PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e_text spiker isim bölümün de bir hata!...

alptheking
02-08-2007, 18:15
arkadaşlar siteye yeni üye oldum daha oyunu oynamadan yama yüklemeye karar werdim PES_TÜRKÇESPİKER+T.S.L+BÜYÜKLER_TEZAHÜRAT+GOL_MÜZİ Ğİ
dosyasında işlemleri yapıyordum sıra ''e_text spiker isim'' adlı klasöre geldi.klasörü açtım içinden ''PATCH''e 2 kere tıkladım (DKZ Studio yüklü) sol üstten ''patch''e tıkladım ordan ''Apply Patch In Folder'' klasöre gözat bölümünden ''dat'' a bastığımda karşıma böyle birşey geliyo :
[Only Registered Users Can See Links]

yes 'e bassam böyle birşey çıkıyor:

no'ya bassam böyle:

evet arkadaşlar daha oyunu oynamak nasip olmadı bu sorunu çözemezsemde heralde olmayacak yardım edermisiniz ne yapmalıyım saygılar

BlackCat(v-i-p)
02-08-2007, 20:04
Arkadaşım bunu cevabı dosyayı indirdiğin yerde yazıyor zaten...bu hatalı dosya...çalışan dosya ayın yerde link olarak mevcut...ve küçük bir boyutu var..onu indir

alptheking
02-08-2007, 21:58
o linki wersen bi nerde bulamadım abi

foxsel
02-08-2007, 23:16
UYARI! e_text_spiker_isim dosyasını tekrar burdan indirin içindeki ile değiştirin...içinde ki yerine bunu kullanın..boyut 20 kb..hemen iner.. [Only Registered Users Can See Links]

gemici
03-08-2007, 17:01
bu linkten ücretsiz inmio

oydemir
03-08-2007, 17:42
bu linkten ücretsiz inmio

Arkadaşım İnmiyor diye birşey sözkonusu değil sağ tarafda FREE yazan yere tıkla açılan sayfada harf ve numaralar çıkacak onları kutucuğa aynen yazdınmı ücretsiz olarak indirebiliyorsun..

Saygılar

alptheking
04-08-2007, 20:38
foxsel allah razı olsun çok teşekkürler artık oyundayım

sedo_487
19-08-2007, 12:44
LÜTFEN İSTEDİĞİNİ ARAŞTIR ONDAN SONRA KONU AÇ