PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES6 ENterasan ve önemli sorun sadece bakın

peace44
24-07-2007, 13:19
Arkadaşlar merhaba;
daha önceki ilk yayınlanan extreme pacht vb... indirip kurudum sorunsuzca oynadım , en son yayınlanan v.1.0 pacht ındırdım ama oynayamadan izne cıktım . memlekette arkadasın pc kurduk , oyuna gırıcez, usb kollardan bırını tanıyo dıgerı calısyo fakat bellı bır sure sonra 2'ci kol calısmıyor, resmen cıldırdık.sonra pc reset at vb... hatta inancınız olsun format bile attık ,
dene allah denee.
aklıma geldı , eskı pacht'lerı kurdum oyna gırdım sorun yok. sırayla ses vb... tek tek yukleyıp her seferınde oyna gırdık ama sorun cıkmadı taki, KONAMİ dosyasını ekleyene kadar onu ekleyınce aynı sorun baş gösterdi. sanırım bı sorun oldu . İzin bitimi istanbula donunce kendı pc 'me v.1.0 SON pacht ındırım kurdum tabı ılk olarak eskı pacht kuruyom sonra bunları ustlerıne ekliyorum,editliyorum.
Bendeki oluşan sorun direct olarak kollar sorun verdi kol ışığı yanıyor bir süre sonra devre dışı , şimdi yine çıldırdım oyuna giriyor sorun yok ama , kol ile alakalı sorun yaşatıyor klavyede sorun yok (kollar sağlam bu arada) eski pacht leri yukledim yıne olmadı saırım diğer pacht hatayı algıladı ve eski pacht yuklememe ragmen yıne sorun verdı . Bi el atarsanız veya bi düzeltme gibi bişey veya yazdıklarımın enteresan oldugunu söylerseniz, vb... kısaca derdime bi çare verirseniz:bjkbayrakwa6: güzel güzel pes6 devam edicez , Saygılarımla

BlackCat(v-i-p)
24-07-2007, 13:51
özel mesaj attım...olmassa tekrar burdan bir arkadaş yardımcı olabilir..tekrar yazayım..orjinal "settings" dosyasını yamamızı kurduktan sonra gerekli yere yapıştırın(eğer game padlerde hata oluyorsa)...yani bizim settingsi kullanma..daha sonra settingsten gerekli kol ayarlamalarını yapın