Orijinalini görmek için tıklayınız : Size Pes 6 Oyununn En İyi Futbolcusu Kim?
Ewt arkadaşlar Size Pes 6 Oyununn En İyi Futbolcusu Kim?:wink4: :icon_12:
_RoNaLdInHo10_
14-08-2007, 10:57
Bence adriano çükü oyunun orjinal menüsünde onun resmi var...Belki b i ihtimal....
kralmchalen
14-08-2007, 11:28
ronaldinho and henry
en iyi si oyunda güç ve teknik bakımından bence 1. Thierry Henry 2. Ronaldinho..........
:D
kralsinan58
16-08-2007, 08:02
en iyisi messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
huxobahci
17-08-2007, 13:12
ibrahimoviç konmazmı siz ne yapıyonuz ya adam tek başına bir takıma bedel
ibrahimovic bi takıma bedel olsaydı bu gün inter de uzun süre durmazdı onu kaparlardı HEnry yi bak nası aldı Barca bu işler de gündem de olcaksın o da ii futbolla olur..:D:D:D
sedo_487
18-08-2007, 13:46
EYUP543 HAKLI BENCE
sedo_487
18-08-2007, 19:01
BENCE ARTIK İBRAHİMOVİÇ ÇOK İYİ OYNAYAMIYO
Oynamıo bi de oynamaya da gayret etmio adam sanki futbolu bırakacak, Bu sene (2007) Adaamın hiç ismini bile duymadım walla bi PES te :D:D:D:D:..........
sedo_487
19-08-2007, 10:49
AMA PES 6 DA İBRAHİMOVİÇİ İKİLİ FORVET ARKASI OYNATTIM GERÇEKTEN
SÜPER PASLAR ATIO
Oyunda öle tabi. Zate oyun 2006 kadrosu ve güçleri 2006 ya göre yapıldııı için öle :D
Bence en iyisi Maradona ile Pele.Güç ve teknik açısından da en iyi onlar
c.ronaldoyigit
20-08-2007, 16:55
bence en iyi iki futbolcu kaka ve c.ronaldo
cok fazla uye
21-08-2007, 17:08
kaka leite messi henry ama henry 1 numara çok gölcü futbolcu
Hnery Daima Bir Numara Futbolcu O adama bayılıorum yaaa.. Tam bi şut makinası adam.. Böle bi Teknik yok ya[Only Registered Users Can See Links]
cok fazla uye
23-08-2007, 18:09
ibrahimoviç konmazmı siz ne yapıyonuz ya adam tek başına bir takıma bedel
ibrahimovic eskisi kadar iyi oynamıyor bence
ben adrıanodan baska bir oyuncu tanımam çünkü topa vuruşu cok sert isabetli.................................
ewt aga Adriano harbiden sert ve isabetli vuruo ben adriano yu da çok beyeniorum :D:D:D
metin_99
27-08-2007, 20:46
bence pes 6 da adriano çünkü kapak yıldızı o genelde kapak yıldızları oyunda daha ii oynar adam orta sahadan bile atabiliyo ama şimdiden söyliyim pes 7 de Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro (CRDSA) olcak çünkü pes 7 nin kapak yıldızı o
Ama ben ce kapak yıldızıyla lakası yok ben ce . En iiyisi Her zaman sölerim. ThİeRrY hEnRy dir. Üstüne adam tanımammmmmmmm........
bence adriano adam hem iyi kafa atıyo hem çok sert vuruyo
Doğru ona bişe demiom hakikaten adriano süper şut çekio ama benm gözüm de HENRY bi başka yaw çünkü oyunda Henry kadar kıvrak teknik bi adam yok bence....:D:D:D
zate Şampiyonlar ligin de Adriano İnter in kadrosuna alınmadı ..:D
TÜM ANKLETLERİDE EYP AÇIYOR
EN İYİ OYUNCU C.RONALDO
ALEX
MESSİ
EN İYİ TAKIMDA KIRMIZI ŞEYTANLAR=MAN UTD
[Only Registered Users Can See Links]
KONUŞMAYI BİLMİYOSAN SUSACAKSIN!!!
Paylaşımın için saol da açmiim istersen abicim sen iste yeter...:D
C.Ronaldo en iyisi oyunun
erkanyuce
27-09-2007, 12:00
roney bence arkadaslar
ewt rooney de ii hızlı tekniği de güzel ... cevabın için saol :P:D
MetafizikceLL
15-10-2007, 09:25
Ricardo QuareSma ßence =) yada hep porto'yLa oynadıqım için ve oyuN taKtiqimi onun üstüne kurduquM için ßana öyLe qeLiyordR ama ßu adaM ßi hariKa =)
ewt aslında öle oluo sen hangi takımla oynarsan o takımda ki ii futbolcu sana daha cazip gelio:D:D:..
aleemania
16-10-2007, 01:48
joe cole u üçlü forvetin sağında oynatın messi yi solda ortasına marodona yı koyun onlların arkasınada AMF totti...
defansa adam koymaya bile gerek kalmıyo.. bu 4 ü okadar iyi hucum yapıyo :D aralarında ayrım yapamadım 4 unu söliyim dedim :)
doaldır yani de mi?=?:D:D....messi joe cole maradona!! totti??:D...bence de böle bi kadroya yürek dayanmaz....::...
Beyler adamım Gerard ancak Henry 1 numara oyun içinde yetenek olarak
adriano oyunda menüde var diye en iyi olsaydı o zaman ali karimi de en iyi olmalı çünkü oda oyunun kabında
ama adriano nun uzaktan şutları süper şut gücü 99 pes 6 da çok sert şutları war hele pes 2008 de 40 metreden hep onla frikik çekiyorum %75 gol oluyo iyi adam
kucukkoylum
30-10-2007, 19:17
ya arkadşlar size bişey sorcam ben pes 2008 aldım oyunu kuruyorum feature transfer error hatası veriyor bilen varsa lütfen söylesin nasıl dzelcek
bence kaka cunku en ıyı bıtırıcı vurus ozellıgı onda var.
YAA O KADAR ARADIM BULAMADIM SIZ BILIYOSANIZ BI ZAHMET SOYLEYIN SU GGS STUDIODAKI TSL OYUNCULARI NEREDE
mafia_salieri
18-12-2007, 20:48
yaw benim favorim mancini.adam romada harikalar yaratıyor.rövaşataları harika.ben en çok manciniyi seviyorum.