Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizlerden Gelenler......
BlackCat(v-i-p)
07-07-2006, 18:17
İstekleriniz ve eleştrilerinizi yazabilirsiniz
punısher
07-07-2006, 23:00
hergün kontrol etmekten yorulmuştum nezaman acılacak diyee ama yinee hüsran online oyun yok neden sitemizin üyelerini bu sitede sürekliliyini saglamıyoruzzzzzzzzzzzz:crybaby:
online oyun olarak neyi kastediyorsun ?
punısher
07-07-2006, 23:13
en azından okey filan yanii madem ebruu yorumcuu ozaman binlerce ebruu bizmle okay oynayıp footbol bilgilerini paylassın derimmmmm
okey mi yani mynet gibi bişey mi istiyorsunuz ?
punısher
07-07-2006, 23:22
sen süpersin iştee vede mynet den daha ii bişe olcagından eminimmmmvede arada belki sizlerdede oyun oynama zevkini yasar site doslarımızzzzzzzzzzzzzzzzz:img-hi:
çok kolay bişey olacağını sanmıyorum ama bakıcam söz ;)
alperenash
08-07-2006, 06:24
hızlı cevabı açabilirmisiniz
BlackCat(v-i-p)
08-07-2006, 09:10
hızlı cevabı açabilirmisiniz
mesajı yazdığın yerin altında "hızlı cevap" butonunu tıkla
miracgirit
08-07-2006, 10:42
hasan abi seni seviyorum
anatolian amigo
13-07-2006, 10:14
Abi, gol yarismasini olabilir mi ?.
olacak arkadaşlar site bir düzene girsin hem gol yarışması hem de turnuva yapılacak
anatolian amigo
13-07-2006, 13:55
OK sevindim :15: :)
gabemeclogan
01-08-2006, 11:05
Sizden isteğim Oyun bölümüne sabit olarak OYUN HİLELERİ, OYUN SAVE'LERİ VE OYUN TAM ÇÖZÜMLERİ bölümü açarsanız çok güzel olacak. Böylece sitede diğer forum üyeleri hakkında bir paylaşımız olmuş olur.
BlackCat(v-i-p)
01-08-2006, 13:13
Sizden isteğim Oyun bölümüne sabit olarak OYUN HİLELERİ, OYUN SAVE'LERİ VE OYUN TAM ÇÖZÜMLERİ bölümü açarsanız çok güzel olacak. Böylece sitede diğer forum üyeleri hakkında bir paylaşımız olmuş olur.
PC oyunları forumun altında alt forum olarak OYUN HİLELERİ,OYUN İNCELEMELERİ,OYUN TAM ÇÖZÜMLERİ bölümü eklenmiştir ...teşekkürler
gabemeclogan
01-08-2006, 17:28
PC oyunları forumun altında alt forum olarak OYUN HİLELERİ,OYUN İNCELEMELERİ,OYUN TAM ÇÖZÜMLERİ bölümü eklenmiştir ...teşekkürler
Hasan abi, Beni dikkate alıp isteğimi yerine getirdiğiniz için teşekkür ederim.
Ve İlk Paylaşımı da ben yapmaktan haz duyarım.
Bu arada oyun save'lerini paylaşabilirmiyiz?
Bu arada oyun save'lerini paylaşabilirmiyiz?
Tabiki paylaşabilirsiniz :)
dmxmetin
16-08-2006, 10:16
:mad: İstekleriniz ve eleştrilerinizi yazabilirsiniz
Öncelikle teşekkürler türkçe spiker çalışması süper olmuş.ama DÜNYA KUPASI ALMIŞ BİR TAKIMIN 10 NUMARASI YANİ FRANCESCO TOTTİ'NİN VE DAHA BİR ÇOK ÜNLÜ FUTBOLCUNUN ADI SPİKERDE SÖYLENMİYOR.BU AÇIĞI EN KISA ZAMANDA KAPATIRSANIZ İHYA OLURUZ.AŞIĞIM BEN ADLI PARÇANIZ SÜPER DİNLİYORUZZZ.
arkadaşlar yeni çıkacak olan spikerde oyuncu isimlerine dikkat edilecektir. Biliyorsunuz ki binlerceoyuncu var hepsinin tek tek söykenmesi lazım tabi bu baya bi uğraş gerektiren bir iş biraz hassa olalım hasan abi açısından :)
abi bide sadece pes hakkında konuşulacak sohbet odası yapabilir misiniz......_?
hasan abi veye yaman veya emany abifull oyunları oyun inceleme ye atıyoruz dimi
alibayram
18-08-2006, 20:40
ben bi messi hayranı olarak spikerimizin artık ismini söyelemesini istiyorum yetkililere duyrulur geri kalan herşey benim için harika site spiker ben şahsen cok begeniyorum ...................
hasan abi sitemize MODETÖR BAŞVURUSU diye bi bölüm aç modetör lazım olduğu zaman çek al ordan
hasan abi sitemize MODETÖR BAŞVURUSU diye bi bölüm aç modetör lazım olduğu zaman çek al ordan
Başüstüne. Kardeşim başına düşmeyen işlere karışma istersen.
sitemize faydalı olan kişilere ben karar veriyorum eğer ki sitemizde aktif olursanız niye mod olmayasınız ...
anatolian amigo
22-08-2006, 09:40
hasan abi, eskiden, sitenide bir radyo koyacaktin, bunu geri yapabilirmisin lutfen ?
BlackCat(v-i-p)
23-08-2006, 07:58
Radyo olayı hala aklımda ama sürekli pc başında olamıyorum bu aralar..ama düşünüyoruz öyle bişi
anatolian amigo
30-08-2006, 18:40
Imza da resim koyabilseydik ne guzel olurdu demi ? ister luçuk resimler olsun fark etmez
mehmetnas063
01-09-2006, 17:56
merhaba arkadaslar uzun suredir bu we turkayı arıyorum bulduklarımda calısmıyor yada calıstıramıyorum bana yardımcı olup bir weturka bulabilirmisiniz sizden ricam lütfen yardım edin...simdiden tsk.ederim.
BlackCat(v-i-p)
13-09-2006, 22:27
Imza da resim koyabilseydik ne guzel olurdu demi ? ister luçuk resimler olsun fark etmez
Hem güvenlik amaçlı hemde forumu ağırlaştırmaması açısından küçükte olsa resim koyamıyorsunuz...
anatolian amigo
17-09-2006, 11:19
Peki bunlari logolarin (gulumsemelerin )arasina koyabilirmisiniz lutfen ? Tesekurler
[Only Registered Users Can See Links]
BlackCat(v-i-p)
17-09-2006, 11:48
EKLEDİM HAYIRLI OLSUN:mesaleus9:
anatolian amigo
17-09-2006, 14:18
SAGOL çok sevindim :mesaleus9: :26: :fbbayrakjp6:
legolas1
03-12-2006, 13:08
Oldu mod başvurusu olsa sitedeki herkez başvurur ayrıca senin üstüne vazife değil onunla ilgilenenler var
Yaw Hasaan abijim bence radyo yap sen geldiğinde bu siteye hem benim şarkılarda çalar arada sırada ne dersin !?:15:
legolas1
06-12-2006, 19:16
Yaw Hasaan abijim bence radyo yap sen geldiğinde bu siteye hem benim şarkılarda çalar arada sırada ne dersin !?:15:
aslında güzel olur ama iş te yapması zor olabilir radyonun ama yardım edebiliriz
arkadaşlar radyo yapmak zor değil isteyin şimdi yapayım ama başka kanalları dinlemek iyi olmaz yani onların sitesinden de dinleyebilirsiniz ama birgün yayın yapmak istersen bu radyo olayı olabilir
lewi_wills
08-12-2006, 21:59
arkadaşlar radyo yapmak zor değil isteyin şimdi yapayım ama başka kanalları dinlemek iyi olmaz yani onların sitesinden de dinleyebilirsiniz ama birgün yayın yapmak istersen bu radyo olayı olabilir
yayın nasıl yapılacak
kendimize ait bir ip adresi ile yapıcaz eğerki yapmak için karar verirsek
legolas1
09-12-2006, 14:39
Valla ben çok istiyorum aslında olsa güzel olur ayrıca siteye herkesin(üyelerin)mesaj yazacağı yani msn gibi ana sayfasına bir yer koymanızı istiyorum herkes muhabbet eder güzel olur çalışma başlarsa böle hertürlü yardımı yaparım saygılarımla
lewi_wills
09-12-2006, 20:12
Valla ben çok istiyorum aslında olsa güzel olur ayrıca siteye herkesin(üyelerin)mesaj yazacağı yani msn gibi ana sayfasına bir yer koymanızı istiyorum herkes muhabbet eder güzel olur çalışma başlarsa böle hertürlü yardımı yaparım saygılarımla
bu çalışmayı dahaönce yapmıştık.. herkes ordan yazmaya başlayıp formu boşlamıştı..
legolas1
09-12-2006, 20:19
Ozaman hiç başlamayalım
legolas1
09-12-2006, 20:25
Abi bide şu siteye girerken çok bekliyoruz çok yavaş giriyor siteye bunu hızlandırsanız ama benim bağlantı hızımda olabir 100.0 Mbps siteden mi benim hızdanmı?
lewi_wills
10-12-2006, 13:26
Abi bide şu siteye girerken çok bekliyoruz çok yavaş giriyor siteye bunu hızlandırsanız ama benim bağlantı hızımda olabir 100.0 Mbps siteden mi benim hızdanmı?
benimde aynı hız vehıç sorun yaşamıoyrum..
BlackCat(v-i-p)
13-12-2006, 11:40
Ana sayfadaki doviz kuru,hava durumu gibi bloklar biraz yavaslatiyor ama cok degil..istiyorsaniz kaldiririm..
legolas1
14-12-2006, 20:39
Abi ben birde herkezin kendini uzun uzun tanıtıcağı bir yer istiyorum hoşgeldiniz böümü değil ama böle nasıl başladı hikaye nasıl gidiyor mümkünse istiyorum
evet güzel olabilir herkes kendini resimlerle falan tanıtır bi düşünelim :)
legolas1
15-12-2006, 20:56
İlginç şeyler çıkar ayrıca güzel olur ama siz bir düşünün güzel olucaksa açın
anatolian amigo
01-01-2007, 14:52
Sitemizin renklerini biraz degistirsek olmazmi ? Sadece renkleri degistirelim yani su yukardaki hasan abimizin pankartina dokunmayalim :wink4:
BlackCat(v-i-p)
01-01-2007, 15:32
Sitemizi yeni görünümüne kavuşturacak bir style hazırlanıyor...arada değişiklik iyi olur..fikirleriniz için teşekkürler
anatolian amigo
01-01-2007, 16:52
Tesekurer Aslinda benim bir fikrim var bir TURKCESPIKER PES6 takimi yapalimmi ? Nedersiniz ?
Hasan Abi Pes 4 Için De Türkçe Spiker Var Mi Ya Bu Sitede Bulamadim Da
Saygilar...
lewi_wills
29-01-2007, 12:50
Hasan Abi Pes 4 Için De Türkçe Spiker Var Mi Ya Bu Sitede Bulamadim Da
Saygilar...
pes 4 içinde spiker yapıldı ama şuanda sitede mevcut değil..
kenan712
12-02-2007, 13:49
ben pes6 için face yapıyorum isterseniz bu faceleri sizinle paylaşabilirim
tabiki paylaşabilirsin pes 6 bölümünde paylaş :)
mC:Safak
03-03-2007, 21:29
Benim Merakla Bekledigim şey Pes 6 Spikeri Oluyo çok Merak Ediyorum Ne Zaman çikacak Die Hergun Bakiyorum Buraya Ve Bir De Konu Açtim Bunla Ilgili:d Eger Yanliş Bişi Dersem Uyarin:s
slm bnm de bi fikrim olacaktır şimdi bu bi futbol sitesi ve üye olanların çoğu erkek ve erkeklerinde bi çoğu iddaa oyunuyor bn derim ki iddaa bölümü koysanız içide maç tahminleri kuponlar fikstür fln olur ne dersiniz
--------------------------------------------------------------------------------
hasan abi ben senden bursasporlu bazı oyuncuların isimlerini istiyorum yapabilirmisin ben sana vericem isimleri biraz hepsi olucak ama seni seviyoruz bide offf offfff offsaytttttt ı istiyorum tşk ederim parantez içinde olanları da ayriyetten sölersin dimi abim benim
Renny Vıcente Vega (renny vega)
Egemen Korkmaz (egemen)
İsmail Güldüren (ismail)
Ömer Erdoğan
Volkan Kürşat Bekiroğlu (volkan kürşat)
Ömer Aysan Bariş (ömer aysan)
Yenal Tuncer
Mustafa Sarp
Velice Sumulikoski (şumi)
Volkan Şen
Fatih Serkan Kurtuluş
İbrahim Dağaşan
Orhan Alemdar
Veli Acar
Ömer Kaplan
Collins Mbesuma (mbesuma)
Sinan Kaloğlu (sinan)
Sercan Yıldırım
Eser Yağmur
Herve Tum (tum)
Gabriel Pancu(pancu)
cooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim şimdiden hasan abi ne kadar zamanda yaparsın
BlackCat(v-i-p)
24-08-2007, 18:31
mC:Safak zaten pes 6 türkçe spiker sitemizin portalında mevcut...ümit91 biz bursa sporu yapmamışmıyız?..eğer yapılmamışsa bakalım tabiki
yoq hasan abi indirdim yamaları bursaspor oyuncularının isimlerini sölemiyor sen yaparmısın hasan abi yardımcı olurmusun bana lütfenn ne olursun...
abi bosuna reklam yapmayın ozaman yamalarda...
hasan abi bakmıcakmısın ???
BlackCat(v-i-p)
27-08-2007, 16:29
sevgili kardeşim...arka arkaya mesaj yazma lütfen..daha önce uyardık!..neyin reklamını yapmayalım...dediklerinden hiçbirşey anlamadım...
te bunları hasan abi ya
ben sana vericem isimleri biraz hepsi olucak ama seni seviyoruz bide offf offfff offsaytttttt ı istiyorum tşk ederim parantez içinde olanları da ayriyetten sölersin dimi abim benim
Renny Vıcente Vega (renny vega)
Egemen Korkmaz (egemen)
İsmail Güldüren (ismail)
Ömer Erdoğan
Volkan Kürşat Bekiroğlu (volkan kürşat)
Ömer Aysan Bariş (ömer aysan)
Yenal Tuncer
Mustafa Sarp
Velice Sumulikoski (şumi)
Volkan Şen
Fatih Serkan Kurtuluş
İbrahim Dağaşan
Orhan Alemdar
Veli Acar
Ömer Kaplan
Collins Mbesuma (mbesuma)
Sinan Kaloğlu (sinan)
Sercan Yıldırım
Eser Yağmur
Herve Tum (tum)
Gabriel Pancu(pancu)
yamada reklam yapıosunuz ya onu kastettim maç anlatırken arada bir diosun bu arada bizlere ulaşmak içim [Only Registered Users Can See Links] adresimizden ulaşabilirsiniz.......vsvs diosun ya onu kastetmiştim yardım edicekmisin edmicekmisiniz?
bakın cvp yazmıosunuz sora ard arda msj yazma diosunuz?
hasan abi yapacakmısınız
hasan abi yardım edin ne olursunuz
ümit91 flood yapma lütfen...
hasan abi senden bi ricam olacak bu siteye bi de korku bölümü ekler misin ????:D:D:D:D L:DÜ:DT:DF:DE:DN:D
garip olaylar bölümü var orda yayınlayabilirsin
mesela +18, +16 gibi şeyler oluo ya onlar :D olabilir mi diye soracaktım:D:D
hayır hayır sitemizde bu şekilde konuların yer almasını istemiyoruz
he anladım tamam :D:D:DPES forever.....
Bi de ben bişe soracam :D
Site de Diğer Pc oyunalrını da daha önplanda tutma gibi bi ihtimal wa rmı die soracaktımm:D:D:D:confused::confused::confused:
ilgilenirseniz niye olmasın
ben ilgileniorum da abicim kimse yok yawff:D:D:D bi tek benm mücadelemle olmuo ki :D:D:D:P
bir bi isteğim daha olacak bu siteye lütfen bi FM2008 ve CM 2008 oyunları bölümüde olsun lütfennn:D:D:D??!!
bi de :D Avrupa dan futbol bölümü olursa çok ii olur walla :D:D:D:D
Valla ben Pes 6 yamalar bölümüne krampon eklenmesini istiyorum..
metin_99
16-09-2007, 17:02
bende pes 6 forum bölümüne döküman çalışmaları eklenmesini istiyorum herkes face tuto hair tuto fln yapıp ya da bulup yayınlasın tutorial paylaşım bölümü açtım ama döküman çalışmaları olmadığı için mecburen pes programlar bölümüne açtım eğer böle bi bölüm açarsanız bende oraya konu açarım ya da taşırsanız süper olur walla lütfen böle bi bölüm yapın lütfeeeeeeeen!!!!
BlackCat(v-i-p)
23-10-2007, 15:19
İstediğiniz forum alanları varsa yazabilirsiniz
bide benim bi önerim war bildiğimiz gibi pes 4 online oynanıyo sitemizde t.s.c online pes 4 turnuvası yapılabilirmi hamachiden ben oynuyorum memnunum olabilirmi acaba
Denizimo
15-11-2007, 18:31
"chat" özelliği konulabilir
chat özelliğini daha önceden denemiştik ama bize biraz sorun yaşatmıştı bu yüzden chat istemiyoruz ama yaparsak bile 18 yaş sınırı koyabiliriz
cold_sea
07-01-2008, 15:50
Pes6 için toprak saha yaması mümkün müdür?
burdan istek yapsam? :D
Blue&Typhoon
07-01-2008, 16:00
chat özelliğini daha önceden denemiştik ama bize biraz sorun yaşatmıştı bu yüzden chat istemiyoruz ama yaparsak bile 18 yaş sınırı koyabiliriz
+ olarak sadece üyelerin yazabileceğimi olucak yoksa foruma girenlerde yazabilecekmı?
BlackCat(v-i-p)
07-01-2008, 17:21
Chat olayı olmayacak...
Blue&Typhoon
30-01-2008, 18:30
abi radyo için ne düşünüyosunuz radyoda işte sitenin güzelliklerinden bahsedilmesi vs hepsi burda yazıyo zaten yinede yorum size kalmıs teşekkürler
sedat_60
01-02-2008, 14:24
bi arama kutusu yapılabilir belki aradığımız konuyu daha kolayca bulmak için
BlackCat(v-i-p)
01-02-2008, 14:42
Portalda( Anasayfa)Google arama kutusu hazırlandı.Hem google de hemde sitemizde arama yapabilirsiniz...
Forumda,zaten üstte ki menüde "ARAMA " kutusunu tıklayarak istediğiniz aramayı yapabilirsiniz.
fbrarsenal18
01-02-2008, 14:49
daha neler eklencek acaba...çok güzel oldu...bu eklentilerle site...
BlackCat(v-i-p)
01-02-2008, 15:08
Sitemiz de yakında çok güzel yenilikler olacak...
O zman bekliyoruz kolay gelsin...
Ne kadar yakında?
PEK!
:-)
fbrarsenal18
01-02-2008, 15:14
Sitemiz artık çok kullanışlı oldu.Saatimiz,türkçesi varken,sözlük(:)),arama çubuğu vb..gibi eklentiler çok güzel...
sedat_60
02-02-2008, 18:30
1 kaç ay öncesine kadar sitemizin anasayfasında spor TÜRKİYE vs vs... ile ilgili haberler çıkıyordu şimdi neden yok ?_?_?
starrose
04-02-2008, 10:25
Ben herkesi türkçeyi "düzgün" kullanmaya çağırıyorum. Örneğin : bole , inş , oluo , olmuo, yoq .Bunları kullanmasak daha iyi olmaz mı ?
BlackCat(v-i-p)
04-02-2008, 10:29
Anasayfa ile ilgilenemiyoruz bu aralar...ingilizce sitemiz açılacak onun telaşı var...evet biraz ilgisiz kaldık ama düzelecek.
Değerli turkcespiker.com ailesi gerçekten taktire şayan çalışmalarınız var.Hepinize teşekkürler.
Blue&Typhoon
08-03-2008, 17:58
Ben herkesi türkçeyi "düzgün" kullanmaya çağırıyorum. Örneğin : bole , inş , oluo , olmuo, yoq .Bunları kullanmasak daha iyi olmaz mı ?
katılıyorum...
özellikle sitede yetkili durumundaki arkadaşlarım ve abilerimin daha çok dikkat etmesi gerekiyor(yetkili ve yama takımındaki arkadaşların) onlar yaparsa üyeler ne yapsın:)
helal olsun hasan abi türkçesi varken... diye bir çalışma yaptığınız için.Bizde okulda böyle bir çalışma yapıyoruz.Panolara afişler asıyoruz.Tekrar tekrar teşekkürler bu hassasiyetiniz için
kaankaplan
03-04-2008, 17:06
İstediğiniz forum alanları varsa yazabilirsiniz
bilgisayar forumunda ayrıntı bi r şelilde istiyorum ben
Blue&Typhoon
03-04-2008, 17:14
Hasan abi neden tag ekliyemiyoruz? daha iyi olmazmı ki
PESSOCCER1903
03-04-2008, 20:52
katılıyorum...
özellikle sitede yetkili drumundaki arkadaşlarım ve abilerimin daha çok dkkat etmesi gerekiyor(yetkili ve yama takımındaki arkadaşların) onlr yaparsa üyeler ne yapsın:)
Biz dikkat ediyoruz peki sen dikkat ediyormusun:gun_bandana:
Big Of Deniz
03-04-2008, 21:39
Görkem bence oda gayet dikkat ediyor...Tek bir hatası varsa baş harflerde büyük harf kullanmıyor o kadar:)....
Hasan abi neden tag ekliyemiyoruz? daha iyi olmazmı ki
Tag ne demek?
tarik_gfb
08-05-2008, 09:39
siteden dolaşırken şarkı çalsın bence öyle çok iyi olur...
Herkesin ortak zevkine uygun müzik çalması imkansız gibi arkadaşım.Garip önerilerde bulunmayalım.Ha tabiki önerine saygılıyım.Ama bence gereksiz.
Bu arada junate, biraz geç bir cevap olacak ama "tag", konulardaki etikettir.Forum içinde aranılan kelime, konu vs bilgiye daha kolay ulaşılmasını sağlar.Mesela bir konu açıldığında tag leri kendin de belirleyebilirsin yani etiket/anahtar kelime gibi düşün.Sonra tag lerden biri arama kısmına yazıldığında o konuya ulaşmak kolay olacaktır.
Tag ne demek?
tag counter de clan ismi demek...acaba clana göre mzik çalsın mı diyor arkadaş olabilir..
tag ın anlamını bir önceki iletide açıkadım kardeşim.
Counter Strike için değil, forumlarda konulara eklenen ipuçları, etiket, anahtar kelimelerden bahsediliyor.
yolasan62
18-05-2008, 12:28
pes 2008 oyunun kendisi 3 gb ken türkçe spiker yaması nasıl oluyorda 4 gb oluyor bu çook anlamsız bence insanları dvd alması için zorluyorsunuz üstelik adına da bağış diyorsunuz insanlar oyunun kendisine bile 10 ytl yi zor veriyor siz sadece yama için 10 ytl istiyorsunuz tamam emeğinize sağlık ama bu işi ticaret anlamında yapmaya başladıysanız üzülürüm elbette genede iiyi çalışmalar size.
sedat_60
18-05-2008, 12:30
yama kopyala yağıştır olduğundan boyutu büyük
BlackCat(v-i-p)
18-05-2008, 14:16
pes 2008 oyunun kendisi 3 gb ken türkçe spiker yaması nasıl oluyorda 4 gb oluyor bu çook anlamsız bence insanları dvd alması için zorluyorsunuz üstelik adına da bağış diyorsunuz insanlar oyunun kendisine bile 10 ytl yi zor veriyor siz sadece yama için 10 ytl istiyorsunuz tamam emeğinize sağlık ama bu işi ticaret anlamında yapmaya başladıysanız üzülürüm elbette genede iiyi çalışmalar size.
4gb boyutunda ki extreme yamasında sadece türkçe spiker yok.Lütfen yama tanıtım alanını dikkatle in celeyiniz.Biz üyelerimize orjinal oyun almaları konusunda tavsiyeler veriyoruz.Yapılacak olan bağış orjinal oyun fiyatının 7de 1 i kadardır.Ayrıca amacımız ticaret değil,extreme yamasını en güvenli ve sağlam şekilde sizlere ulaştırmaktır.Lütfen forumda ki konuları biraz araştırın.
Blue&Typhoon
06-06-2008, 11:27
avrupa şampiyonası için aklıma bişey geldi
sadece avrupa şampiyonası sonuna kadar forumdaki herkesin imzası ortak bir slogan olsun
sloganı herhangi biri bulabilir yada milli maçın başlamasına 1 saat kala sloganı bulalım oylama yapalım maç başladığında hangisi seçilirse tüm üyelerin imzaları o olsun
yeni konu açmak istemedim inşallah burdan bişey çıkar hep destek tam destek gerisi size kalmış kolay gelsin(güzel bi sinerji oluştururduk)
sedat_60
06-06-2008, 13:46
bu sinerji lafıda çok moda oldu :D
Big Of Deniz
06-06-2008, 14:21
avrupa şampiyonası için aklıma bişey geldi
sadece avrupa şampiyonası sonuna kadar forumdaki herkesin imzası ortak bir slogan olsun
sloganı herhangi biri bulabilir yada milli maçın başlamasına 1 saat kala sloganı bulalım oylama yapalım maç başladığında hangisi seçilirse tüm üyelerin imzaları o olsun
yeni konu açmak istemedim inşallah burdan bişey çıkar hep destek tam destek gerisi size kalmış kolay gelsin(güzel bi sinerji oluştururduk)
Benim imzamdaki nasıl? :)
Blue&Typhoon
06-06-2008, 16:08
güzel deniz eğer yöneticilerde izin verirse böyle bi aktivite güzel olur
Big Of Deniz
06-06-2008, 18:51
Böyle birşeyde izin almak bence saçma olur.Yani saçma olur derken şöyle saçma olur,sonuçta biz burda milli takımımızı destekliyoruz.Ve çoğu kişinin bir slogan kendi kafasından ya da benim imzamdaki sloganı yazarsa dediğin gibi güzel bir sinerji oluşur:).
Blue&Typhoon
07-06-2008, 13:03
ama forumda kaç kişi var bunu admin yaparsa daha iyi olur bir anda
kırmızı-beyaz en büyük türkiye:):
bu arada senin imzan güzelmiş deniz biri hasan abiye pm atsada yapsak şnu
Arkadaşlar süper lig benim fikrim her hafta 9 maç var bunların arasından 5 ini seçicez örng her maç bi puan gs-fener(gs alır) baktık gs maçı aldı bana bi puanlama olacak üyeler arasnda puan sıraklaması eğer böle birşey olursa modluk yapabilirim bunlarla ilgili bir sohbet konusuda açılacak
metin_99
08-09-2008, 13:50
Arkadaşlar süper lig benim fikrim her hafta 9 maç var bunların arasından 5 ini seçicez örng her maç bi puan gs-fener(gs alır) baktık gs maçı aldı bana bi puanlama olacak üyeler arasnda puan sıraklaması eğer böle birşey olursa modluk yapabilirim bunlarla ilgili bir sohbet konusuda açılacak
Düşüncene saygı duyuyorum ama gereksiz+saçma bu puanlamanın internette rep olarak bilinen şeyden hiçbir farkı olmaz, ki bu aktivite sitemizde bugüne kadar hiç olmamıştır.Olacağını da sanmıyorum.Ayrıca birkaç tahmin yaptı diye kimseye yetki atanacağını da sanmıyorum...
cok fazla uye
08-09-2008, 14:43
İyi söyledin Metin, bu sefer her şansı olan "Yetkili" olurdu...
mehmet.alici
08-09-2008, 16:38
hasan abi sana sorum var
1.pes 6 daki ibonun neden sesi neden boğuk geliyor.
2.forumlardaki emany,türkçespikerdeki ibo abi mı yoksa başka biri mi ? (profil resmi benziyorda)
3.pes 6 için son bir 8 eylül 2008 e kadar option file hazırlar mısınız ?
BlackCat(v-i-p)
08-09-2008, 16:45
hasan abi sana sorum var
1.pes 6 daki ibonun neden sesi neden boğuk geliyor.
2.forumlardaki emany,türkçespikerdeki Numan mı yoksa başka biri mi ?
3.pes 6 için son bir 15 eylül 2008 e kadar option file hazırlar mısınız ?
1.İbonun sesi boğuk zaten,yada kayıttanda olabilir.
2.Numan benim öz kardeşimdir.Emany sitemizin en yetkili kişisidir ve 2.sahibidir.Adı emrahtır.
3.Pes 6 için sitemizde opt.file çalışması yapan bazı kardeşlerimiz var onlarla irtibata geçersen yardımcı olabilirler.Bizler artık pes 2009 için hazırlıklara başlayacağız.
Not: bu tarz soruların yeri burası değil.Bunları farklı bir forumdada sorabilirsiniz.Bu konu altında sitemizde olmasını yada olmamasını istediğiniz şeyler varsa onları paylaşın.
mehmet.alici
08-09-2008, 16:54
1.İbonun sesi boğuk zaten,yada kayıttanda olabilir.
2.Numan benim öz kardeşimdir.Emany sitemizin en yetkili kişisidir ve 2.sahibidir.Adı emrahtır.
3.Pes 6 için sitemizde opt.file çalışması yapan bazı kardeşlerimiz var onlarla irtibata geçersen yardımcı olabilirler.Bizler artık pes 2009 için hazırlıklara başlayacağız.
Not: bu tarz soruların yeri burası değil.Bunları farklı bir forumdada sorabilirsiniz.Bu konu altında sitemizde olmasını yada olmamasını istediğiniz şeyler varsa onları paylaşın.
cevap verdiğin için teşekkürler hasan abi :)