PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray ne demek??

sincapmurat
01-08-2007, 09:44
Galatasaray demek...yıllarca avrupa karşısında "şerefli malubiyetler" almış bir halkın avrupaya kafa tutup " bizde oynuyoruz işte bu oyunu ağalar" kıvamında alıp gelmesidir süper kupayı uefayı afrikanı bilmem neresine giden ziya şengül'ün "turco futbool" dediğinde "Galatasaray, hakan şükür" cevabını alıp dugulanmasıdır ki kendisi fenerbahçeli olmasına rağmen böyle sınırları aşan bir taraftar kitlesi önünde sadece ağlayabilirdi zaten

Galatasaray demek "oluum borçları var bu senede bittiler" gibi sözlere aldırmadan birilerinin eller,nden alıp gelmesidir şampiyonluğu ve 2 yıldır hasret kaldığı liğine geri dönmesidir şampiyonlar ligine

metin oktay demektir Galatasaray yırtıp geçmektir bir vakit fileleri içindeki hırsla sevgiyle oynayınca

baba gündüz'dür Galatasaray demek yıllarca Galatasarayı taşımaktır omularında
prekazidir Galatasaray 37 metreden avlayabilmektir avrupayı.

karınca ezmez şevki'dir türübnde Galatasaray yıllarca sallamaktır türübünde o şanlı bayrağı bir gün olsun sektirmeden maç gününü

seyfi özcumbomludur Galatasaray mahkeme önlerinde yüreğine kazıdığı sevgiyi soy adına kazımaktır başınada öz koyup sahtecilikten uzak olmaktır

ulubatlı sounestir Galatasaray 117. dakikada sandırsın golüne kayıtsız kalamayıp binlerce kişinin önünde dikip diz çöktürmektir rakibe o şanlı bayrak altında

Galatasaray demek ali samiyen cehennemi demektir çayır çayır yakmak demektir dört bir yanı "beni kimse burada 25000 kişi olduğuna inandıramaz" diye içindeki sevgiyi haykırmaktır ağız dolusu "şampiyoon cimbomum ne istersen iste benden" diyerek bağlanmaktır külübüne göbek bağıyla

Galatasaray demek idadi demektir lisenin yaktığı kıvılcımın anadolu topraklarında tutuşup yakmasıdır bütün cihanı
anlatılmaz bir sevdadır bu bitip tükenmeyecek biz uğultu transfersizde olsa yıldız futbolcusunu kendi yaratmaktır

Galatasaray demek
55000 kişinin önünne 17 yaşında çıkacak cesarettir

Galatasaraylılık birileri çürürken külübede
fatih terim dir Galatasaray avrupa zaferinde "Allahım Allahım" diye ağlayabilmektir. ne olursa olsun küsmemektir camiayaya

bülent korkmazdır Galatasaray kolunu bırak ayağı kopsa çıkıp oynamaktır Galatasaray aşkıyla gitsede başka diyarlara "mutlaka geri geleceğim herkez benim sevdamı iyi biliyor" demektir evet biliyoruz büyük kaptan

Galatasaray demek rakip sahada oynarken almanyada evinde oynarmış gibi karşılanmaktır.

sözün umudun bittiği yerde başlamaktır Galatasaray herkez deniz bitti dediğinde okyanusa dalmak demektir. bitip tükenmek bilmeyen bir ummanda

Galatasaray demek babam demektir elime verdiğinde sarı kırmızı bayrağı 5 yaşında gözlerindeki şampiyonluk gülümsemesidir.

Galatasaray demek anam demektir televizyona kilitlenip çoşkuyla bağırmaktır "aha ayağını kırdılar bizm çocukların boyu devrilesiler" demektir anlamasada futboldan

Galatasaray demek soluk almaktır gazeteye sondan başlamaktır kahvaltıdan önce doyurmaktır ruhunun bütün açlığını
tekrar tekrar izleyip ağlamaktır unutamadığın anları ve izletirmektir gururla her gelen misafire

Galatasaray demek kalbininin attığının göstergesidir
iyiki varsın cİm bom bom um iyiki varsın ve iyiki genetikmişcesine geçip duruyorsun babadan oğula iyiki parçalı formanı giyip asli renklerine dönüyorsun iyiki sen en büyük sevdamsın deidğinde bir gün olsun terk edip gitmiyorsun beni düşürmüyorsun aşk acısına
ve iyiki seviyorum seni anamı babamı eşimi memleketimi sever gibi.... ALINTI ...

atareis
11-09-2007, 07:22
galatasayın nedemek olduğunu soruyosan söyleyeyim
1.açlıktan nefesi kokar
2.fenerbahcenin golgesinde kalır.
3.fenerbahceden para ister.
4.6-0 4-0 ı hazmedemez kendi kendine afra tafra yapar
yetermi

pesmaniac
11-09-2007, 09:44
çok kötü laflar bunlar:(

metin_99
12-11-2007, 07:36
galatasayın nedemek olduğunu soruyosan söyleyeyim
1.açlıktan nefesi kokar
2.fenerbahcenin golgesinde kalır.
3.fenerbahceden para ister.
4.6-0 4-0 ı hazmedemez kendi kendine afra tafra yapar
yetermi

atareis hiçbi zaman böle konuşmaktan vazgeçmedi ama zaten banlanmış.

AYGOLGESI
12-11-2007, 15:54
Galatasaray aşk demektir....

junate
07-12-2007, 20:14
Evet Galatasaray Fenerliler tarafından ağzı kokan takım(açlıktan) ilan edilip şampiyon olunca Aziz' e başkanlığı bıraktırıp sonra tükürdüğünü yalatan takımdır...

cyber-emir
11-12-2007, 17:55
junate helallll ben bjkliyim ama KaNqa takım gs

Blue&Typhoon
06-01-2008, 14:36
Evet Galatasaray Fenerliler tarafından ağzı kokan takım(açlıktan) ilan edilip şampiyon olunca Aziz' e başkanlığı bıraktırıp sonra tükürdüğünü yalatan takımdır...

galatasara her zaman için fenerbahçenin gölgesinde kalmıstır junate :d bana aziz yıldırım gibi bir başkan ismi ver harbiden ciddi ciddi soruyorum varmı?

junate
06-01-2008, 15:07
Başkanınıza diyeceğimi dedim yaptığı işler takdire şayan ama dönekliği de ortada böyle kelimeler kullanmak istemem ama 2 defa döndü ayrıca ne gölge imiş ki biz Uefaları lig kupalarını götürürken Fener nerdeyse kupadan çekilecek daha yazılacak çok şey var ama cidden fanatizm yapmak niyetinde değilim sadece çalışan bir aklı ve tarihin gösterdiği olayları yazdım kırdıysam özür dilerim şimdiden..

Blue&Typhoon
06-01-2008, 17:33
junate allahtan bi kupa almışsınız hep onun arkasına sığınıyosunuz o zaman biizde uefa kupasını almış takıma 4 tane attık 6 tane attık havamız var ona döneklik denmez aziz yıldırım açıklama yaptı benim yüzümden çok sevdiğim fenerbahçeye zarar vericekler o yüzden bırakıcam ama tribinler ayaklandı galatasaray şampiyon oldu ama kımsenın umrunda değildi çünkü fenerbahçenin başkanı türkeyeye gelmiş geçmiş en iyi başkan başkanlığı bırakacaktı bir hiç uğruna iyiki bırakmadı bize roberto carlos gibi alex gibi anelka gibi futbolcuları getirdi ve sezon sonundada en iyi spor adamı seçildi helal olsun fenerbahçe helal olsun AZİZ YILDIRIM...

cok fazla uye
19-01-2008, 15:36
hop hop hop 7 kişi 7-0

RRuuNNoo
20-01-2008, 14:45
arkadaşlar lütfen galatasaray fenerbahçe kavgasına girmeyelim saygısızca kelimeler kullanmayın saygılı olalım sonuçta HEPSİNİN ÜSTÜNDE TÜRK BAYRAĞI ARMASI VAR

BuLuT_Harry_Emma
20-01-2008, 15:30
junate allahtan bi kupa almışsınız hep onun arkasına sığınıyosunuz o zaman biizde uefa kupasını almış takıma 4 tane attık 6 tane attık havamız var ona döneklik denmez aziz yıldırım açıklama yaptı benim yüzümden çok sevdiğim fenerbahçeye zarar vericekler o yüzden bırakıcam ama tribinler ayaklandı galatasaray şampiyon oldu ama kımsenın umrunda değildi çünkü fenerbahçenin başkanı türkeyeye gelmiş geçmiş en iyi başkan başkanlığı bırakacaktı bir hiç uğruna iyiki bırakmadı bize roberto carlos gibi alex gibi anelka gibi futbolcuları getirdi ve sezon sonundada en iyi spor adamı seçildi helal olsun fenerbahçe helal olsun AZİZ YILDIRIM...

Galatasaray Demek : 1 kupa alıpta onun arkasına sığınmak değil . Galatsaray demek bı galibiyet alıp sevınmek değil , galatsaray demek 33 yaşında bırını alıpda hava atma değik galatasaray demek kaznınca rakibini elini sıkmak , yenilincede ağlamamak yüremğimizde aşk bir o aşk coğalıp şükrü sarç oğluda bazılarını cımlere gömmektir.
Siz 6-0 biz İse 7-0.

mr_nem
21-01-2008, 05:56
arkadaşlar yeter sasçmalamayın artık siz ne mantıkla girip galatasaray konusuna bir şeyler yazıyorsunuz iyi birşeyler yazacaksanız lafım yok ama eğer aşalıyacak bir şeyler yazarsanaız karşınıza çıkarım bu galatasaray için değil bütün takımlar için geçerli...

Fenerlileri ilgilendiren bir konu açılıyor galatasarayı aşağılıyorsunuz sonra galatsaraylılar bir laf diyince yok bu bunu yazmış falan diyorsunuz istemişyorsanız yapmıyacaksınız...

GEREKSİZ TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYIN!!!...