PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Fener'in yeni formaları

pesmaniac
31-07-2007, 10:41
Yeni sezon formaları görücüye çıktı. İşte muhteşem kreasyondan FOTOĞRAFLAR...
Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonunda giyeceği formalar, antrenman formaları ve taraftar ürünleri düzenlenen bir defileyle tanıtıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki havuz başında kurulan podyumda gerçekleştirilen defilede, çok sayıda futbolcu ve sarı-lacivertlilerin yıldız transferi Roberto Carlos ile aralarında ünlü manken Tülin Şahin'in de bulunduğu mankenler tarafından tanıtılan formalar taraftarların beğenisine sunuldu.

Tanıtımda, Tülin Şahin'in eşlik ettiği Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi için tasarlanan Turkuaz renkteki formayla podyuma çıktı.

İŞTE YENİ FORMALAR;

gencfb07
31-07-2007, 18:33
hadi hemen çizin formalarıda ekliyelim oyuna

heretore
01-08-2007, 11:01
bence güsel diil.. fenere yakışmamış..ayrıca turkuaz renkli formayı daha önce galatasarayda giymişti..

Crazycat
01-08-2007, 13:26
Şampiyonlar Ligi derken önümüzde 3. tur maçı var ve takımların kalitesi belli inşallah yanırılım ama geçiceğini düşünmüyorum elenirsek turkuaz forma uefada mı kullanılcak.

gencfb07
01-08-2007, 18:56
bu arada bjk nınkilerde çıktı

atareis
04-09-2007, 13:09
millet fener şampiyonlar liginde sz neden bahsediyorsunuz

cok fazla uye
06-09-2007, 18:21
bir galataraylı olarak fenere yakışmamış diyorum geçen senekiler daha iyidi hele sarı beyaz gerçekten çok kötü yaw :( :hang:

fenerbahçe_reco
08-09-2007, 19:03
:fbatkidr8: YA DOĞRU HEMEN ŞU FORMALARI YAPIN BİZDE İNDİREK

Blue&Typhoon
07-12-2007, 21:09
bence güsel diil.. fenere yakışmamış..ayrıca turkuaz renkli formayı daha önce galatasarayda giymişti..

bir galataraylı olarak fenere yakışmamış diyorum geçen senekiler daha iyidi hele sarı beyaz gerçekten çok kötü yaw :( :hang:

heretore arkadaşım amac farklı fenerbahçe o formayı turkler buldu diye rengini giydi galatasarayla uzaktan yakından alakası olmayan bi oaly yani zaten devamlılığıda olmad galatarasyda

çok fazla uye arkadaşım anlamlı forma olması kuruluş rengi olması amacıyla sarı beyazdır

deniz_carlos
30-12-2007, 14:10
arkadaşlar en başta ben sarı-beyazı alıcaktım...ama karar değişti ve belli bi süre sonra turkuaz-maviyi aldım...yani formayı dün giydim...ve çokda güzel...FENERBAHÇE'li arkadaşlara tavsiye ederimm..

Blue&Typhoon
06-01-2008, 14:59
bencede ama turkuaz formayı şamp. liginde daha doğrusu avrupa maçlarında giyiceklerdi ama noldu bilmiyorum hiç giymediler