Orijinalini görmek için tıklayınız : Fraps ya da game cam la çekilen videoyu nasıl küçültebilirizzz Yardımm!!!!
tanerinho
08-08-2007, 13:58
Arkadaşlar ben bu video işlerinde yeniyim bana çektiğim videoları nasıl küçültebileceğimi, istemeyen yerleri nasıl keseceğimi ve nasıl klip haline getirebileceğimi anlatan olursa çok minnettar olurum şu garibana bir yardım lutfen...
Arkadaşım Windows Movie Maker programı ile birleştirme yapıp kaydedersen boyutu küçülür.Ama nasıl kesilme yapılabilir onu bilmiyorum.:gsbayrak: :icon_12:
tanerinho
08-08-2007, 23:28
tşkler verdiğin bilgi için... videoyu çekerken kamerayı değiştiriyorum oralar da gözüküyor kesemiyorum oraları sinir oldum...
BuLuT_Harry_Emma
10-08-2007, 20:28
BİR PROGRAM VAR ONUNLA İNDİREBİLİRSİN EĞER BULURSAM LİNKİNİ YOLLARIM
ADI TEMP GENC WEBDE Bİ ARA
AMA MOVİE MAKERDEDE KESEBİLİRSİN
tanerinho
10-08-2007, 22:55
BİR PROGRAM VAR ONUNLA İNDİREBİLİRSİN EĞER BULURSAM LİNKİNİ YOLLARIM
ADI TEMP GENC WEBDE Bİ ARA
AMA MOVİE MAKERDEDE KESEBİLİRSİN
eyvallah arkadaşım bir bakarım sen de dediğin gibi bulabilirsen link koyarsan çok makbule geçer:D he bu game cam la çektim videoları da bayagı kastı yaws Alla alla ?
sedo_487
18-08-2007, 17:13
BOYUTU KÜÇÜLTMEK İÇİN HERHALDE ÖZEL Bİ PROGRAM OLMASI LAZIM
bjkcisse
01-09-2007, 10:18
Arkadaşlar bu iş için en iyi program küçültmek için tmpgenc 4.0
kesme için ise AVI MPEG RM WMV Splitter
birleştirme için AVI MPEG RM WMV Joiner
bunların üzerine program tanımam kolay gelsin
[Only Registered Users Can See Links]
arkadaşlar önerim total video converter kullanın
tanerinho
01-09-2007, 11:48
ayvallah arkadaşlar hemen deniycem ;)
arkadaşım en iyi program windows movie maker başka program tanımam video yazı yazıyon geçiş efekti veriyon
metinefe91
26-09-2007, 15:38
TMPGEnc Plus 2.5 hem kesme hem birşetirme hepsini yapıyor ve aratırsan resiml anlatımlarıda var
cece_baba
18-02-2008, 20:31
bana gamecam lazım pes6 ıcınm abıler oburkılerınde kasıyo gamecamda kasmıyo oyun onun lınkını verene can feda abıler lutfen rıca edıyorum