Orijinalini görmek için tıklayınız : PES Oyunların da Yapmak İstediğiniz ama Yapamadığınız Şeyler Nedir?
PES Oyunların da Yapmak İstediğiniz ama Yapamadığınız Şeyler Nedir?
Ewt çok sevgili arkadaşlar pes oyunlarında çok yapmayı istediğiniz ya da şöyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz aam yapamadığınız olsumu??????:15: :) :icon_12: :wink4: :icon_12: :) :icon_12: :)
aleemania
09-08-2007, 00:52
Çektiğim voleler direkten dönmesin istiyorum ya hani böle çok farklı auta gtse üzülmücem lan direkten dönüyo içim acıyo ya hani farkını versekde gol olsa hesabı :D
O da normal tabi ama doğru olan bir yanı war farklı bir şekilde voleler gitmio. hep aynı güzergah :D ta ilerlio
_RoNaLdInHo10_
13-08-2007, 22:24
Yaw bende şu oyuna bi bkl nin ve diğer takımların kitserverdaki orjinal formalarını oyunda göstertebilsem...Oyunda orjinal forma ile oynamak benim için başka zevk....:(
turkce spiker patch lerini indir hepsi war onda...
paketlerde hepsi war walla süperrrrrr.........
benim face eklemek ama ekleyemiyorum
tanerinho
14-08-2007, 11:47
ben de fifa 07 de yababildiğim ama pes 6 da yapamadığım david villa hareketini çok yapmak isterdim ahh ahh
_RoNaLdInHo10_
14-08-2007, 11:51
turkce spiker patch lerini indir hepsi war onda...
saol ama indirmediğim patch kalmadıkı paket 1,2 ve extreme v.1 da in dirdim ama formalar kitserver da duruyo fakat oyunda seçemiyorum formaları...:)
devil_35
14-08-2007, 12:28
şöyle taraftarlar sahaya meşela atmasını falan istiyorum maçta istediğin kiişye yumruk atabilmek istiyorum onun da bi yaması olsa çok süper olur..:::
AMA bir UYARI !!! var Yama da bir sorun çıkmaması için önceden oyunda başaka bir yaam olmamalı öle olunca oyunusilip yine yükliicenn:D:D:D:D:D
Ama illa Ki olmuo diosana bi de F1 e basmayı dene ordana formalar deişio....:D:D:D
kralsinan58
16-08-2007, 08:58
ben facelerin hepsinin aynısının aynısının olmasını istiyorum
öle bişe olamz rahat ol sen zate öle bişe olsaydı abicim önce konami yapardı....:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kariyer kurulmasını istiyorum menejerlik yapcam olmuyor master lig var ama o guzel deil fifa 2005 teki gibi olsa süper olur
haklısın o çok ii olurdu PES ve Menajerlik birleşse müükemmel bi ikili olurdu :D:D:D:D:D
sedo_487
18-08-2007, 18:29
BEN DE HER ÇEKTİĞİM ŞUTUN GOL OLMASINI İSTİYORUM TABİ Kİ
her çektiğin şutun gol olmasını istiosan git FİFA oyna O oyunda her şut Gol oluo zate PES in güzelliği zate bu rda zor ama güzel...:D:D:D:D:D:D:D
c.ronaldoyigit
22-08-2007, 14:20
ben kaleden keleye gol atmak istiyorum
Ben ce o Olabilir Çünkü öle bişe gerçek hayatta war. Ama özel bir tuşu olsa ii olur. mesela çok uzaktan atmak için bir tuş olsa ii olur du waallaa:D:D:D:D:D:D
master ligde zorluk derecesini sezon bitince değiştirebilmek istiyorum.
Bence de Ben bi de şey istiorum Maçların zorluk dereceleri daha da zorlu olmasını istiorum mesela 8 Zorluk derecesi olsa ii olurdu :D:D:D:D
Bence de Ben bi de şey istiorum Maçların zorluk dereceleri daha da zorlu olmasını istiorum mesela 8 Zorluk derecesi olsa ii olurdu :D:D:D:D
evet artık hep yeniyorum sıkıldım acaba bi yaması varmı:icon_sorry: :icon_sorry: :icon_sorry:
omaz bunun tek çaresi KONAMİ :D:D:D:D
bilen varsa bana forma çekme tuşlarını söyleyebilirmi... şimdiden tşk
????????????????????:D:D??????????????????????
forma çekmeden kasıt hani arkadan çekiyorlar ya bazen forma bile yırtılıyo :D :D
Way anasını bea...:D:D:D:D:D:!!'!
Way anasını bea...:D:D:D:D:D:!!'!:icon_12: :icon_12: :gsbayrak: :taz: :img-thumbup:
bu oyunda forma çekme yok ki
ama rakibe kaymadan diyosan ; ex+d aynı anda basılı tut ve yönlendirme tuşlarını kullan bu şekilde oyuncular daha bi agresif giriyorlar.
arkadan müdahaleye göre daha hafif ve kart görme olasılığın daha az.
bunu rakip kontraya çıkmak üzreyken yapabilirsin..
Paylaşımın için saol abicim...:D
sampiyonluklardan sonra yıldız takma olsa super olurdu
ewt ben bi de şey istiom final den sonra ki törende atılan konfetiler takımın rengin de olsa süper olur du... mesela GS şampion :D sarı kırmızı konfetiler olsa ii olurudu....
c.ronaldoyigit
04-09-2007, 13:19
ben kaleden kaleye gol atmak uppppp uzuunn taç kullanmak ceza sahası dışıdan vole çekmek vs.vs yani bissürü çılgınca şeyler
bu oyunda forma çekme yok ki
ama rakibe kaymadan diyosan ; ex+d aynı anda basılı tut ve yönlendirme tuşlarını kullan bu şekilde oyuncular daha bi agresif giriyorlar.
arkadan müdahaleye göre daha hafif ve kart görme olasılığın daha az.
bunu rakip kontraya çıkmak üzreyken yapabilirsin..
e hızlı koşu , x pas , d şut dimi biraz aptalca bi soru ama neyse
metin_99
07-09-2007, 01:57
walla benim isteğim çok büyük resmen başka bi oyun olur yaw :D:D keşke bi program yapsak tv a çıksak futbol yorum programı harika olur yaw :D:D:D:D:D:D
olur walla:D istediğin yorumcunun da facesini yapsan di mi:D:D
walla ben bi de şey istiom mesela maçtan önce stadın dışını gösterse ya da gece maçında dolunayı gösterse :D (kamera) sonra sahada spiker olsa orda ki futbolcular la yorumcular la röportaj yapssa filan :D:D:D:D:D:DSöyleyin arkadaşlar çok mu şey istiorumm:D:D:D:D:D:D:D
pesmaniac
11-09-2007, 11:10
hakemi dövmek:)
lieebtman
15-09-2007, 21:23
arkadaşlar master lige önceden oyuncu yaptığımda transfer döneminde edit bölümünde yaptığım özellik ve tip olarakta çıkıyodu ve 5000 verip alıyodum şimdi oyuncu yapıyorum ama master ligde görünmüyo veya özellikleri çıkmıyo nasıl halledebilirim yarım edermisiniz?
çünkü master lige başlamadan önce yapman lazım sonra yaparsan özellikler görünmez çünkü master lig başladığı özellikler le devam eder :D:D:D yapacağın şeyleri önceden yapman lazımmmm:D:D
MetafizikceLL
16-10-2007, 08:53
Uzun süre ameriKan qüreŞi oyununu[SmacK dowN] oynadM ßiLen ßiLir Karar ßeqeniLmeyince haKeme özeL ßi tuşLa itiraZ ediLiyoR iLqinÇ ßaqLantı oLdu ama peS'te haKeme itiraZ edeßiLme oLanaqımıZ oLsa ßunun sonucundaN Kart qörseK :P psikopatmıyıM neyM pes'te Kart qöreLim kampanyaSı :P
terS ßi oyunLa ßaqLantı kurdum ama öhöm My qame iS faiR-pLay :P
Eyy konami sana sesLeniyoRum oraya çaKma ßi teKniK direKtör ayarLa arada qösteR fatiH terim şekLi taKtik verirKen[ßuda Nba05'teN :P]
Serhat20
21-11-2007, 15:25
Kendi sesimle spiker olmak ama wav ı adx e çeviremiyorum :(
tugaydogan
21-11-2007, 16:04
Kendi sesimle spiker olmak ama wav ı adx e çeviremiyorum :(
sana yardım edbilirim bildiğim bi site var belki burda ismini vermek yasak olabilir msn den verbilirim
tugayd1907@hotmail.com
SaGoPa KaJmEr
27-11-2007, 09:09
ya ben rövoşatayla gol atmak istiyorum ama aut ya da direk oluyo bir de uzaktan şut çekiyorum gol olsun istiyorum ama aut:(
mafia_salieri
18-12-2007, 21:46
biraz kaba olabilir ama her şeye faul veren hakemi dövmek.deli oluyorum o olaya ya.bide kupa maçında yapınca tam gıcık oluyo.
seyircilerin sahaya atlaması
fırfırfatih
20-12-2007, 12:18
oyuncuların sakız çiğnesin :D ve posizyon sonrasında kamera gösterirken yere tükürsünler güzel olmaz mı?:D