PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PAKET 1 TSL+Full Türkçe Spiker..

Qquka
25-07-2007, 10:17
öncelikle bu kadar iyi hazırlanmış tsl ve türkçe spiker için emeği geçen öncelikle Hasan Mustana ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.. oyunu tam eskidi diye bırakıyorken yeni bir oyunun heyecanıyla oynuyorum.. çok ufak tefek oyuncu isimlerinin yanlış söylenmesi gibi hatalar var bunlarda deve de kulak kalıyo..

gelelim benim sorunuma şimdi bu kadar türkçeleştirilmiş oyunda tezahüratlar ve gol müziği iyi gider dedim..

Peki şimdi ben bunun için Paket 2 yi FUll indirmek zorundamıyım içindeki tezahurat ve gol müziğini ayrı olarak indirip Paket 1 e kuramaz mıyım?

şimdiden tşkler..

:gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak:

marvel_1234
28-07-2007, 12:23
arkadsım bana yrdımcı olurmusun

BlackCat(v-i-p)
28-07-2007, 12:58
öncelikle bu kadar iyi hazırlanmış tsl ve türkçe spiker için emeği geçen öncelikle Hasan Mustana ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.. oyunu tam eskidi diye bırakıyorken yeni bir oyunun heyecanıyla oynuyorum.. çok ufak tefek oyuncu isimlerinin yanlış söylenmesi gibi hatalar var bunlarda deve de kulak kalıyo..

gelelim benim sorunuma şimdi bu kadar türkçeleştirilmiş oyunda tezahüratlar ve gol müziği iyi gider dedim..

Peki şimdi ben bunun için Paket 2 yi FUll indirmek zorundamıyım içindeki tezahurat ve gol müziğini ayrı olarak indirip Paket 1 e kuramaz mıyım?

şimdiden tşkler..

:gsbayrak: :gsbayrak: :gsbayrak:

paket 2 yi indirmelisin..sonra içindeki tezahürat ve gol seslerini ayrı videoda anlatıldığı gibi kurabilirsin

Qquka
02-08-2007, 17:06
evet sonunda bende öyle düşündüm.. o kadar uğraşmışsın biz ise bir downloada mıy mıy ediyoz :) tekrar tşkler..

ümit92
07-08-2007, 18:30
paket 2 çok iyi ama indiremiyorum :(

ONOGFB
04-11-2007, 18:15
ben PAKET 1 indirdim açılış videosu ile spiker çalışıor ama t.sl. çalışmıo bi de ben de ki exe we 2007 exe olarak tanımlanmış ne yapmalıyım yardımlarınız için teşekkürler

oralbay84
07-11-2007, 21:56
abi türkçe spiker hangi dosyanın içinde bulamıyorum allah rızası için yardım edin