım ama hala link nerde diye soruyorsunuz.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
hotboy311291
02-12-2007, 10:13
sagol hasan abi ben yenim burda seni iy tanimiyom ama güzel olmusdur ellerine saglik
tentinoz
02-12-2007, 17:37
sağol paylaşım için
ya ben linkleri göremıyorum arkdaslar nerde bu spiker linki?
linki buldum arkadaslar ama indiremiyorum birtürlü
aatakan1907
07-12-2007, 18:23
hasan abi senin hakkıını ne yapsakta ödesek valla çok teşekkürler yah süpersin abicim
yavuzyuce
10-12-2007, 19:16
güsel olmuş saol
selam şu dosyayı bulamadım...e_text_spiker_isim.rar .. indirdiğim yerdede bulamadım acaba link atabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim..çalışmalar süper..
Anasayfadan "download" bölümünden bulabilirsin.Aslında çok da önemli değil sipker isimleri yazmasa da olur bence.
iiide anasayfa da nerde yardm edin lütfen
jaggalagalaga
20-12-2007, 23:43
abi ya e_sound.afs dosyası yok bende ındırdım cıkmadı napabılırım ??
sevdicegim
21-12-2007, 22:04
saol kardeş
kskumutksk
23-12-2007, 16:59
link nerde
emre_g93
24-12-2007, 16:14
tskrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrr
transport
24-12-2007, 23:30
arkaads pes6 icin hıc yamam yok nasıl ınıdrcemm yamalarıı bı fıkrınn varmı
karapaşa
28-12-2007, 16:52
süoerrrrr
BlackCat(v-i-p)
28-12-2007, 17:20
PES 6 TÜRKÇE SPİKER PAKETLERİ İÇİN TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links]) SONRA KURCALAYIN BULUN....
azerdede
30-12-2007, 14:05
guzel olmus
hocam 1. paketi yükledim 2. paketi yüklerken 1.yi silecez mi yoksa üstüne mi yüklicez??? yani çünkü 1. paketi yüklerken dkz studioyu yükledim 2. paketide yüklerken dkz yi yükleyin diyor birader bi ayrdım et be sitede şu anda zaten kimse yok walla yardım lütfen
BlackCat(v-i-p)
01-01-2008, 12:44
Sevgili kardeşim...ya paket 1 yada 2 yi yükliyeceksin...sadece 1 tanesini...
reinraus
02-01-2008, 15:17
Walla Saol ama ben dowland linkini göremedim?
DOWNLOAD LİNKİ PORTALDA DOWNLOAD BÖLÜMÜNDE KOSKOCA YORUM ALANI YAZMIŞLAR DOWNLOAD ALANI YAZMAMIŞLAR DOĞAL OLARAK GÖREMEZSİN...
Zombie Ali
02-01-2008, 18:14
Hasan Abi Yenilik ya da Sürpriz Gelebilir Demişti. Hâlâ O İmkân Var mıdır ???
iyide indirme sitesi nerde ben goremiyorum neden :( indiremedim yaa
he tamam ben buldum tesk ederiz bende bunu ariyodum kac gundur vallahi iyi olmus elline saglik...
gokhangunesfb
06-01-2008, 08:28
abi biz nunu nrden İNDİRCEZ hemen bi cevap
portalda download bölümünden...
Anasayfadaki Download bölümünden indirebilirsiniz.
electromagnetic
12-01-2008, 12:31
tesekkurler nasıl yapılacak
tolga_gs90
21-01-2008, 14:58
guzel olmus tbr ederım.......
burak_gs_14
22-01-2008, 20:09
bunu rapide upload etsem bişey olurmu sadece bu site için?
burki_1905
23-01-2008, 11:45
abi bunun linki nerde??
Anasayfada Download Bölümünde
yusuf2002
23-01-2008, 15:49
sagol teşekür
kurtkaleli
24-01-2008, 09:18
:fbatkidr8:kolay gelsin beyler...
:icon_12:
:fbbayrakjp6:
:26:
:excl:
BlackCat(v-i-p)
25-01-2008, 15:06
PES 6 TÜRKÇE SPİKER PAKETLERİ İÇİN TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
KONU YORUMA KAPANMIŞTIR.