PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : türk stadları yok ve top seçemiyorum

senolbjk
13-08-2007, 00:53
merabalar ben extrem patc yükledim herşey çok güzel ama tsl stadyumları oyunda gözükmüyo kit serverin içinde var birde oyunda top seçemiyorum her seferinde adidas favernova çıkıyo yardımcı olursanız çok sevinirim.

turco
13-08-2007, 09:21
arkadaşlar bende extreme patch indirdim. her şeyi yaptım kit server klasörünün içerisindeki setup.exe dosyasını çalıştırdım. ama install yerine tıklayamadım. tıklanmıyo. ama şöle bi mesaj yazıyo. kit server installed succesfuly tih folder. yardım edin bende yeni stadları ve topları koyamıyorum

ümit92
13-08-2007, 12:26
arkadaşlar bende extreme patch indirdim. her şeyi yaptım kit server klasörünün içerisindeki setup.exe dosyasını çalıştırdım. ama install yerine tıklayamadım. tıklanmıyo. ama şöle bi mesaj yazıyo. kit server installed succesfuly tih folder. yardım edin bende yeni stadları ve topları koyamıyorum

kardeş kıtserverı doğru yere attığıundan emin ol..(C.programfiles.konami.pes6.dosyasının içine at.vede şimdi instan yazısına tıkla..kurulur kurlduğunda şöyle yazı gelir ;kit server INSTALLED correctly for this folder....EĞER BU YAZI GELDİYSE KURULMUŞTUR.

DEDĞİM DİZİNE ATTIĞINDA YİNE kit server installed succesfuly tih folder. YAZISI geliyorsa yani ınstall çalışmıyorsa..oyunu tekrar kur..mesela ben öyle yaptım oldu..