Orijinalini görmek için tıklayınız : FRAPS 2.7.3(FULL) VE GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM
BlackCat(v-i-p)
04-08-2007, 15:56
KENDİ KULLANDIĞIM FULL FRAPS PROGRAMINI SİZLER İÇİN UPLOAD ETTİM ARKADAŞLAR...OYUNLARDAN VİDEO VE RESİM ÇEKMEK İÇİN KULLANILAN YARARLI BİR PROGRAM
OYUNA GİRMEDEN FRAPS PROGRAMINI ÇALIŞTIRIN..SONRA VİDEO KAYDEDECEĞİNİZ ZAMAN F9' A BASIN...BELGELERİM İÇİNDE VİDEOLARIMA KAYDEDER...SONRA KAYDETTİĞİNİZ VİDEOYU WINDOWS MOVIE MAKER GİBİ BİR PROGRAM YARDIMI İLE EDİTLEYİP BOYUT VE KALİTE AYARLARINI YAPABİLİRSİNİZ
EN İDEAL VİDEO AYARLARI BU ŞEKİLDE
[Only Registered Users Can See Links]
FRAPS İNDİR ([Only Registered Users Can See Links])
Fraps için bir kullanım videosu hazırladım arkadaşlar...ama seslendirme yapmadım..umarım görüntülerden anlarsınız..şimdi videoda ki görüntülerde ne yaptığımı burdan anlatıcam..siz kafanızda birleştirin artık :)
ilk olarak videoyu açtığınızda oyuna girmeden fraps programını çalıştırdığımı göreceksiniz..sonra frapsta ki benim kullandığım ayarlar gelecek...daha sonra pes 6 oyununu açıcam..ve maça başlıcam..sonra video kaydetmek istediğimde F9 tuşuna basıcam...kaydetmeyi sonlandırmak istediğimde tekrar F9 tuşuna basıcam..ve oyunu kapatıp "C:\Documents and Settings\hasan\Belgelerim\Camtasia Studio\fraps" içinde kaydetmiş olduğum videoyu bulucam...Bu arada size bu videoyu hazırlamak için hem fraps hemde başka bir video kayıt programı çalıştığı için görünütüde atlamalar olabilir..önemli değil..sadece F9 tuşuna kayıt için bastığınızda sol üstteki sarı renkli sayaç rakamaları kırmızıya döner...bunu bilin yeter...bitirmek için tekrar F9 tuşuna bastığınzda ise tekrar sarıya döner
işte bu kadar..sonra isteğinize bağlı olarak windows movie maker ile dosyanızın kalte ve boyut ayarlamalarını yapabilirsiniz..
İŞTE VİDEO;
FRAPS GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM VİDEOSU İNDİR ([Only Registered Users Can See Links])
ufuk2462
04-08-2007, 16:37
emeğine sağlık
gfb1907best
04-08-2007, 16:51
eline sağlık
tebrık ederım cok gusel sunmussun abı
errrannn
04-08-2007, 17:39
Bu kaydı nası yapıyoz ben F9 a basıyom fakat kaydı gösterdiğim yerde yok nası yapcaz söyleyebilirmisiniz.Bu arada eline sağlık abi.
BlackCat(v-i-p)
04-08-2007, 22:26
bir video hazırlarım bunada
Yamazaki
04-08-2007, 23:46
abi peki kayıt yaparken f9 a basıyoruzda kayıt tamamlandıktan sonra hangi tuşa basıyoruz tekrar f9 a mı basıcaz kayıtı bitirmek için?şimdiden tşkler.
BlackCat(v-i-p)
05-08-2007, 00:38
evet...
öncelikle sağol hasan abi,
beyler,bayanlar merdivenden kayanlar :D videoyu cektikten sonra
kücültmenizede ben yardimci oluyum..
minicik bir programla hemde ;)
links:
anlatim:
selametle..
Hasan abi bu fraps ne kadar süre ile çekiyor golleri benimki 30 sn çekiyo eğer senin frapsın fazla çekiyorsa bunu indiricem???
OgUzHaN10
05-08-2007, 11:48
Eline sağlık Hasan abi dediğin gibi yapcam saol.
Hasan bey dediğimi yapmışsınız güzel olmuş bu şekilde programı yayınlayarak hatta anlatımını bile yapmışsınız mükemmel olmuş tebrik ederim. Başarılar size ve ekibinize süper gidiyorsunuz.
BlackCat(v-i-p)
05-08-2007, 18:34
teşekkür ederim walek..sitemizin gerçek sahipleri sizlersiniz,sizlerle beraber gelişiyoruz :)
The_Rock
05-08-2007, 19:00
Teşekkürler hasan abi emeğine sağlık
peki daha önceden atılan golüde kayıt yapabiliyomuyuz? bu arada emeğine sağlık
canberksk
08-08-2007, 19:57
ya abi ben dediin gibi en az 10 tane gol videosu cektim. fakat youtubeye,izlesebe.com veya herhangi bi siteye videoyu eklerke nmutlaka hata verio.denemediim video sitesi kalmadı.çıldıracam.okadar gzl pozisyonlar war hiç birini ekleyemiorum internete.
bu fraps la kaydederken yukarda çıkan rakam kırmıızı oluyo ve 2 ye dusuyo donarak kaydedıyo çok yavaş oluyo yani neden böyle oluyor bi yardım ederseniz sevinirim .iyi çalışmalar.
BlackCat(v-i-p)
09-08-2007, 10:09
ekran kartınının ve bilgisayarın gücünden oluyor..
g-force 5200 128mb 512 ram ??? oyunda hiç bi sorunum yok çok iyi oynuyorum
BlackCat(v-i-p)
09-08-2007, 10:47
pes 6 yı iyi oynayabilirsin ..ama bu özellikler fraps için biraz yetersiz kalıyor..özellikle ram artık 1gb olmalı en az..benim fikrim bu..başka bilen biri neder bilemiyorum
ilginden dolayı tşkrler.
peki başka bi program önerirmisin.
the_storm_murat
10-08-2007, 15:38
selam millet ben kac cesit frabs denedim calısmıyor yardım edin kasıp duruyor
:bjkbayrakwa6: :oops:
gazi-kilic
12-08-2007, 10:43
hasan ağabey bu fraps çalışmıyor. Yükleniyor ama çalışmıyor. Niye acaba.?? Diğer frapslar çalışıyor onlarda full değil yardımcı olurmusunuz bana.
super ya gercekten tebrık ederımm
sedo_487
19-08-2007, 13:20
TEŞEKKÜRLER
eline sağlık hasan baba seni çok sevdim sana abi diyebilirimiyi :):):)
matrax1903
25-08-2007, 10:38
s.a. hasan abi. öncelikle program için teşekkürler. ben fraps'ı çalıştırdım fakat kayıt yaparken çok yavaş kaydediyor. normalde de böyle mi acaba. hızlandırmak için nasıl bişi yapmamgerekir? şimdiden teşekkürler.
hasan abi bende programı indirdim.ilk sayfada anlattığın gibi uyguladım.uygladım.
sarıdan kırmızıya ve bitince de kırmııdan sarıya da geçirim.
yani dedğin herşeyi eksiksiz yaptım,donma falanda yok ama belgelerim klasörünün içinde Camtasia Studio diebi klasör yok yardım edermisin lütfen.
bu arada paylasımın için TEŞEKKÜRLER
tamam ben haletin yardıma gerek kalmadı.
batuhanyeg
27-08-2007, 10:54
çok teşekkürler ben taksi ile kaydediyodum frapsım 30 sn çekiyodu sen ne güzell full unu bulmuşsun ama movie marker da açınca movie marker kapanıyo neden olduğu hakkında birisi beni bilgilendirebilir mi acaba
Hasan Abi, öncelikle bu programı bizlerle paylaştığın için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar program pc yi normalde kastırıyor ama kayıt yaparken oyunun ekranını küçültürseniz olay çözülecektir. Kayıt yeri içinde FRAPS programını açınca Movies seçeneğinde "Folder to save movies in " diye bi yazı var üstte onun altında yazıyor görüntülerin nereye kaydedileceği. isterseniz "Change" butonuna basarak kayıt yerini değiştirebilirsiniz. Ancak benim anlamadığım program kayıt yaptıktan sonra VirtualDub programıyla çektiğim videoyu küçültüyorum ve kaydettiğim zaman eski boyutundan daha büyük oluyor. zaten büyük olan dosya boyutu iyice büyüyor. bu sorunu çözen arkadaşlar lütfen anlatabilirmi acaba ? herkese teşekkür ediyorum , bol pesli günler... :)
BlackCat(v-i-p)
01-09-2007, 07:36
windows movie maker kullanın
Videoda bulunan ayarları aynen yaptım ama programı acıp sonrada oyunu acıyorum birtürlü kayıt olmuyor ( renkli kayıt ışığı gibi bir ibare yok ) bide ayrıca videoları kayıt edecegimiz yerin ayarını program otomatikmi yapıyor hayırlı çalışmalar.
araştırırken google earth ten kayıt yapmayı becerdim ama hala pes6 ta sarırenkli rakamlar kayıt anlamına gelen kırmızı halı almıyor cevaplarınızı beklıyorum.
Bir sorum daha var daha önceden save edilmiş bir golu nasıl tekrar izleriz nasıl bir program lazım.
BlackCat(v-i-p)
01-09-2007, 14:58
HY1907..arkadaşlar lütfen hepinizi tek tek uyarmıyayım...lütfen arka arkaya mesaj yazmayın!!!!!
paylaşım için çok saol hasan abi yaralı bir program...:icon_12:
ben mesajlarda veya sıtede gezerken boyle bır uyarı veya kurala rastlamadım boyle bırtakım krıterler varsa bır yere toplayın dıkkat cekecek bır sekılde olsun bızde okuyalım amenna. Ayrıca bu uyarıyı yazarken soruma bır cevap varsa onuda eklemıs olsaydınız cok daha guzel olurdu...
BlackCat(v-i-p)
02-09-2007, 20:28
Forum ana sayfasında altta "forum kuralları" var...okuyun
erkanyuce
03-09-2007, 07:48
ellerine saglık,ellerın dert göremesin..sende olmasan..
erkanyuce
03-09-2007, 07:50
bişey sorcam,,en iyi pes 6 oyununu oynamak için hangi yamaları ındırmemız gerekıyo,veya senin oynadıgın pes 6 da hangı yamalar var?acılarsan sevinirim..
peki hasan abi bişe sorcam normal ekranı kaydetmek için hangi prog. ı öneriosun ???? çok merak ediorum????
merthan93
25-11-2007, 09:21
yha bn indirdim bnde çalışmıo yardım eder misiniz?
kaankaplan
24-12-2007, 14:32
BU PROGRAM DONUYO YA İZLERKEN KAYDEDERKEN GÜZEL İZLER KEN DONUK
off_side
24-01-2008, 18:11
calısmıoyore:excl:
og_dogg54
13-07-2008, 15:27
bende fraps le kayid yapinca takiliyo!!!
ozgur-duzen
13-07-2008, 15:34
bu yamayla oyundan çektiğimiz video sesli oluyor mu?
tugaydogan
13-07-2008, 16:51
bişey sorcam,,en iyi pes 6 oyununu oynamak için hangi yamaları ındırmemız gerekıyo,veya senin oynadıgın pes 6 da hangı yamalar var?acılarsan sevinirim..
sitenin dosya bölümümde pes6 yamaları var orda extreme yamasıyla beraber kurulum videosunu indirirsen hem pes 6 istediğin gibi olur hem de kurulumda sorun yaşamazsın