PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES6 EXTREME PATCH %95 TÜRKÇE UPDATE

Independence
11-08-2007, 15:39
Arkadaşlar bu yama sitemizin yama yapımcıları tarafından ExTreme Patch için hazırlanan e_tekt dosyasının içine türkçe dil dosyaları alınıp importlanarak yaptığım bir yamadır ExTreme Patch in içindeki e_text den farkı bu e_text de oyundaki taktik ayarlarının yapıldıgı yerdeki menünün oyuncuların yüz saç ve fizik ayarlarının yapıldığı yerdeki menünün dahi türkçe olmasıdır Hepinizin bildiği gibi exTreme patch de burdaki menüler tamamamen ingilizcedir Diğer sayfada pes6(sorunlarınız ve çözümleri) başlığı altında PES6 EXTREME PATCH %95 TÜRKÇE adıyla açtığım konudaki e_text dosyasından burdaki daha geniş türkçe menüye sahiptir o nedenle bunu indirenlerin diğerini indirmelerine gerek yoktur

HATIRLATMA
Bu yamanın sizde çalışması için oyununuzda Pes6 ExTreme patchin kurulu olması gerekir aksi taktirde bazı aksaklıklar meydana gelebilir bu e_tekt dosyası bizzat benim kullandığım dosyadır ve hatasız çalışmaktadır.
Herkeze iyi eğlenceler

DOWNLOAD UPDATE LİNKİ
[Only Registered Users Can See Links]

sedo_487
18-08-2007, 10:50
HER ŞEYİ YAPTIM PES 6 YA GİRİOM TAM MAÇA BAŞLICAM HATA VERİO BOZUK OLMASIN

sedo_487
18-08-2007, 10:52
KESİN E_TEXT BOZUK

Independence
18-08-2007, 14:19
arkadaşım bak bu bozuk dediğin e_text şu anda benim kullandığım e_text ve geçekten sorunsuz çalışıyor sende pes6 extereme patch in son update dahil kurulumu? eğer kuruluysa sorunsuz çalışması gerekir çünkü bende hiçbir problem yok ama senin için tekrar upload ettiğim dosyayı tekrar kontrol edeyim cevabını birazdan yazarım

Independence
18-08-2007, 16:02
Arkadaşım al senin için yeniden upload ettim kesinlikle sorunsuz çalışmaktadır defalarca kontrol ettim

sedo_487
18-08-2007, 18:42
BEN ZATEN O "E_TEXT"İ BİLGİSAYARDAN SİLMİŞTİM

AÇIKLAMA YAPTIĞIN İÇİN SAOL

BuLi-X
18-08-2007, 22:24
PAYLAŞIM GÜZEL AMA BENDE ZATEN PRO PACTH VAR BEN ONU AYARLAYIP YAYINLADIM OANA BİDE BAKIN