PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 6 FULL! TÜRKÇE SPİKER PAKET 2 YORUM ALANI

Sayfa : [1] 2

BlackCat(v-i-p)
16-07-2007, 22:41
PAKET 2 için yorumlarınıza burdan devam edin lütfen..

Yamaların gecikme nedenleri;

Uploadlar bittikten sonra anasayfada gördüğünüz tüm resimleri tek tek kendim yaptım arkadaşlar..sadece yama yapmak yetmez..biraz da estetik olmak gerek öyle değilmi..umarım resimlerde hoşunuza gitmiştir..

Bu arada lütfen kurulum videolarını izleyin ve yorumlarınızı yapın..onlar içinde çok uğraştım..sizler en kolay ve anlaşılır şekilde yamaları kurun diye..

Evet artık yamaları indiren ve kuran arkadaşlar yorum yapsınlar..ve TÜM T.S.C halkına hayırlı olsun :)

gencfb1907
16-07-2007, 23:05
önceki extreme patch yaması vardı onun üstüne yaptım değişen bişey olmadı

BlackCat(v-i-p)
16-07-2007, 23:43
Sevgili kardeşim..kaç font büyüklüğünde hangi ses frekansı aralığında bağırmam ve yazmam gerekiyor daha!

PAKET 1 VE PAKET 2 SADE OYUN İÇİNDİR..EXTREME PATCH ÜZERİNE YADA HERHANGİ BAŞKA BİR YAMA ÜZERİNE KURULMAZ!

MADEM EXTREME PATCH VAR SENDE O ZAMAN NEDEN EXTREME PATCH E AİT OLAN YAMAYI İNDİRMİYORSUN! BEN BOŞUNA MI 3 PAKET HAZIRLADIM?

TÜM KURULUMU KOLAY YAPIN DİYE SİZLERE OTURUP ÜŞENMEDEN KURULUM VİDEOSU HAZIRLADIM ARKADAŞLAR..ONDAN SONRA "ŞÖYLE SORUN VAR..BÖYLE OLDU.."FALAN DİYORSUNUZ!

BUNDAN SONRA BANA ÖZEL MESAJLA KİMSE "ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR "YAZMASIN..CEVAP VERMİCEM..SORUNLARINIZ İÇİN YETKİLİ ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇİN!..

NOT: BU YAMA İLE SAHİP OLACAĞINIZ GÜZELLİKLER;

1)**FULL TÜRKÇE SPİKER**
2)TÜRKİYE SÜPER LİGİ
3)4 BÜYÜKLERİN EN GÜZEL TEZAHÜRATLARI
4)GOL SONRASI COŞKULU SEYİRCİ "GOOOL" SESİ İLE STADDAN ÇALIYORMUŞ GİBİ GELEN ÇOK GÜZEL BİR MÜZİK.
5)MASTERLİGTE OYNADIĞINIZ TAKIMIN TEZAHÜRATLARI
6)EN SON VE GÜNCEL TRANSFERLER
7)SPİKERDE VE GENEL OYUNDA BİR ÇOK DÜZELTMELER...
8)MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ VİDEOSU

TEKRAR HERKESE HAYIRLI OLSUN....

ekuri
17-07-2007, 00:57
azarı yersin böyle :)))

emany
17-07-2007, 10:16
rooney bu sana ilk uyarımdır. bir yetkili gibi herkesi azarlama huyundan vazgeç. neyin peşinde olduğunu biliyorum. bu sana ilk uyarım.

Torres9
17-07-2007, 10:57
ARKADASLAR BEN iNDiRDiM DOSYA ACiLMiYOR
BASKALARDA'DA O PROBLEM VARMi ?

türkboy
17-07-2007, 11:13
cok güzel hasan abi sen onlara bakma

gencfb1907
17-07-2007, 12:09
herşeyi baştan kurdum yabancı takımların formaları kitserver da yok bayern münich levski sofya gözüküyo ayrıca tsl yerine other lig c yazıyo ve bütün menüler ingilizce ve maç öncesi video yok kadrolar güncel deil!

BlackCat(v-i-p)
17-07-2007, 14:52
gencfb1907 bunları istiyorsan extreme patch indir!!! yamaları indirmeden önce dosya ayrıntılarını okumak lazım dimi!!

fikirci
17-07-2007, 16:28
Linklerde sorun var galiba bir türlü indiremedim

gencfb07
17-07-2007, 16:34
inmiyo kapasite dolu diyo rapide atın bunu

BlackCat(v-i-p)
17-07-2007, 16:40
ALTERNATİF LİNKLER EKLENİYOR..BİR ÜSTTEKİ KARDEŞİME CEVAP VERMİYORUM ARTIK...

texass
17-07-2007, 17:25
alternatif linkleri bekliyoruz gercekten inmiyo baya yogunluk var cok gecikmez insallah bu linkler

BlackCat(v-i-p)
17-07-2007, 20:19
ALTERNATİF LİNKLER EKLENDİ

paxva
17-07-2007, 21:15
Hasan abi teşekkürler..herşey çok güzel..anlatımın müthiş..yama gerçekten çok başarılı..yazılı olarakta video olarakta anlattın..artık hata var vs.. diyenlere söylenecek laf yok.bağıra bağıra söyledin yeni kurulmuş bir oyunun üzerine kurun diye...tekrar tebrikler teşekkürler ..

midnightfantazy
17-07-2007, 22:28
Hasan bey kardeşim süper bişi olmuş bu yama inan bayağı zevkle maçlar yapıyorum.Bişi soracağım sana acaba yüklediğimiz yamanın içinde bir sürpriz felan varmıydı.Bu da nerden çıktı dersen takım formalarını seçtiğimiz yerde istersek istediğimiz takımı hayvanların üzerine bindirip maç yaptırabiliyoruz sanırsam.Ve kanıtımda var tabiki eğer resim yüklemeyi becerebilirsem tabiki.Emeğine ve ellerine sağlık gerçekten bütün ekibe başarılar....

BlackCat(v-i-p)
17-07-2007, 23:38
Aslında pes 6 nın bir sürprizidir bu..biz sadece birazdaha görülebilir olmasını sağladık :) ayrıca yorumlar için teşekkür ederim...artık mümkünse forumda sorunlar değil,eğlenceli geçmiş dakikaları duymak istiyorum :)

ed hunter
18-07-2007, 08:46
öncelikle birinci paketi rahatlıkla indirdim ve zevkle oynadım. birkaç hata haricinde(mesela bayern munich levski sofia olmuş) en azından spikeri düzeltmiş ve çok geliştirmişsiniz. bunun için çok teşekkür ediyorum.

ancak yukarıda hasan beyin belirttiği gibi alternatif linkleri, download bölümünde ya da baktığım sitenin başka yerlerinde, bulamadım.
download bölümündeki forumlarda da "front page"den bahsedilmiş ancak öyle bir emareye de rastlayamadım.

Yardım etmenizi rica ediyorum.

ed hunter
18-07-2007, 08:53
hasan bey file front ilk baktığımda gerçekten çıkmamıştı. ancak az önce gönderdiğim mailden sonra tekrar baktığımda FİLE FRONT apaçık bir şekilde ben ordayım diyordu. sizin ve üyelerin başını ağrıttığım için tekrar tekrar özür dilerim.

başarılarınızın devamını diliyorum.

SEZGHİN
18-07-2007, 08:57
bu yamayı kurduktan sonra onun üzerine türkçe yama gibi başka yamalar kurabilirmiyiz ben de şimdi indiriom

kaankemal
18-07-2007, 09:08
hasan bey ellerine sağlık güzel olmuş vakit geçiriyoruz bu oyunun güzelleşmesindeki emeklerin için teşekkür ederim

immortal
18-07-2007, 10:24
merhaba arkadaşlar benim kurulum aşamasında sorunum e_text spiker isimi dkz programı ile pes6>dat içine kurmaya çalıştığımda new folder.afs yi bulamadığında bana yolunu göstermemi istiyor ama dat klasörünün içinde olmadığından bende birşey yapamıyorum.
neye yapmam gerekiyor ilgilenen olursa çok memnun olurum.
şimdiden çok teşekkür ederim.

BlackCat(v-i-p)
18-07-2007, 10:51
yamayı indirdiğin yerde açıklaması var..UYARI! bölümünde

Lorinser
18-07-2007, 13:26
S.a Hasan abi ben sitenize yeni üye oldum ve tr. spiker2 yi indirdim.Fakat WinRarın içinde "e_text spiker isim","kitserver",ve dkz studio var."Kitserver" klasörünü açıyorum içinde setup yok.Ayrıyeten "TURKCESPİKER" klasöründede "e_sound.afs"yok.bu normalmi yoksa bende bmi bir problem var?Yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin.

BlackCat(v-i-p)
18-07-2007, 15:26
normal değil...aynen videoda ne varsa sizdede o olmalı..size dosyaları upload ettikten sonra videoyu yaptım..yani..videoda ki dosyalar indirdiğiniz yamada olmalı..lütfen tekrar gece boş saatlerde temiz bir şekilde indirmeyi deneyin..kitserverde setup var..türkçe spiker klasöründede e_sound var..

newuser
18-07-2007, 15:46
Abi hicbi oyuncunun yüzü yapılmamışmı yoksa bendemi öyle tsl patch de ?

immortal
18-07-2007, 16:04
yamayı indirdiğin yerde açıklaması var..UYARI! bölümünde

Sitenin yenisi olduğum için uyarı kısmını göremedim, daha ayrıntılı yardımcı olursanız minnettar olurum.
Birde ben bu bahsettiğim olayı yapmadan diğerlerini kurdum oyunu oynayabiliyorum şu an için bir sıkıntı yok yada ben görmüyorum :)
Sıkıntı çıkarır mı? Birde atladığım bu olay bana yenilik olarak ne sunacaktı?
Teşekkür ederim.

gencfb07
18-07-2007, 18:09
ya link çok yavaş rapidede atın lütfen hasan abi dünkü olanlar için özür dilerim

BlackCat(v-i-p)
18-07-2007, 18:11
e_text_spiker isim yaması,oyuncular sahaya çıkarken altta benim ve yorumcu kardeşimin adının çıkmasını sağlar..daha gerçekçi bir hava için..:)

immortal
18-07-2007, 21:03
yardım için çok teşekkür ederim.
yalnız beni heyecanlandıran birşeyi söylemek istiyorum tribün olayı mükemmel olmuş ellerine sesinize sağlık.
küçük bir ricada bulunmak istiyorum mesale meşhur 3'lü leri koyabilir miyiz olur mu yani?
eğer olursa çok güzel olur düşünsenize gs her maçına bütün stada 3'lü ile başlıyor burdada olursa eğer gerçekten tadından yenmez :D

Lorinser
18-07-2007, 23:08
normal değil...aynen videoda ne varsa sizdede o olmalı..size dosyaları upload ettikten sonra videoyu yaptım..yani..videoda ki dosyalar indirdiğiniz yamada olmalı..lütfen tekrar gece boş saatlerde temiz bir şekilde indirmeyi deneyin..kitserverde setup var..türkçe spiker klasöründede e_sound var..

Tamam teşekkr ederim tekrar indirdim dosyayı.Gerekli dosyalar mevcuk çok teşekkr ederim.Elinize emeğinise sağlık ta abi bu seferde hata raporu veriyor oyun.Acaba Pes6.exe'yi C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 ya atmasamıdım...

berkbjk1522
20-07-2007, 20:51
yama gerçekten çok güzel tek sorum var 3-4 maç yaptıktan sonra hiç seyirci tezahüratı gelmiyor normal oyun gibi sadece numan abi anlatıo o kadar top ağlarla sevişti :D

gencfb07
21-07-2007, 11:43
öbür takımlarıda bi düzeltin epl deki takımların çoğu lisanssız otherlig a dakilerde öyle daha önce bunu kurmadan önce bende bi dosya vardı onu koyunca oluyodu belgelerim\konami\pes 6\folder ın içine koyuyodum [Only Registered Users Can See Links] bu dosyada onu ayarlıyverin hepsi lisanslı bunu koyunca gerçi bizi pek sallamıyolar bu sitede neyse belki

jansoldier6161
21-07-2007, 12:52
öncelikle teşekkürler...Dün gece indirdim ve oynadım çok keyifliydi lakin pozitif olması anlamında bir iki eleştirim bir de şahsıma münasır bir hatam var.

-İlk söylemek istediğim şey sanırım benim hatam ama nasıl düzeltebilirim de bilmiyorum.Takım formaları çıkmıyor bende.Trbzonspor yeşil formayla,beşiktaş kırmızı formayla fener de ankaragücü formasıyla oynuyor.Bunu nasııl düzeltebileceğimi düşünüyorum....

-Tezahüratlara gelince.Sadece Master Lig maçlarında oluyor.Ya ben hatalı kurdum ya sizler de öyle hazırlamışsınız.

-Gol müziği sadece Home takım gollerinden sonra çalsa stad coşsa daha mantıklı olurdu gibi...

-Ve özellikle kendi takımımın tezahüratlarını üzülerek te olsa başarısız buldum..

Sonuç olarak yama çok güzel.Benden kaynaklanan bir hata olsa gerek (çözümünü yazacağınızı umuyorum)forma sıkıntısı dışında sorun yok.Ellerinize sağlık.Bazı yorumlara gerçekten gülmemek elde değil...Teşekkürler

gencfb07
21-07-2007, 15:29
öncelikle teşekkürler...Dün gece indirdim ve oynadım çok keyifliydi lakin pozitif olması anlamında bir iki eleştirim bir de şahsıma münasır bir hatam var.

-İlk söylemek istediğim şey sanırım benim hatam ama nasıl düzeltebilirim de bilmiyorum.Takım formaları çıkmıyor bende.Trbzonspor yeşil formayla,beşiktaş kırmızı formayla fener de ankaragücü formasıyla oynuyor.Bunu nasııl düzeltebileceğimi düşünüyorum....

-Tezahüratlara gelince.Sadece Master Lig maçlarında oluyor.Ya ben hatalı kurdum ya sizler de öyle hazırlamışsınız.

-Gol müziği sadece Home takım gollerinden sonra çalsa stad coşsa daha mantıklı olurdu gibi...

-Ve özellikle kendi takımımın tezahüratlarını üzülerek te olsa başarısız buldum..

Sonuç olarak yama çok güzel.Benden kaynaklanan bir hata olsa gerek (çözümünü yazacağınızı umuyorum)forma sıkıntısı dışında sorun yok.Ellerinize sağlık.Bazı yorumlara gerçekten gülmemek elde değil...Teşekkürler

formalar için kitserver\gdb\uni içersinde tsl diye bi klasör olucak içinde formalar var ha birde kitserver içinde setup olucak aç onu ınstall de install yoksa remove de tekrar install de olur

BlackCat(v-i-p)
21-07-2007, 15:29
formalar hakkında pek fikrim yok..kitserver ile alakalıdır..
4 büyüklerin tezahüratlarının normal maçlardada çıkması gerek..ilgili yamayı tekrar kurun..

gol müziği normalde pes 6 da olmayan birşey sadece bizim ürettiğimiz bir durum..o yüzden..ev sahibi yada konuk takım diye ayırt edemiyoruz malesef

Trabzon spor tezahüratlarına gelince...internette hiç biryerde pes yamaları dahilinde 4 büyükler tezahüratlar bulamassınız..herzaman 3 büyükler diye geçer..şuana kadar trabzonsporun tezahüratlarını bulmak çok zordu yada diğer siteler pek büyük olarak görmüyorlardı...ancak biz bu yamalarda trabzonsporada elimizden geldiğince ve bulabildiğimiz en güzel tezahüratları ekledik..uzun lafın kısası turkcespiker.com ilk defa trabzon spor tezahüratları eklemiştir..ve orta kalitede olması hiç olmamasından iyidir..

iyi eğlenceler..

jaregi
21-07-2007, 18:16
ben indirdim ve hiçbir sorun yaşamadım indirirken. Yalnız, sorunları(hataları) nerde bildireceğiz.

Güzel olmuş bu arada, herkesin eline sağlık :D :D

adayeli
21-07-2007, 21:12
e_text spiker isim

diğerlerinin hepsi oldu bu olmadı ayrıca çok kasıldı

adayeli
21-07-2007, 21:27
Süper hızla oynadığım oyun yavaşladı ve tuş düzeni bozuldu pas şut vs...

aslan28
22-07-2007, 10:22
bu yamadaki faceler için bi update çıkabilirmi acaba bi bilgi verirseniz???

:gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak:

Tolgacar
22-07-2007, 11:23
süper

gencfb07
22-07-2007, 11:43
option fileyi kendim ayarlamaya çalışıyorum bayern münih in ve köln takımının 64x64 logoları lazım iki eksik sade option fileyi ayarlayınca koyucam

gencfb07
22-07-2007, 20:10
ne güzel ayarlamıştım siliyosunuz sebep destek oluyoruz siz köstek oluyorsunuz anlamıyorum bu siteyi hasan bey 30 yaşında adamsın bişey söyledik diye çocuk gibi küsmeye gidiyorsunuz pesturkey forumundaki forzaönder e bak adam eleştiriye açık hiç darılmıyo küsmüyo bu işler darılmakla küsmekle olmaz sayın mustan

not: bu bir özeleştiridir

gencfb07
22-07-2007, 20:16
özür dilemek büyüklüktür dedim 5 kere özür diledim siz anlamadınız

emany
22-07-2007, 21:33
pesturkey sitesini övüyorsan oraya gitmelisin kimseyi burada zorla tutmuyoruz forumda bu kadar kategori niye açtık o zaman yamanı gerekli bölümde yayınlamalısın ve şunu bilmelisin ki yamamızın üstüne edit yaparak yayınlayamassın

BlackCat(v-i-p)
22-07-2007, 22:51
Ben niye küseyim sevgili kardeşim :) Allah Allah....sadece yaPtığın çalışmayı yamalar bölümünde yayınla dedim..bu zaten olması gereken birşey..bu cevap sadece sana değildir...bizleri bilen bilir..4 senedir türkiyenin tek pes6 spikerini yapıyorum ve hak verirsiniz ki aklınıza gelmeyecek çeşitte eleştiri aldım...ve hepsini büyük bir dikkatle dinledim,o yüzden hala burdayız öyle değilmi? :)

benimle lütfen tek taraflı polemiğe girmeyin..eğlenmenize bakın biraz ben öyle yapıyorum :)

BİRDE FORUM KURALLARINA UYUN.!

stuner10
23-07-2007, 09:16
hasan abi bişey diyeceğim paket 2 nin kurulum videosunu indiremedim upload yapılması gerekiyor galiba bakarsanız sevinirim

BlackCat(v-i-p)
23-07-2007, 10:08
Şimdi denedim linkte sorun yok...

stuner10
23-07-2007, 10:54
düzelmiş saol hasan abi bişey daha diyeceğim ama bu paketi filan kurdum işte en güzeli bunlardan önce yaptığınız çalışma yani extreme pach o süper ama eline sağlık yaptığın çalışmaların devamını bekleriz iyi günler

gencfb07
23-07-2007, 13:41
pesturkey sitesini övüyorsan oraya gitmelisin kimseyi burada zorla tutmuyoruz forumda bu kadar kategori niye açtık o zaman yamanı gerekli bölümde yayınlamalısın ve şunu bilmelisin ki yamamızın üstüne edit yaparak yayınlayamassın

ben size destek oliim dedim eksikleri beraber giderelim dedim o siteyi övmüyorum suçsuz yere banlandığım siteyi niye öviyim ordan bir arkadaş var her türlü eleştiriye açığım dediği için örnek verdim yanlış bişey dediysem özür dilerim kalın sağlıcakla

gencfb07
23-07-2007, 13:45
Ben niye küseyim sevgili kardeşim :) Allah Allah....sadece yaPtığın çalışmayı yamalar bölümünde yayınla dedim..bu zaten olması gereken birşey..bu cevap sadece sana değildir...bizleri bilen bilir..4 senedir türkiyenin tek pes6 spikerini yapıyorum ve hak verirsiniz ki aklınıza gelmeyecek çeşitte eleştiri aldım...ve hepsini büyük bir dikkatle dinledim,o yüzden hala burdayız öyle değilmi? :)

benimle lütfen tek taraflı polemiğe girmeyin..nize bakın biraz ben öyle yapıyorum :)

BİRDE FORUM KURALLARINA UYUN.!

tamam hasan abicim özür dilerim eğlenmeye bakıcam kal sağlıcakla yaptığım option fileyi kullanın halletim eksikleri

gencfb07
23-07-2007, 14:02
hasan abi o option fileye yamalar bölümünde konu açtım izninle isterseniz kaldırın

soha
24-07-2007, 08:32
defanstan topu kapıyorum hasan abi; "kaptı topu ordan iyi vurur diyor" ben buna cok guluyorum

BlackCat(v-i-p)
24-07-2007, 12:53
Bazen spiker iyi gaz verebiliyor...o repliği duyduktan sonra çok fazla orta sahadan şutum var...tabiki ormana :)

türkboy
24-07-2007, 13:57
bende galatasaray yine bayern formasi giyior nasil olcak bu is

ghost1905
24-07-2007, 16:49
saol hasan abi mükemmel bir yama olmus eline sağlık

f.ertug
25-07-2007, 12:00
abi kurulum videosu açılmıyoki yaaa

airforce
25-07-2007, 12:02
merhaba ellerine sağlık güzel olmuş fakat takım tezahüratları hem master ligde hemde normal maçlarda çıkmıyor sebebi nedir?

ed hunter
25-07-2007, 13:56
öncelikle merhaba...
pes 6'yı, anlatımınız eşliğinde zevkle oynuyoruz hasan bey. birkaç eksik haricinde spiker gayet iyi diyebilirim.
özellikle maçın başındaki "farklı renkelrin kardeşliğini birlikte yaşayalım" repliği ile gol atıldığında taraftarlardan çıkan yüksek db'deki "gooolll" sesi gayet başarılı olmuş.
ancak bu forumda daha öncede belirtilmiş olduğu üzere bayern munich'in levski sofia olması ve takım isimlerinin değiştirilememesi kötü bir durum. bu durumu nasıl aşabiliriz.
yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. tüm pes6 severlere iyi günler diliyorum...

gencfb07
25-07-2007, 14:10
öncelikle merhaba...
pes 6'yı, anlatımınız eşliğinde zevkle oynuyoruz hasan bey. birkaç eksik haricinde spiker gayet iyi diyebilirim.
özellikle maçın başındaki "farklı renkelrin kardeşliğini birlikte yaşayalım" repliği ile gol atıldığında taraftarlardan çıkan yüksek db'deki "gooolll" sesi gayet başarılı olmuş.
ancak bu forumda daha öncede belirtilmiş olduğu üzere bayern munich'in levski sofia olması ve takım isimlerinin değiştirilememesi kötü bir durum. bu durumu nasıl aşabiliriz.
yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. tüm pes6 severlere iyi günler diliyorum...

buraya bak [Only Registered Users Can See Links] burdaki şeyi yükleyince düzeliyo bayern münih in logosu hariç hepsi düzgün

BlackCat(v-i-p)
25-07-2007, 14:29
Arkadaşlar bundan sonra en son ve güncel transferleri içeren ufak eklentiler hazırlıyacağız...bunlar oyununuzda küçük değişiklikler yapacak..o bahsedilen logo ve takım hatalarınıda bu eklentilerle gidericez

aslan28
25-07-2007, 14:34
arkadaşlar yamalarda hiç bir sorun yok bu yamalar yüklenirken oyununuzun hiç bir yama bulundurmaması gerekir

:gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak:

kralmchalen
25-07-2007, 15:49
Sevgili kardeşim..kaç font büyüklüğünde hangi ses frekansı aralığında bağırmam ve yazmam gerekiyor daha!

PAKET 1 VE PAKET 2 SADE OYUN İÇİNDİR..EXTREME PATCH ÜZERİNE YADA HERHANGİ BAŞKA BİR YAMA ÜZERİNE KURULMAZ!

MADEM EXTREME PATCH VAR SENDE O ZAMAN NEDEN EXTREME PATCH E AİT OLAN YAMAYI İNDİRMİYORSUN! BEN BOŞUNA MI 3 PAKET HAZIRLADIM?

TÜM KURULUMU KOLAY YAPIN DİYE SİZLERE OTURUP ÜŞENMEDEN KURULUM VİDEOSU HAZIRLADIM ARKADAŞLAR..ONDAN SONRA "ŞÖYLE SORUN VAR..BÖYLE OLDU.."FALAN DİYORSUNUZ!

BUNDAN SONRA BANA ÖZEL MESAJLA KİMSE "ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR "YAZMASIN..CEVAP VERMİCEM..SORUNLARINIZ İÇİN YETKİLİ ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇİN!..

NOT: BU YAMA İLE SAHİP OLACAĞINIZ GÜZELLİKLER;

1)**FULL TÜRKÇE SPİKER**
2)TÜRKİYE SÜPER LİGİ
3)4 BÜYÜKLERİN EN GÜZEL TEZAHÜRATLARI
4)GOL SONRASI COŞKULU SEYİRCİ "GOOOL" SESİ İLE STADDAN ÇALIYORMUŞ GİBİ GELEN ÇOK GÜZEL BİR MÜZİK.
5)MASTERLİGTE OYNADIĞINIZ TAKIMIN TEZAHÜRATLARI
6)EN SON VE GÜNCEL TRANSFERLER
7)SPİKERDE VE GENEL OYUNDA BİR ÇOK DÜZELTMELER...
8)MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ VİDEOSU

TEKRAR HERKESE HAYIRLI OLSUN....

evet arkadaşlar sorunlarınızı bana ve diğer yetkililere ö.m ile bildirin

ersineses
26-07-2007, 15:39
YAW TAMAM İİ OLMUŞTA SPİKERLE FORMALAR AMA TÜRK TAKIMLARININ FACELERİ AYNI KALMIŞ MESELA TRABZONSPOR WERDER BREMEN İN ÜSTÜNE YAPILMIŞ ERSEN MARTİN İN SURATI KLOSE NİN SURATI BUNU NASIL DÜZELTECEĞİZ YA DA FACE YAMASI NE ZAMAN YAYINLANACAK.Bİ DE TAKIMLARIN NUMARALARI YANLIŞ NEREDEYSE HEPSİNİN.

ed hunter
26-07-2007, 15:56
genç fbli kardeşime; harcadığı mesaiden, verdiği emekten dolayı çok teşekkür ederim...

sincapmurat
26-07-2007, 20:04
çok gusel

soha
27-07-2007, 00:23
Ben cok begendim super olmus bjk taraftarının kartal gol gol gol demesi harika

ed hunter
27-07-2007, 11:47
Arkadaşlar bundan sonra en son ve güncel transferleri içeren ufak eklentiler hazırlıyacağız...bunlar oyununuzda küçük değişiklikler yapacak..o bahsedilen logo ve takım hatalarınıda bu eklentilerle gidericez

İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim hasan bey.

bayern munich ve eğer mümkünse gs veya bjk ( veya her ikisinin de ) takımlarının üçlülerini koyarsanız gerçekten eksiksiz ve benzersiz olur.

jaregi
28-07-2007, 06:44
Hasan Abi, ilk defa Galatasaray'la bir master lig yapayım dedim ama bazı oyuncuların isimlerini söylemiyor spiker. Misal: Lincoln(gerisi önemli diil :D :D )

umarım doğru yere yazmışımdır sorunumu

walek
28-07-2007, 10:20
Hasan bey yamayı indirmedim şuan ama eminim çok iyidir çalışmalarınızın devamını bekliyoruz kolay gelsin .Lütfen emeklere saygılı olalım yamayı indirmedim fakat yapmış olduğunuz videoyu indirdim kurulum için gerçekten bunu kimse yapmaz hem sesli olarak okadar güzel bir dille anlatılmışki gerçekten kutluyorum sizi tek teklimeyle harika çalışmalarınız var fazla uzatmayım kolay gelsin hepinize..

BlackCat(v-i-p)
28-07-2007, 10:43
Hangi yamayı indiremediniz? indirmek istediğiniz yamanın alternatif linkini denedinizmi?

walek
28-07-2007, 11:03
Hasan Bey linklerde problem yok şuan indiriyorum download aşamasında sağolun.

ersineses
28-07-2007, 12:38
İNŞALLAH EKSİKLERİ GİDEREBİLİRSİNİZ BÖYLE OYUNUN ZEVKİ ÇİIKMIO MUTLAKA FACE KOYMANIZ LAZIM OYUNA.

emany
28-07-2007, 16:16
eğerki tam bir oyun istiyorsanız exTReme patch i indirmeniz lazım

gencfb07
29-07-2007, 20:14
ya ben backgraund yükledim oyundan atıyo durmadan italya ligini bitirdim yeni bi lige başliim dedim tsc lige new league diyom atıyo birde kendi kitserver imi yükledim paket 2 yüklü oyundan atıyo

gencfb07
30-07-2007, 15:35
paket 2 de tsc lig yapamıyorum 1 maç oynadım 2. maçı yapiim dedim oyundan atıyo bu arada oyunu daha yeniden kurdum yamayıda uyguladım :D

xxyalcin
30-07-2007, 21:04
bugüne kadar gördüğüm en mükemmel yama emeği geçen herkese teşekkür ederim süper olmuş emeğinize sağlık biz bu yamadan önce maç yapmıyomuşuz ben bunu anladım,
off offff bu da kaçar mı insanın içinden parası neyse werelimde bu pozisyon gol olsun diyesi geliyo sayın seyircileerrrrr :)) abi gerçek ten kalitesi tartışılmaz bi çalışma başarılarınızın devamını dilerim!
GALATASARAY süper bi takım kurmuş transferlerimizin kalitesini pes6 da anladım ki bu sene bu takım şampiyon olacak umuyorum! FENERBAHÇE de ise R.Carlos emanet gibi oluyo takım da dengesizlik söz konusu tek koşan oldugu gibi türk futboluna uyum saglayamadıgı da ortada pes 6 bu senenin fotografını yansıtmış oyuna! GS şampiyon bu yamayı kuran bi pes7 çıkarsa kurmaaz herkese şiddet le tavsiye ediyorum kaçıran üzülürr

gencfb07
31-07-2007, 17:11
bugüne kadar gördüğüm en mükemmel yama emeği geçen herkese teşekkür ederim süper olmuş emeğinize sağlık biz bu yamadan önce maç yapmıyomuşuz ben bunu anladım,
off offff bu da kaçar mı insanın içinden parası neyse werelimde bu pozisyon gol olsun diyesi geliyo sayın seyircileerrrrr :)) abi gerçek ten kalitesi tartışılmaz bi çalışma başarılarınızın devamını dilerim!
GALATASARAY süper bi takım kurmuş transferlerimizin kalitesini pes6 da anladım ki bu sene bu takım şampiyon olacak umuyorum! FENERBAHÇE de ise R.Carlos emanet gibi oluyo takım da dengesizlik söz konusu tek koşan oldugu gibi türk futboluna uyum saglayamadıgı da ortada pes 6 bu senenin fotografını yansıtmış oyuna! GS şampiyon bu yamayı kuran bi pes7 çıkarsa kurmaaz herkese şiddet le tavsiye ediyorum kaçıran üzülürr

birde extremepatch ı dene odahada süper

sincapmurat
31-07-2007, 19:54
bencede extreme patch mukemmel indirmenizi tavsiye ederim

ceyhan09
31-07-2007, 21:25
USTA BU LOGOLARADA Bİ ÇÖZÜM BULUN BEN ORJİNAL LOGO OLMASINI İSTİYORUM AMA BİLMEDİĞİM DEĞİŞİK DEĞİŞİK LOGOLAR OLUYOR YAMAYI YÜKLEYİNCE

Crazycat
01-08-2007, 13:13
Yama için teşekkürler benim oyunum ripli tezahüratlar ve giriş vidyosu çıkmıyor.Ripli olmasıyla bir alakası var mı?

benim
02-08-2007, 08:15
ben yamayı videoya göre kurdum ama bunlar olmadı
4 BÜYÜKLERİN EN GÜZEL TEZAHÜRATLAR
GOL SONRASI COŞKULU SEYİRCİ "GOOOL" SESİ İLE STADDAN ÇALIYORMUŞ GİBİ GELEN ÇOK GÜZEL BİR MÜZİK.
MASTERLİGTE OYNADIĞINIZ TAKIMIN TEZAHÜRATLARI

emany
02-08-2007, 12:03
oyunun ripli olması ile birşey farketmez

gorkrock
02-08-2007, 12:19
o değil de tekrar eline diline sağlık.. artık normal pes oynayamaz olduk..
bence sen lig tv de spiker olmalısın digitürk ün satışları patlar.

BlackCat(v-i-p)
02-08-2007, 12:34
gorkrock çok teşekkür ederim...:)

kamikaze482222
02-08-2007, 15:53
hasan abi ben kotalı olduğum için indiremiyorum extreme patchi .Parca parca indirmek zorundayım. paket 2 yi indirdim gayet güzel ama
türk takımlarından başka takımlarla oynamak sıkıcı oluyor bu durumda buna update gibi bişey yapacak mısınız veya konya da bu patchi satın alabileceğim bir yer var mı ben oradan extreme patch alayım

mr_nem
03-08-2007, 07:29
satın alabileceğin bir yer yok çünkü hiç bir yerde satılmıyor...

dumbpuppet
04-08-2007, 11:02
Yama için teşekkürler benim oyunum ripli tezahüratlar ve giriş vidyosu çıkmıyor.Ripli olmasıyla bir alakası var mı?

tezahüratlara dikkat etmedim ama giriş videosu bendede çıkmıyor, bendede ripli pes6 var

bir de buradaki spiker dosyasını pes2007 için kullanabilirmiyiz, sorun çıkmama ihtimali varmı ?

teşekkürler :)

gencfb07
04-08-2007, 15:49
tezahüratlara dikkat etmedim ama giriş videosu bendede çıkmıyor, bendede ripli pes6 var

bir de buradaki spiker dosyasını pes2007 için kullanabilirmiyiz, sorun çıkmama ihtimali varmı ?

teşekkürler :)

opmow dosyasını datın içine at tümüne eet de bu kadar ripliyse çıkmayabilir :fbbayrakjp6:

Crazycat
04-08-2007, 18:14
Pes 6 yı dvdde aldım şimdi deniyeceğim şimdi olur heralde sonuçları yine buraya yazarım tekrar yama için teşekkürler bu arada.

Not:Açılış vidyosunu yapamadım bir tek diğer her şey oldu açılış vidyosu için de öm attım cevabını bekliyorum sorun ripli oyunda gibi gözüküyor.:)

BlackCat(v-i-p)
05-08-2007, 01:49
Açılış videosu ile ilgileneceğiz...ama o zamana kadar..videonun nasıl olduğunu merak edenler için ..İZLE ([Only Registered Users Can See Links])

OFLU_HACKER
05-08-2007, 13:14
Arkadaşlar bu paket bence süper olmuş şimdi paketi indirom Mustan eline sağlık tebrik ederim..

bu arada sitede çok güzel...

gencfb07
05-08-2007, 13:26
aman video önemlimi bendede çıkmıyo önceden çıkıyodu 10 kere izledim

birimın
07-08-2007, 13:10
çok teşekkür ederim

Crazycat
07-08-2007, 14:57
Bende vidyo programın kurulu olduğu yerde açınca oyunu açıldı şimdi.Pes i silip bir daha deniyeceğim sorun exe. dosyasında mı diye?

Şimdi açılış vidyosu açılıyor ama oyuna girerken ayarları yüklerken bir tuşa basarsanız açılmıyor hiç bir tuşa basmazsam açılış vidyosu açılıyor.
Bir de juventusta boumsong köpek kafalı madrid te de cannavaro da köpek kafası var.:)

kabus burak
07-08-2007, 17:11
teşekkürler emeğine sağlık

kemal131
07-08-2007, 21:36
hasan Bey, elinize saglik cok guzel olmus.....ancak paket 2 yi kurduktan sonra....OYUN KONTROLLERI ilk haline dondu we SETTINGS den ayarliyamiyorum...oraya tiklayinca NOD 32 ayarlarina gidiyo... Acaba neden olabilir? ben bu tus formasyonuyla oyniyamam...we ya baska turlu nasil deistiririm? ACiLEN YARDIM EDER MiSiN ???

bekirhacker
08-08-2007, 13:59
merhaba
elinize sağlık çok güzel olmuş. benim isteğim kuş bakışı kameranın biraz daha sahaya yaklaşabilmesi o zaman süper olacak.şimdiden emeğe teşekkür.

idas
08-08-2007, 15:58
ARKADASLAR BEN iNDiRDiM DOSYA ACiLMiYOR
BASKALARDA'DA O PROBLEM VARMi ?

bende yok:icon_12: :gsbayrak: :gsbayrak:

fener
09-08-2007, 11:45
evet açılmıyor

akin_1
09-08-2007, 12:40
ya şu tezahuratları yapamadım ama yinede çok güzel bir yama

gencfb07
09-08-2007, 15:02
açılış videosunu tekrar koyunca gösteriyo ben yaptım

QWE123456
11-08-2007, 13:22
nasıl yükleye bilirim pes 6 sipikeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Marty
11-08-2007, 19:29
BlackCat Spikerin söylediği oyuncu isim listesini yazabilir misin? Hnagisi hangi oyuncuya ait gibi..

rerera
11-08-2007, 20:43
Arkadaşlar bunu inmiyo diyenler için söylüyorum bende indirebilmek için aynı yere defalarca tıkladım tıklamaya devam edin oluyor.

texasrec
14-08-2007, 09:14
vista home premıyum işletim sistemim var pes6 için patch 2 kurdum fakat oyun hiç açılmıyor hata veriyor yeniden kurdun oyunu fakat yine aynı videolu ve beni oku kısmını aynen yaptım yardım ederseniz sevinirim

canfirat
14-08-2007, 21:48
güsel

Mahdoee
15-08-2007, 13:10
Güzel olmuş tebrikler...

conqueror
15-08-2007, 14:19
çok güzel olmuş diyemeyeceğim çünkü e_spiker isimli dosyayı kuramadım.diğerlerini kurdum oyunda bazı oyuncuların mevkileri sapıttı interde adriano yedek vs. çok da önemli değil benim için.Ayrıca sadece FENERBAHÇE tezahuratı yükledim ve hemen heyecanla oyunu bi oynıyayım dedim. ilk önce çok beğendim ama tezahüratların bazıları galatasaray lehine. mesela FENERBAHCE TARAFTARI oyunda ha-kan şü-kür diye bağırıyor ayrıca bazı tezahüratlarda şampiyon galatasaray diye sesler çıkıyor. bu pachi hazırlayan arkadaşları tarafsızlığı davet ediyorum. eğer oyunda Türk Takımlarına bi eklenti yapılacaksa bunun tarafsız olması gerektiğini düşünüyorum. madem bu kadar sesinizi duyurdunuz bu TÜRKÇESPİKER.COM aşkını içimizde lekelemeyiniz.LÜTFEN

musssa
16-08-2007, 07:17

bencede ya hiçde fena olmaz digiturk de hasan mustan.
hakketen artık normal pes çok sıkıcı geliyor. ama sanırım tek sorun kitserver kısmında onun biraz daha geliştirilmesi lazım. ama yinede çok güzel bir çalışma olmuş . emeği geçen herkese teşekkür ederim. bu durumda pes 7 çıksa bile türkçe spikeri çıkmadan oynamam gibime geliyor.

ByOnline
16-08-2007, 08:06
türkçe spikeri rardan çıkarırnda hata veriyor.

kralsinan58
16-08-2007, 08:21
:fbbayrakjp6: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: hasan abi sen haklısın sen zaten sıfırdan bir pe 6 kur dedin yani kurulum videosunu dikkatli dinleyin arkadaşlar hepsi tam çok güzel olmuş hasan abi sesine salık bir söz var bundan iyisi çamda kayısı

Not:sıfırdan kurun sonra yükleyin
alkış hasan abiye numanda çok renk katmış onada teşekkürler

yunusss17
17-08-2007, 16:05
indirdim cok guzel calısıyo tessekkurler ama bilg. cok kastı neden acaba bazı onemsiz yerleri varsa silsem hızlanırmı bilg. ozelleklerimi yetmiyo anlamadım
512 rem 3,0 hız ge-force fx5500 bunlarlamı alakalı...

cagribo
17-08-2007, 16:51
çok güzel olmuş diyemeyeceğim çünkü e_spiker isimli dosyayı kuramadım.diğerlerini kurdum oyunda bazı oyuncuların mevkileri sapıttı interde adriano yedek vs. çok da önemli değil benim için.Ayrıca sadece FENERBAHÇE tezahuratı yükledim ve hemen heyecanla oyunu bi oynıyayım dedim. ilk önce çok beğendim ama tezahüratların bazıları galatasaray lehine. mesela FENERBAHCE TARAFTARI oyunda ha-kan şü-kür diye bağırıyor ayrıca bazı tezahüratlarda şampiyon galatasaray diye sesler çıkıyor. bu pachi hazırlayan arkadaşları tarafsızlığı davet ediyorum. eğer oyunda Türk Takımlarına bi eklenti yapılacaksa bunun tarafsız olması gerektiğini düşünüyorum. madem bu kadar sesinizi duyurdunuz bu TÜRKÇESPİKER.COM aşkını içimizde lekelemeyiniz.LÜTFEN

kardeş sen gs ile maç yapıosun galiba
senin düşünemediğin veya gözden kaçırdığın o yüklediğin master lig için
hazırlık maçlarında tüm takımların tezauratları vardır :D

conqueror
17-08-2007, 16:57
pardon tezahüratlar ve gol sonrası müzikin içinde warmış yane bn masterligi tezahüratlarını kurunca sadece FENERBAHÇE tezahüratları çıkacak diye düşündüm...:fbbayrakjp6:

gencfb07
18-08-2007, 13:55
evet bende chelsea yle yapıyodum fb tezahüratları çalıyodu

ocanberko
18-08-2007, 19:45
abi bende indirdim oyuncuların adını söylemiyor

tikli
18-08-2007, 19:52
çok kötü lig yapamıyoruz tsl lisanssız lisansı yok bu uptade de lisanslı olsa iii olurdu hollanda ligine eklense ve yeni takımlar eklense kasımpasaspor falan süper olur nasıl fikrim ?

ymb9
18-08-2007, 22:16
paket 2 icin guncel transferler yaması cıktımı?bılgısı olan lutfen cvp yazsın..

tikli
19-08-2007, 09:35
hasan abi tsl lisanslı olsun lütfen lig yapalım
hollanda lgine koy tslyi lütfen

mestan18
19-08-2007, 10:31
Hana abi cok tedekkur edrim internet yavas oldugu için zor iniyor ama gercekten vide o hazırlasdıgın için kurulumu kolaylaştırmıssın Bu arada
yenitransverler içindemi acaba herhangi bir bilgi verbilcenmi yani tsl 2007 3008 kadrosu biraz asbırsızımda
şimdiden tesekkur ederim

emany
19-08-2007, 17:02
yeni transferler mevcut da 3008 i bilemem :D

qweqweqwe
20-08-2007, 13:18
tezahüratlar ve gol sonrası müzikle master lig tezahüratları olmadı dediğiniz gibi yaptım ama olmadı.

ed hunter
21-08-2007, 10:28

eklentileri sabırzlıkla beklerken geçen izlediğim bir avrupa ligi maçında, stad reklam panolarında "PES 2008" yazdığını gördüm. Tüm PES severlere hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bir de, "PES 2008"in ne zaman çıkacağını bilen var mı?

da silva bobo
21-08-2007, 16:37
abi cok guzel olmus begendım videolu anlatımada bayıldım emege saysı

mukar
22-08-2007, 22:32
arkadaşlar ben kurulum video sunda anlatılan herşeyi eksiksiz yaptım uyguladım sonra oyuna girmek isteyince hata veriyor bunu nasıl halleticem ? ilgilenirseniz sevinirm. şimdiden teşekkürler

emany
22-08-2007, 22:46
ne hatası veriyor?

qweqweqwe
23-08-2007, 10:37
afs file not found diyorsa mukar kurduğun yerden aç

mukar
23-08-2007, 11:04
pes 6.exe yi tıkladığımda oyun açılmıyor hata veriyo böyle bi sorun..ne yapmam lazım acaba ??

dr_ramses
25-08-2007, 08:54
Abi mukemmel olmus galatasaray tezahuratlarını yukledim ama fener atak oynayınca fenerlilerin sesi gelio bence buda guzel olmus.Emeginize saglık cok tesekkurler

rammstein_01
26-08-2007, 01:42
slm hasan abicim ben yıllardan beri yaklaşık 9-10 yıl oldu winnin eleven oynarım senin kadar iyi spikerlik ve maç anlatan görmedim ama yamalardaki küçük eksiler senin yeteneğini dahada ön planta tumanı engelliyor.mesaela opt.file tamamen bir hayel kırklığı nedeni ise oyuncuların özellikleri hiç gerçeği yansıtmıyo bazıları abartılı olmuş. bazılarıda tam tersi olmuş mesela forvet oyuncusunun defans özelliği ön planda ,yüzleri ve diğer özellikleri de aynı şekilde benzemiyenler var, beyaz oyuncu zenci olabiliyor. bide e_sound dosyasında senin anlatımlarında çok tekrarlanan sözler var. ve çok oynadğığım için günde 6-7 saat kadar buda dikkatimi çekti ama senin ve numan'ın yorumlarına doyum olmuyor. ibo da benim favorilerim arasında. op.mov harika söylenecek söz yok senden sürekli olarak opt.file dosyasını güncellemeni rica ediyorum. benim için en önemli kısım o. özellikle transfer sezonunda .PES 6 FULL!TÜRKÇE SPİKER PAKET 2 kullanıcısıyım vede sana sonsuz teşekkür ediyorum tüm arkadaşlarımla beraber iyi vakit geçiriyoruz.thnks

BlackCat(v-i-p)
26-08-2007, 11:20
Güzel yorumların için teşekkür ederim rammstein_01...elbette spikerlik konusuda her yıl daha da geliştirdiğimiz bir özelliğe sahip...nasıl ki konami birden bire tüm güzel ayrıntıları tek oyunda vermiyorsa,her seride yeni ve güzel özellikler ekliyorsa,bizlerde öyle yapmaya çalışıyoruz...ayrıca elbette ki opt.file da eksiklerimiz mevcut...zaman buldukça yeni opt.file hazırlıyacağız..teşekkürler

nightstrikers
26-08-2007, 14:41
bence mükemmel olmuş kurdum oynuyorum harika emeği geçen herkese çok teşekkürler!

kralsinan58
29-08-2007, 10:29
ya şu setup olayını kimse bulamıyormu hasan abi boş yerinemi video yapıyor bazıları indirdikleri şeylerin içine direk giriyor önce şu videoları izleyin bende herşey güzele tek şu tezauratlar çıkmıyor o kadar yorum yaparsanız teşekkür ederim

murtix
01-09-2007, 11:18
arkadaşlar ben yeniyim bunları nerden nesıl indircez

serko78
03-09-2007, 13:31
download dedim send bilmem site çıktı orda daageri sayım var ve gerim dayım bitince download yazıyor tıklıyorum sorry yaziyor ama aşağıda tekrar geri sayım var ve tekrar tıkladığımda yine aynı şey oluyor özetle part -2 indiremediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

zxcv
03-09-2007, 13:39
aynı şey bana da oluyoo napıcaz !!!!!11

kokox
03-09-2007, 13:55
merhaba ben paket 2 yi indirdim ama kit server i yuklemek icin setup a bastiim da kucuk bi pencere cikio orda install falan yazio ama ben hc bir seye tikliyamiorum bide information unavailable yazio NEDEN?

My_Fish
03-09-2007, 15:19
arkadaşlar master ligde türk takımlarını göremedim bu yamayıda indirdim acaba türk takımlarını nasıl seçerim

By_ChaTLaK
03-09-2007, 15:38
tezahüratlar ve gol sonrası müzikle master lig tezahüratları olmadı dediğiniz gibi yaptım ses çok az geliyor ne yapmalıyım ?

Plexicroma
03-09-2007, 20:21
Ben bu paketi çok beğendim fakat tek bir sorun var. Türkiye Süper Ligi'nde takımların amblemleri + oyuncular + özellikleri + adları yok. T.S.L niye böyle??? Mesela kalecinin adı Player319 gibisinden onu düzeltebilir misiniz acaba?

By_ChaTLaK
04-09-2007, 08:57
almanya liginin formaları tsl gibi gözüküyor bunu düzeltin lütfen !!

mgam
04-09-2007, 11:04
abi süperr yaa bide takım isimleri söylense galatasaray-arsenal felann daha bi güzel olurdu şahsen kulak verirseniz iyi olur
fikirler werilse böle değişik atmosfer olabilir yanii

serko78
05-09-2007, 11:41
master ligde gs futbolcuları hep yabancıııııııı neden birde e-spiekr text kuramaım afs yok

ronaldo7
05-09-2007, 12:26
abicim senı cok sevıorum ama walla ne yalan solıım paket 2 hıc guzel olmamıs filefront dan ındrıdım 5 saatte walla değmedı bı tr spiker var baska bıse yoq walla solıım ne transferler var ne bıse formalar eskı formalar mac baslarken taraftarlar gol dıe bağırıo kusura bakma ama solemem gerek cok sınırlerım bozuldu :D

müslüm gürses
05-09-2007, 15:25
:wink4: bir sorum olacaktıda.
ben paketi indirdim,dediklerinin hepsini yaptım.
sadece tezahüratlar çalışmıyor.
diğerleri çalışıyor.master lig de bjk'yi alıyorum,ses gelmiyor.maçın ilk golünden sonra bir kere müzik çalıyor.daha sonra çalmıyor.

bi yardımcı olurmusunuz?.....

yildiz_kaymasi
05-09-2007, 20:46
Abı yanlız kusura bakmayın cok özur dılerım bendekı eskıden oynadığım pes 6 yı sılıp tekrar yukledım ve senın anlattığının aynısını yaptım bır tane bıle eksık yapmadım ama ne master lıgde tezahuratlar var nede dığer gol sorası muzıkle tezahuratlar var abı nasıl yapıcam anlamadım yaaa senın anlattığını eksıksız yaptım ne dedıysen ne gosterdıysen onu yaptım ama fayda yok taraftar sesı cıkmıyor

scorpionking
06-09-2007, 06:36
Abi ben bunu nerden indirecen bir türlü bulamadım

kralmchalen
06-09-2007, 13:28
[Only Registered Users Can See Links] ana sayfadan kotana uygun olan resme tıkla gerisi gelir..

yildiz_kaymasi
06-09-2007, 16:30
[Only Registered Users Can See Links] ana sayfadan kotana uygun olan resme tıkla gerisi gelir..

Hocam ındırdık sorun yok da vıdeoyu da ındırdık soylenenlerı harfıyen yaptık ama taraftarlr olmuyor ne master lıg nede dığerlerı yaaa ne olur bır yardım edın ılgısız kalmayın lutfen yardım gosterılenlerı yapıyorum oılmuyor ne yapıcam oyunu tekrar yukledım ama fayda yok

kralmchalen
06-09-2007, 20:16
peki senin peki oyunun ayarlar bölümünden ses yükseltmeyi denedin mi?

batuhanyeg
06-09-2007, 20:44
çok teşekkürler dört dörtlük bir yama olmuş

By_ChaTLaK
07-09-2007, 10:19
bütün sesler zaten yüksekte ama ne taraftar sesi çıkıyo ne gol sesi bide almanya liqi formaları yanlış

pestsl
07-09-2007, 13:07
hasan kardesim sen japonyaya gittin belki anlarsin diye soruyorum ama heralde cozulmiyecek benim dkz problemim . senin (ellerine saglik ) yaptigin videoyu 184 kere izledim. hatta ezberledim . nedeni su ... indirdigimde su dkz probleminden kaynaklaniyor heralde belkide vistadan ama senin paketinden degildir!! son asamadaki islemi yaparken apply pach diyorum program files pes konami dat in icine koyuyorum .. patch kuruluyor gibi sonra bitti gibi gozukulen islem su mesajla bittiyor please try again ... bilmeme zart zurt ben vista kulaniyorum maalesef ne yapmaliyim bunada cevap verirsen pesssss yani :)

yildiz_kaymasi
07-09-2007, 14:24
peki senin peki oyunun ayarlar bölümünden ses yükseltmeyi denedin mi?

Abıcım ben sana dıyorum kı herseyı harfıyen uyguladım ama fayda yok bak bukadar ınsan bundan sıkayetcı ne olur sunun bır caresıne bakın yada yamayı tekrar yenıleyın bızde ındırelım okadar uğrastım hatta hasan abının vıdeosunu kackere ızledım ve onun yaptığının aynısını yaptım ama olmadı lutfen rıca edıyorum bır cozum bulun saygılarımla

kralmchalen
07-09-2007, 21:48
Abıcım ben sana dıyorum kı herseyı harfıyen uyguladım ama fayda yok bak bukadar ınsan bundan sıkayetcı ne olur sunun bır caresıne bakın yada yamayı tekrar yenıleyın bızde ındırelım okadar uğrastım hatta hasan abının vıdeosunu kackere ızledım ve onun yaptığının aynısını yaptım ama olmadı lutfen rıca edıyorum bır cozum bulun saygılarımla

Ses de problem yoksa neyde olabilir diye düşünüyorum ama hiç bir şey aklıma gelmiyor peki yanlış bir paketi indirmiş olabilirmisiniz ? tezahuratlar paket 2 ve full exTReme patch da var.

Ayrıca Paket 2 yi sendspace den indiremiyenler için filefronta upload ettim buyrun link:
filefront :15: ([Only Registered Users Can See Links])

yildiz_kaymasi
08-09-2007, 00:19
Ses de problem yoksa neyde olabilir diye düşünüyorum ama hiç bir şey aklıma gelmiyor peki yanlış bir paketi indirmiş olabilirmisiniz ? tezahuratlar paket 2 ve full exTReme patch da var.

Ayrıca Paket 2 yi sendspace den indiremiyenler için filefronta upload ettim buyrun link:
filefront :15: ([Only Registered Users Can See Links])

Abı okadar da değil tsl yenı transferler yenı spıker hersey var ama gol sorası muzık ve dığer taraftar lar yok ne master lıg nede dığer taraftarlar yok cıkmıyor spıker tamam spıkerde sorun yok ama taraftarda sorun var

benim
09-09-2007, 11:52
hasan abi güzel ama senin tr spiker başka sitede de gördüm

corsahaa
09-09-2007, 17:04
HERKESE SLM.BEN BİŞEY SORCAM BEN DAHA PES6 DA YENİYİM DE.BU PAKET 2 Yİ KURDUM ANCAK SÜPER LİGİ NASIL KURACAĞIMI BİLEMEDİ
M. DEDİĞİNİZ GİBİ VİDEOYUDA İZLEDİM TUM HEPSİNİ KURDUM ANCAK SUPERLİGİ KURAMADIM YADA BULAMADIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. BİRDE BU CEVİRİ İŞİNİ YAPAN ARKADASA ÇOOK TEŞEKKURLER.HELAL SANA

kralmchalen
10-09-2007, 17:20
hasan abi güzel ama senin tr spiker başka sitede de gördüm

sitenin ismini özel mesaj ile gönderirmisiniz ?

levo1978
10-09-2007, 23:36
ellerine sağlık ardeşim

ymb9
11-09-2007, 17:30
on numara olmus elıne saglık..bir sorum var paket 2 ıcınde transfer yaması var mı?

sedatsedat
12-09-2007, 22:07
ELLERİNE SAĞLIL ABİ MÜTHİŞŞİN SENİN SESİNLE EV 5+1 YIKILIYOR
BABAM BİLE MAÇ SEYRETMEYE BAŞLADI SAYENDE SENİ ÇOK MERAK EDİYORDU FORUM DAKİ RESİMLERİNİ GÖSTERDİM ...ABİ BU ARADA ÇOKDA YAKIŞIKLISIN KENDİNE SÜPER BAK DOSTÇAKAL...:) (ABİ SAYFADAKİ REKLAMLARA TIKLAYACAM AMA HİÇ LİNK GÖREMİYORUM)

HALİLSMS
12-09-2007, 22:17
Hasan bey elinize sağlık ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ben 2.paketi indirdim ve çok memnunum ama bi sorum olacak türkiye süperligi bir takım seçerek neden turnuva halinde oynanmıyor her maçtan sonra çıkıp başka maç ayarlamak çok zor ve sıkıcı bu konuda bir çözüm varmı?

BlackCat(v-i-p)
12-09-2007, 22:42
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...reklamlarımızı forumun en altında ve portalda bulabilirsiniz...

HALİLSMS eğer normal lig seçip t.s.l de ki takımları kurarsanız sürekli oynayabilirsiniz

HALİLSMS
13-09-2007, 20:35
çok teşekkürler hasan bey ilginize bence çok müthiş bir iş çıkarmışınız bence ümit aktan gibi spikerler yerine maçları size sundurmaları lazım szin yorumlaınızla oynamak çok zevkli oluyor

sedatsedat
14-09-2007, 00:25
PES 6 FULL!TÜRKÇE SPİKER+T.S.L+4BÜYÜKLER TEZAHÜRAT+MASTER LİG+GOL MÜZİĞİ PAKET2 indirdim aynen uyguladım talimatları hasan abi menü müzikleri yok ne yapmam lazım bende eskiden gs marşları vardıda yine onu yükledim tık yok ellerine sağlık bu arada kendine iyi bak

SkyStarOne
14-09-2007, 12:23
süper olmuş herşey. Dünden beri oynuyorum ve oyunu daha zevkli hale getirdi. Yalnız vdeo dakinleri uygularken ben bir sorun yaşadım. e_text spiker isim dosyasındaki patch açtıktan sonra dkz de apply patch in folder diyorum datı gösterip tamama basıyorum ve bana new folder.asf nin yerini gösterip göstermeyeceğimi soruyor. Öyle br dosyayda bulamadım. Acaba neden oluyor bu?

SkyStarOne
14-09-2007, 12:25
new folder yerine 0_sound u gösterdim umarım böyledir.

sedatsedat
14-09-2007, 19:33
MENÜLER MÜZİKSİZMİ OLACAK BÖYLE FISTIKSIZ BAKLAVA GİBİ AMA TATLI

batuhanyeg
14-09-2007, 20:33
PES 6 FULL!TÜRKÇE SPİKER+T.S.L+4BÜYÜKLER TEZAHÜRAT+MASTER LİG+GOL MÜZİĞİ PAKET2 indirdim aynen uyguladım talimatları hasan abi menü müzikleri yok ne yapmam lazım bende eskiden gs marşları vardıda yine onu yükledim tık yok ellerine sağlık bu arada kendine iyi bak

ayarlardan sesini açmayı denedin mi ilk başta ses gelmiyo

sedatsedat
14-09-2007, 21:31
BATUHAN SAĞOL KARDEŞİM BENİ MUTLU ETTİN

sedatsedat
14-09-2007, 23:04
dostum tekrar sağol sağol sağol

batuhanyeg
15-09-2007, 10:19
bişey değil

t1ken
17-09-2007, 13:38
GÜZEL

cenc14
17-09-2007, 22:35
yaa ben bişey sormak istiyorum. yeni üyeyim ve pes 6 ya henüz bişe eklemedim. paket 2 den önce paket 1 i yüklemem gerekiyomu? yoksa sadece p 2 yi yüklemem yeterli mi? teşekkürler

sedatsedat
18-09-2007, 01:11
yaa ben bişey sormak istiyorum. yeni üyeyim ve pes 6 ya henüz bişe eklemedim. paket 2 den önce paket 1 i yüklemem gerekiyomu? yoksa sadece p 2 yi yüklemem yeterli mi? teşekkürler
hayır sadece paket 2 yeterli dostum iyi oyunlar:gun_bandana:

monnez2000
22-09-2007, 17:55
teşekürler

banditnew
23-09-2007, 20:13
arkadaşlar baya zamandır bakıyorum fakat bu türkçe spkier paket 2 videolu anlatım varmış bulamıyorum.Bunun linki için yardımcı olabilirmisiniz

mr_nem
23-09-2007, 20:32
arkadaşlar baya zamandır bakıyorum fakat bu türkçe spkier paket 2 videolu anlatım varmış bulamıyorum.Bunun linki için yardımcı olabilirmisiniz

download bölümnde paket 2'nin içinde olması gerek...

BlackCat(v-i-p)
23-09-2007, 20:48
download bölümünde kurulum videoları diye bulabilirsiniz

black_wolff
26-09-2007, 18:06
hasan abi ben paket 1 indirdim,paket 2 le aradında fazla bi fark warmı yada en iyi yama paketi hangisi sölersen sewenirim... :D

BlackCat(v-i-p)
26-09-2007, 18:19
paket 2 yi öneririm

black_wolff
26-09-2007, 18:25
OKE,ÇOK SAOL ABİ.... :D

bu arada kurulum wideo süper olmuş.

gencfb07
26-09-2007, 20:11
hasan abicim paket 2 ye güncel option file yapıyorum 2 gündür tsl ye yeni çıkan gb.oftaş-ibb spor ve kasımpaşa yı yaptım öbür ligleri yapamadım sade tsl formaları da buldum yakında yayınlicam

mesutmesutoglu
27-09-2007, 21:18
tesekkurler

ensar
09-10-2007, 11:03
paylasım icin tsk

Diesel
12-10-2007, 12:28

Sonuna kadar katiliyorum,ses tonunuz kulaga bayagi bir hos geliyor,bencede Ligtv sipikerlerinden hicbir eksiginiz yok,hatta artilariniz bile var,insallah sesinizi gercek maclardada duyma imkanini buluruz,basarilar dilerim Hasan bey,bayraminiz mübarek olsun..........

engocan
14-10-2007, 21:42
paylasım icin tsk

BlackCat(v-i-p)
14-10-2007, 21:44
Teşekkür ederim...büyük kanallarda spikerlik yapmak sadece ses tonunuza bağlı değil...zaten benim ideallerim arasında spikerlik yok...bu iş çok büyük bir bilgi birikimi istiyor.Canlı maç anlatsam büyük ihtimalle çuvallarım :)

Pes oyunu şuan benim için yeterli ama dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Allah bana sağlık verdikçe bu oyuna spikerlik yapmak artık görev oldu :)

Komando_1992_06
14-10-2007, 22:03
Teşekkür ederim Hasan abi başarılarınızın devamını dilerim

de_bua
15-10-2007, 21:30
güzel olmuş

abid67
17-10-2007, 16:02
:fbatkidr8: saol arkadas:fbbayrakjp6:

collesione
18-10-2007, 00:37
tsk

e_r_m_a_n
18-10-2007, 08:32
güzel

e_r_m_a_n
18-10-2007, 08:33
şans

muhammed abdul
20-10-2007, 17:14
nerden indioz bunu ben teniyimde yardımcı olursanız sevinirim

boris220_1903
21-10-2007, 09:17
bu indirilcek gibi değil

emany
21-10-2007, 09:35
Download bölümünden indirebilirsiniz.

muay_thai
22-10-2007, 16:21
saolasın ağa teşk

cha0z1
22-10-2007, 23:02
emegıne salık

izmirli763
27-10-2007, 00:33
kardeşim bu yama nerden iniyo

emany
27-10-2007, 11:04
Anasayfadaki Download bölümünden yamayı indirebilirsiniz.

c.guran
27-10-2007, 18:01
HASAN ABİ BEN İNDİRDİM SIFIRDAN PES 6 KURDUM KİTSERVERİDE ATTIM AMA SEN TÜMÜNE EWET YAP DEMİŞTİN BEN YAPMADIM O SADECE TURKCELL SÜPER LİG Dİ DEĞİLMİ BENDE ALDIM İÇİNDEKİ UNİ DOSYASINI ÇIKRADIM İÇİNDEKİLERİ BENDEKİ KİTSERVER UNİNİN İÇİNE ATTIM MAP DOSYASINI SİLDİM...:D BENİM MAP DOSYASININ İÇİNE EKLEDİM... YİNEDE SAĞOL HEPSİNİ YAPTIM 2 AY ÖNCE İNDİRMİŞTİM SAĞOL AMA OYUNU BİRAZ KASIYO

c.guran
28-10-2007, 10:20
TEŞEKÜR HASAN ABİ ÇOK ÇOK ÇALIŞIYOSUN... :d:d

eyubist
31-10-2007, 21:59
Sevgili Hasan Mustan tebrikler gerçekten inanılmaz zevk kattı oyuna artık İngilizce spiker bir garip geliyor:
Özellikle Top aya gitti ve Ben bu gole içerim süper.

Ancak senden bir ricam olacak yeni bir option filen varsa lütfen

elseaco
04-11-2007, 15:11
emeğine sağlık saolasında bir de şu linklerin yerini tam belirtseydin ii olacakmış

BlackCat(v-i-p)
04-11-2007, 15:15
Arkadaşlar sitemizin anasayfası olan PORTAL ([Only Registered Users Can See Links])ı kullanın lütfen...tüm linkler orada

█aLoNe█
04-11-2007, 20:57
sfasf :D

Crazycat
07-11-2007, 16:29
Paket 2 ne alternatif linkten ne de normal linkten indirilemiyor.Bu sadece bende mi böyle daha önce indirmiştim şimdi olmuyor.

emrah44
08-11-2007, 20:26
Arkadaşlar bu hangi Türkçe spiker ya kafam karıştı. Ben en son bayan yorumcu olan spikeri indirdim bu daha yeni olan mı yoksa benim indirdiğim mi? Acil bi yardımcı olsanız?

emany
09-11-2007, 12:57
Bu paket Turkcell Super Lig ile birlikte Turkce Spiker hatırladığım kadarı ile bunda bayan yorumcu yok ve en son gelişmiş spiker diye hatırlıyorum

BlackCat(v-i-p)
09-11-2007, 14:08
pes 6 için yapılan en spiker bu

Crazycat
09-11-2007, 18:01
Paket 2 ne alternatif linkten ne de normal linkten indirilemiyor.Bu sadece bende mi böyle daha önce indirmiştim şimdi olmuyor.

???????????????????????

BlackCat(v-i-p)
09-11-2007, 20:03
Şimdi kontrol ettim...sorun yok

emrah44
09-11-2007, 20:10
Eyvallah. Elinize sağlık. Bende bayan yorumcu olan paket var ama orjinaliyle oynamayınca neredeyse hiç konuşmuyor spiker. Ama orjinali de çok kötü bir options file.. Neyse bakacağız artık.

deniz_carlos
11-11-2007, 12:06
hasan abi gencfb1907'Deki olay bndede oldu oysa arkadaşla biz 3 paketide indirdik yaptık olmadı menüde değişiklik olmadı ayrıca tsl other c olarak geçiyor formalar oldu ama menüde türkçelekşme olmadı hangi paketi tavsiye edersin hasan abi

mhmtcldr
11-11-2007, 12:20
hasan mustan buyuksun galıba bızden ellerıne saglık abı ben cok begendım turkce spiker super olmus sadece arkadaslar yamayı pek bılmıyor sorun yok ındırdım cok super basarılarının dewamını dılerım

emrah44
11-11-2007, 20:24
Ya bu Paket 2 filefront'tan inmiyor bir türlü, RapidShare.com'a upload edebilir misiniz? filefronttaki yine dursun. Lütfen ya iki saattir uğraşıyorum.

aslanserkan
12-11-2007, 08:11
arakadaşlar indirme linklerine nerden giriyoz ben yeniyim biraz yardım

emany
12-11-2007, 12:00
Anasayfadaki Download bölümünden indirebilirsiniz.

ceza11
17-11-2007, 10:36
ya nerden indircezz:1861542fcbb71ca70f0

emany
17-11-2007, 14:21
Arkadaşım kaç sayfa olmuş ve bakarsan her sayfada yamanın portaldaki download bölümünden indirileceğini yazmışım onu bırak bi önceki mesaja bakarsan nereden indireceğini anlarsın

ice.men
22-11-2007, 15:55
alternatif link ne oluyo oradanda aynı şey iniyomu(files.front adlı site hata veriyo indirmio)

anılyasin
27-11-2007, 18:16
hasan abi
en iyi sensin

_ENGN_
01-12-2007, 15:19
Hocam ellerinize sağlık emeğiniz için teşekkürler...
Ancak işin zor kısmı yamayı hazırlamak bu emeği verip yamayı hazırladıktan sonra alternatif linkleri biraz daha fazla tutmaya gayret etseniz bu paylaşım açısından daha iyi olmaz mı?
Yamayı 1. link ve alternatif linkten indiremiyorum link sürekli hata veriyor muhtemelen belli bir dosyaya yüklenilince site sınır koyuyor.Dosyayı rapidshare,megaupload,megashares,flyupload vb. sitelere ayrı ayrı upload ederek dosyanın indirilmesini daha da kolaylaştıramazmısınız?

Batuhan Elmas
15-12-2007, 09:25
Arkadaşlar merhaba Ben Batuhan Bu türkçe spikeri nasıl indircez
yardım edebilirmisiniz

bulkan
16-12-2007, 22:12
Anasayfadan "download" bölümünden indirebilirsin.
"PES6FULL!TÜRKÇE SPİKER PAKET 2" olanı.

istanbullu
19-12-2007, 20:20
arkadaşlar pes 6 türkçe spiker paketi 2 yi indiriyorum ama içinden türkçe spiker dosyası çıkmıyo ne yapabilirim yardım

mclaren
24-12-2007, 16:15
ellerine saglik cok harika olmus

cemen
25-12-2007, 12:10
elerin dert görmesin

elerin dert görmesin
:1861542fcbb71ca70f0:bjkbayrakwa6:

alideli
31-12-2007, 15:55
benim bi sorum olacak ben 1. paketi sorunsuz kurdum çok güzel hazılanan video sayesinde 2. paketin 2 bölümünü de indirdim yanlız şunu sorucam 2.paketin 2 bölümünüde sırayla 1 paket yüklüyken mi kuracaz yoksa videoda dediği gibi 1. paketi silip 2. paketin 1. ve 2. bölümünü mü karacaz açıkçası orda çok kafam karıştı yardım eden olursa çok makbule geçer çünkü 1. pakette dkz studio programını kuruyorsun 2. paketi kurarken de dkz yi kurun diyor video bende zaten 1. paketten dolayı kurul bu sorunumu çözmeme yardım edin lütfen diğer sayfaların hepsine bakamadım başkası da böyle bir soru sorduysa ve cevap aldıysa kusura bakmayın görmedim

alideli
31-12-2007, 15:56
ayrıca bunu yapan tüm oyun ekibine sonsuz teşekkürler sorunum çözülürse daha da mutlu olacağım

sezerfb
01-01-2008, 21:06
:fbatkidr8:ben bunu nerden indirçem hasan abi

deadwarder
06-01-2008, 19:14
yaa bu paket 2 nin 2.bölümü inmiyor. linki başka yere upload edemezmisiniz. tşk.

darktrain
11-01-2008, 21:15
paketi indirdim. Herşey güzelde ligden düşen takımlar duroyor. antalya falan. Çoğu transfer gözükmüyor. Ali Bilgin, Gökhan Gönül gibi. Başka opt file kuruncada tezerruhatlar kayboluyor. Yeni opt file yapamazmısınız?

007berkish
17-01-2008, 11:36
link nerede??

mr_nem
17-01-2008, 11:38
portalda download bölümünde...

delivery
21-01-2008, 17:43
saol

barx
28-01-2008, 14:24
BN DAHA YENİYİMDE YA NEREDN İNCEK BU PAKET BULAMADIM

BlackCat(v-i-p)
28-01-2008, 19:35
BURDAN İNDİRİN ([Only Registered Users Can See Links])

confuser
31-01-2008, 16:20
ya hasan abi en ii yamahangisi simdi yaw kafam karisti iyice
mesela türkce spiker 2 de adboardlar , scoreboard ve cim yok felan onlari oraya ekleyince feci hatalar olusuyor :(

nasil yapacam bunlarin hepsini bir arada ya
üff yani

confuser
01-02-2008, 14:26
ne olur aranizda gönüllü varsa beni eklesin
kaan__san@hotmail.de

klimax
18-02-2008, 19:54
Black Cat(v-i-p) kardeş yama nerde ben bulamadım

mr_nem
18-02-2008, 21:01
burdan indirin üzerine tıkla bulursun heralde kalanını da..

nezih96
22-02-2008, 21:58
bide bunun linkleri nerde acaba

beyazi
23-02-2008, 08:55
link nerde kardes yardimci ol

uwur
23-02-2008, 10:16
teşekürler

mc_emre
07-03-2008, 16:50
abi link nerde kafayı yemek üzareyim ben :(

bulkan
07-03-2008, 18:28
Yahu 25 sayfa olmuş bu konu hiç mi okumuyorsunuz?
Ne kadar çok kişi link nerede diyor..
Anasayfada arama yapmaya üşenmeyin arkadaşlar..
[Only Registered Users Can See Links]
Linkten indirebilirsiniz.
PAKET 1 veya 2 bölüm halinde PAKET 2 yi indreceksiniz.

[Only Registered Users Can See Links]
Bu linkte de paket 1 ve 2 nin kurulum videoları bulunmakta.